Update: Hirving Lozano sluit zich weer aan bij groepstraining PSV
Maandag, 19 november 2018 om 14:36

Hirving Lozano heeft zich afgemeld voor de komende twee vriendschappelijke interlands van Mexico tegen Argentinië. De Mexicanen oefenen op 17 en 21 november tegen de Zuid-Amerikanen, maar moeten dat zonder de aanvaller van PSV doen, aangezien de 23-jarige vleugelspeler een kwetsuur heeft opgelopen.

De Mexicaanse bond meldt dat Lozano een hamstringblessure in zijn rechterbeen heeft. De buitenspeler speelde zaterdagavond wel negentig minuten tegen De Graafschap, een duel dat met 1-4 gewonnen werd. Blijkbaar is de Mexicaan niet ongeschonden uit de strijd gekomen. Teamgenoot Erick Gutiérrez reist wel af voor de interlands tegen Argentinië.

Meer: PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro

De afwezigheid van de 34-voudig international is een flinke tik voor Mexico, waar de aanvaller van PSV een vaste kracht in de selectie is. Lozano is dit seizoen wederom belangrijk voor de club uit Eindhoven. Deze voetbaljaargang staat de dribbelaar al op elf doelpunten en vijf assists in negentien wedstrijden voor de ploeg van trainer Mark van Bommel.

Update 13 november 13.08 uur - 'Hamstringblessure van Hirving Lozano niet ernstig'
De blessure van Hirving Lozano lijkt mee te vallen. De aanvaller van PSV meldde zich af voor de interlands van Mexico tegen Argentinië vanwege een hamstringblessure, maar volgens Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad is de kwetsuur van de Mexicaan niet ernstig. PSV gaat de aanvaller tijdig klaarstomen voor het laatste wedstrijdblok, zo klinkt het.

Update 15 november 09.22 uur - 'PSV rekent op rappe rentree Hirving Lozano'
PSV verwacht dat Hirving Lozano volgende week zaterdag inzetbaar is in het thuisduel met sc Heerenveen, zo stelt het Eindhovens Dagblad donderdag. De aanvaller meldde zich af voor de interlands van Mexico tegen Argentinië vanwege een spierblessure, maar de lokale krant meldt dat Lozano afgelopen dinsdag alweer op individuele basis trainde bij PSV.

Update 19 november 14.36 uur - Hirving Lozano sluit zich weer aan bij groepstraining PSV
Hirving Lozano lijkt zaterdag gewoon van de partij te zullen zijn als PSV het opneemt tegen sc Heerenveen. Het Eindhovens Dagblad meldt maandag namelijk dat de Mexicaan, die deze interlandperiode in Eindhoven bleef om te herstellen van een lichte spierblessure, de groepstraining heeft hervat. Naast Lozano verschenen ook Jong Oranje-gangers Donyell Malen en Armando Obispo weer op het trainingsveld. Zij speelden vrijdagavond met de nationale beloftenploeg de oefenwedstrijd tegen Jong Duitsland.

Meer nieuws
   
12:03
12:03
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
0
   
11:26
11:26
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
   
11:12
11:12
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
46
   
10:47
10:47
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
48
   
10:08
10:08
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (112)

 
Fritsie81
 
17
11 november 2018 om 17:37
Is voor PSV te hopen dat hij na de interlands weer fit is. Hamstring duurt meestal 2 weekjes als alles nog heel is.
 
Master D
 
96
11 november 2018 om 17:44
Psv'ers die zich met pijntjes afmelden kennende speelt ie na de interlandperiode weer gewoon alles mee. Zeg niet dat hij het simuleert, maar als er belangrijke duels voor Mexico of PSV op het programma hadden gestaan was ie fit genoeg geweest om minuten te maken.
 
PParzyszek
 
12
11 november 2018 om 18:04
Ik denk ook niet dat hij dit simuleert. Tegenwoordig worden er zoveel wedstrijden gespeeld dat het fysiek gezien niet mogelijk is om zonder blessures alles te spelen.
 
Skede
 
26
11 november 2018 om 19:14
Je zegt niet dat hij het simuleert, maar eigenlijk zeg je het wel. Lozano kennende wil die gewoon alles spelen, helemaal voor Mexico tegen Argentinië.
 
Adzevedo
 
23
11 november 2018 om 21:04
@skede Toch vind ik het aantal PSV spelers wat zich afmeld voor internationale wedstrijd opmerkelijk hoog liggen. Zo stond Lozano gewoon 90 minuten op het veld (van Bommel had 2 wisselmogelijkheden onbenut gelaten). En ik denk dat Masterd dat ook heeft. Is er enige bewijs dat hij niet/wel geblesseerd is? Nee, dus moeten we het gewoon aannemen. En ja, als Lozano na de interlands weer 3x 90 minuten in een week speelt mag je daar toch wel vraagtekens bij zetten. We weten allemaal dat het niet mag, maar dat clubs en spelers toch wel eens een loopje nemen met de regels of de grenzen ervan opzoeken. Zo had Ajax de afspraak met Schone en de Deense bond dat hij maar 1 duel zou spelen vorige interlandperiode en daarna eerder zou terugkeren naar Amsterdam. Volgens mij zit je dan ook al op (of net over) het randje qua regelgeving.
 
Frans77
 
9
15 november 2018 om 09:37
Zou je de PSV'ers even kunnen opnoemen want ik weet alleen dat Bergwijn het deed bij jong oranje. Die overigens ook gewoon geblesseerd was. Ik vind het vreemd dat je dit zegt iig. Je suggereert iets, wat in mijn ogen totaal ongegrond is.
 
cabinessence
 
11
15 november 2018 om 10:01
"zou je de Psv'ers even kunnen opnoemen want ik weet alleen dat Bergwijn het deed bij jong oranje. Die overigens ook gewoon geblesseerd was." Bovendien zit Bergwijn sinds die blessure nog steeds niet op z'n gebruikelijke niveau, dus ik denk dat we inmiddels wel kunnen concluderen dat het geen aanstellerij was.
 
Master D
 
15
15 november 2018 om 10:05
Tuurlijk. Welke wil je hebben sinds 2016? Luuk de Jong, Jurgen Locadia, Marco van Ginkel, Steven Bergwijn, Bart Ramselaar of Davy Propper. Allemaal spelers die bij PSV regelmatig speelden om zich vervolgens af te melden als (jong) Oranje voor de deur stond met interlands.
 
Frans77
 
10
15 november 2018 om 10:21
Knap dat je de namen van PSV spelers kent. Heel goed, Maar dat was mijn vraag niet. Niet meteen dingen gaan verzinnen.
 
Tinus88
 
9
15 november 2018 om 10:28
Ik heb geen idee of die spelers zich bewust hebben afgemeld of niet, maar hij beantwoordt toch gewoon je vraag?
 
Frans77
 
0
15 november 2018 om 10:36
Je hebt gelijk, ik had de vraag anders moeten stellen.
 
Constant kante
 
9
15 november 2018 om 11:15
Master D Waarom zouden spelers die geblesseerd zijn zich niet voor oranje af mogen melden eigenlijk? Mij leek het wel logisch dat Van Ginkel die enorm veel last had van knie en ook bij PSV wedstrijden moest missen zich voor oranje afgemeld heeft. Maar kenneljik is dat voor jou reden om daar samenzweringen in te zien? Onzin. Uit het geval rond Bergwijn de conclusie trekken dat er bij PSV kennelijk op iedereen druk wordt uitgeoefend op spelers om zich af te melden zodra ze geselecteerd worden voor oranje is apekool.
 
Skede
 
18
15 november 2018 om 11:25
Lol. Locadia had z'n hamstring geblesseerd tegen Ajax, van Ginkel heeft z'n hele leven al zwakke knieën en Bart Ramselaar had een hersenschudding. Uit m'n hoofd. Ik vind het best wel een forse beschuldiging om zomaar te roepen dat spelers geen zin in Oranje hebben en zich daarom maar afmelden.
 
Master D
 
5
15 november 2018 om 13:04
@ Constant Kante Het komt bij PSV spelers regelmatig voor dat zij zich met pijntjes afmelden voor de nationale ploegen, terwijl ze daarvoor en daarna bij hun club weer alles spelen. Nu ben ik er van overtuigd dat elke club dit doet, maar dat dit bij PSV iets vaker voor komt. - Bergwijn september 2018 lijkt mij een duidelijk geval. - Van Ginkel die zich niet laat oproepen in maart 2018. (daarvoor en daarna alles gespeeld bij Psv) - Locadia mei 2017 onder de noemer 'niet fit' zich afgemeld, terwijl hij daarvoor bij PSV gewoon regelmatig speelde. In november 2017 afgemeld, terwijl hij daarvoor en daarna alles gespeeld heeft (Ja bij Ajax - PSV in december raakte hij geblesseerd) - Davy Propper in november 2016 die zich afmeld met een blessure, terwijl hij wonderwel alle 34 Eredivisiewedstrijden en 6 CL-wedstrijden in actie kon komen in 16/17 Noem het allemaal maar toeval, ik noem het een patroon. Ik zeg niet dat er vanuit PSV druk op spelers wordt uitgeoefend om zich af te melden. Ik constateer alleen dat Psv'ers zich regelmatig voor nationale ploegen afmelden met vage klachten, terwijl ze bij hun club in de periode ervoor en er na alles spelen.
 
Skede
 
7
15 november 2018 om 13:26
@master D, Sorry maar het klopt echt gewoon niet wat je zegt. - ``bergwijn is een duidelijk geval`` Waarom? Het is toevallig en wie weet had hij best kunnen spelen, maar hij heeft die hele week vervolgens ook niet getraind bij PSV en speelt sindsdien als een natte krant. Voorkomen is beter dan genezen, nergens werd gezegd dat hij een zware blessure had. Wel eentje die niet het risico waard was om een wedstrijd te spelen die feitelijk om des keizers baard ging. - Van Ginkel speelde niet alles voor die oproep, hij had namelijk de wedstrijd van PSV daarvoor ook gemist door knieklachten. En voor iemand die in zijn hele carriere al 7x een blessure aan zijn knieã«n heeft gehad en al 526 dagen uit de roulatie is geweest lijkt me het dan inderdaad verstandig om Oranje even af te zeggen. - Locadia was inderdaad destijds niet fit zoals hij zelf zegt. Waarom dat in twijfel moet worden getrokken weet ik niet. Hij had destijds nog niet eens zijn debuut gemaakt dus als hij had kunnen spelen was hij heus wel meegegaan. Zoals ik hierboven ook zeg: nogal een beschuldiging - Over Prã¶pper werd een officiele mededeling naar buiten gebracht dat hij lichte een verrekking van de binnenband van de knie had. Waarom zou dat een leugen zijn. Er is dus geen patroon, er wordt een patroon gezocht. En `vage klachten` vind ik al helemaal een bijzondere constatering. Alleen bij Locadia is bij bovenstaande voorbeelden geen duidelijke blessure aan te wijzen. Bovendien kan ik van elke club met internationals wel zo'n overzichtje maken. Wil nog niet zeggen dat er dus iets aan de hand is.
 
Master D
 
2
15 november 2018 om 13:42
- Bergwijn is duidelijk, aangezien hij de groepstraining weer hervatte voordat de 2e wedstrijd van Jong Oranje had plaatsgevonden. Dat hij daarna als een natte krant zou spelen is totale onzin natuurlijk. Sterker nog, hij speelde zo goed dat hij in het echte Oranje is gedebuteerd in oktober, waar hij in september nog bij Jong Oranje zat. - Het betreft bij van Ginkel de interlands van maart 2018. In die periode heeft hij vanaf 25 februari tot aan 16 april 7 wedstrijden in de basis gestaan bij PSV waarin slechts in totaal 20 minuten gemist heeft. Hij heeft daar helemaal geen wedstrijden gemist. Maar dat komt jou waarschijnlijk niet uit. Hij had in februari een schouderblessure dat wel, maar vanaf 25 februari tot aan de kampioenswedstrijd heeft hij op 20 minuten na alles gespeeld. - Bij Locadia geef je mij dus gelijk dat het niet heel duidelijk is waarom hij er niet bij was. Dat is juist het patroon bij Psv, dat het nooit heel duidelijk is. - Een lichte verrekking impliceert dat het mee valt, hetgeen ook zo lijkt wetende dat hij dat seizoen letterlijk elke wedstrijd heeft kunnen spelen, behalve als de nationale ploeg op de stoep staat. Ik zie wel een patroon namelijk dat niet alles gedaan wordt om voor het nationale team te kunnen spelen en vervolgens wel bij de club. Jij wilt dat niet zien en komt vervolgens met pure leugens dat van Ginkel niet alles gespeeld zou hebben rond maart 2018 en verzint daar een blessure bij die hem niet verhinderde om ook maar een wedstrijd van PSV te missen.
 
Constant kante
 
10
15 november 2018 om 13:54
Skede Dank dat jij het 'patroon' van de juiste duiding en klaarheid hebt voorzien. Dat mensen, zoals kennelijk ook Master D, helemaal hebben gemist dat de knieën van Van Ginkel verrot waren en dat hij dus niet zijn knie aan gort gaat spelen in oranje maar dat wel gebruikt als steunpilaar voor een schimmige conclusie over PSV érs die, om welke reden ook, massaal afzeggen voor oranje en daarbij (nog belangrijker) kennelijk dus blessures simuleren, kan niet duidelijker in beeld gebracht worden dan nu door jou. Misschien kan Master D anders aan ons uitleggen waarom Ajacieden zich eigenlijk continu met vage, althan niet bestaande, dan wel mogeljik gesimuleerde, blessures en andere smoezen continue voor (jon) oranje afmelden? Hier, allemaal afmeldingen vanwege 'blessures': Oktober 2013 Ruben Ligeon meldt zich af voor jong oranje. 2014 oranje onder 19: Voor de interlands tegen Schotland en België melden Nouri, Owusu én Riedewald zich af. Mei 2015: Toernooi in Toulon eind mei Ricardo Kishna, Jairo Riedewald en Daley Sinkgraven hebben zich afgemeld voor Jong Oranje. Maart 2017, Bazoer meldt zich af voor twee interlands met jong oranje. Augustus 2017 Kluivert meldt zich af voor twee interlands met jong oranje. Mei 2018 Enric Llansana meldt zich af voor Ek onder 17. Zie jij hier ook een patroon Master D?
 
Constant kante
 
2
15 november 2018 om 14:06
Master D Ik zou jou graag een vraag willen stellen. Jij probeert hier een patroon vast te stellen. Ik vind dat je daarin in geen enkel geval echt in slaagt, anders dan dat je het erop houdt dat het allemaal 'vaag' is. Maar als je niet weet hoe verrot de knieen van Van Ginkel waren en zijn (na Twee kruisband operaties), en dat Van Ginkel juist in die bewuste periode met Cocu en de medische staf echt overuren hebben gemaakt om hem net fit genoeg te krijgen om voor PSV te spelen, dan snap jij, als je er over nadenkt, dat binnen dat schema uiteraad niet past dat hij dan ook nog zijn knie moet gaan slopen in oranje omdat er mensen zouden kunnen opstaan die hem ervan zouden kunnen beschuldigen dat hij blessures simuleert, of fingeert of dat hij gewoon liever naar de woonboulevard gaat met zijn vrouw dan in oranje speelt of wat voor reden ook. Ik bedoel, de knie van Van Ginkel is verrot! Dat staat vast. Ben je bereid dat mee te nemen en dus die naam van je lijst te halen of wil je daadwerkelojik met Van Ginkel blijvenvohouden dat hij een voorbeeld is van hoe "psv'ers altijd geblesseerd zijn als ze voor oranje moeten spelen'? Als het antwoord op deze vraag ja is, dan is mijn volgende vraag waar ik hoop dat je antwoord op kunt geven: Hoezo maak jij je als fan van Ajax druk om het feit dat er PSV érs niet komen opdagen voor een interland? Hoezo wil jij Locadia in oranje hebben precies? Leg mij dat eens uit? jij vindt Locadia wel beter dan Huntelaar of zoiets? Waar slaat deze stemmingmakerij dan eigenlijk op? En geef eens antwoord, als jij mag kiezen, een middenveld in oranje met Frenkie de Jong, Vdbeek en Wijnaldum of zie jij dus liever een middenveld met Van Ginkel, Strootman en Wijnaldum?? En jij zou dus Kluivert eruit halen om Bergwijn erin te zetten? Dus nogmaals, waar maak jij in hemelsnaam druk om precies, als je toch zelf alijd liever Ajacieden in oranje ziet dan Psv'ers? Dan ben je hier dus vooral bezig om maar iets te vinden om PSV te bashen, kennelijk. Het gegeven dat je feitjes niet kloppen zegt heel veel in dit verband.
 
Skede
 
1
15 november 2018 om 14:06
- Bergwijn is duidelijk omdat hij de groepstraining hervatte voor die tweede wedstrijd? Dus dat is je bewijs dat hij niet echt last had? Ijzersterk. Nogmaals: er is nooit gezegd dat hij een (zware) blessure had. Wel dat hij uit voorzorg geen risico ging nemen en daarom bij PSV individueel ging trainen om niet te veel te belasten. Volkomen normaal. - Ik kom helemaal niet met pure leugens, ik heb enkel naar het verkeerde jaartal gekeken. Je bent nogal fan van harde beschuldigingen uiten merk ik. Als we op die toer gaan dan is elke foutieve bewering een pure leugen, ongeacht de oorzaak van die bewering. Wel opvallend dat je stopt met tellen op 16 april, aangezien je ook weet dat hij van 17 tot 27 april weer geblesseerd was. Daarnaast vind ik het helemaal niet gek dat iemand met een blessurehistorie als die van hem, twee oefeninterlands van Oranje laat zitten om even fysiek tot rust te komen in een belangrijk seizoen bij Psv. - Ik geef je geen gelijk dat het niet heel duidelijk was waarom Locadia er niet bij was, ik zeg alleen dat er geen duidelijk aanwijsbare blessure was. Hij was niet fit. Hoe fit hij dan wel of niet was weet jij ook niet. Nogmaals, voor iemand die zijn debuut had kunnen maken lijkt het me nogal sterk dat hij zich maar gewoon afmeldt terwijl hij wel kan spelen. - Een lichte verrekking impliceert dat het mee valt. Ja... dus? Dus je mag je alleen afmelden als je been gebroken is? Als je een verrekking in je knie hebt moet je dus maar gewoon het risico lopen door extra wedstrijden te gaan spelen. Kom nou. Het enige patroon dat ik zie is dat er geen risico wordt genomen bij blessures, ook al zijn het geen zware blessures. Is dat nou zo schandalig? Volgens mij is het volkomen logisch. Bovendien zouden PSV en de spelers alleen maar zichzelf er mee hebben aangezien die interlands er ook voor kunnen zorgen dat er interesse ontstaat en hun marktwaarde groeit.
 
Master D
 
5
15 november 2018 om 14:42
@skede Ik zet bij Propper heel duidelijk uiteen over welke periode ik het heb en dan gaat meneer plotseling fouten maken, terwijl je bij de andere punten die zich meer voor interpretatie lenen wel op de hoogte bent. Toeval? Dat denk ik niet. Waarom ik stop met tellen op 16 april? Toen was de titel binnen en alle wedstrijden die daarna gespeeld zijn waren om des keizersbaard en nam PSV (logsicherwijs) niet meer serieus. Toen speelden er andere spelers. Niet representatief voor het PSV van de wedstrijden ervoor. Net zoals dat ik de resultaten na die kampioenswedstrijd niet serieus neem. Jij vindt het normaal dat van Ginkel Oranje even laat zitten om fysiek tot rust te komen in een belangrijk seizoen van Psv. Dat is precies mijn punt. Dit doen Psv'ers structureel. Niet alleen van Ginkel, maar ook Propper, Locadia, Bergwijn en nu Lozano. Dat valt mij en anderen op. Daar gaat de kritiek hier over. Spelers die niet door het vuur willen gaan voor het nationale elftal en bij de club wel.
 
Skede
 
2
15 november 2018 om 14:53
@master D, Heh? Het ging niet over Pröpper maar over van Ginkel. Jij noemde maart 2018 en ik keek per ongeluk bij maart 2017. En dat doe ik dus volgens jou bewust. Want dat zou natuurlijk een waterdichte tacktiek zijn om een discussie te winnen....... Dat doen Psv'ers helemaal niet structureel. Van Ginkel deed het omdat hij vaker geblesseerd is dan speelt bij wijze van spreken en in een essentiele fase van zijn carriere zat. Dan kiest hij natuurlijk voor zijn club. De club die hem indirect betaalt en waar hij afhankelijk van is wil hij uberhaupt ooit interlands gaan spelen. Nu impliceer je weer dat alle blessures die opgegeven zijn door die spelers geen blessures waren maar slechts manieren waren om even tot rust te komen. Maar dat is dus feitelijk onjuist. Een verrekking hebben aan de binnenband van je knie is toch geen rust houden? Je bent wel knettergek als je dan extra wedstrijden gaat spelen. Nogmaals: jij vult de motieven van deze spelers in en vervolgens zeg je: zie je wel, ik had gelijk! Terwijl het een hele zwakke argumentatie is. Wat jij doet is de situatie bekijken en vervolgens de feiten zo verdraaien zodat je gelijk hebt. Zo ken ik er ook nog wel een paar. ''niet fit''? Je wilt niet naar Oranje. ''binnenband verrekt''? Je wilt niet door het vuur gaan voor het nederlands elftal. Zo makkelijk.
 
Master D
 
4
15 november 2018 om 15:02
@constant Kante Ik ga van Ginkel absoluut niet van de lijst halen van Psv'ers die zich altijd afmelden. Hij kiest ervoor om zijn knieen wel te slopen voor een club waar hij aan verhuurt is en niet voor Oranje. Dat is een keuze. Leuk dat je het nu op mij projecteert dat ik mij druk maak. Ik geef een mening, waar vervolgens vragen over komen. Ik beantwoord de vragen die gesteld worden en dan maak ik mij druk en doe ik aan stemmingmakerij? Kom op zeg. Heb je liever dat ik de discussie ontloop en slechts een bommetje drop zonder daar een onderbouwing aan toe te voegen. De onderbouwing kun je het mee oneens zijn natuurlijk. Om op je vraag te antwoorden. Ik wil dat de beste spelen, dan valt Strootman bij mij sowieso af. Van de Beek is kwalitatief altijd minder van Marco van Ginkel. Kluivert/bergwijn is afhankelijk van het moment. Op dit moment (maar ook in september) zou ik eerder Bergwijn kiezen boven Kluivert. Waarom altijd dat kansloze Ajax erbij gehaald moet worden snap ik niet. Ajax heeft hier niks mee te maken. Locadia is inderdaad beter dan de huidige Huntelaar of de Huntelaar van vorig jaar. Dus ja, liever Locadia. Middenveld? Doe maar Frenkie, van Ginkel en Wijnaldum. Keepersdiscussie? Cillissen vind ik een betere keeper dan Zoet, maar ik snap prima dat je een keeper die wekelijks keept en in de CL speelt boven de reserve keeper van Barcelona verkiest. Ik ben totaal niet uit op een clubdiscussie.
 
Constant kante
 
4
15 november 2018 om 15:31
"waarom altijd dat kansloze Ajax erbij gehaald moet worden snap ik niet. " Uiteraard snap jij dat donders goed. Zou best apart zijn als je dat echt niet zou snappen. Maar, het zou zomaar kunnen dat dit allemaal komt doordat het mij opvalt dat jij, maar jij zeker niet alleen, langs flinterdunne aannames (die onjuist zijn) én hele onwaarheden een `patroon` vast probeert te stellen terwijl je dat patroon bij Ajax, daar ben jij toch fan van, of heb ik dat mis?, kennelijk niet vast stelt. En ik dat hypocriet vind. Tuurlijk kan je dan proberen om een stroman argument te gebruiken en heel snel de `ja maar het gaat hier niet om Ajax`-kaart te trekken, maar als jij met een modderig shirtje over straat loopt moet je nooit proberen om andere mensen ervan te overtuigen dat die met vieze kleren over straat lopen. Uiteraard zul jij dan te horen krijgen dat je beter even zelf je moddershirtje kunt gaan wassen. Daar is niets kansloos aan. Iedereen begrijpt dat namelijk wel, dat kunnen ze zelf wel zien namelijk. Dus excuses, maar met dit argument maak jij je er echt niet vanaf. Dit is gewoon een clubdiscussie. En dat is prima, maar veins niet dat dit niet zo is. Ik heb voldoende voorbeelden gegeven van Ajaxspelers die zichafgemeld hebben met `vage blessures` waarna ze daarna gewoon voor Ajax uitkwamen. Dus jouw stelling, `dit gebeurd bij PSV `vaker`` is gewoon onjuist gebleken. En hier laat ik het verder bij.
 
tubes
 
47
11 november 2018 om 17:47
Ik durf er geld op te zetten dat hij gewoon bij de volgende competitiewedstrijd aan de aftrap staat.
 
 
37
11 november 2018 om 18:09
Dan is hij op tijd rust gaan houden. Denk je dat Lozano een blessure insueert om een interland van Mexico te missen? Hij is hartstikke gek op het nationale team.
 
Adzevedo
 
12
11 november 2018 om 21:06
Hij wel, PSV niet. Zeker niet als het helemaal nergens over gaat waarbij hij uren moet vliegen. Misschien heeft PSV met Lozano zelf ook afspraken gemaakt. Maar het zou toch wel raar zijn dat hij zaterdag zonder problemen 90 minuten kon spelen (van Bommel kon nog 2x wisselen) en dat hij na de interlandperiode in een week tijd 3 x 90 minuten zou maken ?
 
soccersupp
 
5
13 november 2018 om 13:43
PSV krijgt na de wonderbaarlijke genezing van Bergwijn met deze blessure in ieder geval de schijn redelijk tegen. We gaan het zien, als bondscoach heb je hier ook een rol in. Vind Koeman een uitstekende coach maar ik had met mn selectiebeleid toch even aan Bergwijn laten weten dat ik niet met me laat piepelen. Maar misschien heeft Koeman dat wel tijdens de trainingen 1 op 1 wel even tegen hem gezegd.
 
TheOracle
 
3
13 november 2018 om 14:02
Het leek er eerder op dat Bergwijn aangaf dat hij zich niet laat piepelen. Koeman had hem niet geselecteerd he, want Bergwijn was te belangrijk voor Jong Oranje
 
houten030
 
6
13 november 2018 om 14:16
Nee Bergwijn werd geselecteerd voor jong Oranje, omdat het een essentiële wedstrijd betrof. Meneer zat liever op de bank bij Oranje dan presteren met jong Oranje en was licht geblesseerd
 
Constant kante
 
4
13 november 2018 om 16:18
houte "nee Bergwijn werd geselecteerd voor jong Oranje, omdat het een essentiële wedstrijd betrof. " Ja, precies ja! Die wedstrijd was zó cruciaal en zó belangrijk dat al die spelers die nog voor spelen in jong oranje in aanmerking kamen, zoals De Ligt, Frenkie de Jong, Kluivert Jr, etc. naast Bergwijn állemaal opgeroepen zijn voor jong oranje.
 
Kyle66
 
9
13 november 2018 om 17:33
@Constant, ik wil hier wel aan toevoegen dat Kluivert al wedstrijden lang zonder een enkel woord van weerklank voor Jong Oranje speelt. Daar had Bergwijn een voorbeeld aan kunnen nemen.
 
Frans77
 
9
15 november 2018 om 09:40
Nu doe je het weer adzevedo. Je begint weer met "hij wel, PSV niet" je zegt dat nu al in 2 berichten na elkaar. Eng om zomaar dingen te suggereren zonder dat je ook maar iets van de situatie afweet. Zie ik vaker in berichten van je. Heb je een hekel aan PSV? Je gaat toch niet zomaar dingen verzinnen en ze als waarheden vertellen?
 
Frans77
 
10
15 november 2018 om 09:46
Hahaha, prachtig hoe mensen hun eigen gedachten ook daadwerkelijk gaan geloven na een tijdje! Ongelooflijk wel maar prachtig om te zien. Toen Bergwijn geblesseerd afhaakte begonnen mensen dingen te verzinnen, nooit bewezen, dus verzonnen. Nu een paar weken later meld Lozano zich af voor een interland door een blessure, en nu gaan deze zelfde mensen, die toen verzonnen dat Bergwijn het acteerde, dood leuk zeggen dat PSV de schijn tegen heeft. Hahaha, puur en alleen gebasseerd op eerder, eigen verzonnen verhaaltjes. Apart hoe het brein van sommige Homosapiens werkt. Prachtig om te zien! Maar wel een beetje eng. Dat je zo snel in je eigen fantasie gaat geloven vind ik echt een beetje eng.
 
Frans77
 
4
15 november 2018 om 09:50
Hoezo? Je gaat toch niet geblesseerd mee spelen? Dat zou erg onvolwassen zijn! Of waar heb je de bewijzen gezien dat Bergwijn niet geblesseerd was? Volgens mij leven we in een land waar je onschuldig bent tot het tegendeel bewezen is. Maar nee, hier op VZ niet, daar praten mensen alsof hun eigen gedachten ook daadwerkelijk zo zijn. Wel vreemd dat dat toevallig altijd over een speler van de directe concurrent gaat maar Oke, das toevallig....
 
JordyPA
 
1
15 november 2018 om 10:53
@frans77 Dit is een voetbalforum he. Dat is bedoeld om je mening te geven over bepaalde zaken. En ja, een mening is subjectief, niet objctief. Als we het hier alleen maar over feitelijke waarheden mogen hebben dan kunnen we het forum wel opdoeken. Geen lol aan. Er wordt geinsinueerd dat de Psv`ers vaak blessures simuleren als ze naar de nationale ploeg moeten. Misschien is dat niet waar, dat klopt. Feit is wel dat er eerder in deze discussie meerdere voorbeelden worden genoemd van spelers die binnen een week weer waren hersteld. Dus het is geen ongefundeerde mening. Misschien heeft PSV een hele goede fysio, dat kan. Maar het is in ieder geval voer voor discussie, die hier dus wordt gevoerd. Weet jij overigens wel voor 100 zeker dat deze spelers daadwerkelijk geblesseerd waren? Want zo niet dan is dit een geval van de pot verwijt de ketel. Jouw mening in deze is namelijk ook geen feit. En mogelijk ook gewoon verzonnen. De waarheid in dit geval laat ik in het midden. Die weet ik namelijk niet. Ik ben wel van mening dat het hoogst opvallend is allemaal.
 
Frans77
 
1
15 november 2018 om 10:59
Gedurfd hoor. Weet je al of je het ook daadwerkelijk gaat doen of? En hoeveel zou je er dan opzetten? Wat zijn de winst percentages?
 
Constant kante
 
4
15 november 2018 om 11:22
Kyle66 Bergwijn speelde 15 wedstrijden in onder 17, 16 in onder 19 en 9 keer voor jong oranje. Heb jij in die periode ooit een 'wanklank' gehoord? Integendeel. Bergwijn was zelfs 'speler van het toernooi' op het EK onder 19. Maar ook jij gaat niet in op de vraag. Als die wedstrijd nou echt zó cruciaal was als hier wordt beweerd, waarom dan de door mij genoemde spelers die allemaal nog voor jong oranje mochten uitkomen niet óók geselecteerd dan? Conclusie: die pot was dus helemaal niet zo 'belangrijk' en 'cruciaal'. Anders doen er meer cracks mee.
 
cabinessence
 
0
15 november 2018 om 11:25
"psv krijgt na de wonderbaarlijke genezing van Bergwijn met deze blessure in ieder geval de schijn redelijk tegen." Heb je Bergwijn zien spelen na zijn blessure? Die zit sindsdien echt nog niet op zijn gebruikelijke niveau. Die is zeker weten echt geblesseerd geweest.
 
Constant kante
 
1
15 november 2018 om 11:42
Jordy Misschien is dat niet waar, dat klopt. Feit is wel dat er eerder in deze discussie meerdere voorbeelden worden genoemd van spelers die binnen een week weer waren hersteld. Dus het is geen ongefundeerde mening. Misschien heeft PSV een hele goede fysio, dat kan. Maar het is in ieder geval voer voor discussie, die hier dus wordt gevoerd. "" Met discussie is niks mis, met het aan de kaak stellen van dingen eveneens. Als er een patroon waar te nemen is dat pausibel is, tuurlijk kan je dan theoriën vormen en daarover discussiëren. Prima! Maar even naar je citaat van hierboven. Jij stelt een 'feit'. Spelers meldden zich af voor interlands en waren een week daarna 'hersteld'. Neem aan dat je met 'hersteld' geen feit probeert te benoemen. Want wat is dan precies 'hersteld', spelers op betaald voetbal niveau hebben altijd pijntjes en last van dingetjes, er is geen 100%fit lijn? Ik neem aan dat je daarmee bedoelt aan te geven dat ze in ieder geval, op dat moment, in staat waren om te spelen voor Psv. Dat is correct. maar dat wil verder, puur op zichzelf, natuurlijk echt helemaal niets zeggen over de vraag of die spelers de week ervoor dan wél al voldoende fit waren voor het spelen voor oranje. Dat is ten eerste afhankelijk van de aard van je blessure en ten tweede van de belasting die je in de periode ervoor en erna hebt, op de trainingen. Spierverrekkingen, last van enkelbanden, kniepezen, etc. dat kan allemaal met twee weken rust en behandeling zover terug gebracht worden dat je voor je club gewoon weer kunt spelen. Maar dan moet je daartussenin natuurlijk niet keihard trainen met oranje en dan een wedstrijd spelen. Was er op dat moment géén interlandperiode, dan kan de speler die week ook niet voor zijn club spelen natuurlijk. En ga even na, Psv'ers hebben echt niet alleen maar blessures in interland periodes. Zat blessuregevallen gehad verleden seizoen. Ik heb zelf niet de indruk dat jij al die gevallen hebt bekeken in het kader van het 'vaststellen of die spelers nou wel of niet echt geblesseerd waren'. Of wel soms? Dus je schiet met grof geschut, veegt wat namen op een hoop en komt tot een, in mijn ogen, opmerkelijke conclusie. Maar om heel eerlijk te zijn, ik heb echt nog geen overtuigend argument gehoord waaruit ik kan opmaken dat er daadwerkelijk sprake is van een geïnstitutionaliseerde oranje-boycot door PSV waarbij dus spelers worden opgezet om te liegen, artsen worden gedwongen om hun afgelegde eed van Hypocrates met voeten te treden en waar kennelijk (ja sowieso, waaróm eigenlijk...???) een soort FSB achtige praktijken voor worden aangewend. Wat dat betreft valt het mij nog mee dat je niet hebt gesteld dat de nieuwe policy van PSV om vanwege het medische geheim van spelers geen mededelingen meer te doen over hun blessures eigenlijk is ingevoerd als wapen om spelers uit oranje te houden. Maar er zal de komende periode vast nog wel iemand ergens een keer zijn die dit gaat roepen. Hoe dan ook, mij intersseert voor alles vooral wat het motief zou kunnen zijn voor PSV om dit zo te doen dan allemaal. Kun jij daar anders wat duidelijkheid over verschaffen? Want dat je je spelers graag wilt sparen, okay daar zou ik nog wel wat in kunnen zien (dat doen ze bij 'andere clubs' óók al jaren), maar dat is natuurlijk geen winnende formule, zoals ik hierboven al betoogde. Dus wat wordt PSV hier dan wijzer van precies? Want PSV wil namelijk, vooral voorde marktwaarde van haar spelers, niets liever dan dat hun spelers international zijn én veel in oranje spelen natuurlijk. Als Bergwijn straks in Duitsland een goaltje meepikt tegen Die Mannschaft, stijgt zijn prijskaartje zomaar met een miljoentje of wat. Net zoals dat met Lozano is gegaan, toen die wat goals maakte in de Confederations Cup en op het WK! Dus leg uit, why...???
 
Frans77
 
2
15 november 2018 om 11:42
JordyPA.Je hebt gelijk dat dit een voetbalforum is waar iedereen zijn of haar mening mag/kan geven. Ik vind het alleen anders als mensen aannames gaan gebruiken in discussies die ze later als feiten aanhalen om hun gelijk te bewijzen. Daar gaat het mij hier om. Het is nooit bewezen dat Bergwijn niet echt geblesseerd was, om dan telkens als er een PSVer zich afmeld voor een interland, daar aan te refereren, vind ik vreemd. Sterker nog, er praten er hier over de schijn tegen hebben. De schijn tegen hebben? Hoe dan? Doordat een iemand eerder verzonnen heeft dat Bergwijn niet geblesseerd was, heeft PSV nu de schijn tegen omdat Lozano zich afmeld voor Mexico? Dat is toch vreemd niet? Kun je wel zeggen dat is een mening maar dat slaat natuurlijk helemaal nergens op. Dus als ik nu als voorbeeld zou zeggen; De scheidsrechters fluiten voor Ajax (niet gebasseerd op een gedachte van mij overigens, puur als voorbeeld) en dan volgende week als Ajax bijvoorbeeld met 1 doelpunt verschil wint, en dat doelpunt ook nog eens door een penalty tot stand gekomen is, dan kan ik dus zeggen, zie je wel, weer word Ajax geholpen, vorige week ook al en nu weer, ze hebben in ieder geval De schijn tegen. Dan slaat dat toch ook helemaal nergens op. Ik gebruik hier een aanname een week later als feit, want hierdoor zou Ajax de schijn tegen hebben? En terugkomend op of ik wel weer of hij echt geblesseerd was. Nee dat weet ik niet, Maar dat is hetgeen wat PSV naar buiten heeft gebracht nadat dé doktoren van PSV dat geconcludeerd hadden. Dus daarom denk ik te weten dat hij geblesseerd was. Volgens mij heeft zelfs de dokter van de KNVB dat ook nog bevestigd maar dat weet ik niet zeker dus dat breng ik nu ook niet als feit. (kun je zien aan "volgens mij"
 
houten030
 
1
15 november 2018 om 11:55
@Constant kante Het is bij grote clubs gebruikelijk om spelers af te melden voor minder belangrijke interlands. Dit gebeurt overal en het is niet zo dat enkel PSV de schijn tegen heeft. Hoewel het lijstje met afgemelde PSV spelers vrij hoog is. Dit waren echter wel blessure gevoelige spelers als van Ginkel of Propper. Mijn probleem met de situatie van Bergwijn is dat er direct na de wedstrijd van PSV geklaagd werd door zowel van Bommel als Bergwijn zelf over het selectie beleid en een dag later, nadat Koeman aangaf Bergwijn nodig te hebben voor kwalificatie, een compliment voor de kwaliteiten van Bergwijn. Bovendien is de keuze enkel geweest om een goede aanvaller mee te nemen naar jong Oranje en een ander talent op de bank te zetten bij Oranje. Bergwijn verkiest bank zitten voor zn eigen ego dus boven het nationaal belang en de eer om een nationaal team door de kwalificatie te loodsen.
 
Constant kante
 
0
15 november 2018 om 14:08
Mijn probleem is vooral het volgende: "nu ben ik er van overtuigd dat elke club dit doet, maar dat dit bij PSV iets vaker voor komt." 'iets vaker voorkomt'? Yeah, right!
 
Ronzzz
 
5
11 november 2018 om 17:43
Komt mooi uit, oefen interlands zijn toch niet spannend en kan Lozano ff rust pakken. Misschien kan hij in de CL nog wat laten zien.
 
Davilla7
 
1
11 november 2018 om 17:51
Na de interlandweek wacht al snel Feyenoord. PSV heeft het daar vaak lastig en zonder Lozano zal puntverlies bijna onvermijdelijk zijn.
 
TrebleX
 
10
11 november 2018 om 19:55
Vorig seizoen heeft PSV ook zonde Lozano in de Kuip gewonnen. We hebben bovendien alternatieven in de persoon van Malen en Mauro. Maak me dus geen zorgen.
 
psv-dor-liv
 
4
15 november 2018 om 09:31
Mauro? Die gast kan er geen knikker van
 
noWorries
 
0
11 november 2018 om 18:42
hoop ook dat ie snel weer fit is, als Ajax kampioen word krijg je te horen dat het hierdoor komt. hoop op sterkste opstellingen van ajax en psv het hele seizoen
 
Dutchgio
 
3
13 november 2018 om 18:42
Je nu wordt Ajax kempioren inderdaad, omdat Lozano door een blessure geen interlands speelt.
 
Ruudje74
 
17
11 november 2018 om 19:59
Is het een Bergwijntje of.... Doe maar de mentaliteit maar van Frenkie, gekneusde heup, maar er alles aan doen om erbij te zijn.
 
cheesie
 
4
13 november 2018 om 23:36
Lekker makkelijk die vergelijkingen. Bergwijn was wel degelijk niet helemaal fit afgelopen periode. En wat de Frenkie de Jong betreft, misschien zeg je over een week als zou blijken dat hij er een maand uit ligt wel; had hij maar net als Lozano moeten afmelden voor die interlands. Ik vind het helemaal niet professioneel om altijd maar ten koste van alles door te gaan, zeker niet met die volle programma’s van deze periode.
 
Frans77
 
2
15 november 2018 om 09:52
Hahahaha! Ja man, sow, das echt een harde zeg, Pfoe. Doe mij die ook maar dan.
 
PSVer4ever
 
1
19 november 2018 om 15:01
Doe mij dan maar een Ziyechje. Hamstringblessure en anderhalve week later ook weer topfit. Kortom: die dingen gebeuren nu eenmaal. Geen risico.
 
andyboy
 
3
11 november 2018 om 20:32
Hoe zit het dan met de privacy wet?
 
HennieWijnands
 
11
11 november 2018 om 21:09
Ik hoop dat deze matennaaier voor een lange tijd eruit ligt,het zal wel wat sportiever zijn op de Nederlandse velden .dit vervelende mexicaantie met al die swalbe's het aansmeren van kaarten de stervende zwaan uithangen dat zijn de meeste voetbalfan's zat,lozano is de meest irritante speler die in de Ere - Divisie rond loopt . Henk
 
Rossumpsv
 
21
13 november 2018 om 13:26
Vraag me af of jij ooit de wedstrijden gezien hebt. Het zijn eerder aanslagen op hem dan dat hij zich aanstelt.
 
soccersupp
 
5
13 november 2018 om 13:40
Reactie van Henk vind ik fout, laat ik dat voorop stellen, maar jouw reactie komt ook in de buurt van dat niveau. Je ging geen enkele speler van een concurrerende club een blessure, maar Lozano krijgt weinig tot geen aanslagen maar rolt na tikjes vaak door alsof het aanslagen zijn. In dat opzicht geen schwalbe omdat de tegenstander een overtreding maakt maar het zo opblazen is in mijn ogen onsportief en dat heeft deze technisch begaafde speler absoluut niet nodig. Blijft iets wat vaak aan zuid Amerikaanse aanvallers kleeft (Neymar, Suárez en ook Lozano). Terwijl veel zuid Amerikaanse verdedigers juist op zeer doortrapte wijze spelers uit de wedstrijd schoppen, wat dat betreft heeft Lozano het beter in Nederland dan in Mexico.
 
040vaart
 
3
13 november 2018 om 17:37
Soccer hij krijgt geen aanslagen te voorduren? Een kwart van de gele kaarten die gegeven zijn waren behoorlijke aanslagen...
 
cheesie
 
4
13 november 2018 om 23:38
Vorige week was er bij eretribune een serie van een overtreding of 8 op Lozano ge zien. Ik kan je vertellen, dat waren echt aanslagen. Dat vond zelfs Ronald de Boer schandalig....
 
Frans77
 
3
15 november 2018 om 09:55
Precies cheesie. Maar dat nemen ze hier dan weer net niet Nee, want dat komt natuurlijk niet goed uit. Alleen al in dit topic merk ik aan Ajacieden hoe erg ze er van balen dat ze 5 punten achter staan op PSV. Ongelofelijk wat er nu ineens allemaal bij gehaald word, allemaal zelf verzonnen en nooit bewezen, Maar ze smijten ermee alsof het de waarheid is. En dat word alleen nog maar erger zolang PSV blijft winnen. Dus dat zal nog wel even zo blijven.
 
cabinessence
 
2
15 november 2018 om 11:28
@henniewijnands: Er zijn dit seizoen al iets van 13 gele kaarten gegeven in de eredivisie voor overtredingen op Lozano. Dat waren echt niet allemaal schwalbes. Je kunt vinden dat Lozano zich aanstelt als hij op de grond ligt, maar het is gewoon een feit dat die overtredingen wel gemaakt worden. Het is niet Lozano's schuld dat er in de eredivisie teveel houten klazen rondlopen die aan de noodrem moeten trekken om hem aan te kunnen.
 
Constant kante
 
1
15 november 2018 om 11:51
cabinessence De suggestie dat er 'geen aanslagen' op Lozano plaatsvinden is lachwekkend. Hij krijgt iedere wedstrijd opnieuw minstens een paar keer een rot- of doodchop van een tegenstander. Heeft ook te maken met zijn speelstijl, maar dat maakt het feit dat hij veel schoppen krijgt niet anders. Ik vind wel dat hij inderdaad makkelijk gaat liggen. Die rode kaart voor Doekhi was daar een goed voorbeeld van. Lozano wacht gewoon op het contact, is net eerder bij die bal en gaat gretig neer. Maar, even de realiteit. Stel nou dat hij dat niet doet en gewoon probeert door te lopen. Dat Doekhi hem raakt is 100% zeker. Grote kans dat als je doorloopt, je alsnog struikelt (als je op die snelheid ligt, vol sprintend, dan is ieder klein tikje voldoende om iemand uit balans te brengen, is gewoon zo), of wordt vertraagd en dan de bal niet meer haalt. De meeste scheidsrechters geven dan niet alsnog een vrije trap, maar zeggen dan 'ja ik gaf voordeel, jammer dan dat je alsnog viel maar ja ....'. Dus dat een aanvaller dan gebruik maakt van die duidelijke overtreding die op hem gemaakt wordt, dan is gewoon logisch en te begrijpen. Dat een aanvaller er maar alles aan zou moeten doen om koste wat het kost op de been te blijven, terwijl dus verdedigers kennelijk gewoon overtredingen zouden mogen maken, vind ik onzin. En in dit specifieke geval, Doekhi hoeft niet daar op die plek een tackle te maken he! Waarom loopt hij niet gewoon schuin mee? Dan kan hij Lozano naar buiten dwingen, lastig vallen bij een eventueel schot, etc. etc. Nee, dat Lozano alleen maar schwalbes maakt en hij maten naait, zoals hierboven wel heel erg bot en lomp wordt gezegd, is onzin.
 
cabinessence
 
0
15 november 2018 om 12:01
"heeft ook te maken met zijn speelstijl, maar dat maakt het feit dat hij veel schoppen krijgt niet anders." Uiteraard. Ik heb ook een medespeler gehad die (op een veel lager niveau natuurlijk) net zo'n type was als Lozano. Klein, tenger, fel, technisch dribbelaartje. Die droeg altijd twee paar scheenbeschermers (een extra paar aan de achterkant van zijn benen), omdat hij elke wedstrijd wel een paar keer omver gekegeld werd. De meeste verdedigers zijn houterige voetballers en weten zich gewoon geen raad met zulke spelers. Dan is de enige remedie om in geval van nood de beuk erin te gooien.
 
Ahmed-psv
 
1
11 november 2018 om 21:55
Deze blessure mag je wel op v. Bommel rekenen. Het zat er al aan te komen dat een basisspeler van PSV een hamstringblessure zou oplopen door met elke wedstrijd hetzelfde team op te stellen.
 
Maykel24
 
7
13 november 2018 om 13:27
De blessure of de afmelding? Dit is gewoon een Bergwijntje - over anderhalve week speelt hij gewoon...
 
Skede
 
22
13 november 2018 om 13:28
Dus als je over anderhalve week kunt spelen heb je geen blessure gehad. Oké. Mensen zoeken wel heel graag dingen.
 
Dutchgio
 
0
13 november 2018 om 18:40
Helemaal uit de lucht vallen komt het natuurlijk niet, met voor de interlands aan... Dat scheelt je weer een hoop vliegen en kun je het even rustig aan doen.
 
de voetbalkenn
 
2
15 november 2018 om 09:32
Zal wel Weer een gevalletje Bergwijn worden !!! Afmelden met een zogenaamde blessure, en dan een week later gewoon in de basis. Clubbelang voor landsbelang !!!
 
Jeroenn_O
 
5
15 november 2018 om 09:39
Zo typisch weer dit... wat een aanstellers daar zeg. De zoveelste speler van Psv die ons voor het lapje probeert te houden. Zou Psv hierop aansturen? Lijkt er wel op iig
 
Arnino
 
6
15 november 2018 om 10:03
Waarom noem je het typische van Ziyech niet? Die miste ook 2 interlands en daarna kon hij gewoon weer spelen. Alleen omdat hij er trekkebeenend van af ging? Dat kan ook gespeeld zijn.
 
Jeroenn_O
 
2
15 november 2018 om 10:13
Kan maar dit is een artikel over psv dus het heeft weinig zin om Ziyech erbij te halen want dan wordt mijn reactie verwijderd. Probeer jij het anders ook gewoon is bij het topic te houden. Ik snap dat dat moeilijk voor je is omdat je vol afgunst zit. Misschien anders even de FAQ doorlezen op de site. De groeten
 
Frans77
 
3
15 november 2018 om 10:33
Hahaha een ander betichten van afgunst maar zelf met verzonnen teksten gaan gooien omdat je dat goed uitkomt. Je houd het bij het topic maar alles wat je typt is zelf verzonnen. Het zal ook vast ergens bij de regels staan dat je niet zomaar dingen mag verzinnen.
 
Arnino
 
5
15 november 2018 om 10:37
Gezien het aantal punten wat jij hebt worden er vaker berichten van jou verwijdert dan van mij, dus misschien voor je zelf ook goed dat een keer door te lezen. Ik geef aan dat er sprake is van stemmingsmakerij omdat Bergwijn zich een keer heeft afgemeld. Bij andere ploegen gebeurt precies hetzelfde.
 
Jeroenn_O
 
1
15 november 2018 om 10:51
Nee volgens mij staat dat er niet maar een andere mening hebben betekend niet dat je dingen verzint. Jij weet ook niet of het allemaal waar is wat jij denkt. Misschien heb ik wel gewoon gelijk. Blijkbaar mag je je gevoel ook al niet meer uitspreken
 
Jeroenn_O
 
1
15 november 2018 om 10:55
Nee hoor ik was onterecht gebanned ik heb alleen mijn punten niet terug gehad. Dat hebben ze snel terug gedraaid omdat er hier een moderator was die niet objectief was. Tja kan ik vrij weinig aan doen. Maar vz heeft zijn excuses gemaakt en de mod goed aangesproken. Misschien dat ik iets te vaak reageer op mensen zoals jij ja maar ik blijf over het algemeen gewoon bij het topic. Niet alleen Bergwijn hoor. Het lijstje van spelers die zich afmelden bij Psv is wel wat langer!
 
biornha
 
0
15 november 2018 om 11:01
Verschil is, Ziyech ging van het veld Lozano heeft 90 minuten gespeeld en is niet gewisseld.. dat en het feit dat het met Bergwijn idem dito ging. Zeg natuurlijk niet dat er niet iets aan de hand is, maar deze reacties kan je verwachten.
 
Frans77
 
2
15 november 2018 om 11:05
"De zoveelste PSVer die ons aan het lapje probeert te houden" "zou PSV hier op aansturen? Dat lijkt er wel op" dat noem jij een mening? Ja, dan word een discussie voeren heel lastig ja. Dat zijn namelijk aannames. Aannames die je een zin later gebruikt als feit door aan ons te vragen of PSV hier op aan stuurt.
 
Jeroenn_O
 
1
15 november 2018 om 11:15
Als je citeert doe het dan goed. Voor het lapje zei ik! Voor jou is een discussie voeren heel lastig ja als je het niet kan hebben dat iemand een andere mening heeft of anders denkt. Verder vond ik niet nodig om alles verder uit te leggen in Jip en Janneke taal. Iedereen weet wel ongeveer hoe groot het absentielijstje is van de spelers van Psv als het om interlands gaat.
 
Frans77
 
2
15 november 2018 om 11:57
Sorry, je hebt gelijk. Je typte voor het lapje. Dit maakt natuurlijk verder niets uit voor hetgeen wat ik wilde zeggen. Een discussie voeren word lastig voor me, als een ander aannames in de strijd gooit om iets te beweren. Een mening hebben over iets is heel iets anders. Daar doelde ik op toen ik typte dat discussieren dan moeilijk word. En wat je verder met uitleggen in Jip en Janneke taal bedoeld, is voor mij ook een raadsel.
 
Jeroenn_O
 
1
15 november 2018 om 12:27
Ik snap werkelijk niet waar jij nou zo druk om maakt. Jij kan toch gewoon zeggen met argumenten waarom het niet klopt wat ik zeg. Blijkbaar heb jij die omdat je zo stellig bent dat ik onzin verkondig. Mijn mening was ook gebasseerd op mijn gevoel. Ik vind het wel toevallig ja dat het wel erg vaak gebeurd bij Psv. Voor de rest kun je er een heel groot drama van maken maar je kan ook gewoon denken. Jaja tuurlijk loop niet te zwammen oid. Jullie vinden het nodig om er zo'n big problem van te maken en er over door te blijven gaan. Soms baseer je wel is een mening op gevoel.
 
Rudeboy65
 
1
19 november 2018 om 19:51
Kom eens op met je PSV lijstje dan? Als je je toch druk maakt om afzeggen om niks, kijk dan even serieus terug naar periode van Gaal bij Ajax die moedwillig spelers weghield. En ook in de tijd van Cruijff was er vaak gezeik en gedoe met afzeggen. Vooral geld natuurlijk als belangrijkste reden. En je gaat vast hier op reageren, dus herinner ik je aan mijn eerste vraag: kom maar op met dat PSV lijstje.
 
Skede
 
5
15 november 2018 om 11:26
Ja PSV gaat de hele week individueel trainen met Lozano om maar een leugen in stand te kunnen houden. Wat een kolder joh.
 
Jeroenn_O
 
1
15 november 2018 om 11:31
Jij vindt het kolder dat is wat anders dan dat het kolder is. Voor mij is het ook totaal niet verrassend dat jij het er niet mee eens bent, maar dat hoeft ook niet. Ieder zo zijn mening en ideeën toch?
 
Skede
 
8
15 november 2018 om 11:40
Nee want je verkondigd het als waarheid gebaseerd op eigenlijk niks. "Wat een aanstellers daar joh" is geen mening maar jouw conclusie op je eigen waarheid. Maar dat zijn we hier wel van jou gewend moet ik zeggen. Altijd roepen om het roepen op basis van afgunst. Jammer.
 
Jeroenn_O
 
1
15 november 2018 om 12:02
Wat een onzin joh ik ga niet bij alles wat zeg ervoor zeggen dat het om mijn mening gaat of dat ik dat vind. Dat moet je zelf maar erbij denken. Maargoed het blijft mijn mening hoe jij het verder ziet kan ik verder ook weinig aan doen. ik denk dat als ik specifiek ervoor had gezegd dat het mijn mening was dat je ook wel had gereageerd. Wat je verder allemaal gewend bent boeit me ook niet heel veel eigenlijk. Fijne dag verder. Maak je niet dik
 
Bergwijn
 
4
15 november 2018 om 12:54
Je bent boos omdat een speler van PSV zich afmeldt voor het nationale elftal van Mexico waar jij helemaal geen binding mee hebt. Wat schattig zeg.
 
JJvH91
 
1
15 november 2018 om 09:58
Voor PSV is een mogelijke afwezigheid van Lozano de grootste bedreiging voor titelprolongatie dit jaar. Hopen dat het niet te lang duurt.
 
cabinessence
 
1
15 november 2018 om 11:34
"voor PSV is een mogelijke afwezigheid van Lozano de grootste bedreiging voor titelprolongatie dit jaar." Zo negatief zie ik het toch niet. Ook zonder Lozano heeft PSV nog meer dan genoeg rendement in de ploeg, met De Jong (11 goals, 3 assists), Bergwijn (5 goals, 6 assists), Pereiro (7 goals, 3 assists) en backup Malen (3 goals, 3 assists).
 
Nieuw-Vennep
 
4
15 november 2018 om 12:21
Hij is ook niet geblesseerd. Net zoals de rest die zich altijd moeten afmelden van Psv... Als je nu al weet dat je zaterdag kan spelen dan kan je woensdag ook spelen. Gebeurt teveel dit.
 
Skede
 
4
15 november 2018 om 12:51
Zucht. PSV "verwacht" (nadruk op verwacht) dat Lozano volgende week zaterdag fit is. Daar heeft hij dus nog 1,5 week voor. Wat is daar nou raar aan.
 
cabinessence
 
7
15 november 2018 om 13:04
Inderdaad wel gek dat dit alleen bij PSV voorkomt! O nee, wacht. Ziyech mistte op 13 en 16 oktober interlands van Marokko wegens een hamstringblessure, maar speelde op 20 oktober wel voor Ajax.