Update: Uitgevallen Cuco Martina mag ziekenhuis in Lyon toch verlaten
Donderdag, 2 november 2017 om 23:12

Cuco Martina heeft een nekblessure overgehouden aan het Europa League-duel van donderdagavond met Olympique Lyon. De linkervleugelverdediger viel in de eerste helft geblesseerd uit na een lelijke val en zal vannacht ter observatie in het ziekenhuis verblijven, zo heeft zijn club inmiddels laten weten via de officiële kanalen.

Martina ging in de slotfase van de eerste helft een duel aan met Maxwel Cornet, waarna de geboren Rotterdammer zeer lelijk ten val kwam. Na een blessurebehandeling van bijna zeven minuten moest hij uiteindelijk per brandcard van het veld gedragen worden met een ogenschijnlijk ernstige nekblessure. "Cuco kampt met een hersenschudding en klaagde over nekpijn. Hij is direct naar het ziekenhuis gebracht voor nader onderzoek", aldus manager David Unsworth.

Het werd sowieso een avond om snel te vergeten voor Everton. The Toffees gingen in Frankrijk met 3-0 onderuit en zijn met nog twee wedstrijden te gaan reeds uitgeschakeld in Groep E. Komend weekeinde speelt de ploeg in de Premier League een thuiswedstrijd tegen Watford.

Update 2 november 23.12 uur - Cuco Martina mag ziekenhuis in Lyon toch verlaten
Cuco Martina heeft het ziekenhuis van Lyon donderdag alweer mogen verlaten. De verdediger van Everton viel geblesseerd uit in de uitwedstrijd tegen Olympique Lyon in de Europa League. Martina leek de nacht in het ziekenhuis door te moeten brengen, maar na medisch onderzoek kreeg de verdediger toch toestemming om tegelijk met zijn ploeggenoten terug naar Engeland te reizen.

Meer nieuws
   
09:54
09:54
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
4
   
09:49
09:49
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
12
   
09:22
09:22
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
17
   
09:16
09:16
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
   
08:51
08:51
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
20
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.