Van Beek erkent: 'Misschien kunnen we wel van een crisis spreken'
Zaterdag, 18 november 2017 om 22:55

Feyenoord liet zaterdag opnieuw twee punten liggen in de Eredivisie. De Rotterdammers kwamen in De Kuip niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen VVV-Venlo. Feyenoord kwam in de 54e minuut nog wel op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Nicolai Jörgensen, maar VVV kwam in de 86e minuut via Damian van Bruggen alsnog verrassend langszij.

20:30
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?

19 november 2017 om 01:13
toch heel triest dat de doelman van vvv-venlo de kans krijgt om gelijk te maken. de crisis is er nu al. alleen ontkent gio dat. het hele elftal zwalkt aan alle kanten. daar is gio ook schuldig aan. toont ook geen ballen om er een keer de jeugd in te gooien. slechter kan het niet gaan toch?.

SpeedyAFC

0
19 november 2017 om 01:48
Crisis is niet het juiste woord. Feyenoord heeft na het kampioenschap toch belangrijke spelers verkocht. Tel daarbij op de extra belasting van de CL en de blessure golf achterin, dan is het niet zo raar waar feyenoord momenteel staat. Verder zijn ze te afhankelijk van Jorgensson geworden, in de winterstop zouden ze daar wat aan moeten doen. Dan kan het de tweede seizoenhelft alleen maar beter gaan.