Van Bronckhorst: 'Hij is goed ingevallen en ik ben heel tevreden over hem'
Zondag, 23 juli 2017 om 09:50

Feyenoord speelde zondag de voorlaatste oefenwedstrijd van de campagne tegen SC Freiburg (1-0 nederlaag) en Michiel Kramer deed de tweede helft mee. De kans bestaat echter dat de spits nog voor het einde van de transferperiode een nieuwe club vindt, want bij Feyenoord hoeft hij niet te rekenen op een basisplaats. Giovanni van Bronckhorst houdt vast aan Nicolai Jörgensen.

"Hij is de tweede spits", vertelt de trainer over Kramer. "Hij is goed ingevallen, traint goed en ik ben heel tevreden over hem." Van Bronckhorst zag in de tweede helft sowieso een beter Feyenoord, vertelt hij aan Voetbal Inside. In de eerste helft ging het moeizamer. "Het was een heel nuttige oefenwedstrijd. We hadden aan het begin moeite om in het ritme te komen en je zag dat Freiburg wat verder was in de voorbereiding."

Na zestien minuten kwam Feyenoord op achterstand en dat was volgens Van Bronckhorst verdiend. "Maar we pakten het op naarmate de wedstrijd vorderde. Er kwamen spelers in die fysiek wat verder zijn en daardoor stonden we in de tweede helft wat beter en speelden we makkelijker. Fysiek gezien zijn wij nog niet zo ver. Dat hoeft ook niet, maar we moeten er staan in de eerste wedstrijd waar het erom gaat, tegen Vitesse."

Meer nieuws
   
21:09
21:09
Perez loopt vooruit op PSV-transfer: '35 miljoen is toch wel heel veel geld?'
1
   
21:00
21:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
   
20:59
20:59
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
4
   
20:31
20:31
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
   
20:30
20:30
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (13)

 
Baardgrasmus
 
6
23 juli 2017 om 10:08
Ik heb tijdens de eerste helft een boek erbij gepakt, en ben daar behoorlijk ver in gekomen. Ik vond de eerste tien, vijftien minuten Boëtius nog wel aardig, maar scheen later ver terug te vallen. Met een middenveld Vilhena, Amrabat en El Ahmadi heb je denk ik toch te weinig aanvallend en qua creativiteit. Maar goed, liever een paar nederlagen in de voorbereiding dan alleen maar overwinningen. De zwaktes zullen vroeg of laat bloot worden gelegd, en dat kan je dan maar beter snel weten.
 
VakF1
 
2
23 juli 2017 om 11:09
Grootste zwaktes waren toch vooral de backs. Diks was echt van een ongekend treurig niveau. Haps was ook gewoon slecht. Timede veel verkeerd, vooral qua koppen. Aanvallend ook matig. Nelom deed het nog beter de 2e heldt, dat zegt wat. Tapia was motm op CV
 
Baardgrasmus
 
1
23 juli 2017 om 11:13
Ja, ik denk dat dat even tijd nodig heeft, je hebt nu een rechtsbuiten die waarschijnlijk op tien gaat spelen en een linksbuiten die nog nooit met de linksback heeft samengespeeld. Als die afstemming beter wordt zie ik het wel rooskleurig in op zich, maar goed. Eerste oefenwedstrijdje tegen een profclub, nog geen man overboord.
 
JK-Ajax
 
0
23 juli 2017 om 15:26
Hoe zie jij het elftal het liefste spelen dan, Toornstra dan een plek terug en naar het middenveld ?
 
Baardgrasmus
 
0
23 juli 2017 om 15:59
Ja, ik denk dat Toornstra het beste is als 10, en ik denk ook dat het op dit moment onze beste nummer 10 is. Stel dat van Persie komt, en die gaat op 10, dan is hij als rechtsbuiten ook geschikt, maar voor nu zie ik liever een andere rechtsbuiten. Qua keepers heb ik geen sterke voorkeur wie er speelt. Achterin zou ik met Nieuwkoop, Botteghin, vd Heijden en Haps spelen. Middenveld dan Vilhena, El Ahmadi en Toornstra, aanval dan Boëtius, Jorgensen en Berghuis, of een andere rechtsbuiten. Dan heb je op de bank centraal achterin St. Juste en Tapia, op de backs Diks en Nelom, Amrabat op het middenveld, met eventueel dus Tapia, Schuurman of wie er nog voor die positie is op dat moment. Heb je voorin nog Bilal en wat jeugdspelers als backup, Kramer als pinchhitter of tweede spits, afhankelijk hoe Vente zich ontwikkelt. Zo heb je denk ik een mooie selectie, met voor alle spelers een redelijk uitzicht op speeltijd.
 
PaysoSq
 
2
23 juli 2017 om 10:09
Kramer deed het goed? Wat heeft GVB zitten doen tijdens de wedstrijd? Die kerel is totaal ongeïnteresseerd als 2e man oké. Maar verkopen kan je v.Persie halen.
 
Ijsmuts
 
0
23 juli 2017 om 10:19
Kramer zn instelling vorig seizoen was niet best. Prima dat hij niet happy is, want alleen maar blije bankzitters is funest voor een team, maar we lazen teveel nieuwtjes over een ontevreden Kramer. Neemt niet weg dat Gio natuurlijk prima tevreden kan zijn over Kramers inbreng vandaag, dat staat daar los van. Wat mij betreft mag Kramer vertrekken. Kan me alleen niet voorstellen dat hij goed geld oplevert en als dat als zo is, dat vPersie daarvan betaald kan worden.
 
PrawishLachminarain
 
1
23 juli 2017 om 10:14
Boetuis dicks zeer slecht Haal nog een spelen die kan de strijd aan gaan met boetuis die komt zwaar te kort
 
Alexander.pks
 
1
23 juli 2017 om 10:40
Boetis had in het eerste kwartier echt wel een goed spel, daarna kwam al gauw dat hij dubbele dekking ging krijgen door een middenvelder of cv. Dat je het dan moeilijk krijgt is logisch en begrijpelijk. Dat heeft Elia dit seizoen ook een paar keer gehad
 
Objectief2
 
4
23 juli 2017 om 11:05
Dubbele dekking is prima.. staat er iig één Feyenoorder vrij
 
Baardgrasmus
 
0
23 juli 2017 om 16:00
En daar zat precies de crux, Elia kreeg ook dubbele dekking, maar als Kongolo er dan overheen denderde hadden we altijd een man meer aan de linkerkant, met Vilhena en zelfs vd Heijden erbij liep dat eigenlijk heel goed vond ik. Dan is een linksbuiten die naar binnenkomt geen enkel probleem. Haps moet dat nog goed afstemmen, logisch dat dat niet meteen werkt.
 
dirkjan37
 
1
23 juli 2017 om 11:13
ik zou die kramer verkopen weer ado denhaag voor feynoord is die niet goed genoeg