Van der Sar nuanceert uitspraken: 'Het is een eigen leven gaan leiden'
Zaterdag, 21 april 2018 om 11:00

Edwin van der Sar verzekerde deze week dat hij ook volgend seizoen algemeen directeur van Ajax zal zijn. Hij kwam onder flinke druk te staan nadat het dit seizoen tussentijds vervangen van Marcel Keizer door Erik ten Hag niet het gewenste effect sorteerde. Van der Sar denkt echter niet aan opstappen en helpt in gesprek met Ajax Life direct een misverstand de wereld uit.

De oud-doelman zou in januari nog in gesprek met De Telegraaf gezegd hebben zijn taken als algemeen directeur naast zich neer te leggen, mocht de samenwerking tussen Ajax en Erik ten Hag mislukken. "We hebben nu drie trainers gehad in één jaar. Dan moet je ook naar jezelf kijken", werd Van der Sar destijds geciteerd.

Die uitspraken worden nu echter genuanceerd door de beleidsbepaler. "Die uitspraak is een totaal eigen leven gaan leiden. Binnen twaalf minuten verscheen er een artikel, waarin stond dat ik mijn lot aan dat van Erik ten Hag verbond. Dat is echt uit z'n verband gerukt", legt hij uit.

Van der Sar erkent evenwel dat de sportieve prestaties van Ajax sinds de komst van Ten Hag nog geen al te hoge vlucht genomen hebben. De Amsterdammers verloren vorige week met 3-0 bij PSV en haakten daarmee definitief af in de titelrace. "De progressie is nog niet overdreven zichtbaar. Anders waren we dichter in de buurt van PSV gebleven en wellicht zelfs kampioen geworden. Maar goed, daar ga ik zeker geen conclusies aan verbinden."

Meer nieuws
   
15:00
15:00
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
0
   
15:00
15:00
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
   
15:00
15:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
14:30
14:30
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0
   
14:30
14:30
Live meepraten in de Bundesliga: RB Leipzig - Borussia Dortmund
2
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (35)

 
RobinSchmalbach
 
42
21 april 2018 om 11:10
Wat een laffe man is het toch. Zelfkritisch ho Maar. Een wereldkeeper geweest maar een slechte en ongeloofwaardige bestuurder.
 
Zytto34
 
29
21 april 2018 om 11:18
Wat is er precies laf? Ik zag het interview destijds en hij zei nergens dat hij zou opstappen als Ten Hag dit seizoen geen kampioen zou worden. Hij zei iets van: "Als het project Ten Hag fallicant mislukt dan zal ik zeker mijn conclusies gaan trekken." Maar bij zijn aankomst is al laten doorschemeren dat Ten Hag voor volgend seizoen zou komen, dus waarom zou hij dan nu opstappen? Dat hij met 7 punten achter met nog 16 duels te gaan geen kampioen zou worden lijkt me wel te verwachten.
 
pukkiedukkie
 
6
21 april 2018 om 11:37
Als het een probleem is van weinig kwaliteit op het veld, is het overmars die iets fout doet. Is de selectie perfect dan is het de trainer die er geen kampioenselftal van kan maken. Dat dan de algemeen directeur zijn lot moet verbinden aan het falen van één van deze twee kan men over discussiëren
 
wve
 
19
21 april 2018 om 11:22
Hij heeft het gewoon altijd zo gezegd en de telegraaf heeft er sensatie van gemaakt. Ik wist toen al dat hij het zo bedoelde en hij heeft heus wel zelfreflectie.Iedereen zei toen maar dat hij weg zou gaan dan, maar het is nooit gezegd door vd sar.
 
Zytto34
 
8
21 april 2018 om 11:48
Precies dit dus. Hij zei dat hij zeker zijn eigen functioneren kritisch zal gaan bekijken en als Ten Hag faalt dat hij misschien zijn conclusies moest gaan trekken. Daar maakt de TG van: "Van der Sar stapt op bij mislopen titel." maar dat heeft hij nergens gezegd.
 
Constant kante
 
11
21 april 2018 om 12:29
Zytto34 HIj heedft nooit gezegd dat hij zou opstappen als Ajax de titel zou mislopen inderdaad. Dat is correct. Maar ben nou eens eerlijk. Dit gaat toch niet alleen over wat hij nou wel of niet gezegd heeft in dat interview? We kunnen het presteren van Van der Sar toch gewoon beoordelen, tot nu toe? En dan kan je er toch niet omheen dat hij gewoon totaal ongeschikt is voor zijn functie als Algemeen Directeur? Ga maar na. Totale wanorde binnen het personeelsbeleid. Gehannes en gedoe rond Jonk, daarna geen leiderschap getoond waardoor redder Peter Bosz het zinkende schip verliet. Vervolgens een rookie als Keizer aanstellen als trainer. Hierop al na drie maanden besloten dat die trainer eruit moet en instemmen met het aanstellen van een vriendje van Overmars? Vervolgens loopt het compleet uit de klauwen met Dennis Bergkamp en de assistenten van Keizer. Sterker nog, in wezen is dat hele probleem nog niet eens geregeld en afgewikkeld. Bergkamp staat nog steeds op nonactief maar krijgt wel gewoon zijn salaris doorbetaald. Ondertussen worden spelers bedreigd en zelfs geïntimideerd en geduwd, maar zien we Van der Sar alleen maar op de achtergrond ergens staan te kijken, omringd door politieagenten. En om eerlijk te zijn wacht ik nog steeds op Van der Sar die op TV keihard stelling neemt tegen dit soort praktijken en die vóór zijn spelers gaat staan om duidelijk te maken dat dit niet acceptabel is. Maar nee hoor, Van der Sar, je boegbeeld, is nergens te bekennen. En herinneren we ons niet zijn optreden in de bekerfinale tegen Zwolle? Die knikkende knietjes waarmee hij het veld opliep, microfoon in de hand? En zo zenuwachtig dat hij eerst zijn eigen lip kapot beet en vervolgens nog het belangrijkste wat hij moest zeggen vergat. ..... Sorry. Dit is gewoon niet het boegbeeld dat past bij een club van de omvang en de grootte van Ajax. Deze man ontbeert het charisma, de warmte en de charme die daarbij hoort. En tuurlijk, er zijn goede dingen te noemen. Hij heeft, naar ik begrijp, een paar mooie sponsorcontracten geregeld. Dat is ook belangrijk voor Ajax natuurlijk. Maar, als dat is waar je als Algemeen Directeur en dus boegbeeld op moet bogen, dan ben je dus geen Algemeen Directeur maar ben je Commercieel Directeur. Prima, geef hem die functie dan! En maak een echt boegbeeld Algemeen Directeur. Nee, Van der Sar zou echt de eer aan zichzelf moeten houden. Hijn maakt op mij, zeker nu rond zijn uitspraken, vooral een indruk als een plucheklever. Hij kan veel beter opstappen.
 
Zytto34
 
2
21 april 2018 om 13:11
Oh daar heb je zeker gelijk Costant Kante. Van der Sar is geen gerbrands die de rust bewaart, op de achtergrond blijft en veel verstand en evraring in zo'n bestuursfunctie heeft. Ik ben zelf ook niet 100% overtuigd van Edwin in een pak en we kunnen beter weer een Van Praag hebben, maar ik vind het ter verdediging van hem wel netjes om gewoon te zeggen dat hij nooit gezegd heeft op te stappen. Dat verhaal hebben typisch als Driessen, Vissers en Moussou de wereld ingeholpen.
 
Constant kante
 
0
21 april 2018 om 18:14
Zytto34 Nou ja, het gaat er mij totaal niet om hier net te doen alsof alleen Gerbrands het goed gedaan heeft of dát als standaard neer te zetten. Meer gewoon in het algemeen, wat een normale Algemeen Directeur zou moeten doen. Rust bewaren, inderdaad. Leiderschap tonen. Oftewel, op de juiste momenten de juiste dingen zgegen en op de juiste momenten uit beeld blijven. Van der Sar had en moet gewoon veel steviger stelling nemen tegenover de mensen die Ziyech bejegend hebben zoals hij bejegend is. Hij is dat als boegbeeld gewoon vreplicht, hij moet voor zijn mensen gaan staan op dat soort momenten. Ik mis dat volledig bij hem. En inderdaad, in Van Praag had Ajax wél zon type. Zelfs types als Van der Boog hadden dat besef wel. Kun je nagaan, ... En inderdaad, Sar zelf heeft nooit gezegd dat hij zou opstappen als de titel niet gehaald zou worden. Dat is correct. Maar ik vind dat er geheel los hiervan meer dan voldoende redenen zijn om Van der Sar te ontslaan. Hij is namelijk gewoon ongeschikt als Algemeen Directeur. Zet hem terug in de luwte, waar hij thuishoort en laat hem sponsors regelen. En stel een algemen directeur aan die Ajax nodig heeft.
 
InkeMontana
 
25
21 april 2018 om 11:13
Ach, v.d. Sar is al een echte directeur geworden. Gedurfde uitspraken doen, om vervolgens de drol weer terug te trekken als je ziet dat je keuze toch niet zo lekker uit pakt. Over een halfjaar/jaar worden Ten Hag en Schreuder er weer uit gemieterd (die samenwerking met de subtop trainers is gedoemd te mislukken) en blijft V.d. Sar uit zichzelf doodleuk zitten
 
JasonRhijn
 
10
21 april 2018 om 11:24
Waarom is het de schuld van Edwin? Vorig jaar nog EL finale en dit jaar niks. Mede door het Nouri incident wat de selectie heel erg heeft geraakt. Heb jij wel gevoel in je lichaam?
 
InkeMontana
 
12
21 april 2018 om 11:48
Hoi Jasonrhijn. Als je me een beetje kent op Vz (blijkbaar niet), weet je dat ik juist 1 van degenen ben die uitwerking van de heftige gebeurtenissen (incident really? en dan zou ik geen gevoel hebben?) rondom Nouri juist vaak benoem in de prestaties van dit jaar. Dat neemt niet weg dat je best een heldere blik kan werpen op het verdere functioneren van v.d. Sar, ook het functioneren in de voorgaande jaren. Zoals je ook best zelf wel kan lezen zeg ik nergens dat het de schuld van Edwin is. Die woorden leg jij mij lekker in de mond. Wel zeg ik dat hij zijn drol intrekt vanuit een eerdere uitspraak, vind ik hem in de voorgaande jaren qua uitspraken ook al geen sterke bestuurder, en vind ik de hele beslissing om Keizer voor Ten Hag aan de kant te schuiven (als je dan over iemand moet hebben die tijd verdiende na wat er met Nouri was gebeurd, wat dacht je van Keizer?) een hele domme beslissing.
 
JasonRhijn
 
3
21 april 2018 om 11:59
Ik denk dat je dit seizoen lekker snel moet vergeten en het aankomende seizoen wordt interessant. Wie blijft er over en wie gaat er weg?
 
Juicher
 
7
21 april 2018 om 12:02
Je beweert dat het Van der Sar zijn schuld niet is maar toch insinueer je dat Van der Sar weg moet. Je spreekt jezelf deze keer behoorlijk tegen Inke. Voor de rest ben je inderdaad altijd degene geweest die de zaak 'Nouri' benoemd heeft, dus daar heb je helemaal gelijk in.
 
InkeMontana
 
7
21 april 2018 om 12:11
Juicher, Nee, valt mee. Wat ik zeg is da het is niet (alleen) v.d. Sar`s schuld is dat het dit jaar niet loopt. Die woorden werden mij in de mond gelegd. Het is een wisselwerking van elementen, waar onder andere de ernstige gebeurtenissen met Nouri inderdaad ook een groot aandeel heeft gehad. Dat neemt niet weg dat ik inderdaad v.d. Sar niet geschikt vindt voor de positie die hij bekleed (en dat baseer ik op meerdere jaren). Ik vind hem veel rare uitspraken doen en verkeerde keuzes maken (ook al in de voorgaande jaren). Noem ik even een paar voorbeelden, waarin hij (deels) verantwoordelijk is voor die gebeurtenissen; Het hele gedoe met Jonk / Trustfull, de rare uitspraken na de EL finale vorig jaar, het hele gedoe rondom Bosz, Bergkamp veel te lang de hand boven het hoofd gehouden, de beslissing om Keizer midden in het seizoen aan de kant te schuiven voor Ten hag, en eerder benoemde uitspraken uit bovenstaand artikel. Ik leg dus niet de schuld (alleen) bij v.d. Sar voor afgelopen jaar, ik vind wel dat hij niet goed functioneert in zijn rol.
 
martijnr12
 
3
21 april 2018 om 11:27
Ik zag destijds ik vermoed hetzelfde interview voor een oefenwedstrijd van Ajax. Hij heeft nooit gezegd dat alles van dit seizoen zou afhangen en dat bij een slecht half jaar van Ten Hag hij de conclusies zou trekken. Uit zijn uitspraken maakte ik juist op dat dit half jaar al als verloren werd gezien en ze Ten Hag een soort verlengde voorbereiding gaven om volgend seizoen meteen te kunnen knallen in Europa.
 
JasonRhijn
 
2
21 april 2018 om 11:30
Dit klopt, als je heel realistisch kijkt had Ajax nooit kans op de titel na de winterstop. Daarvoor was Ajax niet op elkaar ingespeeld met de nieuwe trainer.
 
InkeMontana
 
4
21 april 2018 om 11:53
Martijnnr12. Klopt, maar dan zou dit verhaal weer uit zijn verband gerukt zijn. Wat destijds uit dat interview op te maken was, is dat v.d. Sar na dit half jaar zijn lot inderdaad niet verbind aan Ten Hag. De achterstand vonden ze destijds al te groot. Maar wat hij wel zei is dan wanneer Ten Hag in het geheel niet succesvol zou zijn, dat hij goed naar zichzelf en zijn functioneren moest kijken. Dat trekt hij nu volgens mij ook weer enigszins terug.
 
Constant kante
 
1
21 april 2018 om 12:37
Jasonrhijn Én, daarvoor liet PSV veel te weinig punten liggen.
 
Denn01
 
17
21 april 2018 om 11:15
Ene kant ben ik het ermee eens dat Ten Hag volgend seizoen pas afgerekend kan worden. Vooral de beginperiode word cruciaal voor hem. De leiding van Ajax heeft een grote fout gemaakt door Keizer niet dit seizoen af te laten maken, de reden hiervoor is dat wanneer het fout was gegaan zoals nu, zij Keizer dan konden ontslaan. Nu heb je een nieuwe trainer ervoor gezet, en is de achterstand alleen maar groter geworden. Dit komt niet goed aan bij het publiek waardoor er volgend seizoen al met een vergrootglas naar Ten Hag gekeken zal worden. Wanneer volgend seizoen ook mislukt vind ik dat Van der Sar samen met Ten Hag mag vertrekken. Ik weet dat Overmars ook voor Ten Hag heeft gekozen, maar hij heeft bij mij nog wel krediet. Heeft het qua verkoop en inkoop echt niet zo slecht gedaan. Van der Sar daarentegen lijkt zich met alle winden mee te laten waaien zolang hij maar kan blijven.
 
Soccerfan_1
 
4
21 april 2018 om 11:29
Overmars is jaren tegengewerkt door de RVC en ook door oa vd sar en bergkamp. Die man heeft bij mij ook nog krediet. Vind maar weer iemand die spelers voor de hoofdprijs verkoopt in plaats van een paar stuivers in 4 termijnen
 
Constant kante
 
0
21 april 2018 om 12:45
Soccerfan_1 Wat jij omschrijft als 'tegenwerking' door de RvC is niets anders dan dat commissarissen doen waarvoor zij op grond van de statuten van Ajax N.v. zijn aangesteld: namelijk het controleren van het beleid van de directie. En jij weet dat kennelijk niet, maar commissarissen zijn, als zij besluiten van de directie goedkeuren, mede verantwoordelijk voor dat beleid van de directie. Uiteindelijk, als commissarissen hun taken niet goed zouden uitvoeren, zijn zij namelijk hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die uit hun onbehoorlijke taakvervulling is voortgevloeid. En commissarissen zijn, anders dan supporters, natuurlijk gewoon wél op de hoogte van het feit dat Ajax het zich echt niet kan veroorloven om spelers te halen die ruim 18 tot 20 miljoen kosten aan transferfees (tel daarbij op het salaris dat die spelers krijgen aangeboden over een contract van vijf jaar, dus zeker 7,5-10 miljoen ongeveer) omdat commitments van bijna 30 miljoen per speler gewoon puur riskante ondernemingen zijn. Want commissarissen, nogmaals, hebben anders dan supporters gewoon eengoed geheugen. Ajax is juist financieel in zware problemen gekomen doordat men onvereantwoorde bedragen uitgaf aan het halen van spelers. Dát is wat die commissarissen nu dus gewoon uitstekend doen. Die behoeden Ajax van de nieuwe ondergang! Ik denk dat je je dit echt moet realiseren voordat je de suggestie wekt dat die commissarissen (uit een soort persoonlijke drijfveer) opzettelijk 'overmars tegenwerken'.
 
martijnr12
 
5
21 april 2018 om 11:32
Ik vind het juist goed dat ze de trainer hebben ontslagen voor het einde van het seizoen. Anders krijg je straks weer precies hetzelfde in Europa. Toen Bosz kwam moesten de spelers nog erg wennen aan het druk zetten en vloog je er met 4-1 (volgens mij) van af. Als Bosz een half jaar extra al had gehad was dat nooit gebeurd. Toen kwam Keizer en veranderde een paar kleine dingen. Nu had hij natuurlijk het geval Nouri, waardoor het al vrijwel onmogelijk werd om fatsoenlijke wedstrijden te spelen. Je vloog eruit. Als Ten Hag pas aan het einde van dit seizoen was gekomen, had je weer het gedoe van aanpassen en wennen gekregen rond de Europacupwedstrijden. Als Ten Hag geen CL haalt (mits hij een enigszins gunstige loting heeft) dan vind ik dat hij heeft gefaald. Maar ik heb nu juist extra vertrouwen richting het begin van volgend seizoen.
 
bjoriesnorie
 
13
21 april 2018 om 11:21
Ik: als jij die wedstrijd goed voorspelt, geef ik je 1000 euro! Vriendin: aaaah ik heb hem goed, kom maar met die 1000 euro. Ik: Nee, mijn uitspraak is een eigen leven gaan leiden, dus die 1000 euro kan je vergeten. Snapt iemand deze logica? ??
 
Soccerfan_1
 
6
21 april 2018 om 11:27
Hij heeft die uitspraak nooit gedaan dat hij zn taken neer zou leggen. Dat heeft de media er van gemaakt. Vandaar dat eigen leven leiden.
 
Sanderr
 
8
21 april 2018 om 11:37
Snap je hoe raar dit klinkt? In plaats van 'ik' moet er staan 'De Telegraaf', sensatie 'krant' nummer 1.. Edwin heeft dit nooit letterlijk gezegd, zeker dit jaar moeten er nog geen conclusies uit getrokken worden, De Telegraaf zuigt zulke berichten uit de dikke duim en types als jij nemen het als waarheid aan..
 
Razzz
 
3
21 april 2018 om 11:47
Dat je geen €1000,- hebt? ?? Maar ben het eens met je als je bedoeld dat vd Sar nogal aan het draaien is. Hij heeft gezegd dat ie kritisch naar zijn optreden zou kijken, maar nu in de media erg overkomt niet als een kritisch iemand maar als iemand die alles goed praat. Vond het vooral irritant dat ie als belangrijke bestuurder in een interview met de nos zich voor deed als een semi bestuurder en semi topsporter terwijl hij 100% bestuurder is. Mijn conclusie is in ieder geval dat hij ongeschikt is voor se functie die hij nu heeft.
 
wve
 
3
21 april 2018 om 11:21
Hij heeft nooit gezegd dat hij stopt wanneer het niet goed zou gaan. Dat maakt de sensatie krant er zelf van. Maar ja dat weet je bij de telegraaf.
 
Soccerfan_1
 
1
21 april 2018 om 11:27
Hij heeft gezegd dat hij naar zichzelf ging kijken. Niet dat hij zn taken naast zich neer zou leggen. Dat is precies weer de media die alles loopt te verdraaien. Neemt niet weg dat ik hoop dat ie snel weg is. Hij heeft overmars ook dwars gezeten.
 
almere67
 
3
21 april 2018 om 11:28
Ten hag moet je nog een kans geven. Overmars heeft Ajax financieel op de rit gezet, heeft goed ingekocht en ook goed verkocht. Vd sar fantastische keeper maar als algemeen directeur straalt hij helemaal niets uit dat hij dit is
 
Rochester
 
6
21 april 2018 om 11:40
Ben benieuwd naar Ajax aankomend seizoen. Als Ajacied was dit voor mij gewoon een *** seizoen: Bosz die vertrok, waarna er met Keizer een trainer kwam in wie ik gewoon geen vertrouwen had, het treurige incident rondom Nouri, Europees al erg vroeg uitgeschakeld terwijl we vorig seizoen nog in de Europa League-finale stonden, voor de winterstop ook nog uitgeschakeld in de Knvb Beker en al een redelijke achterstand op Psv, vervolgens Keizer ontslagen, ten Hag de nieuwe trainer en de afgelopen maanden zijn met vallen en opstaan gegaan, werd de achterstand op PSV groter en uiteindelijk werd PSV afgelopen zondag in de wedstrijd tegen Ajax kampioen. Ten Hag was in principe ook niet mijn eerste keus als vervanger van Keizer, maar ik zag hem in principe wel graag komen. Maar de afgelopen maanden heb ik me enorm geërgerd en ik ben benieuwd hoe het aankomend seizoen met Ajax en ten Hag zal gaan. Voor aankomend seizoen moet de bezem flink door de selectie heen gehaald worden. Van Ziyech verwacht ik dat hij sowieso zal vertrekken en hetzelfde dacht ik eigenlijk van Veltman, maar aangezien Veltman geblesseerd is geraakt en het begin van aankomend seizoen ook moet missen, zal hij waarschijnlijk bij Ajax blijven en ook van de Ligt en Onana sluit ik niet uit dat ze zullen vertrekken, maar van beide hoop ik dat ze nog minimaal 1 seizoen bij Ajax zullen blijven. Spelers als Viergever, Dijks, Lamprou, Younes, etc. zullen transfervrij vertrekken, spelers als Cerny (momenteel geblesseerd), Orejuala, Sinkgraven (1-jarig contract na dit seizoen, blessuregevoelig en zie weinig toekomst voor hem bij Ajax) en Zeefuik (verhuur aan Groningen, komt tekort voor Ajax) en van spelers als Huntelaar (kan zeker nog van waarde zijn voor Ajax), Matusiwa (denk dat hij een prima speler voor Ajax 1 kan zijn) en Kluivert hoop ik dat ze hun contracten gewoon verlengen en voor aankomend seizoen hoop ik dan op ongeveer zo'n selectie: GK: André Onana - Benjamin van Leer - Dominik Kotarski. RV: Rasmus Kristensen - Joël Veltman. CV: Matthijs de Ligt - Lisandro Magallán - Maximiliian Wöber - Perr Schuurs. LV: Nicolás Tagliafico - Mitchell Bakker. CM: Donny van de Beek - Carel Eitng - Azor Matusiwa - Noussair Mazraoui. AM: Nicolás Benedetti - Frenkie de Jong - Siem de Jong - Lasse Schöne. RB: David Neres - Nicolas Kühn (?) - Ché Nunnely (?). CA: Kasper Dolberg - Klaas Jan Huntelaar - Mateo Cassierra - Kaj Sierhuis. LB: Justin Kluivert - Hassane Bandé. Als rechtsbuiten/stand-in van Neres zou ik misschien nog overwegen om een extra rechtsbuiten aan te trekken. Kühn zit pas een paar maanden bij Ajax en misschien dat hij er nog niet klaar voor is, terwijl Nunnely volgens mij ook een aflopend contract heeft.
 
Gerard13
 
0
21 april 2018 om 13:07
Je mist een CVM Ajax moet 4-3-3 spelen met de punt naar achter net zoals iedere grote club het doet. Kijk naar Barca, Man city, Real, Bayern. Alle 3 hebben gewoon een echte CVM daar lopen zodat de rest van het team vrijer kan voetballen. En Magallán is rond de 10 miljoen, die word alleen gehaald als de Ligt vertrekt.
 
Rochester
 
0
21 april 2018 om 13:14
Ajax heeft met Matusiwa wel een echte CVM, een type Kanté rondlopen en nee ik schrijf nergens dat Matusiwa de nieuwe Kanté is of zo goed als hem. Nee, hij is een vergelijkbare type als hem, maar het is onduidelijk of hij bij Ajax blijft aangezien zijn contract over een paar maanden afloopt.
 
 
0
21 april 2018 om 13:38
Ja, ik had niet anders verwacht, was ook geen hele verstandige uitspraak destijds. Want welke algemeen directeur verbind zijn verblijf nou aan de resultaten van de trainer.
 
Prologic
 
0
21 april 2018 om 13:56
Een grote grap is deze vent als algemeen directeur. Niet te doen. “Het is zn eigen leven gaan leiden” ja goed verhaal weer Edwin, ouwe kontendraaier die je bent. Echt dat is dan je algemeen directeur. Lekker is dat.