Van Persie scoort prachtig: 'Het was een prachtige bal van Sven'
Zondag, 15 april 2018 om 16:42

FC Utrecht dacht zondag met 1-1 te rusten tegen Feyenoord, maar dat was buiten Robin van Persie gerekend. De aanvaller controleerde twee minuten voor de pauze een pass van verdediger Sven van Beek en schoot overhoeks binnen. Het was het vijfde doelpunt in tien competitiewedstrijden voor de 34-jarige Van Persie.

De recordtopscorer van het Nederlands elftal bedankte na afloop Van Beek: "Het was een prachtige bal van Sven, hij legde hem precies mooi in de loop. Het enige wat ik moest doen, was de bal goed meenemen, pasjes tellen en schieten. Dat ging goed, volgens mij. Als je dan niet goed uitkomt met de stappen, mis je hem negen van de tien keer. Daar moet je een beetje geluk in hebben."

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’ | V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast

"Ik kreeg vandaag drie of vier passes door het midden, die waren fantastisch in de loop. Ik kon direct opendraaien. Het liefst krijg ik natuurlijk zes of zeven keer zo'n bal, maar drie of vier is ook al hartstikke goed", aldus Van Persie, die zich nu kan focussen op de wedstrijd tegen Willem II en op de finale van de KNVB Beker tegen AZ.

Meer nieuws
   
15:15
15:15
Live meepraten in de LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
0
   
14:16
14:16
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
4
   
14:00
14:00
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6
   
13:44
13:44
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
32
   
13:33
13:33
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
9
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (1)

 
Kaito
 
6
15 april 2018 om 17:17
Dit is ja natuurlijk wel de signature move van van Persie. Niet de mooiste versie, maar hoe hij zo een bal altijd controleert is gewoon kunst.