Veerman meldt zich op Instagram met veelzeggende boodschap voor PSV-fans
Maandag, 11 maart 2024 om 10:42

Joey Veerman lijkt op tijd fit voor de return tegen Borussia Dortmund in de Champions League. De PSV'er meldt zich maandagochtend op Instagram, waar hij twee veelzeggende emoji's bij een post van de Eindhovenaren plaatst. Ismael Saibari blijft nog wel een twijfelgeval.

Veerman viel eind februari uit op de training, waardoor hij de ontmoetingen met Feyenoord (2-2) en Go Ahead Eagles (0-1 winst) al moest missen. Ook Dortmund-uit werd een race tegen de klok, maar wel een die hij lijkt te gaan te winnen.

Meer: PSV speelt gelijk en kan puntenrecord Eredivisie vergeten | Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: ‘Heel gewaagd, maar...’

Dat blijkt uit Veermans meest recente Instagram-activiteit. De middenvelder deelt op het platform een post van PSV, en plaatst daarbij twee hintende emoji's.

In de post blikt PSV vooruit op de return in het Signal Iduna Park. Daar ligt alles nog volledig open, gegeven de 1-1 van drie weken geleden in Nederland. Toen vormde Veerman een middenveld met Malik Tillmann en Ismael Saibari. Om laatstgenoemde hangen nog de meeste vraagtekens.

Saibari kampt al een tijdje met hamstringklachten, en de training van maandag moet Peter Bosz uitsluitsel geven. Mocht Saibari niet fit genoeg zijn, reist PSV zonder hem af naar het Ruhrgebied. Daar zal overigens een gevoel van vertrouwen bestaan bij gastheer Dortmund. BVB won afgelopen weekeinde met 1-2 op bezoek bij Werder Bremen.

Bosz kan tegen zijn oude werkgever sowieso niet beschikken over Noa Lang. De linkeraanvaller herstelt al sinds eind januari van een hamstringblessure, en wordt eind dit seizoen pas terug verwacht.

Vermoedelijk wijst Bosz Hirving Lozano aan als vervanger. Ook Tillmann wordt regelmatig ingezet op de linkervleugel.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone-nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws
   
17:00
17:00
Live meepraten in de Serie A: Juventus - Salernitana
0
   
16:41
16:41
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
   
16:37
16:37
Vitesse en Marco van Ginkel geven de fans eindelijk iets om trots op te zijn
2
   
16:35
16:35
Ultieme climax nadert voor Excelsior na afgetekende overwinning tegen Heracles
12
   
16:34
16:34
Richonell Margaret bezorgt RKC Waalwijk vlak voor tijd cruciaal punt tegen PEC
6
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (18)

 
PSV18
 
17
11 maart 2024 om 10:50
Goed nieuws. Waanzinnig belangrijke pion op het middenveld.
 
myvision
 
7
11 maart 2024 om 10:53
"ismael Saibari blijft nog wel een twijfelgeval." - ik zie toch echt een Saibari op de achtergrond van die foto Zonder gekkigheid: met Veerman er bij maakt PSV serieus kans op de volgende ronde.
 
Liverpool-038
 
3
11 maart 2024 om 11:01
Veerman is echt een belangrijke schakel in de selectie van PSV en zeker in dit soort wedstrijden. Toch denk ik dat Dortmund aan het langste eind zal trekken aankomende woensdag. Dan is het alsnog een zeer goede prestatie van PSV in de Champions League.
 
deregenjas
 
42
11 maart 2024 om 11:04
Als PSV toch het hele toernooi compleet was geweest, hoe had het er dan voorgestaan vraag je je wel eens af. Een fitte Lang, Veerman en Saibari 100% fit, Bella-Kotchap zonder die blessure.. Het is speculeren natuurlijk, maar daar staat toch wel wat hoor. In bijna alle toppers dit seizoen niet met de sterkste elf (op papier) kunnen starten. Hoop voor de Psv'ers dat Lozano er snel weer eentje tegen de touwen jaagt, die is het heus niet verleert. Werkt zich het snot voor de ogen, maar het lukt allemaal niet momenteel. Een goal zou zomaar het verschil kunnen maken bij die gevoelige kleine Mexicaan. Hopelijk winnen ze woensdag in Dortmund!
 
Valse_spits
 
3
11 maart 2024 om 12:15
Precies dit. Met al die spelers erbij was je nóg veel sterker geweest
 
PSVChamps
 
2
11 maart 2024 om 14:10
Uiteindelijk kun je niet verder zijn dan waar je nu bent. Wanneer alleen Lang woensdag afwezig is heb je een team staan dat met een goede dag best een mooi resultaat kan boeken. Enige waar je risico ligt is wederom de verdediging.
 
T. Alavez
 
3
11 maart 2024 om 11:09
Een PSV met of zonder Veerman scheelt behoorlijk. Wanneer hij speelt vergroten we zeker de kans op een stunt. Het is echt niet onmogelijk om in Dortmund resultaat neer te zetten wanneer iedereen scherp is. Forza PSV, ben echt heel benieuwd naar de wedstrijd!
 
KiRoNi
 
4
11 maart 2024 om 11:16
De creativiteit en het spelinzicht van Joey Veerman werd de laatste maanden regelmatig node gemist, denk aan het eerste puntverlies uit bij Utrecht of de bekeruitschakeling bij Feyenoord. Ik hoop inderdaad dat Joey uit bij Dortmund weer volledig inzetbaar is. De power en drive van Saibari kan PSV daar ook goed gebruiken maar ik ben bang dat hij er nog niet bij zal zijn. Voor de toekomst van het PSV middenveld maak ik me vooral zorgen om de 6 positie van Schouten, daar moet toch echt een goede backup voor komen om de verdedigende balans te kunnen waarborgen als Schouten niet inzetbaar is. Mogelijk kan Tygo Land zich verder ontwikkelen en die rol in de nabije toekomst oppakken. Ook ben ik benieuwd of PSV de koopoptie op Tillman kan lichten of dat Bayern Munchen toch weer een clausule heeft ingebouwd waarmee ze hem terug kunnen halen. Ik kijk uit naar komende woensdag en hoop dat PSV positief weet te verrassen, normaal gesproken is Dortmund thuis toch licht favoriet.
 
rubentje13
 
4
11 maart 2024 om 11:49
Elke wedstrijd in de Nederland waarin we punten hebben verspeeld, deed Veerman niet mee. Waanzinnig belangrijke speler, met hem gaat het spel veel sneller vanwege zijn uitzonderlijke passing en de opbouw gaat veel beter omdat hij zich regelmatig gewoon uit laat zakken om de bal op te halen. Mauro kan dat minder, en wanneer Saibari op 8 speelt staat die ook verder naar voren. De invloed van Veerman op PSV is enorm en hij laat wat mij betreft zien dit jaar de allerbeste van de eredivisie te zijn. Met Veerman is Schouten ook veel beter.
 
LvGael
 
2
11 maart 2024 om 12:13
Ik denk eerder dat Schouten en Land samen een koppel zullen vormen in de toekomst. Ik verwacht dat Land snel te goed wordt om slechts back-up te zijn.
 
KiRoNi
 
0
11 maart 2024 om 18:22
Volgens mij is Tygo Land ook een 6 en met Schouten zou je dan met twee zessen spelen, dat zie ik onder Bosz niet snel gebeuren. Overigens deel ik je verwachtingen betreffende Tygo Land, ik denk dat hij snel door gaat breken bij PSV.
 
Migi
 
1
11 maart 2024 om 11:23
Hopen dat ze er beiden bij zijn. Psv kan echt wel door, bvb is zo wisselvallig. Maar goed, dat betekent ook dat ze misschien opeens wel goed spelen.
 
Woenselaar
 
1
11 maart 2024 om 12:04
Veerman er wel of niet bij scheelt toch een flinke slok op de borrel. Ik ben blij dat de rest van Nederland nu ook in gaat zien hoe belangrijk hij is geworden. Het is niet al te lang geleden dat er constant vragen rondom hem hingen of opmerkingen dat hij zich niet liet zien in de grote wedstrijden en nu kunnen we amper zonder hem haha. Het zou natuurlijk enorm mooi zijn als PSV de kwartfinales weer eens weet te bereiken. Al vrees ik de volgende ronde.
 
Zermatt_Person
 
2
11 maart 2024 om 18:03
Met Napoli of Barca als tegenstander kan PSV gewoon de halve finale halen. Beide zijn ook in slechte doen.
 
GLENNN
 
1
11 maart 2024 om 12:29
Hoop dat ze er beide bij zijn. Saibari vind ik ook een indrukwekkende indruk maken dit seizoen hoor. Enorme motor, fysiek ijzersterk, technisch begaafd, blijft gaan. moet alleen meer zijn momenten kiezen om ''risico'' te nemen... Veerman met zijn creativiteit en passing is van belang inderdaad! Hopelijk is hij er ook bij! BvB is zo wisselvallig als maar kan zijn. Vooral de snelle mensen voorin in de gaten houden!
 
binny
 
3
11 maart 2024 om 13:32
Kom op PSV pakken die hap!
 
psvhoudoe
 
1
11 maart 2024 om 13:58
de dag dat veerman psv verlaat zal ik wel een traantje laten, denk ik. speler naar mijn hart en ik hoop dat hij er tegen dortmund bij is.
 
Badmeerkoet
 
0
11 maart 2024 om 21:43
Hopen inderdaad dat hij erbij is al lijkt het erop van wel. Scheelt al de helft. Maar ook saibari erbij zou weer fijn zijn.