Vermoedelijke opstelling PSV: zilvervloot in handen van deze elf
Woensdag, 24 augustus 2022 om 07:28

PSV is nog één horde verwijderd van de groepsfase van de Champions League. Woensdagavond neemt de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij het op tegen Rangers. Het heenduel op Ibrox eindigde vorige week, mede door geschutter bij Walter Benítez, in een 2-2 gelijkspel. Van Nistelrooij wijzigt vermoedelijk niets aan zijn elftal en start met dezelfde elf spelers als acht dagen geleden. Bij plaatsing gaat PSV donderdag meteen in de koker.

PSV neemt na het gelijkspel van vorige week een redelijk goed gevoel mee naar Eindhoven. Na het openingsdoelpunt van Ibrahim Sangaré herpakte Rangers zich door doelpunten van Antonio Colak en Tom Lawrence. Doelman Walter Benítez ging daarbij hopeloos in de fout. Armando Obispo zorgde er met een fraaie kopbal uit een hoekschop voor dat die fout niet tot een nederlaag leidde. Het duel in het Philips Stadion begint woensdagavond om 21.00 uur. De winnaar plaatst zich voor de groepsfase van de Champions League.

Meer: V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: ‘We onderschatten hoe goed hij is’

Van Nistelrooij heeft weinig redenen om zijn elftal om te gooien. De oefenmeester heeft met Fredrik Oppegård, Richard Ledezma, Mauro Júnior, Yorbe Vertessen, Noni Madueke en Olivier Boscagli weliswaar een zestal geblesseerden, maar kan de laatste weken bouwen op een vaste kern. Het wegvallen van Oppegård, die afgelopen maandag de training moest staken, is wel een flinke domper. In defensief opzicht zijn de keuzes niet oneindig voor Van Nistelrooij. Boscagli ligt er voorlopig nog uit, van Mauro wordt verwacht dat hij nog enkele weken nodig heeft.

KNVB
In tegenstelling tot Rangers, dat afgelopen weekend met 2-2 gelijkspeelde tegen Hibernian, staat de focus bij PSV al een week op de return in de play-offs van de Champions League. Het elftal van Van Nistelrooij werd door de KNVB vrijgeroosterd en heeft om die reden volledig kunnen toewerken naar het cruciale duel. "We moeten de voetbalbond dankbaar zijn dat ze ons de ruimte gegeven om langer te herstellen. Het is echt goed dat ze dat gedaan hebben", zei André Ramalho daar dinsdag over tijdens de persconferentie. "Je weet nooit wat je in een wedstrijd als die van morgen te wachten staat. Misschien gaat het wel over meer dan negentig minuten. Dan kan de fysieke component ook een rol spelen."

Ramalho is van mening dat het te lang is geleden dat PSV in de Champions League actief is geweest. De laatste keer dat de Eindhovenaren in de groepsfase van het miljardenbal actief waren is december 2018. PSV eindigde dat seizoen als vierde in een loodzware Groep achter Barcelona, Tottenham Hotspur en Internazionale. "Een club als PSV verdient het gewoon om in de Champions League te spelen. En het gaat er niet om wat ik vind, want dat vinden we allemaal", aldus Ramalho, die gespannen toeleeft naar de clash met Rangers. "Natuurlijk is dat zo, maar het is gezonde spanning. We weten wat ons te doen staat, want er staat ongelooflijk veel op het spel."

Naast Ramalho zal er ook een basisplek zijn voor Cody Gakpo. buitenspeler staat in de nadrukkelijke belangstelling van het Manchester United van trainer Erik ten Hag en verwacht wordt dat de geboren Eindhovenaar de club nog voor het einde van de transferperiode verlaat. Gakpo wordt echter 'gewoon' in de basis verwacht, waar hij vermoedelijk de aanval zal vormen met Luuk de Jong en Ismael Saibari. Van Nistelrooij zei dinsdag onder de indruk te zijn van Gakpo. "Ik werk nu acht weken met hem en heb geen enkel moment gezien dat hij ander gedrag vertoont. Dat is uitermate knap voor iemand van zijn leeftijd."

Rangers
Bij de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst verloopt de voorbereiding een stuk moeizamer. Zijn ploeg kwam afgelopen weekend niet verder dan een gelijkspel tegen Hibernian en zag twee spelers met rood van het veld gestuurd worden. Onder hen Alfredo Morelos, die door Van Bronckhorst buiten de selectie is gelaten en niet is afgereisd naar Eindhoven. Voornaamste reden is een gebrek aan houding en fitheid, zo klinkt het vanuit Schotland. Morelos kon tegen Hibernian dertien minuten na zijn invalbeurt alweer inrukken, toen hij een slaande beweging maakte in het gezicht van een tegenstander.

Vermoedelijke opstelling Rangers: gunstige statistieken bieden Rangers houvast

Met deze elf spelers gaat Giovanni van Bronckhorst de groepsfase van de Champions League proberen te bereiken.Lees artikel

Pot met goud
Mocht PSV zich woensdagavond weten te plaatsen, dan harkt het minimaal 31 miljoen euro binnen. De UEFA verdeelt dit seizoen liefst twee miljard euro aan de 32 deelnemers aan de Champions League. Clubs die zich weten te plaatsen voor de groepsfase kunnen rekenen op een startpremie van 14,8 miljoen euro. Daarnaast kunnen alle clubs een zogeheten coëfficiëntenpremie tegemoet zien. Voor PSV zal dat bedrag rond de 10,23 miljoen euro liggen. Vanuit de marketingpool stroomt marketingpool zo'n 1,35 miljoen euro binnen, terwijl de recettes zo'n 4,4 miljoen euro opleveren. Genoeg om voor te spelen dus, zou je zeggen.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Obispo, Max; Sangaré, Gutiérrez, Veerman; Saibari, De Jong, Gakpo

Meer nieuws
   
14:30
14:30
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
   
14:24
14:24
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
   
14:17
14:17
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
24
   
13:54
13:54
Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
13
   
13:51
13:51
Ten Hag krijgt voor de verandering goed nieuws uit ziekenboeg van Man United
4
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (107)

 
ajaxSno
 
5
24 augustus 2022 om 07:34
PSV gaat dit toch redelijk gemakkelijk winnen thuis. Al dat geneuzel op de persco van Ruud dat PSV geen favoriet is. Enige valkuil is meegaan in het fysieke spel
 
Psvlld
 
45
24 augustus 2022 om 07:40
Ik hoop het, maar het is wel hoogmoed dit. Dit soort wedstrijden met zoveel spanning erop worden nooit even makkelijk gewonnen. Daarbij is PSV ook nog geen geoliede machine.
 
PaulR_1982
 
6
24 augustus 2022 om 07:40
Gewoon zo spelen als in de 2e helft en Glasgow maakt geen schijn van kans.
 
 
2
24 augustus 2022 om 10:12
Dat waren ook de gedachte van Monaco waarschijnlijk. Voetbalend zijn we beter dus dat komt wel goed tegen psv .
 
PaulR_1982
 
15
24 augustus 2022 om 10:19
Als PSV vanavond zo de eerste helft zo speelt als de tweede helft vorige week dan staat het met rust 3-0. En iemand met een Ajax-plaatje is een Monaco fan? Of ben je een PSV-hater? Ik ben Ajax-fan en hoop dat PSV vanavond korte metten maakt met die schotten. Vorige week ook al genoten van het wedstrijdje van AZ. En hoop donderdag ook dat Twente er met een overwinning mee vandoor gaat. Is alleen maar Goed voor het Nederlands voetbal. Van mij mag PSV de CL-finale halen, op een voorwaarde. Dat ze die wedstrijd dan verliezen van Ajax
 
Fossen
 
42
24 augustus 2022 om 07:44
Nee hoor, de enige valkuil is onderschatting terwijl je slechts 2-2 hebt gespeeld in Schotland.
 
LeidseHood
 
2
24 augustus 2022 om 07:59
Die 2 2 maakt deze wedstrijd wel heerlijk open, althans dat hoop ik. Succes!
 
Ouwehoeri
 
8
24 augustus 2022 om 08:00
Geneuzel dat je gemakkelijk de groepsfase kan halen. Tuurlijk, dat was vorige jaren ook. Rangers is ook geen club die recent nog ver is gekomen. De uit wedstrijd was ook een walk over... Heb er wel vertrouwen in maar dit wordt erg spannend!
 
Achterman
 
3
24 augustus 2022 om 10:05
Rangers stond vorig jaar nog in de EL finale. Verder kun je niet komen in een toernooi.
 
TechnoBastard
 
1
24 augustus 2022 om 13:15
Juist. Geleuter. Je wil gewoon niet dat PSV casht. Maar zeg dat dan gewoon..
 
spursboy
 
3
24 augustus 2022 om 08:29
Is een 1-1 ook al niet goed, of zijn die regels veranderd? Of is die er zelfs nooit geweest en is dit puur een droom van mij, ook nog mogelijk natuurlijk. Allesinds ik hoop dat psv door gaat, zolang een belgische of nederlandse ploeg niet tegen Tottenham uitkomt, of tegen elkaar, ben ik fan van allemaal.
 
 
9
24 augustus 2022 om 08:36
PSV moet winnen. Uitdoelpunten tellen al een geruime tijd niet meer dubbel namelijk. Een gelijkspel zal dus gewoon verlengen worden.
 
PSVChamps
 
1
24 augustus 2022 om 08:37
Elk gelijkspel betekend volgens mij verlenging. Uitgoals tellen niet meer zwaarder. Winst is dus het enige dat telt vanavond
 
magnetics
 
1
24 augustus 2022 om 09:29
Uitdoelpunten hebben eigenlijk nooit "dubbel" geteld; dat was altijd een ontzettend rare manier van uitleggen dat bij een gelijke stand over twee wedstrijden de ploeg met de meeste uitdoelpunten wint ?? Wel heel positief dat die regel afgeschaft is, dit zorgt ervoor dat returns vaak een stuk spannender zijn.
 
 
6
24 augustus 2022 om 09:37
@magnetics: Joh, dat snapt en weet iedereen natuurlijk. Maar gelukkig tellen uitdoelpunten niet meer dubbel
 
Paauwer
 
2
24 augustus 2022 om 09:23
Hopelijk voor Psv krijgen ze veel corners en vrije trappen dan vliegt er wel 1 in. Het veldspel is dit seizoen nog niet geweldig. Tegen Emmen niet best, op de counter het verschil gemaakt. Tegen go ahead tegen 10 man pas het verschil gemaakt. Tegen Monaco geen schijn van kans maar gewonnen obv van hoge ballen. Maarja 1 voordeel als ze nu al winnen moet je nagaan wanneer ze ook nog eens goed gaan voetballen. Succes Psv!
 
magnetics
 
0
24 augustus 2022 om 09:31
Vooral dat laatste, want er zit echt wel voetbal in PSV, het komt er alleen nog niet echt uit. Goed dat ze de wapens hebben om ook zonder goed voetbal de wedstrijden te winnen, dat kan zeker bij wedstrijden zoals vanavond een gigantisch verschil maken. Die betere vorm bij PSV komt nog wel.
 
Eindtovenaar10
 
1
24 augustus 2022 om 09:47
Als je wilt voetballen moeten we voetballers op gaan stellen. Xavi ipv Guti.
 
Ryan030
 
1
24 augustus 2022 om 09:59
Of Xavi IPV saibari.Xavi is een veel betere voetballer.het zou ook helpen als gakpo de club weer eens een keer echt bij de hand neemt.best onzichtbaar laatste paar wedstrijden.dit is de kans om zichzelf en PSV een domienst te bewijzen.2 goals en je kan paar miljoen meer vragen
 
CityOfLight
 
0
24 augustus 2022 om 11:30
Niet mee eens. Gakpo is minder de laatste weken maar niet onzichtbaar. 6 officiele duels en betrokken bij 7 goals (goal of assist)
 
Ryan030
 
0
24 augustus 2022 om 12:26
ja hij is wel effectief geweest qua goals en assist maar echt goed heeft hij bijna nog niet gespeeld dit seizoen. we hebben hem vanavond keihard nodig en hoop dat hij tavernier helemaal kapot speelt.
 
CityOfLight
 
0
24 augustus 2022 om 14:51
Daar ben ik het wel mee eens. Moet je nagaan als die weer geweldig goed gaat spelen ;-) Het klinkt misschien gek maar ik heb liever dat Sangaré een wereldpot speelt. Die is zo ongelooflijk belangrijk op het middenveld. Al denk ik wel dat Gakpo vanavond een doelpunt of een assistje meepakt, een goal zou wel het lekkerste zijn voor hem. Ik hoop alleen zo erg dat als PSV het haalt het voor hem een reden is om nog 1 jaar te blijven zodat hij met "zijn" club een CL jaar mee kan pikken. Mag hij daarna als grote meneer door de voordeur vertrekken!
 
Kletskabem
 
44
24 augustus 2022 om 07:36
Nou daar gaan we dan, een dag volledig de focus kwijt op het werk en daarna door naar Eindhoven! Heb er de volste vertrouwen in, hopen op een vroege voorsprong en daarna niets meer weggeven. Met het publiek erachter moet dit goedkomen.
 
EhvMrc
 
18
24 augustus 2022 om 07:57
Ja ken het, heb zo een wft examen maar totaal uit de concentratie
 
Kletskabem
 
9
24 augustus 2022 om 08:33
Fijne timing, veel succes !
 
Pieterpost
 
15
24 augustus 2022 om 08:11
Heel veel plezier en succes in het stadion! Schreeuw ze naar de overwinning! Ik vier vanavond de verjaardag van m'n vader, met z'n allen voor de buis ??
 
Kletskabem
 
5
24 augustus 2022 om 08:34
Dankjewel, dat schreeuwen zit wel goed. Kijken of mijn collega's het daar morgen ook mee eens zijn haha. Ook een hele mooie setting, veel plezier vanavond!
 
 
9
24 augustus 2022 om 08:34
Ontzettend veel succes. Ik zal ook voor de buis gekluisterd zijn. PSV verdient het om de groepsfase te halen. Laten we niet typisch Nederlands verstijven wanneer er echt gepresteerd moet worden. Je hebt duidelijk veel meer kwaliteit dan Rangers. Dit moet je halen!
 
Psvlld
 
3
24 augustus 2022 om 07:38
Eerlijk gezegd hoop ik dat Xavi of desnoods Til op 10 speelt. Veerman moet het spel verdelen en daarom een linie terugzakken. Als je comfortabel voor staat kan je altijd nog Guti brengen voor wat defensieve zekerheid. Pff.. de zenuwen lopen al op zo vroeg in de ochtend??.
 
El_Guaje7
 
9
24 augustus 2022 om 07:46
Simons is een hele goede speler en een toekomstige topper maar heeft nog veel te weinig ervaring op dit niveau moet je die jongen niet aandoen denk ik. Gaat om veel knaken. Guus Til zou ik niet opstellen heb je echt niets aan als hij aan de bal is.Guti gewoon opstellen, die jongen is zoveel beter geworden onder Schmidt is echt ongelooflijk.
 
RikF
 
1
24 augustus 2022 om 08:12
@El_Guaje7 Guti is helemaal niet beter geworden hij heeft alleen een eerlijk kans gekregen. Als hij die eerder had gekregen dan was hij nu vele malen beter geweest en zeer waarschijnlijk al niet eens meer voor PSV gespeeld
 
Psvlld
 
5
24 augustus 2022 om 08:12
Ik ben een groot fan van Guti hoor, begrijp me niet verkeerd. Maar het middenveld is vrij statisch zo. Simons kan ook wel tegen Rangers tussen de linies door dribbelen, ondanks zijn jeugdigheid. Maar ik snap Ruud ook als hij deze 11 laat spelen.
 
Pieterpost
 
2
24 augustus 2022 om 08:14
Mee eens. Guti verdient het ook gewoon om te spelen gezien zijn staat van dienst. Ook echt een strijder en die heb je nodig vanavond. Simons gewoon voor achter de hand.
 
Psvlld
 
0
24 augustus 2022 om 08:56
Dan moet hij wel de kans krijgen mocht het moeten/mogelijk zijn. Vorige wedstrijd had je hem imo best laatste 10 minuten kunnen laten spelen. Maar goed, als we het halen dan krijgt hij vast genoeg minuten om zich te laten zien.
 
Diego_Forlan
 
7
24 augustus 2022 om 07:45
Waar je vorig jaar tegen Benfica de underdog was, het jaar er voor tegen Basel ongeveer gelijkwaardig ben je nu toch wel de duidelijke favoriet. Dit is de ultieme kans, pak hem jongens!
 
tinus45
 
5
24 augustus 2022 om 09:12
Nee dat zijn ze niet vanavond. Dit is een wedstrijd op zich. Zulk soort beweringen die jij hier doet zijn alleen maar extra voer voor van die loserleden die bij mogelijk verlies gaan lopen bashen. Het is gewoon een 50/50 wedstrijd waarin de druk bij Psv zelfs hoger ligt omdat ze thuis spelen en het eigenlijk niet mogen verspelen terwijl er voor Rangers toch ook wel belang op staat.
 
Redisthecolour
 
1
24 augustus 2022 om 09:23
Thuis ben je gewoon favoriet tegen Rangers, daar mag je best eerlijk over zijn als supporters. De druk ligt altijd hoger bij de favoriet, want die hebben alles te verliezen.
 
Diego_Forlan
 
5
24 augustus 2022 om 09:38
Ik denk dat het nooit handig is om je mening te basseren op het feit dat enkele 'loser leden' je mogelijk gaan bashen. PSV heeft een beter elftal, speelt thuis en heeft een gunstige uitgangspositie. Dan ben je gewoon favoriet.
 
mr shiffels
 
5
24 augustus 2022 om 07:48
Nou cmon psv het wordt wel weer eens tijd 3x een thuis wedstijd in de cl. En dan lekker genieten van de top clubs die Eindhoven weer eens mogen bezoeken, heb er vertrouwen in
 
shenkie
 
2
24 augustus 2022 om 08:01
Ik hoop echt dat psv doorgaat, maar de neutrale voetballiefhebber kan de tv wel uitlaten vanavond obv deze opstelling. Hoewel ik fan ben van Veerman is dit wel een mega verdedigend middenveld. (geen enkele diepgang ook vanuit daar) Een centrale verdediger op rechtsback en een houten Klaas in de punt. Tis dat gakpo er nog speelt want aanvallend gezien is t meer Schots dan Nederlands voetbal.
 
Fossen
 
24
24 augustus 2022 om 08:08
Vooral niet kijken dan!
 
shenkie
 
1
24 augustus 2022 om 08:17
Haha, ik zal zeker af en toe kijken. Maar zie je zelf niet liever Simons er tussen lopen? Ik vind het nogal angstig en misschien wel het onheil over jezelf afroepen. Als Gakpo en Veerman het op de heupen hebben kan het veel schelen natuurlijk, maar het is dan wel gokken op momenten. Luuk de Jong zal het namelijk ook niet zo makkelijk krijgen als met Timber en Blind.
 
Fossen
 
5
24 augustus 2022 om 08:25
Haha ?? Nee ik vind het heel verstandig om met Guti erbij te spelen. Dat is niet per se een verdedigende middenvelder, maar gewoon een voetballende controlerende middenvelder met een goede pass. Simons voor de leeuwen gooien in de belangrijkste pot van het jaar lijkt me niet nodig is als je meer dan goede alternatieven hebt. Buiten dat, PSV heeft gelukkig op het middenveld dusdanig veel opties dat voor elke samenstelling wel wat te zeggen valt. Zowel met Til, Simons als Guti op het middenveld had ik vrede gehad. Ze hebben allemaal hun eigen kwaliteiten. Maar als ik mocht kiezen had ik ook Guti naast Sangare gezet. Zou niet de eerste keer zijn dat een NL`se club tenonder gaat door eigen naïviteit en `willen voetballen`. Met Guti en Veerman zit er alsnog voldoende voetbal in het middenveld en ook Sangare kan aan de bal wat toevoegen. Daarnaast heeft Guti natuurlijk net zo goed een basisplaats afgedwongen door zijn goede spel afgelopen maanden. Dus nee, ik vind het niet `angstig`. T is niet alsof PSV met deze opstelling de bus parkeert ofzo. Gewoon vanuit een goede organisatie tot aanvallen komen tegen een tegenstander die echt wel wat kan. Men lijkt ook te vergeten dat het `gewoon` 2-2 staat he. Geen 5-0. Rangers heeft nog alles om voor te spelen.
 
FeyRz3082
 
5
24 augustus 2022 om 08:06
Psv heeft wel een team momenteel waar ik bij denk,dat wat Ajax in de eerste succes volle CL campagne paar jaar geleden bereikte,Psv ook wel eens zou kunnen gaan mee maken Ze zijn door de kwalifaicatie wedstr. tegen Monaco toch weer wat ervarender Madrid Bayern etc zullen ze ng niet van winnen bijvb maar de 1e stappen zijn gezet door deze selectie en trainer Maar ja laten ze eerst vanavond maar winnen??
 
Lekiam
 
1
24 augustus 2022 om 08:21
Zitten nog wel een paar maar’s aan. Dat Gakpo en Sangare blijven en Luuk fit blijft. Dan zou psv best eens ver kunnen komen.
 
Fossen
 
6
24 augustus 2022 om 08:26
Sangare blijft in ieder geval zeker weten he, die heeft verlengd.
 
PSVChamps
 
2
24 augustus 2022 om 08:41
Zelfs contractverlenging is in de voetbalwereld geen garantie. Maar Sangare zie ik inderdaad niet vertrekken. Gakpo wel, puur door de bedragen die ManU wil betalen en die je eigenlijk niet kunt weigeren.
 
FeyRz3082
 
0
24 augustus 2022 om 09:22
Klop helemaal,plus Benitez die ze hebben,Obispo top ontwikkeld Mn grootste waardering gaat naar Veerman,knap dat hij zo snel bepalend is,ook Europees
 
binny
 
0
24 augustus 2022 om 09:16
Denk het zelf niet aangezien de achterhoede gewoon nog steeds een zorgenkindje is. Op het middenveld en voorin is het een prima elftal dat is zeker
 
LuukTuinbeek
 
4
24 augustus 2022 om 08:07
Ik snap niet dat psv voor meer voetbal op het middenveld gaat met simons en veerman op zijn beste positie. Eigen kracht uitgaan en als het op slot moet kan je altijd nog guti brengen
 
RikF
 
9
24 augustus 2022 om 08:08
Mocht PSV dit gaan klaren, zou ik toch eens naar een degelijke links back gaan kijken
 
JackHerrer
 
4
24 augustus 2022 om 08:26
Mauro is een topper. Even wachten tot hij weer fit is.
 
jeroenimo8
 
4
24 augustus 2022 om 08:29
Met Max én Mauro lijkt me dat toch niet nodig.
 
Lekiam
 
3
24 augustus 2022 om 08:18
Waarom niet met Bakayoko? Vond die toch niet onaardig spelen.
 
Zermatt_Person
 
1
24 augustus 2022 om 08:20
Iedereen zegt steeds dat het om 35 miljoen gaat, maar in feite gaat het om maar 23 miljoen euro. PSV is namelijk sowieso al zeker van minimaal Europa League voetbal en dus 12 miljoen euro. In CL is dat bedrag 35 miljoen. 35 miljoen - 12 miljoen = 23 miljoen euro. Wedstrijd gaat dus om 23 miljoen. Niet 35 miljoen.
 
Wouterke
 
1
24 augustus 2022 om 09:09
Als PSV de Champions League haalt en Gakpo wordt verkocht dan komt er een flinke berg geld binnen. Ik hoop echter dat ze daar zuinig mee omgaan en bijvoorbeeld niet 20 miljoen aan die Karlsson gaan uitgeven. Het zou fijn zijn als je volgend jaar in april al spelers vast kunnen leggen voor het nieuwe seizoen 2023/2024 en dat je niet weer op verkopen moet wachten. Dit jaar was de selectie al vroeg op orde, dat moet de standaard worden. En dat lukt niet als je nu al je extra inkomsten er doorheen jaagt. Met de huidige scouting van PSV houd ik mijn hart vast. Ze moeten aan de lange termijn denken.
 
CityOfLight
 
2
24 augustus 2022 om 09:11
Ik denk niet dat Gakpo word verkocht als ze het halen. Gakpo is een kind van de club en dan lijkt het mij dat het een droom is om met je club de CL in te gaan. We gaan het zien!
 
JustusMorris
 
0
24 augustus 2022 om 11:48
Gakpo gaat 100% weg (denk ik haha)
 
Wouterke
 
0
24 augustus 2022 om 11:54
Als Manchester hem na vanavond nog steeds wil dan is hij voor het weekend al weg. Hij is een kind van de club, maar hij ziet dit nu als de juist stap. Hij zou het liefst afsluiten met een kampioenschap, maar het behalen van Champions League ziet hij ook als een mooi einde. Ik merk dat aan de laatste interviews en volgens mij weet PSV ook precies hoe het zit.
 
CityOfLight
 
1
24 augustus 2022 om 12:52
We gaan het zien! Dan mag er wel 20 miljoen bovenop omdat het zo kort dag is!
 
binny
 
2
24 augustus 2022 om 09:15
Hoogmoed komt voor de val heren! Ik hoop dat PSV het haalt en Rangers naar huis stuurt. Toch weet ik het niet. Ik zie een rangers die dit ook in de EL hebben laten zien meer voorbereid voor een alles of niets wedstrijd, maar ik hoop dat ik fout zit. Psv heeft beter materiaal en hoort te winnen, maar in dit soort wedstrijden komen meerdere krachten te spelen. Het is altijd goed met je thuis supporters maar voor hetzelfde geld is het een hele gespannen wedstrijd en valt de nervositeit juist bij de fans op. We gaan er vanavond weer voor zitten en zou het prachtig vinden als we twee Nederlandse clubs erbij hebben. Kom op PSV
 
rubentje13
 
2
24 augustus 2022 om 09:42
Ik vermoed dat Rangers heel goed met een duidelijk resultaat kan spelen, naar wat ik vorig jaar meegekregen heb uit de EL. Wonnen ze uit, dan konden ze thuis precies genoeg doen om door te gaan, verloren ze uit, dan konden ze precies genoeg doen om door te gaan. In veel van die wedstrijden was Rangers ook de underdog. Die rol hebben ze nu niet zo duidelijk. Je merkte vorige week in de openingsfase ook wel een beetje de onzekerheid van: wat behoudener spelen of vol druk zetten. Uiteindelijk gingen ze gewoon druk zetten, maar t laat wel zien dat t wat onzeker is. Dat gaan ze vanavond ook doen. Om door te gaan, zullen ze toch moeten scoren, maar ook niet te veel ruimte weggeven. Ze moeten dan op twee gedachten hinken en ik denk dat ze daarin minder goed zijn.
 
HullCityAFC
 
0
24 augustus 2022 om 09:30
Wordt deze pot ook ergens uitgezonden? Ben op vakantie en zit nogal afgelegen waardoor kijken in de plaatselijke kroeg er ook niet in zit.
 
Woenselaar
 
1
24 augustus 2022 om 10:33
Mocht je in de EU zitten dan kan je gewoon via de app van je TV provider (in mijn geval KPN) kijken. Geen VPN of iets dergelijks nodig
 
HullCityAFC
 
1
24 augustus 2022 om 16:54
Top, dankjewel!
 
Woenselaar
 
0
24 augustus 2022 om 17:01
Haha geen probleem, heeft mij vaak hoofdpijn gescheeld als ik op vakantie was
 
JK-Ajax
 
3
24 augustus 2022 om 09:36
Gaat helemaal goedkomen, Gakpo heeft goed op VZ Gekeken en weet dat hij de monden moet snoeren over presteren als het voor het 'ecchie' is. 2-0 2x Gakpo.
 
CityOfLight
 
1
24 augustus 2022 om 09:38
Waar kan ik tekenen?
 
CityOfLight
 
2
24 augustus 2022 om 09:40
Super zenuwachtig/benieuwd naar vanavond. Dit MAG niet meer mis gaan en als ze spelen zoals de 2e helft in glasgow moet je hier gewoon met 2-3 goals verschil overheen. Het zou ook zo lekker zijn om een keer de 0 te houden. Zeker na die ketser van Benitez vorige week. Come on peesjevee!
 
PSVChamps
 
0
24 augustus 2022 om 09:47
Idd. Wordt een lang dagje wachten op de wedstrijd…. En morgen zal ook wel lastig worden, na een paar biertjes vanavond…. Laat het de moeite waard zijn!
 
CityOfLight
 
0
24 augustus 2022 om 09:51
Zolang ze door zijn maakt het mij niet uit hoe ik me morgen voel! Heb nog geprobeerd kaarten te krijgen. In eerste instantie dacht ik dat het gelukt was maar ik was niet ingelogd *facepalm*. Daarna een wachtrij van 10000 voor 500 kaarten haha! Succes met nagelbijten en veel plezier vanavond! Op een mooi seizoen!
 
PSVChamps
 
1
24 augustus 2022 om 10:10
Haha Idd! De agenda staat leeg voor morgenochtend ?? Op een mooie avond ??
 
Ryan030
 
0
24 augustus 2022 om 09:56
Hoezo speelt hij niet met Xavi op de plek van saibari.die is veel behendiger en creatiever en ook meer ervaren.
 
CityOfLight
 
1
24 augustus 2022 om 09:57
Omdat Saibari het uitstekend doet. Zeker vanaf de 2e helft vorige week! Ik zou ook graag Xavi zien maar dan op het middenveld samen met Veerman en Sanga.
 
PSVChamps
 
1
24 augustus 2022 om 10:19
Hoop dat Xavi wel minuten kan maken vandaag. Toch zou ik de keuze voor Guti zeker snappen. Die heb je verdedigend gewoon nodig, vooral in de eerste helft denk ik dan. De vraag is of Rangers er vol op klapt, of meer behoudend gaat spelen….
 
CityOfLight
 
1
24 augustus 2022 om 10:24
Ik denk dat Xavi er in gaat komen tussen minuut 60 en 70. Dan brengen ze wat meer voetbal in het spel en zijn de rangers (verwacht ik) vermoeid door én de hitte én omdat ze afgelopen weekend gespeeld hebben. Als ze dan ook Johan er nog in zetten en die lekker diep sturen moet het goed komen. Ik verwacht dat PSV er vol op klapt met het publiek erachter. Hopelijk komen ze snel voor en kunnen ze de voorsprong eens een keer vasthouden en het liefst uitbreiden.
 
Volgasvoetbal
 
1
24 augustus 2022 om 10:16
Dames en heren, vergeet niet om 21.00 Nederlandse tijd uw stoelriemen goed vast te doen want het wordt vanaf minuut één spannend. De grote vraag is: Zal de club uit de lichtstad de Schotse orkaan overleven en zich plaatsen voor de 31e editie van de UEFA Champions League? We gaan het zien vanavond. Het zou geweldig zijn voor het Nederlandse voetbal als we komend seizoen twee Nederlandse clubs in het Europese miljoenenbal mogen bezichtigen.
 
CityOfLight
 
4
24 augustus 2022 om 10:24
Dit klinkt als een intro bij een FIFA wedstrijd van Sierd.
 
 
0
24 augustus 2022 om 10:20
Spannend jongens. Zou mooi zijn als Gakpo jullie met een hattrick naar de CL schiet als afscheid.
 
CityOfLight
 
1
24 augustus 2022 om 10:25
Als PSV het red zie ik Cody blijven. PSV is zijn club en wat is er nou mooier om met je club nog 1 keer de CL in te gaan?!
 
 
1
24 augustus 2022 om 10:27
Denk eerlijk gezegd dat ie ook beter kan blijven. Rashford leek herboren tegen Liverpool en die speelt hij er in die vorm niet uit. Hij moet lekker elke week spelen en sowieso leuk als goede spelers wat langer blijven, maar goed. Als United echt met 50 miljoen komt....
 
CityOfLight
 
0
24 augustus 2022 om 10:38
Voor zijn ontwikkeling moet die ook gewoon blijven. Als hij bij een grote club op de bank komt is het ook niet best voor zijn eventuele Wk. 1 jaar ervaring opdoen in hopelijk de CL en dan als grote meneer door de voordeur vertrekken.