'Verrassende kandidaat' Real Madrid boos: 'Het is respectloos en een leugen'
Zaterdag, 9 juni 2018 om 21:25

Tite werd vrijdag door het Braziliaanse Radio Sagres naar voren geschoven als verrassende trainerskandidaat voor Real Madrid. Beide partijen zouden al contact hebben gehad, maar volgens de bondscoach van Brazilië klopt daar echter niets van. Tite heeft geen plannen om van baan te veranderen en zegt niemand van Real gesproken te hebben.

"Het is respectloos en een leugen", foetert de keuzeheer zaterdag op een persconferentie. "Ik heb met niemand contact gehad en Gilmar Veloz (zaakwaarnemer, red.) ook niet. Ik ben blij met mijn baan en ik zou nergens anders naartoe willen. Iedere professional zou in mijn schoenen willen staan", wordt Tite geciteerd door ESPN.

Real zoekt een opvolger van Zinédine Zidane. Mauricio Pochettino en Massimiliano Allegri lijken niet langer in beeld en volgens de laatste berichten zal jeugdtrainer Guti de scepter gaan zwaaien. Tite heeft geen ambities om het roer over te nemen. "Ik waardeer het enorm dat ik bondscoach van Brazilië ben en daarom maak ik me hier boos om."

De bondscoach wordt ook gevraagd naar de fitheid van Neymar, die zondag terugkeerde van een voetblessure en scoorde tegen Kroatië. "We houden zijn voortgang in de gaten op de training en in wedstrijden. We proberen ook zijn zelfvertrouwen te peilen. Ik heb hem verteld niet te veel tackles uit te voeren. Maar hij moet er wel voor blijven gaan op de training, want zware trainingen van hoge kwaliteit zijn de beste manier om te herstellen", aldus Tite.

Meer nieuws
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
10
   
21:47
21:47
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (8)

 
ZiizouZidane5
 
3
9 juni 2018 om 21:33
Gelukkig maar!
 
siepie
 
3
9 juni 2018 om 23:42
Omdat je voor Braziliƫ bent? Want als real fan zou je een hele goede aan hem hebben. Heeft bij Corinthians goed werk afgeleverd en sinds hij het heeft overgenomen draait Braziliƫ ook ineens weer super. Waren dankzij hem dominant in de zwaarste kwalificatiepoule ter wereld.
 
Geert VS
 
3
9 juni 2018 om 21:42
Laurent Blanc lijkt mij een goede manager voor Real, keek erg graag naar zijn Psg. Qua uitstraling past hij ook wel bij de club.
 
DennisHartkoorn
 
3
9 juni 2018 om 22:08
Ik hoop Guti. Die heeft meer krediet. Is ook een kind van de club.
 
Geert VS
 
1
9 juni 2018 om 22:39
Mag van mij als ze vertrouwen in hem hebben. Guti heeft natuurlijk met de groten samen gespeeld, en had als speler zeker kijk op het spelletje
 
Brasileiro
 
3
9 juni 2018 om 23:53
Qua statuur past Blanc idd wel. pSG fans vonden hem echter toch wel een redelijk tactisch onbenul.. kan niet goed peilen of dat ook zo was alleen natuurlijk. On: Ik ben blij dat dit niet waar is. Dit is de enige coach uit Brazilie van topniveau, zonder hem zal het weer een stuk minder zijn namelijk. Heeft een jaar in Europa doorgebrach als sabbatical om van verschillende Europese trainers te leren en in Zuid Amerika al een prachtige staat van dienst opgebouwd met dominant voetbal. Zijn Corinthians is de sterkste ploeg van de afgelopen jaren in zuid-amerika geweest. Daarbij denk ik ook dat Real gewoon grotere namen op de korrel zal hebben als ze niet iemand als Guti van binnen de club nemen.
 
Toumi
 
1
10 juni 2018 om 03:35
Ze hebben het met Zidane toch ook gedaan? Guti was geniaal als speler en ook als coach presteert hij heel goed. Hij heeft niet de statuur van Zidane, maar veel scheelt het niet. De jonge gasten zullen ook wel naar hem opkijken. Ik vond hem als speler bij vlage zo geniaal. En is iemand die aan de aanval zal denken omdat hij ook zo als speler was. Dus ik zou hem heel graag in de coach van het eerste zien worden. Kost de club niks en als het echt niet lukt kan je nog omschakelen. Maar ik heb heel veel vertrouwen in hem. Zeker wat hij nu als coach laat zien. Weliswaar van Real C, maar toch wat hij daar presteert is al even niet meer vertoont als ik het goed heb. Dus Guti voor coach!!!
 
Mosta man
 
3
10 juni 2018 om 00:27
Real Madrid heeft een people manager nodig, iemand die de spelers kan motiveren. Het zijn allemaal kant en klare eindproducten die je niets kan bijleren, enkel kan motiveren en tactisch neer kan zetten. Een ronaldo, modric, ramos hoef je niet te coachen, die weten precies wat ze moeten doen.