VIDEO - Grote missers centraal bij ontmoeting Real en United
Maandag, 24 juli 2017 om 09:40

Op de International Champions Cup stonden vannacht Real Madrid en Manchester United tegenover elkaar. Na negentig minuten was de stand 1-1 door doelpunten van Jesse Lingard en Casemiro, waarna een United zich winnaar mocht noemen na een dramatische strafschoppenserie.

24 juli 2017 om 10:55
United kan even blij zijn met deze oefenoverwinning. 8 augustus staat er een serieuze wedstrijd op het programma en dan zal Real even het krachtsverschil duidelijk maken

ArjenIsM3

0
24 juli 2017 om 12:02
Natuurlijk, Real hoort in augustus "gewoon" van United te winnen. Dat neemt niet weg dat dit een behoorlijk slechte prestatie van ze is. Ook hier hadden ze moeten winnen. Vooral in de eerste helft was United simpelweg veel sterker, terwijl United in principe met 4 basisspelers op het veld stond tegenover 8 basisspelers van Real. Het is hoe dan ook te hopen dat beide ploegen in augustus beter voetbal laten zien.