Video toont aanhouding van bebloede ex-Inter-middenvelder Fredy Guarín
Donderdag, 1 april 2021 om 20:31

Fredy Guarín is donderdag opgepakt door de Colombiaanse politie in Medellín, zo meldt El País. De 34-jarige voormalig middenvelder van Internazionale werd onder het bloed en in beschonken toestand gearresteerd bij het huis van zijn ouders. Guarín wordt verdacht van huiselijk geweld, met name gericht tegen zijn vader.

Er is een video vrijgegeven door BluRadio, waarop te zien is hoe Guarín door een motoragent wordt weggetrokken bij het huis van zijn ouders. De Colombiaan, die op dat moment nog altijd razend is, doet pogingen om zijn vader nogmaals te lijf te gaan. Zijn spijkerbroek zit onder de bloedvlekken. Onduidelijk is of die van hemzelf zijn of van iemand anders.

Een tweede video toont de aanhouding van Guarín, die op dat moment geen shirt meer aan heeft. De 58-voudig international wordt geboeid aan een brancard en door ziekenhuispersoneel weggereden. Guarín wil daar niets van weten en onderneemt een poging om van de brancard af te komen.

Guarín is het meest bekend van zijn tijd bij Internazionale, de club waarvoor hij tussen 2011 en 2016 uitkwam. De middenvelder groeide uit tot een gewaardeerde kracht en kwam tot 141 officiële wedstrijden voor i Nerazzurri. In januari 2016 werd hij verkocht aan het Chinese SH Shenhua, om drie jaar later terug te keren naar Zuid-Amerika bij Vasco da Gama. Guarín zat een half jaar zonder club, maar staat sinds 1 januari van dit jaar onder contract bij Millonarios. Guarín staat op zeven gespeelde duels voor de Colombiaanse club.

Meer nieuws
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug, maar vergeet zichzelf te belonen
6
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
2
   
21:47
21:47
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
25
   
21:37
21:37
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
5
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.