Vink trekt harde conclusie: 'Meteen grootste probleem van Ajax gezien'
Zaterdag, 30 juli 2022 om 21:05

Ajax en PSV hebben er een vermakelijke eerste helft van gemaakt in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. De ploeg van Alfred Schreuder kwam na een schitterende goal van Steven Bergwijn op voorsprong, maar moest vervolgens twee treffers incasseren van Guus Til. De middenvelder van PSV was beide keren trefzeker met het hoofd op aangeven van Cody Gakpo: 1-2. Met name bij de tweede Eindhovense treffer zag Jay Gorter er niet goed uit.

Gorter kreeg de voorkeur van Schreuder en hield daarmee Remko Pasveer en Maarten Stekelenburg op de bank, maar wist niet te overtuigen in de eerste helft van de Johan Cruijff Schaal. Bij de gelijkmaker van Til - die raak kopte in de linkerhoek - was hij kansloos. Bij de 1-2 zag Gorter er beduidend slechter uit. De doelman raakte met een wilde vuistslag enkel het hoofd van Daley Blind en zag Til zijn tweede maken. Volgens Marciano Vink ontbreekt het aan lengte in de achterhoede bij Ajax.

"Ze begonnen goed, Bergwijn liet meteen zien waarom hij hier wilde voetballen", steekt Vink van wal bij ESPN. "Die goal was fantastisch. Wijndal was ook goed in de combinatie en kwam er veel overheen. Maar we hebben ook meteen het grootste probleem achterin gezien bij Ajax: lengte. Volgens mij was het de bedoeling dat Edson Álvarez tegenover Til zou komen te staan. Maar ik denk dat op het middenveld ook heel veel duels gewonnen moesten worden."

Volgens Kenneth Perez kwam het goede begin van Ajax doordat de ploeg 'goed in de restverdediging stond'. De Amsterdammers domineerden in de beginfase en kwamen via Bergwijn terecht op voorsprong. "Daardoor kwam PSV er niet uit. Gaandeweg de wedstrijd werd dat minder. Max kwam veel vaker vrij en dan komen er voorzetten op de lange aanvallers van PSV, tegen de kleine verdedigers van Ajax, en dan komt Ajax in de problemen. Gaandeweg de wedstrijd kwam PSV meer in zijn kracht."

Benítez
Waar Gorter een matige indruk maakte, wist Walter Benítez wel te overtuigen. De aanwinst van PSV had onder meer een schitterende reactie in huis op een schot van Kenneth Taylor. "Hij laat een hele goede indruk achter. De rust die hij ook heeft... Hij wordt in het begin opgejaagd, maar dat lost hij rustig op met de voeten. Dat is niet altijd alles, want je wilt ook graag dat een keeper iets met zijn handen kan. Maar hij is heel rustig en niet onder de indruk: echt prima", aldus Perez.

Meer nieuws
   
00:04
00:04
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
6
   
00:00
00:00
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
   
23:25
23:25
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
   
23:00
23:00
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
   
22:53
22:53
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (61)

 
Buitenspelgoal
 
125
30 juli 2022 om 21:08
Het eerste mazzeltje voor Ajax is al weer gegeven door de arbitrage hoor. Hoe kon dat voor Alvarez geen rood zijn? Regelrechte grap dit.
 
BamiWorst
 
78
30 juli 2022 om 21:13
Surprise, Surprise de VAR en de scheids helpen Ajax ook in het nieuwste Eredivisie seizoen. Gaat ook nergens over, maar ik denk dat je er ook niet vanaf komt.
 
Giannini
 
125
30 juli 2022 om 21:45
Hou toch op man, voetbal is een contactsport, geen volleybal. Die rode kaart van Bassey is wel terecht, maar een beetje je breed maken hoort bij de sport. En dat Calimero gedrag, moet je ook thuis laten.
 
PauloDybala
 
25
30 juli 2022 om 22:27
Och jullie hebben het er maar druk mee. Als jullie het maar geloven dan is het goed.
 
Settler11
 
26
30 juli 2022 om 22:28
Volgens Amsterdamse Regels toch?
 
Bobo25
 
37
30 juli 2022 om 22:32
Een beetje breed maken ??? Dat was gewoon een onvervalste echte genuine elleboogstoot !
 
GerritNoordzij
 
21
30 juli 2022 om 23:22
Eens een vuiler smeriger overtreding
 
Cocqie
 
17
30 juli 2022 om 23:45
Die van Alvarez vond ik meer rood dan die van Bassey hoor. De elleboog was een 100% bewuste
 
tyuin
 
11
31 juli 2022 om 01:55
Even daarvoor een vrij gelijke situatie van een PSV`er, geen kaart. Die lieten ze voor het gemak maar even uit de samenvatting..Gorter, Rensch, Blind, Bassey, Tadic en op zijn voorzet na Wijndal hebben er vandaag he-le-maal niks van gebakken! De rest haalde ook verre van zijn niveau. Bergwijn en Kudus waren vandaag de enige 2 ajacieden die een redelijk niveau haalden. Ajax gaat het gemis van Martinez, Haller, Gravenberch, Mazraoui én Tagliagico nog aardig voelen ben ik bang.. Bergwijn gaat niet de goals/assist leveren die Tadic vanaf die positie ieder jaar haalde. Op zijn beurt gaat Tadic in de spits niet aan het aantal goals komen van Haller, ook meenemend dat Tadic nu echt ouder aan het worden is.. Je levert dus gewoon in op dit duo. Komt nog bij dat met Haller zowel Tadic als Antony 1 op de 5 voorzetten als assist kon bijtekenen. Die zie ik Tadic/Brobbey/Lucca er niet zo snel in koppen.Ondanks de korte minuten zie je aan Bassey gelijk dat dit voetballend een totaal ander kaliber is dan Ajax gebruikelijk binnen haalt. Bij Martinez zag je direct de voetballende kwaliteiten en bijvoorbeeld de meer vergelijkbare Sanchez heb ik ook geen moment onwennig gezien bij Ajax. Bassey moet wel de kans krijgen, maar voor 26 miljoen vind ik dat er nog vrij veel aan te schaven valt. Wijndal is een logische aankoop, maar had het zeker weten nog 1 jaar afgelegd tegen Nico. A fijn, die wilde dan nog zelf vertrekken was ook de afspraak.Voordeel van vandaag is dat we eindelijk hebben kunnen zien dat leeftijd niks uitmaakt voor een keeper. Man wat was die Gorter druistig en gewoon ronduit slecht zeg... Als je dan 5 dagen eerder Pasveer gewoon beheerst ziet keepen tegen Shakthar is de keuze snel gemaakt lijkt me. Wat mij vooral opviel is dat Pasveer tegen Shakthar constant zijn verdediging bij de les houdt en daarnaast nog steeds uitstekende reflexen heeft. Gorter vloog vandaag gewoon de hele dag als een walvis uit het water door de goal heen en had geen moment oog voor de bal. Had hij dat wel heeft hij echt een bril nodig...
 
JK-Ajax
 
21
30 juli 2022 om 21:19
In de rust hadden ze het over de intensiteit die meegegeven wordt. Blijkbaar zijn dat de regels, niet mee eens maar dat gejank direct is wel echt een genot zeg
 
Troy010
 
53
30 juli 2022 om 21:43
Ironisch dat je het hebt over dat "gejank direct" en vervolgens Blind, Tadic en Klaassen precies hetzelfde doen.
 
JK-Ajax
 
40
30 juli 2022 om 21:56
Ik heb het over gejank hier op VZ van leden, in de wedstrijd doen ze het aan beide kanten mocht je dat ook willen benoemen
 
jroos100
 
31
30 juli 2022 om 22:03
Schei uit man, PSV heeft meer voordeel gehad dan Ajax in deze pot. Wel een leuke pot.
 
Diego_Forlan
 
25
30 juli 2022 om 22:35
Gelukkig heeft Higler dat in de tweede helft ruimschoots rechtgetrokken. Ga toch lekker je overwinning vieren. Weer over Ajax. Ajax woont in jullie hoofd zonder huur, genieten
 
DRL80
 
27
30 juli 2022 om 22:46
Zelfde soort overtreding als die van Hoever. En de arbitrage deelde enkel cadeautjes uit aan PSV. Elke PSV’er die na een blik van een Ajacied viel werd beloond met een vrije trap en een gele kaart voor de Ajacied. En dan janken over Antony.., zelden zoveel toneelspelers bij elkaar gezien bij een NL club. Zoals Ramalho nadat Alvarez hem een schouderklopje gaf, lachwekkend.
 
Diego_Forlan
 
10
31 juli 2022 om 01:59
Die Ramalho is sowieso een mega clown. Doet niks anders dan over het veld rollen. Vreselijk beperkte verdediger ook
 
clarence83
 
16
31 juli 2022 om 07:19
DRL80, helemaal met je eens. Om te beginnen had die Hoever al rood mogen krijgen voor de directe elleboog op Bergwijn. Maar hoe verrassend hij kreeg niet eens een kaart. En als een ajax speler al een scheet liet was deze dramatische scheidrechter er als de kippen bij om de Ajacied meteen een kaart te geven. We speelde niet geweldig na de eerste 30 minuten en onze keeper was dramatisch. Maar je verwacht niet dat een tegenstander in een finale zo nadrukkelijk wordt geholpen door de scheidrechter.
 
-PSV-
 
16
31 juli 2022 om 08:27
Hahaha wat een zure reacties hier, Hoever deelde helemaal geen elleboog uit,was dus ook geen kaart, En Psv geholpen? Zijn wel een paar voorvalletjes geweest die zeker niet in het voordeel van PSV waren.. welke wel eigenlijk?
 
DRL80
 
6
31 juli 2022 om 10:07
Heb je de wedstrijd wel gezien? “En PSV geholpen? Zijn wel een paar voorvalletjes geweest die zeker. Het in het voordeel van PSV waren.. Welke wel eigenlijk?” Onder een ander artikel heb ik m’n reactie inhoudelijk over de wedstrijd gegeven en heb ik PSV de complimenten gegeven die het verdiende en Higler, Ajax en PSV de kritiek gegeven die het verdiende. Heb ‘m hieronder even geplakt.
 
DRL80
 
4
31 juli 2022 om 10:13
Gefeliciteerd PSV. Higler had z’n Brainport pyjama nog aan volgens mij want elke PSV’er die viel kreeg een vrije trap en de Ajacied die naar die PSV’er keek geel. Gorter is er nog niet klaar voor. Guti, Til en Xavi zijn echte engnekken, provoceren van Ajax publiek. Hoever z’n elleboog was vergelijkbaar met die van Alvarez. Teze heeft echt wat weg van Jandino. Mooie en vermakelijke wedstrijd verder, jammer van al die vallende PSV’ers en die beroerde eenzijdige arbitrage. Ajax heeft het zelf laten liggen door het in het eerste half uur niet gelijk af te maken. PSV is wat mij betreft favoriet voor de titel en dat schreef ik hier al ruim voor deze wedstrijd. Zin in het seizoen. Ajax moet er verdedigend wel wat aankopen bij hebben want kwetsbaar, dat gaat Europees problemen opleveren.
 
Aguerooo
 
6
31 juli 2022 om 11:58
Vraag me echt af hoe je er bij komt dat PSV werd geholpen? Dan heb je echt met zand in je ogen naar de wedstrijd zitten kijken hoor. Higler floot allesbehalve sterk en dit was van 2 kanten, Ajax had 2 rode kaarten kunnen krijgen, bij PSV snap ik niet hoe je in die overtreding van Hoever (wat wel een overtreding was) een elleboog en rood zag, tenzij je het moment van Alvarez nog voor ogen had, dat was namelijk wel een elleboog. Ondertussen kreeg Benitez geel omdat hij een opstootje wou sussen na een smerige tackle op Gakpo en kreeg ook Sangare geel na een tackle op de bal. Higler floot zwak. Maar hoe kom je erbij dat Higler een "brainport pyjama" aan had? Ajax was over het algemeen beter maar creã«erde te weinig ondanks de vele fouten van PSV achterin. PSV daarintegen maakte wel werk van de fouten van Ajax achterin. Fouten wie je voornamelijk Schreuder mag aanrekenen door Bassey te brengen en hem LB te zetten ipv CV waar hij met z`n lengte juist heel hard nodig was.
 
Nation23
 
27
30 juli 2022 om 21:10
Nico nooit moeten verkopen. Dat was in ieder geval een verdediger. Wijndal is meer middenvelder. Echt jammer. Rechts back is ook geen overbodige luxe.
 
JulioBaptista
 
13
30 juli 2022 om 21:24
Ik ben ook fan van Nico als linksback, maar die heb ik ook een aantal keer zo geklopt zien worden in de lucht de afgelopen jaren.
 
JanMetDeKorte
 
19
30 juli 2022 om 22:06
Ja Wijndal maakte geen solide indruk, maar het meeste gevaar kwam over de andere flank. Rensch is echt te zwak op dit moment. Die moet nog even terug naar jong Ajax. Een solide rechtsback is echt nodig. Ik hoop trouwens ook dat dit een totale off day was van Bassey.
 
Cocqie
 
7
30 juli 2022 om 23:47
Ik mag toch meer hopen dat hij gewoon geen back meer komt te staan. Hij is toch als vervanger van Martinez gehaald, zet hem daar dan ook neer met zijn fysiek en snelheid. Dan had Blind gewoon lekker op back kunnen gaan staan
 
Beastman
 
23
30 juli 2022 om 21:12
Gebrek aan lengte. Daar dacht ik ook meteen aan ja. Maar laat Gakpo ook vooral niet vrij.
 
DRL80
 
5
30 juli 2022 om 22:48
Dat gebrek aan lengte was er vorig seizoen ook.
 
wiggie
 
2
31 juli 2022 om 12:38
Ja bijzonder dat het 'grootste' probleem nu de lengte is terwijl dat vorig jaar helemaal geen issue is geweest. Vorig jaar stond Martinez er met een lengte van 1,75 m en daar stond nu Blind met een lengte van 1,80 m. Het gaat niet direct om lengte, maar ook om inzet en inzicht. Een Timber en Martinez zorgde dat een Haaland deze duels niet eens aan konden gaan. Wijndal stond bij de 1e tegengoal wat dat betreft erg slecht opgesteld en ging het duel te laat aan. Bij de 2e goal staat een Gorter (die 2cm groter is dan Pasveer en 4cm groter dan Til, en dat nog zonder sprong en armlengte) verkeerd en komt veel te laat.
 
romarky
 
11
30 juli 2022 om 21:12
Mooi hè, seizoen is weer begonnen en de open deuren worden weer ingetrapt. Half VZ heeft het net ook geroepen. Misschien de voorzetten eruit halen ipv piepen op kleine verdedigers??
 
Paauwer
 
5
30 juli 2022 om 21:18
Helemaal mee eens. Ook over die rode kaart allemaal roepen dat het rood is. Terwijl hij de arm stuk in de lucht heeft, til loopt er tegenaan. Hij slaat er niet mee.
 
Bobo25
 
27
30 juli 2022 om 22:33
hahaha.....jij bent een grap ! Loopt Til er tegenaan ? Je kan beter de naam overnemen van die Ajax verdediger...hoe heet hij ook alweer......blind !
 
Saksenros65
 
16
30 juli 2022 om 21:15
Zoekt Ajax eigenlijk niet naar een nieuwe keeper? Want in principe heeft hij daar wel gelijk in i.m.o. Ajax heeft op nagenoeg elke positie een topper lopen, behalve de keeper. Al vind ik Pasveer wel een prima doelman, voor een club als Ajax wel een tweede keeper.
 
JanMetDeKorte
 
6
30 juli 2022 om 22:08
Ik denk dat er grotere problemen zijn. Pasveer en Stekelenburg erachter is okay, niet goed maar okay. Maar er moet een rechtsback bij
 
 
9
30 juli 2022 om 21:27
Je kan ook niet und Wijndal en Rensch opstellen. Dan kan 75% van je verdediging niet verdedigen.
 
AndreNijmeijer
 
5
30 juli 2022 om 21:30
Blind zal hopelijk van CV af gaan en Bassey er in. Dan heb je, zo lijkt het, weer (kop) kracht op CL waardig niveau Edit: hoewel hij nu linksback staat en er mogelijk af gaat met rood
 
Giannini
 
8
30 juli 2022 om 21:31
Is allemaal heel korte termijn redenatie. Benitez gaat ook niet vrijuit bij de 2-2. Bassey geeft meteen meer body aan de verdediging en heeft aanvallende impulsen. Maar eerlijk is eerlijk, Benitez maakt wel een goeie indruk overall en Gorter lijkt het vooralsnog niet te hebben. Maar voor het eggie is Pasveer er nog.
 
FCTwenteRSD
 
13
30 juli 2022 om 21:33
Die til is wel een goude aanwinst voor psv.
 
Kingray666
 
4
30 juli 2022 om 21:42
Ajax kan wel inpakken dit seizoen met die zwakke verdediging
 
Soccerfan_1
 
7
30 juli 2022 om 21:54
Pasveer coacht veel beter. Neem aan dat hij nu 1e keeper is
 
Soccerfan_1
 
8
30 juli 2022 om 21:54
Wegwezen met Gorter!
 
sloep01
 
18
30 juli 2022 om 21:58
Miljoenen uitgeven aan spelers maar een keeper vinden ze niet nodig
 
FCTwenteRSD
 
0
30 juli 2022 om 22:00
Ik vind bergwijn zijn 30 miljoen nou ook niet waarmaken.
 
Lee112
 
1
31 juli 2022 om 12:02
Was verreweg de beste Ajacied zeer balvaardig en sterk. Scoorde ook goed. Bergwijn gaat een makkelijk seizoen beleven mits fit
 
Camavingoat
 
2
30 juli 2022 om 21:58
Dank je wel, Captain obvious. Dat wist nog niemand te vertellen dat het Ajax ontbrak aan lengte.
 
Bossie
 
7
30 juli 2022 om 21:59
Een keeper en een RB zou geen overbodige luxe zijn. Vele riepen om Gorter en vele vroegen zich af waarom hij geen kans kreeg, deze wedstrijd kregen zij het antwoord van Gorter zelf. Rench liet Gakpo wel heel makkelijk die voorzetten geven , zetten nul druk op de bal of man. Draaide zich weg als Gakpo een voorzet wilde geven
 
Jeff85
 
14
30 juli 2022 om 22:00
Het probleem bij Ajax is geen lengte. Ook niet de spelers die ze hebben. Met dit materiaal zou je ook lachend kampioen moeten worden. Ik denk dat het grootste manco de trainer is. Ajax heeft ook de afgelopen jaren achterin kleine mannetjes gehad en dat werd altijd supergoed opgelost. Het stond gewoon. Ten Hag wist verschrikkelijk goed wat iedereen kon en kon dit goed neerzetten. Ik heb met Schreuder gewoon geen idee wat hij wil. Hij kiest de makkelijke weg. Zie Blind en Tadic. Deze 2 worden elk jaar minder, maar ik denk dat Schreuder ze elke wedstrijd opstelt terwijl ze naar mijn mening gewoon niet goed genoeg meer zijn. Met name Blind wordt een probleem. 6 kan hij niet belopen. Cv is heel riskant en linksback daar staat Wijndal. Ik heb ook weleens kritiek op ten Hag gehad, maar achteraf bleek hij toch vaak gelijk te hebben. Schreuder gaat het verkloten. Let maar op.
 
roklo
 
14
30 juli 2022 om 22:01
Lekker blind laten staan schreuder joh... ajax heeft goed geïnvesteerd in de aanval echter zijn ze 1 ding vergeten.. de verdediging.. tjezus wat kinderlijk weggespeeld man.. vreselijk.. lesje in effectiviteit...
 
 
6
30 juli 2022 om 22:05
Zwakste speler bij ajax, tegenover sterkste speler psv... Rench-Gakpo... dan verlies je inderdaad...
 
allesmagenkan
 
7
30 juli 2022 om 22:07
meteen grootste probleem van espn gezien: vink pff wat een vermoeiende kwal is dat zeg
 
pinko
 
14
30 juli 2022 om 22:46
Nou, de al eerder gemelde problemen van Ajax werden meteen uitvergroot. Keeper dus nooit meer opstellen, dat is namelijk een Drommel 2, dus blijft fouten aaneenschakelen bron van onrust. Ik las hier en daar nog wat positiefs over Rensch, maar ik vermoed dat na vanavond ook de grootste fans van hem nu wel even zijn bekomen. Blind als LCV weten we nu ook dat dat over en out is. Timber kan het niet alleen. En Wijndal kan niet verdedigen. En dat is jammer omdat zoiets nu eenmaal wel bij een verdediging hoort. Waar vorig seizoen Ajax leunde op een ijzersterke defensie, is dat nu verandert in een gatenkaas. Bassey had ik nog niet eerder zien spelen, dus is nog niet te beoordelen, maar lijkt verdacht veel op die vertrokken spits. Fysiek mankeert er nogal wat aan dit elftal. Je merkt direct hoezeer Martinez en Tagliafico worden gemist. Voorin is het wel OK, maar het middenveld functioneert ook niet goed. Berghuis is geen Gravenberch die van voor naar achteren liep en andersom. Taylor is een leuke reserve, Klaassen is over, maar kan nog wel tegen de kleintjes, Dus er moet nog wel het een en ander gebeuren. Maar waar ik me over verbaas is dat men bij Ajax dit blijkbaar niet zag aankomen. Nou, hier hoef je geen voetbalprofessor voor te zijn om dit te zien. Dus voortaan gewoon een echte keeper op doel; Pasveer deed het vorig jaar meer dan uitstekend, maar je moet wel de markt op, want Gorter wordt 'm nu niet en nooit niet. Dan moeten er nog twee rechtsbacks bij die wel kunnen verdedigen. Gakpo krijgt het nooi meer zo makkelijk als vanavond. En een linksback die wel kan verdedigen. Blind kan sowieso niet meer achterin. Dus ik geef het de Td's te doen. Een hell of a job. Maar je kunt dit niet op z'n beloop laten. Of je moet genoegen nemen met hooguit een tweede plaats in de Eredivisie en een vroege CL uitschakeling. Onder het motto: weer wat geleerd. Overigens las ik ook hoe geweldig die keeper van PSV wel niet was. Nou, dat viel vanavond niet mee. (mede) schuldig aan zeker twee doelpunten. Maar in Nederland zijn we al blij als een doelman niet wekelijks blundert....
 
invuurenvlam
 
2
30 juli 2022 om 23:14
Weer Rensch matig...gaf Gakpo veel te veel ruimte en Gorter heel zwak en debet aan 3 doelpunten
 
Boompie85
 
4
30 juli 2022 om 23:18
Vooral je CV van 23mil op linksback zetten als je ziet dat je centrum lengte mis, zodat je Blind niet hoeft te wisselen
 
wiggie
 
2
31 juli 2022 om 12:41
Van origine is Bassey een linksback, alleen afgelopen seizoen bij Rangers als cv gespeeld. Hij is erg sterk en komt veel op over de zijkanten en heeft ook een dito voorzet in huis. Denk dat dat is wat Schreuder probeerde te bewerkstelligen, maar mi. zat daar totaal geen probleem. Wijndal kan nog wel aardig opkomen, maar verdedigend erg zwak. Blind en Wijndal verloren de kopduels en daar centraal was een Bassey meer van toegevoegde waarde geweest. Blind had je dan ook nog linksback kunnen zetten.
 
erodinho
 
1
31 juli 2022 om 02:55
Niveau aan beide kanten is om te janken. Nu doet iedereen alsof PSV zo goed is. Maar het had ook zomaar 5-5 kunnen zijn. Pasveer op doel dat scheelt meteen 2/3 doelpunten. Verder Wijndal vervangen door Blind en Bassey in het centrum. Blind is veel sterker op linksback positie. Wijndal gaat het niet redden in de CL tegen een snelle counter. Je zag hem verdedigend gewoon compleet verzaken. Kan aanvallen, maar ja je gaat geen linksback kopen omdat hij zo goed kan aanvallen. Zijn basis moet zijn mannetje uitschakelen en dan pas aanvallend wat extra's brengen. Verder is het middenveld gewoon volledig uit balans. Ik zou eerder met een Alvarez - Taylor en Bergwijn spelen. Tadic mag je ook wel langzaam richting de bank wijzen die kan het niet allemaal meer belopen. Met Berghuis, Brobbey en Anthony heb je snelle en fittere spelers. Het spel gaat sneller op en neer dan ooit, dus tijd om spelers op te stellen die conditioneel het aankunnen om meters te maken.
 
Talisca23
 
2
31 juli 2022 om 09:08
En ik heb al t een paar keer gezegd hier.. wil je met 2 opa’s en die onervaren gorter de CL in? Zoveel miljoenen gespendeerd en dan heb je dit als keepersgilde
 
Edforce2
 
0
31 juli 2022 om 10:42
Ik vond het wel een beetje jammer dat nieuweling Bassey ,overigens terecht, eruit moest met rood , want ik was benieuwd naar datgene wat hij zou laten zien. En ja ik hoop voor Ajax dat ze stappen zetten met hun keepers , en/of Pasveer snel terug komt. Benitez bij PSV is mij zeker niet tegen gevallen , oogt in de eerste instantie behoorlijk gedegen en betrouwbaar.
 
RoelVisser
 
1
31 juli 2022 om 11:06
Gorter schuldig aan zeker twee tegengoals, moet nog even in Jong gebracht worden. Is veel te druistig maar uiteindelijk zal hij toch wel kunnen keepen? Rensch komt veel teveel tekort en dat roep ik al zeker 1,5 jaar! Blind in centrum kan ook niet, veel te traag, slechte kopper en over Wijndal's verdedigende kwaliteiten kun je ook gerust twijfels hebben! Kortom, ik zie een verdediging die niet eens Conference League waardig is maar intussen is er wel 85 miljoen op de transfermarkt uitgegeven!
 
wiggie
 
1
31 juli 2022 om 12:43
Eens. Hoe zou je het oplossen? Alvarez cv naast Timber en Bassey lb of Bassey naast Timber en Blind/wijndal lb?
 
Shauna
 
1
31 juli 2022 om 14:32
alvarez moet je dit seizoen niet als cv willen zetten, die jongen is zn beste maatje kwijt, heeft geen transfer te pakken dit jaar, en je zag gister al dat ie opgefokt aan het spelen was. timber en bassey cv, blind/wijndal lb