Vitesse weet niet te stunten in knotsgek duel met drie rode kaarten
Donderdag, 4 november 2021 om 22:51

Vitesse heeft donderdagavond niet voor een stunt weten te zorgen op bezoek bij Tottenham Hotspur. De Arnhemmers kwamen nog wel terug van een 3-0 achterstand, maar moesten met 3-2 buigen. Bij de Londenaren zat Antonio Conte voor de eerste keer op de bank. Hij zag hoe Cristian Romero, Danilho Doekhi én Markus Schubert vroegtijdig moesten inrukken met een rode kaart. Steven Bergwijn bleef bij Tottenham, dat door de zege de tweede plaats overneemt van Vitesse, de gehele wedstrijd op de bank.

De ruim 1.500 meegereisde Vitesse-supporters zagen een opvallende afwezige aan de aftrap in het Tottenham Hotspur Stadium. Loïs Openda had zich verslapen voor de wedstrijdbespreking en werd door Letsch op de bank geposteerd. Conte trad, in tegenstelling tot het heenduel in Arnhem, dit keer wel met de grote namen aan en begon onder meer met Harry Kane, Lucas Moura, Eric Dier en Heung-Min Son. Laatstgenoemde had na twee minuten spelen al de kans op de openingstreffer, maar zag zijn inzet van de lijn worden gehaald door Riechedly Bazoer nadat hij Schubert had omspeeld.

Na een kwartier spelen werd de score alsnog geopend door Son, die een rebound aan de rechterkant van het strafschopgebied achter Schubert schoot. Vitesse had even daarvoor de paal geraakt via Maximilian Wittek. The Spurs trokken het duel na een weifelende beginfase steeds meer naar zich toe en waren andermaal dichtbij een treffer via Son. Ditmaal trof de Zuid-Koreaan echter de binnenkant van de paal. Het bleek voor Vitesse uitstel van executie, daar Moura de score halverwege de eerste helft alsnog verdubbelde. De Braziliaan had een vrije doortocht richting Schubert en faalde niet: 2-0.

Toen Jacob Rasmussen de bal nog voor het halfuur ongelukkig achter zijn eigen doelman gleed en Tottenham op 3-0 zette, leek het duel gespeeld. Maar Vitesse richtte zich op en bracht de marge nog voor rust terug naar één. Diezelfde Rasmussen kopte al snel na de eigen goal raak uit een corner van Wittek en werd daarmee de eerste speler in de Conference League met een doelpunt én een eigen doelpunt in dezelfde wedstrijd. Zijn aansluitingstreffer werd vijf minuten later gevolgd door de 3-2. Na geklungel in de defensie bij Tottenham plaatste Matús Bero de bal met de binnenkant van de voet beheerst in de rechterhoek buiten bereik van Hugo Lloris.

In het tweede bedrijf lag de amusementswaarde aanzienlijk lager. Met de inmiddels ingevallen Openda liet Vitesse zich wel voor het eerst zien. Het was de Belgische aanvaller die Lloris tien minuten na de rust tot een knappe redding dwong. De Arnhemmers werden vervolgens geholpen door Tottenham, waar Romero met een tweede gele kaart vroegtijdig naar de kant moest na een overtreding op Openda. De ploeg van Letsch draaide de duimschroeven daarop aan en was heel dichtbij via Bazoer, maar hij zag zijn bekeken schot gepakt worden door Lloris. Het verzet was gebroken toen ook Doekhi met een tweede gele kaart kon inrukken. Vitesse eindigde het duel met negen man, toen Schubert in de absolute slotfase hands maakte buiten de zestien.

Meer nieuws
   
11:30
11:30
Pak 50x je inzet als Bayern München en Real Madrid allebei scoren!
0
   
11:17
11:17
Ajax trekt nieuwe hoofdsponsor aan voor de jeugd en strijkt miljoenenbedrag op
4
   
11:15
11:15
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
9
   
11:02
11:02
Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
12
   
11:00
11:00
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
2
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (68)

 
JustusMorris
 
65
4 november 2021 om 22:54
Genoten! Tegen de sterkste opstelling van Tottenham! Conte maakt kennis met de sterke subtop van Nederland. Enorm jammer hoe het eindigt. Wat maken we allemaal toch mee dit seizoen, elke week wordt het gekker. Oh wat moet dit leuk zijn als je voor Vitesse bent. Echt een ploeg wat ongekend goed naar zijn kwaliteiten kan spelen en de zwakke punten kan maskeren. Enorm onder de indruk van Wittek en Dasa, die Wittek heb ik sowieso al vaak met plezier naar gekeken, tegen Rennes, en Tottenham thuis, en ook nog tegen Anderlecht zo belangrijk. Scoort gewoon 4 goals en 2 assists in 6 wedstrijden (voorronde) Conference League. En dan tegen Anderlecht, Rennes en Tottenham. Bero op het middenveld die er met zijn slimmigheden mede voor zorgt dat Vitesse zo’n stugge ploeg is. Voorin hebben ze Met Ghobo en Openda snelle spelers die een actie eruit kunnen gooien, en de rest van de ploeg kan heel goed en lang tegenhouden, en als het moet het spel ontregelen. Het is eigenlijk een on-Nederlandse ploeg, hoe ze hun resultaten behalen. Doet me denken an de Oostblok-ploegen waar PSV nooit van won een jaar of 10 geleden. Grote dissonant 1 is Buitink, wildebras en lijkt wel een jeugdspeler vergeleken met zijn teamgenoten. Nummer 2 Schubert, wat een dombo is dat zeg. Eerste 15 minuten enorm fel en enthousiast begonnen, dan krijg je met die ruimte in de rug het deksel op de neus met de snelheid van Moura en Son. En dan worden ze eigenlijk geïnspireerd door het geweldige schot van Tronstad en de daaropvolgende goal. Dan het arrogante spel van Tottenham afstraffen met de 3-2 en vanaf dat moment had Vitesse gewoon het beste van het spel, ik wist niet wat ik meemaakte! Dan na die rode kaart vind ik het alsnog knap dat Vitesse het veldoverwicht kan behouden en tot gevaar kan komen door corners af te dwingen. Daarna met 10 tegen 10 wordt het helaas te lastig en stort alles in.
 
RickertB1999
 
47
4 november 2021 om 22:56
Van Kane is ook echt niks meer overgebleven, die ligt alleen maar over de grond te rollen bij iedere balaanname. Vitesse verder geweldig gespeeld en jammer dat je niet beloont wordt met een resultaat.
 
Hazardos
 
22
4 november 2021 om 23:02
Wat heb ik mij zitten ergeren aan die Kane. Verschrikkelijk. Had veel respect voor hem, maar dat is nu toch wel een stuk minder geworden
 
JustusMorris
 
20
4 november 2021 om 23:06
Ja echt. Dat Tottenham hem niet verkocht heeft is echt een mega fout geweest. Een ongemotiveerde spits, 150 miljoen misgelopen en voor elke speler die na Tottenham nog een stap wil maken weet dat je daar nooit meer wegkomt.
 
straatvoetbal
 
0
5 november 2021 om 03:56
Harry Kane was leuk voor een paar seizoenen in de BPL maar buiten de VK heeft hij nog niks klaargespeeld. Kan me geen een actie of doelpunt herinneren van betekenis buiten de Premier league van Kane. Is ook bijna elk seizoen wel een keer geblesseerd. Goed dat Man City hem toch niet heeft gehaald want hij heeft geen restwaarde meer, is oud, blessuregevoelig en het beste is er wel af. @justinmorris gelukkig voor City dat ze niet in het trucje van Levy zijn getrapt en dat hij nu lekker op de blaren mag zitten met zn gedoe om spelers maar tegen hun wil bij Tottenham te houden.. dit zeg ik met een grijns op mijn gezicht.
 
Marcoes
 
84
4 november 2021 om 22:54
Ik weet dat ze verloren hebben, maar hier past alleen maar een buiging voor Vitesse. Wat een strijd, wat een passie! Vitesse heeft Tottenham (de A-ploeg!) gewoon grote delen van de wedstrijd onder druk weten te houden met prima voetbal. Echt een hele, hele knappe prestatie, ondanks dat het niets oplevert. Wat zou er gebeurd zijn als Vitesse een redelijke keeper zou hebben?
 
Alsjemenou
 
1
4 november 2021 om 23:02
Zonde... Met een punt was alles nog mogelijk. Nu is het mission impossible
 
Arsenallz
 
17
4 november 2021 om 23:08
Hoezo is het nu mission impossible? Dit Spurs is geen zekerheidje tegen wie dan ook. Vitesse moet nu gewoon presteren tegen Rennes, wat gezien de vorige match gewoon mogelijk is.
 
SuperGhost
 
12
4 november 2021 om 23:16
Hoezo mission impossible? Het gaat lastig worden, maar (vrijwel) onmogelijk is het niet. Als ze volgende ronde winnen bij Rennes (en dat is het moeilijke deel) dan hebben ze alles in eigen hand. Uitgaande dat Tottenham op bezoek bij Mura wint zou je dan na 5 wedstrijden hebben dat Rennes en Tottenham beiden 10 punten hebben en Vitesse 9. En op de laatste speeldag is het Tottenham-Rennes en Vitesse-Mura. Alles hangt dus voor Vitesse af van het resultaat bij Rennes. Maar zelfs als ze daar zouden verliezen (en dan zouden ze wel kansloos zijn om te overwinteren), dan nog mag Vitesse trots zijn op wat ze in deze loodzware poule hebben laten zien.
 
ErnumsJung
 
0
5 november 2021 om 07:27
@Arsenallz: vorige match speelde Stade Rennais met B team tegen Vitesse omdat ze de zondag erna tegen PSG moesten en die ook met 2-1 wonnen. In die wedstrijd tegen PSG stonden 3 spelers in de basis die tegen Vitesse ook in de basis stonden. Maar goed, eerlijk is eerlijk als Vitesse het A-team van Spurs moeilijk kan maken dan zou er een stuntje mogelijk moeten zijn in Frankrijk. Al is Doekhie geschorst tegen de Fransen en Schubert ook maar met Schubert ben ik daar niet rouwig om.
 
Arno_P
 
1
4 november 2021 om 23:31
Dan werden wij landskampioen!
 
Hazardos
 
43
4 november 2021 om 22:55
Tottenham gedeeltelijk (ja, ook met 11 man, ja het A-team) wegspelen en rug rechten na een kansloze uitgangspositie. Verloren, maar ontzettend trots op de Arnhemse jongens!
 
ElTwanVitesse
 
16
4 november 2021 om 22:55
We hebben der alles aangedaan maar t mocht helaas niet zo zijn.
 
Kelvinho
 
22
4 november 2021 om 22:55
Sneu voor Vitesse. Maar oliedom van Doekhi en Schubert… die had daar niets te zoeken. Zucht.
 
ArounaFctwente
 
10
4 november 2021 om 23:07
Die kaart van Schubert vind ik twijfelachtig, wel oliedom dat die uberhaupt uitkwam
 
Kelvinho
 
2
5 november 2021 om 00:08
Eens, ik twijfel ook of hij daadwerkelijk hands maakte. Maar hij had daar werkelijk niets te zoeken. Die speler van Tottenham was daar helemaal alleen en Vitesse had 3 of 4 verdedigers terug (even uit m'n hoofd). Zonde. Puntje meenemen uit Londen had zo legendarisch geweest.
 
voetbalfreak
 
18
4 november 2021 om 22:55
Vreemd de eerste gele kaart voor Doekhi, het is Sanchez die z'n hoofd te laag houdt. Dat kost je de wedstrijd.
 
Arsenallz
 
3
4 november 2021 om 22:56
Ook overdreven. Vitesse wist ook niet te scoren tegen de 10 van Stade
 
voetbalfreak
 
31
4 november 2021 om 23:00
En dus? Dit is een totaal andere wedstrijd tegen een ploeg die al 2 goals te slikken heeft gehad en met de rug tegen de muur stond...
 
Arsenallz
 
3
4 november 2021 om 23:02
Dus is je reactie voorbarig. Dat lijkt me vrij logisch.
 
Vites Ernm
 
16
4 november 2021 om 23:05
Weet niet waar jouw reactie op slaat, maar je kunt ook pessimistisch reageren. Jeetje..
 
voetbalfreak
 
3
4 november 2021 om 23:06
Iets met resultaten uit het verleden bieden...
 
PesoFGM
 
5
4 november 2021 om 23:07
Heeft dat hiermee te maken dan?
 
voetbalfreak
 
5
4 november 2021 om 23:12
Daarentegen wist vitesse eerder dit seizoen wel te scoren tegen de 10 man van fc Groningen die op het veld stonden.
 
ZuidVites
 
35
4 november 2021 om 22:56
Wat vreselijk zonde, ik had nooit verwacht dit te zeggen maar we hadden zeker verdiend gelijk te spelen. Domme rode kaarten (al was die eerste gele kaart voor Doekhi natuurlijk never nooit geel) waardoor het er op het eind niet meer in zit. Onwijs trots wel, op het eerste half uur na echt waanzinnig gespeeld tegen een ploeg die 20-30 keer onze begroting heeft.
 
Supportert
 
6
4 november 2021 om 22:56
Feyenoord gekeken, maar denk dat dit toch meer spektakel geweest moet zijn! Ben benieuwd naar de samenvatting!!!
 
Moendelli
 
5
4 november 2021 om 23:18
Het was spectaculair inderdaad.. gefeliciteerd met Feyenoord!
 
Arsenallz
 
7
4 november 2021 om 22:56
Heel jammer voor Vitesse. Hadden toch meer verdiend. Heb trouwens in tijdens niet zoveel idiote scheidsrechters gezien. De laatste weken staat het er vol mee. Rode kaarten die absoluut nergens op slaan of juist waar ze niet gegeven worden (AZ bijvoorbeeld). Vitesse kan ondanks het verlies eventueel nog doorgaan als ze presteren tegen Stade.
 
Tazaboy
 
24
4 november 2021 om 22:56
Echt een mooie wedstrijd gezien vol spektakel alles zat erin. Echte strijders daar bij Vitesse, jammer dat het geen 3:3 is geworden anders had Vitesse geschiedenis geschreven vandaag.
 
RollerCoaster
 
7
4 november 2021 om 22:56
Zeer heerlijk knotsgekke wedstrijd. Wat een strijd en passie. Komen nog goed terug, maar was niet voldoende. Vitesse mag trots zijn!!
 
SocioFan1
 
19
4 november 2021 om 22:57
Respect voor Vitesse, gevochten en helaas maar zeer netjes. Tottenham is natuurlijk geen kleintje. Prima iig beter dan zo'n sneue optreden als die van Psv. Hopelijk gaan ze nog door.
 
myvision
 
24
4 november 2021 om 22:57
En nu tegen zo goed als Spurs A is Vitesse toch wel aardig genaaid. Wat is Spurs in het bijzonder toch een ergerlijke overrated ploeg. En in het algemeen kunnen veel Engelse ploegen nog wat leren aan voetballende vermogen van Nederlandse ploegen. Prachtig gespeeld door Vitesse, driehoekjes alles. Ik ben echt benieuwd waarom die vermeende handsbal in de zestien van van Spurs niet gewoon een pengel was. Ik vraag me ook af of een veldspeler überhaupt een kaart had gekregen voor die ook absoluut geen overduidelijke handsbal van de keeper. Al met al erg knap van Vitesse!
 
Hazardos
 
7
4 november 2021 om 23:39
Je merkte het de hele wedstrijd al: alle 50-50 beslissingen gingen naar Spurs. Kane die gewoon gaat liggen: overtreding. De eventuele handsbal is volgens mij niet eens in de herhaling gekomen zelfs?
 
myvision
 
6
4 november 2021 om 23:58
Nee, die handsbal werd niet herhaald nee. Maar die leek echt niet anders dan de aangeschoten handsbal op de uitkomende keeper. Het is toch heel vervelend dat een Europese League in de poulefase gewoon geen VAR heeft.
 
SalvatoreConte
 
0
5 november 2021 om 00:02
Ik snap enige euforie na een knappe vertoning van Vitesse nadat ze 3-0 achterkwamen, maar Spurs tikte Vitesse ook helemaal weg in de eerste helft. Niet voor niets ook dat ze dit belichtten tijdens de analyse gedurende de rust op ESPN.
 
straatvoetbal
 
4
5 november 2021 om 04:08
@SalvatoreConte was je daardoor verrast dan? Met dit budget is het eigenlijk een schande dat Tottenham uberhaupt met de hakken over de sloot wint van Vitesse. De sattelietclub van Chelsea die in de competitie concurrent is van Tottenham voor plek 1 tot en met 4, Althans dat wil Tottenham maar het blijft gewoon een regular/small club die nooit kampioen is geworden van Engeland.
 
SalvatoreConte
 
0
5 november 2021 om 12:27
Tottenham is de eerste Engelse club die ooit de dubbel (landskampioen + beker) heeft weten te pakken, dus nooit kampioen is niet waar. Spurs is gewoon een grote club in Engeland, dat is gewoon algemeen bekend. Ik speur wat frustratie naar Spurs in jouw comment, dus misschien is dat alleen voor jou wat lastig te verkroppen. Ben het wel enigzins met je eens dat Spurs het zichzelf niet zo moeilijk had mogen maken, maarja 1 dag Conte lost niet meteen alle problemen op.
 
HakimZiyach22
 
21
4 november 2021 om 22:58
Vitesse laat even een selectie van 500 miljoen naar lucht happen. Laatste half uur helemaal met de rug tegen de muur. Geweldig positiespel en zelfs met 11 tegen 11 gewoon 2 goals gemaakt. Fantastisch. Conte is 10 jaar ouder geworden. Moet met zijn 23.5 miljoen een paar pruiken erbij kopen. Nu zal je tegen Mura moeten winnen sowieso en hopen op een gelijkspel bij die andere wedstrijd. Want dit Vitesse verdient het om na de winter actief te zijn. Geweldig uithangbord van het Nederlands voetbal.
 
MarkBal
 
17
4 november 2021 om 22:58
Toch wel leuk zo'n conference league!
 
myvision
 
8
4 november 2021 om 22:58
En nu tegen zo goed als Spurs A is Vitesse toch wel aardig genaaid. Wat is Spurs in het bijzonder toch een ergerlijke overrated ploeg. En in het algemeen kunnen veel Engelse ploegen nog wat leren aan voetballende vermogen van Nederlandse ploegen. Prachtig gespeeld door Vitesse, driehoekjes alles. Ik ben echt benieuwd waarom die vermeende handsbal in de zestien van van Spurs niet gewoon een pengel was. Ik vraag me ook af of een veldspeler überhaupt een kaart had gekregen voor die ook absoluut geen overduidelijke handsbal van de keeper. Al met al erg knap van Vitesse!
 
MoTheSpur
 
5
4 november 2021 om 23:06
Niet echt overrated, wij zijn gewoon al een aantal jaar matig vandaar al die verschillende paniekerige keuzes in beleid en trainers etc. maar nu denk ik wel dat de juiste keuzes qua trainer en technisch directeur zijn gemaakt. Nu de juiste spelers nog verkopen en aantrekken en je kunt weer de weg omhoog vinden want wij zijn echt terug bij af (voor Pochettino).
 
straatvoetbal
 
0
5 november 2021 om 04:19
Betekent dit dat Arsenal weer in de hiërarchie boven Tottenham staat? Pochettino had gewoon een redelijk goeie selectie wat ook helpt als je resultaten wilt behalen. Deze selectie heeft weinig spelers in hun prime vergeleken met de selectie van Poch waardoor ze op kwaliteit wedstrijden konden winnen. Nu moeten ze echt aan de bak om resultaten te behalen.
 
johanvanbasten
 
8
4 november 2021 om 22:59
Verloren maar wel echt een topprestatie!!! Genoten van de strijd
 
Homelander
 
14
4 november 2021 om 22:59
Heerlijk avondje conference league maar Vitesse had hier zeker een punt verdiend, jammer overigens van het eerste half uur en dat Schubert een contract heeft bij Vitesse.
 
YESVitesse
 
15
4 november 2021 om 23:05
Vooral dat laatste stukje. Van mij mag Houwen op goal blijven staan.
 
De Toekomst
 
20
4 november 2021 om 22:59
Vitesse heeft verloren, maar wat een visitekaartje hebben ze afgegeven! Ik zei het ook al in het live topic, maar ik heb meer genoten van de eerste 5 minuten die ik van Vitesse zag dan de eerste helft van PSV. Hier zag ik de passie, strijdlust en een uitstekend tactisch plan. Ik heb alleen de tweede helft gezien, maar echt, het was een genot!
 
MoTheSpur
 
13
4 november 2021 om 23:00
Alsnog veel respect voor Vitesse, kwamen goed terug en waren positief in hun spel. Wij maken het onszelf altijd moeilijker dan nodig. De wedstrijd vooral gekeken om weer een positieve sfeer te zien en voelen bij fans en spelers. Ik blijf erbij dat een groot gedeelte van de spelers triest is omdat zij kiezen voor wie zij wel 100% geven en voor wie niet. Genoeg te verkopen en ik hoop op genoeg versterkingen in de winter en de zomer. Conte maakt in ieder geval al de juiste keuzes qua formatie, wissels en coaching erg verfrissend.
 
Arsenallz
 
0
4 november 2021 om 23:05
Wie hoop je te zien als aankopen (realistische aankopen)? Je moet natuurlijk een vervanger voor Kane gaan zoeken, maar een jongen zoals Vlahovic lijkt me niet haalbaar. Een 3-2 nipte overwinning tegen Spurs met een A-elftal blijft wel een onthutsend zwakke prestatie. Genoeg werk aan de winkel voor Conte.
 
afc34-
 
8
4 november 2021 om 23:06
Onthutsend zwak of is de eredivisie gewoon niet zo slecht als pak ‘m beet 5 jaar geleden?
 
MoTheSpur
 
3
4 november 2021 om 23:09
Wij zullen zien wie er haalbaar blijkt, ik heb in ieder geval veeeel meer vertrouwen in Paratici en Conte dan dat ik ooit in Levy heb gehad ?? Tuurlijk is het zwak maar Conte staat voor de ploeg maar heeft ze niet eens getraind. Je gaat een matig team niet opeens veranderen omdat je er opeens bent. 3-4-3 is al een goed begin tho
 
Arsenallz
 
4
4 november 2021 om 23:10
Vitesse doet het goed hoor, maar dit is ook wel een prima moment om Spurs te treffen. Ze spelen de laatste tijd bijzonder slecht en zijn kansloos afgegaan tegen Arsenal en United. Ik verwacht ook niet dat Spurs een top 6 klassering gaat halen dit jaar in de PL. Het klopt wel dat de Eredivisie beduidend sterker is dan 5 jaar geleden.
 
Arsenallz
 
0
4 november 2021 om 23:12
Ik verwacht niet dat de opties groots zijn voor Spurs, helemaal niet in de winter natuurlijk. Dan is het of niet, of de hoofdprijs. Het vertrouwen in Conte is begrijpelijk! Ik ben echter benieuwd of hij ook met dit materiaal kan presteren. Kwalitatief is het momenteel niet zo bijzonder.
 
droppie
 
0
4 november 2021 om 23:19
afc34 een beetje van beide denk ik. Europees hebben we wel pech gehad, denk bijvoorbeeld aan de wedstrijd van Ajax tegen Chelsea. Qua geld zit daar nogal een verschil tussen en dan denkt men al gauw dat we niet mee kunnen komen. Dure namen hebben we niet, maar schijnbaar wel trainers die een goed collectief kunnen maken.
 
straatvoetbal
 
0
5 november 2021 om 04:22
Ik ben benieuwd wie ze willen kopen en wie er bij tottenham wilt spelen als je er toch niet wegkomt (zie kane,eriksen etc.) plus is die Daniël Levy niet zo gierig als de pest om uit te geven? Wilt alles in de uitverkoop halen en verkopen voor de hoofdprijs.
 
afc34-
 
11
4 november 2021 om 23:00
Waar ik eerder uit verveling wel eens wedstrijden van andere Nederlandse clubs keek, vind ik het nu jammer dat er vandaag 2 keer 2 wedstrijden tegelijk zijn! Begin echt weer trots te worden en vind het leuk om te zien hoe iedereen het doet. Wat dat betreft is die Conference League echt wel een uitkomst hoor. Leuk voor Nederland, daarnaast moeten we nog 0,6 punt goedmaken op Portugal en hebben we het beste seizoen van de afgelopen 5 jaar al geëvenaard. Jammer van Vitesse overigens maar geen schande tegen de beste 11 van Tottenham. Leuk team ook!
 
IronManUtd
 
10
4 november 2021 om 23:01
Ze kopen er misschien weinig voor, maar diep respect voor een ploeg als vitesse die uit bij spurs met een a-team zo ver te komen. Die hadden niet lang geleden, en misschien nog wel, een moord gepleegd voor een paar maandsalarissen van kane.
 
afc34-
 
6
4 november 2021 om 23:05
Ach het is een begin, wie weet lukt het ze een keer om dit soort potjes wel te winnen en bereik je de knockoutfase en dan kan de weg naar boven eigenlijk vrij snel gepakt zijn. Goede ploeg, dit Vitesse!
 
YESVitesse
 
15
4 november 2021 om 23:04
Tja, hoe moet ik me nu voelen. Sowieso ontzettend trots op de manier waarop gestreden is. Een CL finalist met de rug tegen de muur gezet. Niets dan lof voor onze jongens. Andere kant echt enorm balen dat je die 3-3 niet maakt, dat was zo ontzettend verdiend geweest.
 
Vites Ernm
 
10
4 november 2021 om 23:10
Ik herken het. Op dit moment ben ik ook teleurgesteld, na die rode kaarten ik het eind. Maar weet zeker dat wanneer de emoties zijn gezakt, ik trots van op m'n kluppie! Zo spelen tegen een A Tottenham. Niet normaal meer!
 
usdrie
 
13
4 november 2021 om 23:06
Trots op Vitesse! Goed begonnen, na de 3-0 weinig hoop meer maar zo knap omgedraaid. En dan zat de 3-3 eraan te komen tegen 10 van Tottenham in de tweede helft!
 
PesoFGM
 
12
4 november 2021 om 23:06
Trots op onze jongens. Wittek en Dasa waren geweldig op de vleugels en het positiespel zag er goed uit maar helaas gaat het dan mis. Domme overtreding Doekhi en kortsluiting bij Schubert, wat dacht hij daar te doen helemaal aan de zijkant?
 
Yoda
 
6
4 november 2021 om 23:11
Super. Borst vooruit na de 3-0 en bijna het onmogelijke gedaan. Net toen ik dacht dat 3-3 zou kunnen, kwamen die rode kaarten.
 
M.Boekhoorn
 
4
4 november 2021 om 23:51
Zeer verrassend dat ze zo'n pot op de mat hebben weten te leggen tegen Tottenham A in eigen huis. Ook na de 3-0 waarna iedereen dacht aan een 8-0... Gefeliciteerd Arnhemse buurskies. Toch een leuk Europees seizoen zo. Wij (NEC) 12 jaar geleden ook tegen Tottenham toevallig. Dat was maar 1 wedstrijd helaas. Mooiste jaar ooit toen. Door in de groepsfase. Vitesse kan het nog wel halen, maar moet wel meezitten nu. Succes!
 
Stijlvol
 
6
4 november 2021 om 23:52
Linksom of rechtsom, potver wat had ik gehoopt dat Vitesse ze even een draai om de oren kon geven. Een volgepakt stadion, tegen een compleet en volwaardig A-elftal. Zonde, maar prachtige doelpunten waren het van Arnhemse kant. #hadveelmeergegund
 
Airbags
 
9
5 november 2021 om 01:01
Heel bijzonder dat dit toernooi afgewerkt wordt zonder VAR. Je mag gerust stellen dat Vitesse deze wedstrijd bestolen is. Pingel onthouden, ontrechte rode kaart voor de keeper. Jammer dat dit soort arbitrale dwalingen Vitesse`s comeback een halt toeriepen, want de Arnhemmers waren verdomd lekker bezig. Na de eerste 10-20 minuten dacht ik dat het een monsterscore voor Tottenham zou worden, maar wat heeft Vitesse karakter getoond. Ajax gewonnen, PSV een punt gepakt, AZ en Feyenoord gewonnen en Vitesse de morele winnaar van het duel met Spurs. Al met al mogen we trots zijn op de Nederlandse ploegen deze week, ze hebben stuk voor stuk prima gepresteerd.
 
Sjikkes
 
7
5 november 2021 om 01:05
Het was een onvergetelijke avond. Wat een fantastische stadion zeg. Heerlijk. Helaas heb ik me de eerste helft geen moment echt veilig gevoeld. Een hoop gedonder in het uitvak, vechtpartijen aan de randen met spurs fans en politie. Het lijkt wel alsof NL fans het niet kunnen handlen als er geen afbakening tussen staat. Blij dat ik wat in het midden zat. De 2e helft was dat gelukkig over en alsnog volle bak kunnen genieten van de wedstrijd. Ook mooi dat je vanuit kansloze positie gewoon terugkomt tot 3-2, spurs met de rug tegen de muur zet in het 2e gedeelte van de 1e helft en het 1e gedeelte van de 2e helft . Eigenlijk een punt verdiend en dan met 9 man alsnog verliest. Jammer maar helaas. Maar wel trots op Vitesse!
 
ErnumsJung
 
6
5 november 2021 om 07:11
Trots op mijn cluppie! ????3-2 tegen een sterkst mogelijk Tottenham, daar had ik van te voren voor getekend. Nu heb ik het gevoel dat er misschien ook wel een gelijkspel in had gezeten, maar dan kijk ik misschien teveel door mijn geel zwerte bril. Helaas hebben we niet zoveel geluk gehad met de loting als AZ en Feyenoord, denk dat 3e plek hoogst haalbare is. Misschien een klein stuntje in Stade Rennais??? Als we deze wedstrijd instelling mee kunnen nemen naar de eredivisie dan kunnen we ons hopelijk handhaven in de top 5.