Voormalig PSV-doelwit Mergim Berisha rondt transfer naar Turkije af
Donderdag, 2 september 2021 om 18:27

Mergim Berisha vervolgt zijn loopbaan bij Fenerbahçe, zo meldt de Turkse topclub via de officiële kanalen. De 23-jarige spits, die de afgelopen transferwindow ook nadrukkelijk werd gelinkt aan PSV, komt over van Red Bull Salzburg. Volgens Oostenrijkse bronnen betaalt Fenerbahçe vijf miljoen euro voor Berisha. Tegelijkertijd heeft de club ook de transfervrije Max Meyer opgepikt, zo is inmiddels bevestigd.

Fenerbahçe was al de hele zomer op zoek naar een nieuwe centrumspits en is daarin met het aantrekken van Berisha geslaagd. De Duits jeugdinternational zat bij Red Bull Salzburg in zijn laatste contractjaar en mocht daarom vertrekken. Berisha speelde al vanaf zijn tiende in de jeugdopleiding van de Oostenrijkse club, dat hem in 2008 weghaalde bij Bischofswiesen. Na huurperiodes veroverde de spits in de afgelopen anderhalf jaar een plek in de hoofdmacht van de kampioen van Oostenrijk. In totaal heeft hij 58 wedstrijden voor Red Bull Salzburg achter zijn naam staan, waarin hij goed was voor 24 doelpunten en 15 assists.

Met Meyer gaat Fenerbahçe nog een Duitser toevoegen aan de selectie. De 25-jarige aanvallende middenvelder vertrok op 1 juli transfervrij bij 1. FC Köln, waar hij slechts een half jaar heeft gespeeld. Meyer was bij Köln voornamelijk een invaller en kwam tot twaalf officiële duels. Hij was tussen 2012 en 2018 succesvol bij Schalke 04, maar na zijn transfer naar Crystal Palace kwam de klad in zijn carrière. Meyer, die voor twee jaar tekent in Istanbul, kwam in 2016 vier keer uit voor het Duitse nationale elftal.

Meer nieuws
   
17:38
17:38
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
   
17:33
17:33
Cziommer onthult welke Premier League-trainer hij naar Ajax probeerde te brengen
0
   
17:13
17:13
Bologna speelt teleurstellend gelijk, mede door rode kaart voor Sam Beukema
7
   
17:11
17:11
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
44
   
17:05
17:05
Drie voormalig Eredivisionisten schieten Bournemouth naar 3-0 zege op Brighton
13
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (48)

 
Litmanen1995
 
37
2 september 2021 om 18:32
Goede aankoop! Toch weer eens wat anders dan een uitgebluste ster van 30+.
 
attacante
 
31
2 september 2021 om 18:37
Zowel Fenerbahçe als Galatasaray zijn flink aan het verjongen. Enige relatief oude transfer van Fenerbahçe is Serdar Dursun, topscorer van de Bundesliga 2. Ook mede omdat hij een Turks paspoort heeft ivm de buitenlandersgrens. Verder heb je in Min Jae Kim (was ook een poos geleden in trek bij PSV), Diego Rossi en Burak Kapacak drie spelers onder de 25 en nu dus Berisha. Sterkhouders Bayindir en Szalai zijn 23, tevens krijgt de jeugd zoals Kadioglu, Gumuskaya en Guler steeds meer de kans. Toekomst ziet er best positief uit bij Fenerbahçe. Hetzelfde denk ik ook over Galatasaray maar wellicht dat een Gala-fan daar duidelijker uitleg over kan geven over de verjoningsproces. Clubs beginnen door te hebben dat het niet verder kan zonder beleid.
 
Aguero_
 
26
2 september 2021 om 18:39
Fenerbahce is vol op bezig met verjongen, ze hebben deze transfer periode alleen maar jonge spelers gehuurd. Alle Fenerbahce onwaardige spelers zijn zo wat allemaal ook weg. We beginnen stap voor stap ook jeugd spelers de kans te geven. En die pakken ze met open armen aan
 
fbrvp
 
27
2 september 2021 om 18:38
Met Berisha en Rossi hebben we weer 2 spelers gehaald die kunnen scoren. Allebei zijn het ook jonge spelers geen 30+ meer gelukkig. Ook zijn alle spelers die net te kort kwamen vertrokken. Persoonlijk zou ik Meyer niet halen is een beetje overbodig. Ik hoop dat we nu ook weer buiten Turkije ver kunnen komen, goed voor het Turkse voetbal. Gelukkig zijn de topclubs in turkije nu wat verstandiger en halen ze niet meer al die oudjes binnen die toch alleen maar voor het geld komen.
 
Sametv
 
2
3 september 2021 om 01:52
Meyer is meer gehaald voor de breedte, moet haast wel. Verder is hij ook een allround en niet heel oud. Misschien een soort Zajc effect? Ben met je eens hoor en heb ook weinig hoop. Afgelopen jaar weinig gespeeld ook. Zeer zonde, was ooit een belangrijke talent.
 
Clutch
 
3
3 september 2021 om 06:33
Meyer is gehaald omdat hij dezelfde belangenbehartiger heeft als Berisha. En overigens ook Gustavo, Szalai, Pelkas, Ademi, Falette. Dus een soort 'als jullie X (Berisha) willen, moeten jullie Y (Meyer) er bij nemen'. Hetzelfde hebben wij meegemaakt met Vida en Mitrovic.
 
fbrvp
 
1
3 september 2021 om 10:14
Ja inderdaad wat was hij een talent bij Schalke daarna snapte ik zijn transferkeuze ook niet. Uiteindelijk hoop ik dat ze komen om het voetballen en niet voor het geld. Afgelopen jaren genoeg zulke spelers meegemaakt voor de top van Turkije. We gaan het zien, dit jaar ben ik al tevreden met het spel wat ze willen bereiken al laten ze het niet elke wedstrijd zien. Het heeft tijd nodig maar ik geloof wel in Victor.
 
Sametv
 
1
3 september 2021 om 10:16
Das uiteraard een aanname pur sang. Roqon is een van de grootste spelersmakelaars en is niet heel gek dat je als club bij een bekend gezicht shopt.
 
Chilii
 
41
2 september 2021 om 18:44
Fenerbahce heeft deze transferperiode menig mensen verrast... Dit is voor het eerst dat we zo gefocused zijn op jongere spelers. Diego Rossi van Los Angeles naar Fener voor 6 miljoen, 23 jaar in potentie een goede speler waar je winst op kan maken. Atilla Szalai hebben we in de verdediging, 23 jaar, international van Hongarije Kim Min-Jae voor maar 2 miljoen opgepikt uit China, 23 jaar en international van Z.korea Burak Kapacak, 21 jaar opgepikt van Bursa Cagatay Kurukalip, 19 jarige linker back opgepikt van Kasimpasa Arda Guler, 16 jarige wonderkind uit de jeugd is doorgestroomd in de A selectie ( Dit is al een unicum voor Fener ) en heeft al zijn minuten gemaakt + een assist ! Muhammed Gumuskaya, 20 jaar, de jongen die de Fener logo niet kon vinden na zijn eerste Europese doelpunt. Altay Bayindir, 23 nog steeds en 1 van de beste Turkse keepers die er rondlopen momenteel. En dan nu deze Berisha, 23 jaar, Duits jeugdinternational en je haalt hem gewoon voor 4 jaar. Prima gedaan. Als we dit zo blijven vasthouden gaat het hopelijk toch een keer goed komen. Fenerbahce heeft voor het eerst echt assets die geld kunnen opleveren in het veld
 
Alex17
 
23
2 september 2021 om 19:25
Goeie comment bro, niks aan toe te voegen. Ik was eerst heel sceptisch over Pereira maar hij heeft mij tot nu toe alleen maar positief verrast met vooral zijn beleid qua doorselecteren. Serdar Dursun is de enige transfer die 25+ is en dat is ook gewoon een hele goeie spits die je goed kunt gebruiken. Enige smetje op deze transferperiode is het hele drama rondom Caulker. Ik ben positief gestemd!
 
Chilii
 
13
2 september 2021 om 19:44
Caulker is inderdaad een drama geworden, zonde voor die (opgebloeide zowel voetballend als prive) gast.. Ik had het idee dat Ali Koc gisteren op tv het ook zonde vond, maar doet er juist aan om te luisteren naar zijn trainer. Serdar is een prima speler om erbij te hebben, is een doelpuntenmaker én is Turks ! Dat scheelt ook weer. Pereira heeft iedereen verrast, hij heeft niet meer die achterlijke dingen van 5-6 jaar geleden, hij is wijzer geworden, en weet precies hoe die zich moet gedragen in Turkije. Hij kent de competitie, de tegenstanders, de omgeving, media.. Vitor Pereira 2.0 is een totaal ander mens
 
Formus
 
8
2 september 2021 om 20:16
Mag ik vragen wat er gebeurd is met Caulker? Steven Caulker toch? De Engelsman die qua interlands 1 op 1 loopt qua goals ??
 
Chilii
 
17
2 september 2021 om 20:35
Ja hoor. Caulker was een alcoholist en zijn leven ging bergafwaarts, paar dagen geleden was hij al 1000 dagen 'clean'.. Hij was dus 2 of 3 jaar geleden naar Alanya gekomen, gestopt met drinken en wou alles weer oppakken.. Dat is hem aardig gelukt, maakte een uitstekende indruk bij Alanya en leefde weer voor het voetbal. Fenerbahce, dat toen zonder trainer was, kon hem transfervrij oppikken... Onze voorzitter zei gisteren op tv dat Caulker super gedreven binnen was gekomen en nog een droom had om een transfer af te dwingen naar de premier league later.. Helaas voor hem kwam Vitor Pereira en die ziet hem niet zitten.. Dus moeten we nu afscheid nemen van hem. Hij heeft dit blijkbaar persoonlijk opgevat ( Geef hem is ongelijk ) en doet nu moeilijk om weg te gaan. Koc zei al ; Caulker heeft een fantastisch verhaal, Fener wilde daar graag aan bijdragen maar helaas, de trainer heeft het voor het zeggen en dus houdt het op.
 
Formus
 
7
2 september 2021 om 20:47
Chilii, dank voor het verhaal. Had opgevangen dat ie alcoholist was idd en dat ie bij een kleinere club in Turkije speelde, maar had geen idee dat ie bij Fener terecht was gekomen. Hij kan echt zijn biografie voor miljoenen verkopen straks, wat een verhaal heeft die gast.
 
Aguero_
 
4
2 september 2021 om 21:22
Ik vind dit echt dom van ons bestuur, omdat ze hem hebben gehaald zonder trainer. Ik kan Caulker niks kwalijk nemen dat hij nu moeilijk doet, het voelt alsof je gewoon in de maling wordt genomen.
 
Sabri-reis
 
3
2 september 2021 om 19:28
Ja ze willen inderdaad niet achterlopen op Galatasaray, alles wat Galatasaray doet, doet Fenerbahce ook ??
 
Chilii
 
24
2 september 2021 om 19:40
Natuurlijk hebben jullie buiten het feit dat elke voetballer die naar Turkije komt door jullie gescout is, ook uitgevonden om jonge spelers aan te trekken. Chapaeu!! We zullen zien wie het laatst lacht.
 
Bkorkmaz3
 
6
2 september 2021 om 21:55
Ik heb veel liever dat wij elkaar bashen over het feit dat wij jongen spelers binnenhalen. Jarenlang hebben wij elkaar gebasht van “wie haalt de beste volgevreten vedettes!” Vooruitgang dus.
 
DiegoLugano
 
5
2 september 2021 om 19:52
Wonderkind bestempel ik geen enkel jeugdspeler meer tot die het waar heeft gemaakt. Door bestempelingen als deze hebben menige “wonderkids” in Turkije al het gedrag van een diva op 18 jarige leeftijd en zijn ze elke week in Nusret of Czn Burak. De media heeft veel van onze talenten opgegeten maar met Arda moeten we geduldig zijn en hijzelf moet ook zijn hoofd koel houden. Voetballend moet hij nog groeien en mentaal ook want hij laat zien dat die graag maar de bal krijgt die niet zovaak in de minuten dat hij maakt.
 
Alex17
 
22
2 september 2021 om 18:50
Heerlijk. Geen overbetaalde vedettes maar jonge gretige spelers met restwaarde. Rossi, Kim Min Jae en Berisha. Max Meyer komt er ook aan, die was niet heel denderend in de PL maar is ook pas 25 en wie weet leeft hij op. In de Turkse social media wordt er al gesproken over Ajaxbahçe, hehehe. Mooi man.
 
Mobesiktas
 
6
2 september 2021 om 18:51
Nooit komt er een Turkse club in de buurt van Ajax hehe
 
Alex17
 
10
2 september 2021 om 19:16
Dromen mag! Weet de wanbeleid tijden van Ajax nog heeel goed. Spelers als Atouba en een Mido van 120 kg. Kijk is waar ze nu staan..
 
Chilii
 
15
2 september 2021 om 19:41
Ja maar wij hebben geen Cruyf en diverse andere goeie voetballers van weleer die even kunnen instappen en vertellen hoe het moet helaas. Productief zijn als Ajax is een (verre) droom.. Maar een handelshuis als Porto moet toch kunnen lukken ?
 
Mobesiktas
 
5
2 september 2021 om 18:52
Dat die het beter gaat doen dan Samatta is zeker! Mooie transfer
 
Cas1
 
1
2 september 2021 om 18:59
Ik denk niet dat Psv echt belangstelling had. De transfersom was immers erg laag voor een spits. Als Psv hem had gewild hadden ze heus wel dit bedrag kunnen ophoesten
 
gomes1psv
 
21
2 september 2021 om 19:01
Hoewel ik blij ben met Vinícius vind ik dit toch een wel een gemiste kans van PSV. €5 miljoen voor een spits die ook schaduwspits kan spelen, even makkelijk scoort als aangeeft en met 23 jaar het nodige perspectief op doorverkoop zou hebben gegeven.
 
JuventusPuglia
 
9
2 september 2021 om 19:08
Wauw hele goeie aankoop van Fenerbahçe ! Dan eindelijk na jaren lijkt er nu een sterk en stabiel team te staat wat goeie tijden tegemoet gaat. Zou mooi zijn als Besiktas Galatasaray en Fenerbahçe alle drie weer op hetzelfde niveau zitten
 
Aguerooo
 
12
2 september 2021 om 19:15
Toch wel mijn vraagtekens hierbij, 5miljoen voor een 23 jarige Berisha? Dat is toch eigenlijk geen geld? PSV had hem wat dat betreft gemakkelijk naar Eindhoven kunnen halen, Vinicius is natuurlijk ook een prima spits maar word wel voor 2 jaar gehuurd, toch een ander verhaal dan wanneer je een speler koopt. Ben dan wel benieuwd naar Berisha bij Fenerbahce, ga zeker een aantal wedstrijdjes meepikken om te zien of PSV de juiste keuze heeft gemaakt
 
DiegoLugano
 
13
2 september 2021 om 19:48
De afgelopen 2 dagen heeft Ali Koc elke Fenerbahce supporter laten zien wat geduld kan meebrengen. Wekenlang zeuren over een trainer, haalt die Pereirra en die verrast even elke criticaster met 5 overwinningen op rij ondanks dat de halve selectie in het ziekenhuis lag. Hij zegt we willen gericht spelers halen die jong zijn en niet uitgebluste vedettes ondanks dat Aziz Yildirim nog hem onder druk had gezet met “Sergio Ramos en Benzema”. Gericht op jonge spelers en veel potentie. Supporters smeekte om transfers en Ali Koc wint de transferperiode in the last second in mijn ogen. Allemaal speelgerechtigd voor de Europa League ook en alle dode hout weg. De toekomst is groen met deze voorzitter.
 
mokuku
 
5
2 september 2021 om 20:03
Galatasaray en Fener lijken dit jaar gerichte aankopen te doen, zonder te vissen in een middeleeuwse vijver. Turken zijn over het algemeen passievol en emotioneel. Grote namen zorgden in het verleden vaak voor tevreden fans, omdat fans het ook leuk vinden elkaar gek te maken met de namen die hun clubs hebben binnengehaald. Vaak hebben ze geen idee wat hun huidige vorm is. Ik ben in ieder geval blij om te zien dat ze de dinosauriërs deze transferperiode hebben laten liggen.
 
kev045
 
5
2 september 2021 om 20:08
Zonde dat PSV hem niet heeft gehaald, al helemaal voor 5 miljoen
 
Aqua1
 
1
2 september 2021 om 20:24
De Jong is geen Marcel Brands, die is wel slagvaardig en had zo Berisha binnen gehaald...
 
Sikerink
 
15
2 september 2021 om 20:13
Mooi dat de presidenten van Gs en Fb luisteren naar hun scouts. Ze hebben eindelijk door dat de fans ook enthousiast zijn met namen die niet zo bekend zijn. Eigenlijk zijn wij nog enthousiaster en vooral benieuwd naar namen die niet zo bekend zijn! Waar Fener al een duidelijk plan voor ogen heeft hoe ze willen spelen en daarop hun spelers inkopen is er bij Gala een uitgebluste trainer voor de ploeg (ik laat me graag verrassen door Terim maar zie het somber in). Gala heeft ook flink geinvesteerd in jonge voetballers met een salaris rond de 5 ton, dat zie je niet vaak. Bij gala is de vraag of het allemaal gaat lukken met Terim zijn tacktiek wat hij in zijn wilde dromen ziet? Als Gala fan ben ik zeer benieuwd dit jaar want wij hebben wel een aantal potentiele spelers rondlopen in de competitie met als nummer 1 uitblinker Atilla Szalai… Lijkt wel of die al zijn honger bewaard om de spitsen op te eten wat een grote gaat hij worden!!! Voor alle Super Lig volgers basarilar dit jaar!!
 
DiegoLugano
 
4
2 september 2021 om 20:45
Bro Fatih Terim is geen trainer die jongelingen kan laten spelen of ontwikkelen. Fatih Terim heeft jaren geteerd op 30+ die al ontwikkeld zijn en ik ben bang dat het voor GS dit jaar gaat falen. Gs moet een nieuwe generatie ingaan met ook een nieuwe trainer vrees ik voor ze.
 
Bkorkmaz3
 
3
2 september 2021 om 21:03
Bro, hij moet. Anders vliegt hij eruit. Supporters kennen geen onvoorwaardelijke steun meer. Ook hij heeft dat door. Daarom kan hij niet meer om jonge spelers heen. Daarom wordt Falcao weggestuurd, Babel waarschijnlijk ook. Burak Elmas en Ali Koc zijn maatjes van mekaar. En geloof mij, die gasten hebben een meedogenloze kant wanneer het niet loopt, zoals zij willen. Uitdaging van Burak Elmas tov Ali Koc is dat hij tot een bepaalde hoogte mee moet gaan met Terim door zijn lobbykracht. Maar wanneer Elmas aansterkt in imago zal hij direct zijn werkelijk plan inschakelen, zonder Terim.
 
DiegoLugano
 
6
2 september 2021 om 21:30
Tot nu toe heeft bijna elke voorzitter problemen gehad met Terim maar toch is hij of komt hij weer terug. Dat is gewoon te gevaarlijk voor een club en zijn ontwikkeling. Terim heeft geen bepaalde filosofie of iets dergelijks in de afgelopen 20 jaar gebracht. Daarom heeft de club geen visie om op te bouwen na Terim en hebben de trainers na hem wel vaker gefaald. Als Terim wegging elke keer liet hij een selectie achter waarmee niks gedaan kan worden en wordt hij daarna weer teruggehaald als de grote verlosser. Respect voor zijn prestaties maar als Fener supporter zijnde vrees ik dat de eigen supporters blind zijn geworden door Terim en gaat hij weg als iemand die de club uiteindelijk meer verpest.
 
Bkorkmaz3
 
2
2 september 2021 om 21:50
Je hebt zeker een punt en op diverse vlakken moet ik jou gelijk geven. Echter is het verschil van nu dat de huidige selectie en de spelers zijn afgestemd op een meerjarenplan. Dat houdt in dat het plan Terim overschrijdend is. In de voorgaande periodes van Terim is er enkel ingekocht op zijn wil en zijn eigen periode. Ook moet ik zeggen dat de huidige voorzitter pas 50 wordt, terwijl Gala altijd een zeer oude voorzitter had. Vaak uit de fossiele pot. Ik ben ervan overtuigd dat tij vanaf nu gaat keren. Ondanks zijn fenomenale prestaties krijgt Terim veel kritiek uit zijn achterban. Kijk naar mij, ik heb Terim altijd door dik en dun gesteund, maar ook ik ben afgehaakt. Presteer je? Of beter gezegd, bouw je? Dan steun ik je? Verkloot je? Dan zal je het keihard horen. Vroeger was dat anders.
 
DiegoLugano
 
1
3 september 2021 om 09:51
Je hebt wel gelijk man. Je bekijkt het precies vanuit het oogpunt dat ik ook kijk naar mijn eigen club al jaren maar nu pas begint het daar door te dringen. Bij Terim moet dat ook gebeuren en zijn history moet even achterwege worden gelaten dus objectief kijken. Ik denk dat Terim dit jaar gewoon klaar is bij Gs maar de tijd zal het leren want hij flikt het wel om toch weer aan het einde mee te doen met de titelrace.
 
Bkorkmaz3
 
9
2 september 2021 om 20:59
Juistem! Dit moet het transferbeleid zijn van een Turkse topclub. Mijn complimenten voor Ali Koc en technische staf. Buiten Caulker om is elke transfer met een bepaalde gedachte. Af en toe is het niet erg om een wat ervaren speler te halen, zodat je balans kan maken in je jong oud mix. Hetzelfde geldt voor mijn eigen club, Galatasaray. Een prima transferwindow met nadruk op relatief jonge spelers, die voornamelijk gescout zijn door eigen management, waarvoor een transfersom is betaald. Anderzijds hebben zij een relatief laag salaris. Per saldo geef je veel minder uit voor een speler, omdat het salaris en de transfersom lager uitvalt dan transfervrij maar ultra hoog salaris. Als je geduld hebt als club en supporters zullen diezelfde spelers over 3 jaar minstens dubbel zo veel aan transferwaarde opleveren. Boodschap aan de supporters is dus; geduld, geduld en geduld!
 
Sergen10
 
4
2 september 2021 om 21:23
En waarom noem je Besiktas niet? Wij hebben namelijk de volgende spelers vastgelegd: Rosier 24 jaar : 4 miljoen Ghezzal 28 jaar :3 miljoen Montero 21 jaar :1 miljoen Waren gehuurd, hebben vorig jaar de dubbel gewonnen met Besiktas en zijn nu definitief overgenomen. Hiernaast 4 Turkse internationals: Mert 31 jaar :transfervrij Kenan 27 jaar :transfervrij Salih 27 jaar : transfervrij Umut 25 jaar : 1,5 mil Guven 21 jaar: Terug van huur Mehmet Topal 35 jaar : transfervrij Jeugd international: Can Bozdogan 20 jaar : huur Hiernaast topspelers: Alex Teixeira 31 jaar : transfervrij Batshuayi 27 jaar : huur Pjanic 31 jaar : huur Hierbij is Batshuayi met zijn 3,2 miljoen per jaar grootverdiener, Alex krijgt 2,5 mil per jaar, Pjanic ook.. Ter vergelijking: Falcao krijgt bij jullie 6 mil, Feghouli en Muslera 4, Babel 3.. Dit is de beste transferperiode die ik ooit van Besiktas heb meegemaakt.. Petje af
 
DiegoLugano
 
12
2 september 2021 om 21:34
3 van de spelers die jullie hebben gehaald hebben een geschiedenis bij Fener. Petje af voor jullie scouting. Een Umut Meras en Kenan Karaman gaat jullie niet in de groepsfase redden die zijn gewoon gehaald om in de bekerwedstrijd tegen Kahramanmarasspor te kunnen rouleren dus ook geen wauw transfers. Petje af voor Alex Teixeira ook al is die oud is een prima speler voor een jaartje of 2. Pjanic is ff onnodig 2.2 mil weggooien dit jaar voor een blessuregevoelige vormloze speler en Batshuayi is wel een leuke huurspeler wat je “Kiralik Ask” kan noemen. Maar hij ziet dit ook gewoon als een jaartje ff kunnen spelen om op de bank te eindigen bij Chelsea.
 
Bkorkmaz3
 
13
2 september 2021 om 21:42
Bro, Besiktas heeft niet op die wijze ingekocht. Besiktas heeft niet een bepaalde transferlijn aangehouden. Zij hebben meer op behoefte icm bijna of geen transfersom ingekocht. Het essentiële verschil is dat Besiktas bijna geen restwaarde overhoudt op de spelers die jij noemt. Het zijn toch of gehuurde spelers of spelers die geen restwaarde hebben. Op het gezicht kan het aantrekkelijk ogen omdat je nu niks betaalt, maar je zal er ook niks op verdienen. Behalve de verdiensten tijdens contractperiode. Ghezzal, Topal, Mert, Alex Texeira, Mehmet Topal en zelfs Salih Ucan en Kenan Keraman gaan je waarschijnlijk niks opleveren. Al helemaal niet gesproken over Batshuayi en Pjanic (letterlijk huur en zelfs een jaarloon, waarvoor je tegenstanders een contractperiode van een potentiele speler van 4 salarisjaren overbruggen). Kijk en dan kan je lekker op de rug van oud transferbeleid van Gala proberen om je punt te maken, maar je slaat de plank dan volledig mis. Besiktas heeft ingekocht of beter gezegd; ingehuurd en bij elkaar gesprokkeld om dit jaar te saven. Be my guest als je dat als beste transferperiode ooit bestempeld. Zo belazer je jezelf!
 
fbrvp
 
7
2 september 2021 om 22:37
Besiktas doet nu wat Fener en Gala de afgelopen jaren heeft gedaan. Kopen om het kopen.
 
Clutch
 
1
2 september 2021 om 22:43
Fener en Gala hebben dit jaar een hoger limiet dan ons. Volgend seizoen mogen we de CL-inkomsten meenemen en lopen er een hoop contracten af. Ik verwacht dan ook dat we in 2022 wel gaan investeren in de toekomst. Het is overigens ook niet zo dat we helemaal geen spelers met restwaarde hebben, het is alleen aan de trainer en natuurlijk de speler zelf. Ersin, Ridvan en Rosier zullen hoogstwaarschijnlijk starten. Dan heb je nog Montero, Hasic en die nieuwe gozer van Schalke in de roulatie. Larin heeft een aflopend contract dus op dit moment heeft die nog geen restwaarde. Zelfde geldt voor Guven, van wie ik dit seizoen wat meer verwacht.
 
Sergen10
 
1
3 september 2021 om 00:42
Clutch, jij noemt nu al meer spelers met restwaarde op dan Gs en Fener bij elkaar.Dat ze een handvol jonge matige spelers hebben gehaald ver boven hun marktwaarde wil niet zeggen dat je ze voor meer gaat verkopen. Sterker nog, Besiktas heeft een gevestigde speelstijl terwijl zii nog zoekende zijn.. Daarnaast hebben wij de CL als podium waar een speler zichzelf in de kijker kan spelen. Op een of 2 spelers na zie ik geen enkele speler die ze gehaald hebben voor meer vertrekken.
 
Alex17
 
7
3 september 2021 om 01:04
Lol Sergen neem jij je jezelf nog wel serieus? Dus volgens jou hebben spelers als Szalai, Altay, Nelsson, Morutan, Rossi en Berisha geen restwaarde? Ik vind het echt leuk voor je dat jullie Pjanic hebben gehaald maar we hebben gezien dat grote namen niet altijd goed uitpakken, zie Falcao en Özil. Doe ff niet zo kinderachtig kerel.