'We hebben allemaal die fase gehad waarin we stoer probeerden te doen'
Zondag, 8 oktober 2017 om 17:38

Serge Aurier maakte afgelopen zomer voor een bedrag van 25 miljoen euro de overstap van Paris Saint-Germain naar Tottenham Hotspur. De 24-jarige Ivoriaanse rechtervleugelverdediger was lange tijd een gewaardeerde kracht in het Parc des Princes, maar zijn strapatsen buiten het veld kostten hem uiteindelijk de kop. Didier Drogba heeft goede hoop dat zijn landgenoot zijn loopbaan in de Premier League nieuw leven in kan blazen.

Aurier kwam als speler van PSG veelvuldig in opspraak. Zo schoffeerde hij trainer Laurent Blanc openlijk via social media door hem een 'mietje' te noemen en belandde hij in de cel, nadat hij een politieagent had aangevallen. "Misschien moet hij die fouten wel maken om echt te begrijpen en zich te realiseren wat hij vertegenwoordigt", wordt de ex-spits van onder meer Chelsea geciteerd door de Daily Mirror. "Hij is een goede jongen, die loyaal is en succesvol wil zijn. Zijn problemen liggen buiten het veld, want op het veld geeft hij altijd alles."

Kolo Touré sluit zich aan bij de woorden van Drogba. "Het is een gebrek aan volwassenheid, zo simpel is het", zegt de oud-verdediger, die tegenwoordig als rechterhand van bondscoach Marc Wilmots werkzaam is bij de nationale ploeg van Ivoorkust. "Serge is echt een goede jongen, vraag het maar aan zijn teamgenoten, maar hij is nog jong. We zijn allemaal zo geweest. We hebben allemaal die fase gehad waarin we als jonge jongen stoer probeerden te doen."

Meer nieuws
   
15:52
15:52
Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
2
   
15:50
15:50
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
   
15:45
15:45
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0
   
14:51
14:51
Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
20
   
14:35
14:35
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
23
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (8)

 
Leicester
 
15
8 oktober 2017 om 09:53
Kom op zeg, onze Serge is 24 jaar geen 17. Speelt al 8 jaar professioneel voetbal. Als je het dan nog niet door hebt, ligt het aan jezelf of je begeleiding. Op het veld is gewoon een beest. Niets mis mee maar buiten het veld doet en zegt hij dingen die verre van doordacht zijn. Hoop dat de Engelse media hem een beetje met rust laten
 
Wazebey
 
7
8 oktober 2017 om 10:23
24 jaar wil niet zeggen dat je volwassen en/of verstandig bent. Ik ken mensen van boven de 30 en hun achterste wordt bij wijze van nog steeds schoon geveegd. Dus het klopt wel dat het aan jezelf ligt maar leeftijd zegt niets. Veel van die voetballers zijn ook gewoon ontzettend dom. Ze krijgen alleen maar voetbaltraining en mediatraining.
 
Millonario
 
7
8 oktober 2017 om 10:35
24 is nog altijd heel jong, en sommigen hebben daar meer last van dan de andere. Ik vrees dan ook wel een beetje of ie het nu zal snappen.
 
Arnino
 
7
8 oktober 2017 om 11:10
Deze jongen die mist maar een ding en dat is verstand. Hoe kun je nu de bondscoach uitmaken voor hoer.. ohja dus respect mist die ook nog. Vind ook raar dat een tottenham zon iemand wil hebben. Schande voor t voetbal deze aurier.
 
falonso
 
2
8 oktober 2017 om 17:55
Nou, dat is toch wat overdreven. Er zijn meer spelers die stomme dingen doen. Is Neymar ook een schande voor het voetbal? En Suarez? Tuurlijk is het niet slim, zacht uitgedrukt, en is het respectloos wat hij heeft gedaan. Maar een schande voor het voetbal, dat gaat wel ver hoor.
 
 
8
8 oktober 2017 om 11:52
Een man van 24 is geen puber. Het is gewoon een achterlijk ventje dat toevallig goed kan voetballen. Kunnen ze teamgenoten nog zoveel zeggen. Voetbaltalent en verstand gaan lang niet altijd hand in hand.
 
Djulz
 
2
8 oktober 2017 om 17:54
Hoe doet hij het eigenlijk bij de spurs? 25 leek mij een schappelijke prijs voor een rb met zijn kwaliteiten