Wenger: 'Hij was een van de beste spelers in het Engelse voetbal'
Zondag, 4 juni 2017 om 20:45

Michael Carrick beleefde onlangs zijn elfjarige jubileum bij Manchester United en vierde dat heuglijke feit zondagmiddag met een speciale benefietwedstrijd op Old Trafford. De middenvelder werd daar geloofd door een aantal prominenten van the Red Devils, maar ook door trainer Arsène Wenger van rivaal Arsenal.

"Ik wil Michael feliciteren met zijn testimonial, ik denk dat hij dit enorm verdient. Ik zou zeggen dat ik een bewonderaar ben van zijn loopbaan, van zijn kwaliteiten", liet de Fransman optekenen op de officiële website van the Gunners. "Ik betreur het dat ik hem als speler nooit onder mijn hoede heb gehad, want ik denk dat hij een van de beste spelers in het Engelse voetbal was."

"Ik denk ook dat hij niet altijd de beloning en erkenning heeft gekregen die hij verdient. Maar ik ben een bewonderaar van Michael en ik wens hem al het beste voor de toekomst", ging Wenger verder. Carrick werd in 2004 toen hij nog voor West Ham United speelde al in verband gebracht met een transfer naar Arsenal en werd in de winterse transferperiode ook nog genoemd als een shock bid voor de Londenaren. De routinier tekende onlangs een contract dat hem tot medio 2018 bij United houdt.

Meer nieuws
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
10
   
21:47
21:47
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (9)

 
RobertoTac
 
7
4 juni 2017 om 20:54
Carrick hoort voor mij niet bij de beste Engelse voetballers. De eerste die in mij opkomen zijn o.a Gerrard en Lampard.
 
rastaa
 
13
4 juni 2017 om 21:26
Carrick is de busquets van de premier league. Veel mensen zien busquets zijn grote waarde in het succesvolle barca/spanje niet net zoals carrick ook vaak over het hoofd wordt gezien. Die man heeft bergen spelinzicht en vooral veel diepte in zijn passing, passingaccury is ook van hoog niveau. Thiago motta is ook zo een typje.. dit zullen nooit de types modric/ verrati worden maar zijn zeer waardevol voor een team
 
BarcaJuve6
 
13
4 juni 2017 om 21:03
Michael Carrick is een legend. Hij is zo belangrijk geweest voor Man Utd in een onopvallende rol. Gelukkige zien de toptrainers het wel en geven ze hem de credits die hij verdient, Wenger is namelijk niet de eerste trainer die hem prijst.
 
jomar3
 
6
4 juni 2017 om 21:30
Carrick is zo'n speler die heerlijk anoniem kan spelen en wanneer je na de wedstrijd dan diverse statistieken erbij pakt kom je tot de ontdekking dat hij overal bij de beste 3 spelers zit. Passzuiverheid, intercepties, afgelegde meters, ballen vooruit, etc. Geweldige, onderschatte middenvelder en alleskunner.
 
Geert VS
 
3
4 juni 2017 om 21:41
Heb net een samenvatting gezien van de wedstrijd. Ongelofelijk hoe goed Seedorf nog is! Zo jammer dat hij niet meer speelt.
 
rastaa
 
0
5 juni 2017 om 11:14
Hahah jaa zag het ook. Clarence is nog superfit. Zou zo nog meekunnen in de top van de eredivisie
 
Goldenboy
 
0
5 juni 2017 om 01:13
Garrick is een goede speler, maar heeft niet de impact van een lampard, Scholes of gerrard op het spel van zijn ploegen gehad.
 
LFCHeaven
 
3
5 juni 2017 om 02:29
Dan moet je toch eens wedstrijden van jaren terug bekijken. Hij was een van de beste middenvelders die er rond liep. De rust en overzicht die hij heeft is fenomenaal. Had altijd een basisplaats als die fit was. Weet nog wel een paar wedstrijden dat die gewisseld werd of uitviel, dat het voor geen meter meer liep. Heerlijke speler die zichzelf blijft, geen gekke dingen doet en op de achtergrond blijft. Wordt soms zwaar onderschat door sommige mensen.
 
DZidane
 
2
5 juni 2017 om 03:27
Inderdaad, als een speler op de achtergrond blijft lijkt het net of die niets inbrengt.. Maar als je achteraf naar de statistieken kijkt denk je toch echt wat heel anders!