Willem II zet Ogbeche, Haye en drietal ploeggenoten in de wachtkamer
Woensdag, 28 maart 2018 om 07:43

Bartholomew Ogbeche en Thom Haye hebben nog geen duidelijkheid gekregen van Willem II, zo laten de Tilburgers woensdagochtend weten via de officiële kanalen. Het duo heeft in hun contracten een optie waardoor zij ook volgend seizoen in het Koning Willem II Stadion actief kunnen zijn, maar de huidige nummer veertien geeft aan die optie nog niet te hebben gelicht.

Naast de 33-jarige aanvaller en 23-jarige middenvelder hebben ook Asumah Abubakar, Darryl Lachman en Stefan van der Lei te horen gekregen dat er vooralsnog niet verlengd zal worden. Willem II geeft wel aan dat de vijf mogelijk in een later stadium toch een aanbieding voor een nieuw contract kunnen verwachten.

Ook Andreias Calcan, op het moment verhuurd aan FC Dordrecht, en Etien Velikonja zullen voorlopig moeten afwachten. Willem II heeft met de twee afgesproken in een later stadium in gesprek te gaan over een eventueel nieuw dienstverband. Jeugdspeler Dani Koks heeft wel de boodschap gekregen dat zijn contract niet wordt verlengd, waardoor hij dus uit moet kijken naar een nieuwe werkgever.

Meer nieuws
   
13:30
13:30
Live meepraten in de Eredivisie: Sparta Rotterdam - FC Volendam
0
   
13:30
13:30
Live meepraten in de Eredivisie: RKC Waalwijk - FC Utrecht
0
   
13:30
13:30
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
   
12:42
12:42
Kraay jr. las 'belachelijk bericht': 'Te Kloese moet telefoon niet eens opnemen'
4
   
12:40
12:40
Noa Lang belt Brands op met speciaal verzoek: 'Dat zegt veel over hem'
10
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (2)

 
blackpool
 
7
28 maart 2018 om 07:49
Veel zal afhangen of Willem II volgend seizoen nog in de eredivisie te zien zal zijn. Tevens is m’n opzoek naar een nieuwe shirtsponsor. Kortom, wat is er financieel mogelijk volgend jaar?