Willian: 'Ik heb al tegen hem gezegd dat ik zijn zaakwaarnemer wil zijn'
Zondag, 2 december 2018 om 09:28

Callum Hudson-Odoi maakte donderdagavond in het met 4-0 gewonnen Europa League-duel met PAOK Saloniki zijn eerste treffer in de hoofdmacht van Chelsea. De achttienjarige aanvaller heeft indruk gemaakt op zijn ploeggenoten en kan op lof rekenen van Willian. "Hij heeft alles in zich om een van de beste spelers ter wereld te worden", tekenen verschillende Engelse media op uit de mond van de Braziliaan.

"Ik heb al tegen hem gezegd dat ik in de toekomst zijn zaakwaarnemer wil zijn", zegt Willian met een knipoog. "Hij heeft zoveel potentie. Het is nu misschien vroeg om er iets zinnigs over te zeggen, over vijf jaar zullen we het zien. Hij komt nu al zo makkelijk mee bij Chelsea, terwijl hij pas achttien jaar oud is. Het is soms lastig, want in één wedstrijd wil je alles laten zien. Je wil de bal ontvangen, dribbelen, schieten en rennen."

"Je wil aan iedereen je kwaliteiten laten zien. Daardoor kan je af en toe ook fouten maken, daar moet je van leren. Hij is pas achttien en heeft nog heel veel tijd om te leren", stelt de aanvaller. Chelsea neemt het zondagmiddag in de Premier League op tegen Fulham, nadat vorige week met 3-1 verloren werd van Tottenham Hotspur. "We moeten iedere wedstrijd winnen en mogen geen punt meer laten liggen. De wedstrijd tegen Tottenham was lastig, een ramp. Soms gebeurt het in het voetbal dat je je dag niet hebt."

Maurizio Sarri, manager van Chelsea, liet zich na de nederlaag tegen Tottenham kritisch uit over N'Golo Kanté. "Iedereen moet zich verbeteren, niet alleen N'Golo", reageert Willian op die uitlatingen. "In het voetbal moet je altijd proberen te verbeteren, ook als je al een aantal wedstrijden op rij hebt gewonnen. We zijn op de goede weg en moeten dat proberen vast te houden. We moeten proberen te leren van onze fouten."

Meer nieuws
   
20:30
20:30
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
   
20:00
20:00
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
36
   
19:44
19:44
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
   
19:21
19:21
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
34
   
19:13
19:13
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
pietje1118
 
0
2 december 2018 om 09:53
Groot talent maar zou eerst nog eens moeten bewijzen. 18 jaar is wel jong maar hij is nog lang niet op het niveau wat mbappe en de ligt hadden op die leeftijd. En sarri moet niet zo kritisch zijn op kante hij moet hem op de plek van Jorginho zetten daar is hij veel beter
 
 
0
2 december 2018 om 10:49
Deze jongen kan een grote worden, maar niet bij Chelsea. Bij Chelsea krijg je nou eenmaal niet een echte kans als jonge speler en al helemaal niet met een trainer als Sarri. Moet naar een club waar hij meer wedstrijden kan spelen en zich rustig aan ontwikkelen.
 
DRL80
 
0
2 december 2018 om 12:36
Kante bekritiseren terwijl je hem zelf op totaal de verkeerde positie zet..
 
wazza
 
0
2 december 2018 om 13:27
Met Loftus Cheek, Hudson Odoi, Tammy Abraham en Ampadu heb je vier top talenten uit eigen kweek maar stiekem weet je gewoon dat ze geen kans gaan krijgen en gaan stagneren in hun ontwikkeling. Die jongens moet je gewoon de kans geven en regelmatig in de basis zetten. Maarja, dat zie ik met het huidige beleid en met Sarri niet zitten. Jorginho vind ik persoonlijk de meest overschatte speler van Chelsea. Altijd tikkie breed, tikkie terug en vertraagt het spel van Chelsea enorm. Als je daar al zoveel geld voor wilt betalen, wat moet Frenkie de Jong dan opleveren? Kante moet trouwens weer lekker terug op de verdedigende middenvelder positie