Wim Kieft: 'Er is een principe-overeenkomst met Real Madrid'
Maandag, 20 januari 2020 om 21:57

Donny van de Beek ontkende afgelopen weekend dat hij Ajax na dit seizoen inruilt voor Real Madrid. De middenvelder liet weten dat hij nog niets getekend heeft en het nog alle kanten op kan. Hij sluit zelfs een langer verblijf in de Johan Cruijff ArenA niet uit. Volgens Wim Kieft speelt er wel degelijk wat tussen Van de Beek en Real Madrid en ligt er een principe-overeenkomst.

Valentijn Driessen stelde vorig seizoen dat Van de Beek na dit seizoen naar Real Madrid verkast. Van de Beek ontkent, maar volgens Kieft spreekt de chef voetbal van De Telegraaf wel de waarheid. "In principe moet Real Madrid heel snel beslissen. Dat hoorde ik van zijn manager (Guido Albers, zaakwaarnemer van Van de Beek, red.)", aldus Kieft maandagavond bij Veronica Inside. "Er is een principe-overeenkomst. Dat zei Guido Albers. Er zit een termijn in dat ze het definitief moeten maken. Dat ze niet in mei zeggen: we doen het niet."

Van de Beek stond afgelopen zomer al in de belangstelling van Real Madrid, maar tekende uiteindelijk een verbeterd contract bij Ajax. Na het duel met Sparta Rotterdam wilde hij niets loslaten over zijn toekomstplannen. "Aan het begin van het seizoen werd bekend dat er iets speelde, maar ik heb nog nergens getekend. Het kan nog alle kanten op. Wie weet blijf ik nog een jaar bij Ajax", aldus de Ajacied, die bevestigt dat er afgelopen zomer interesse was. "Er was altijd interesse. Er staat zoveel op het internet. Iedereen neemt dat over. Ik heb nog nergens m'n handtekening gezet, anders laat ik het wel weten."

Meer nieuws
   
12:09
12:09
VZ Kort: Hans van Breukelen gaat de kampioensschaal uitreiken aan PSV
77
   
11:57
11:57
Situatie van één speler bij Barça draait 180 graden na aanblijven Xavi
0
   
11:30
11:30
Pak 50x je inzet als Bayern München en Real Madrid allebei scoren!
0
   
11:17
11:17
Ajax trekt nieuwe hoofdsponsor aan voor de jeugd en strijkt miljoenenbedrag op
4
   
11:15
11:15
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
13
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (73)

 
Lierse1997
 
65
20 januari 2020 om 22:02
Blijf hopen dat het niet gebeurt. Van de Beek is een goede speler met potentie maar niet meteen nodig. Het middenveld Casemiro-Kroos-Valverde werkt gewoon heel goed en de enige die in de nabije toekomst vervangen moet worden is kroos. Daar is Van de Beek niet de gepaste speler voor, Fabian Ruiz van Napoli lijkt me geschikter en ik hoop dat ze dit bedrag dan ook in hem investeren.
 
myvision
 
22
20 januari 2020 om 22:12
Mwa. Ik denk dat een type Van de Beek precies is dat Real Madrid mist. Beter blijft hij lekker bij Ajax maar Real zou echt direct plezier aan 'm beleven, hij kant het overal.
 
Lierse1997
 
51
20 januari 2020 om 22:17
Ik zie niet meteen een reden waarom Real zo een type zou moeten halen op dit moment. Het middenveld draait terug goed en Zidane heeft nooit met een type Van De Beek op het middenveld gespeeld, dus ik zie ook niet meteen aanleiding om heel het systeem om te gooien (zo goed is Van De Beek namelijk ook weer niet).
 
JoshuaK_
 
57
20 januari 2020 om 22:19
Real mist helemaal geen type van de Beek, niet elk team heeft zo'n speler nodig en zoals Lierse zegt staat het huidige middenveld geweldig. Mocht Donny echt naar Real gaan begint hij dus op de bank en ik zie hem die rol niet accepteren, waarna je weer gezeik van zijn entourage in de media krijgt. Hoop dat Real hem laat lopen en in 2021 Odegaard de kans geeft.
 
InsideRMadrid
 
12
20 januari 2020 om 22:48
Myvis/ Ja inderdaad, dit is echt wel het type speler dat Real nodig heeft, een scorende middenvelder, van 22 jaar, die relatief goedkoop op te halen is en iemand die de club Real Madrid respecteert. Ik kan niet wachten tot het official gemaakt wordt, en ik zie genoeg kansen voor Donny bij ons. Zidane gebruikt al zijn selectie spelers
 
InsideRMadrid
 
8
20 januari 2020 om 22:51
Josh/ je ziet hem die rol niet accepteren? Dit is Real Madrid, je kan niet als 22-jarige binnenkomen en zeggen dat je wel ff basis wil spelen, kom op man, dat geloof je toch zelf ook niet. Over Odegaard hoef je je geen zorgen te maken, die komt op den duur hoe dan ook naar ons toe. Je snapt toch dat Real Madrid gedurende een seizoen 6 middenvelders nodig heeft? Nu zijn dat Kroos Casemiro Valverde Modric James en Isco. En trouwens, Donny is een top prof, zat bij Ajax ook ff op de bank en knokte zich helemaal terug. In de zomer is de kans groot dat Modric en James bijvoorbeeld vertrekken, als je dan Donny en Odegaard erbij zet ga je er denk ik niet op achteruit
 
Lierse1997
 
16
20 januari 2020 om 22:55
Maar waarom zou Real opeens een scorende middenvelder moeten hebben? De laatste jaren is er nooit zo een type geweest en Zidane heeft nooit met zo een type gespeeld. Daarnaast past zo een type niet in het huidige systeem en Real moet het systeem toch niet omgooien voor Donny van De Beek? Het is nu ook geen Kevin De Bruyne of iets dergelijks.
 
InsideRMadrid
 
3
20 januari 2020 om 23:04
Liers/ je speelt ook bekerwedstrijden, cl groepswedstrijden waar je misschien al door bent, Laliga partijen tegen de onderste 5 clubs uit de Liga, dat zijn toch prima partijen voor Donny om in zn eerste seizoen mee te pikken? En als de kans voor grotere mogelijkheden zich voordoet en hij staat er dan gaat Zidane hem echt wel gebruiken. Real wil van James af heb ik het gevoel, als een club het juiste bedrag betaald is hij deze transferperiode nog verkocht, maar Donny komt pas vd zomer.
 
Lierse1997
 
5
20 januari 2020 om 23:18
Er gaan zeker genoeg wedstrijden zijn voor Donny, maar hij past gewoon niet in het systeem. Een speler als Ruiz zou er veel beter inpassen. Er is ook geen enkele reden om aan te nemen dat er wel een systeem gebruikt zal worden waarin Van De Beek wel zal renderen.
 
JoshuaK_
 
21
20 januari 2020 om 23:23
@insidermadrid knokte zich terug? Volgens mij heb jij gemist dat z'n zaakwaarnemer gelijk met een vertrek gedreigd heeft toen hij terecht op de bank zat begin vorig seizoen, was volgens de meeste Ajacieden zelfs de zwakste schakel en niet eens basis-waardig. Niet lang daarna verscheen vd Beek direct weer in de basis, dus laat die entourage aub bespaard blijven voor Real Madrid. Ik blijf erbij dat als zelfs geweldenaren als James en Isco alle moeite hebben bij de club, een simpele speler als vd Beek hier niets te zoeken heeft en geldverspilling is voor 50 miljoen (wat zeker niet goedkoop is). Zidane wil hem naar alle waarschijnlijkheid niet eens, anders had hij hem wel gecomplimenteerd in de media zoals hij heeft gedaan met z'n droomaanwinsten Mbappe en Pogba. Ook onzin trouwens dat Zidane alle selectie spelers evenredig gebruikt, jongens als Nacho, Odriozola, Brahim, Jovic en Mariano zijn compleet buiten beeld als er geen blessures of schorsingen zijn. De kans is den slotte helemaal niet groot dat Modric vertrekt trouwens, die dient gewoon het laatste jaar van z'n contract uit om daarna eventueel te stoppen.
 
Scepticus38
 
1
21 januari 2020 om 08:30
" Ik zie niet meteen een reden waarom Real zo een type zou moeten halen op dit moment. Het middenveld draait terug goed en Zidane heeft nooit met een type Van De Beek op het middenveld gespeeld, dus ik zie ook niet meteen aanleiding om heel het systeem om te gooien (zo goed is Van De Beek namelijk ook weer niet).". Als Zidane ook zo zou denken, is dat misschien wel het probleem van Real. Het gaat nl. op den duur heel erg voorspelbaar worden als je altijd op dezelfde manier speelt en daarmee maak je het de tegenstander erg makkelijk om zich op je systeem in te stellen en het te ontregelen. Een topcoach heeft het vermogen om zijn team te laten varieren in speelstijl en daar voor heb je ook gevarieerde spelers nodig. Ik vind je opmerking daarom vrij visieloos. Van de Beek is een dynamische speler en die kunnen in ieder systeem spelen en zorgen voor beweeglijkheid op je middenveld, waardoor dat moeilijker is te verdedigen. Real heeft vooral heel veel statische middenvelders en daarom lijkt mij de keuze voor een speler als Van de Beek juist heel logisch en verstandig. Als je al twee autos in de garage hebt staan, kan je ook beter een fiets of scooter kopen ipv er nog een derde auto bij te zetten.
 
Lierse1997
 
2
21 januari 2020 om 09:38
Je hebt wel een punt dat je na verloop van tijd voorspelbaar kan worden, maar als je dan toch heel je systeem gaat omgooien dan doe je dat voor een speler die er zeker zal staan. En met alle respect voor Van De Beek, hij is niet zo een zekerheidje.
 
Gordinho
 
0
22 januari 2020 om 17:49
Als je Real volgt door niet alleen de wedstrijden te bekijken maar ook alle interviews van Zidane, dan weet je dat Zidane houd van middenvelders met scorend vermogen. Zidane traint heel veel op schieten op doel met zijn middenvelders. Toen de journalisten hem vroegen, waarom hij zoveel train op schieten op doel, antwoorde hij dat in ieder wedstrijd hij zijn middenvelders aanmoedig om te schieten. Kijk naar deze seizoen hoeveel de middenvelders hebben gescoord. Kijk hoeveel Casimiro, Valverde, Kroos, Modric en Isco op doel schieten. Dus Zidane houdt van scorende middenvelders.
 
070FC
 
2
21 januari 2020 om 00:03
Denk dat deze vd beek echt minimaal op het niveau vam kroos is. He is dat hij nog een paar grote kansen heeft inde Cl gemist heeft, anders had ik geen zwakke plek geweten.
 
Lierse1997
 
7
21 januari 2020 om 00:39
Vorig seizoen zou ik je gelijk gegeven hebben aangezien Kroos toen echt slecht was. Maar dit seizoen speelt Kroos terug als vanouds en is Van De Beek net iets minder, dus ik zou Van De Beek nooit boven Kroos verkiezen. Het zijn ook compleet andere spelers dus zeker niet 1 op 1 te vervangen.
 
NL_Modric
 
2
21 januari 2020 om 11:10
Net iets minder ? Waar zijn we toch in hemelsnaam mee bezig. Kroos is al jaren sterkhouder bij een absolute topclub. Donnie komt net kijken.
 
-The Maestro-
 
25
20 januari 2020 om 22:06
Wat moet Real Madrid met al die spelers...?Ze hebben volgens jaar Asensio, Isco, James, Ødegaard, Brahim Diaz, Reinier én Donny voor 1 positie! En dan kan Hazard eigenlijk ook nog op 10 spelen. Slaat toch helemaal nergens op.
 
MessiBazoer
 
8
20 januari 2020 om 22:09
Isco en James zullen toch vertrekken naar alle waarschijnlijkheid. Reinier is een jochie van 18 en Asensio is toch gewoon een linksbuiten? Ik denk niet dat Real de juiste club is maar hij zou wel aan zijn minuten komen denk ik.
 
Lierse1997
 
6
20 januari 2020 om 22:13
James zal wel vertrekken inderdaad maar van Isco ben ik niet zo zeker, dat is echt het lievelingetje van Zidane en hij speelt de laatste tijd weer degelijk. Ödegaard keert volgend seizoen mogelijk ook terug en Modric blijft misschien ook wel als back-up. Daarnaast wordt ook Fabian Ruiz van Napoli wel eens genoemd (zou ik persoonlijk een veel betere aankoop vinden dan Donny), het zou dus zeker wel druk worden.
 
voetbal54321
 
0
20 januari 2020 om 22:18
Dat zou kunnen maar ook als dat gebeurt zijn er alsnog heel veel spelers die daar kunnen spelen. Real heeft nu een paar spelers zo als Modric die tot hun eind komen maar als nog zijn er gewoon heel veel spelers op die plek een paar zijn er uitgeleend en een paar gewoon bij Real. Dus het zou een riskante move zijn. Er zijn gewoon teveel spelers en ze kunnen bijna allemaal nog een tijdje mee.
 
myvision
 
9
20 januari 2020 om 22:14
Volgens mij heeft Donny een jaar geleden aangetoond dat hij precies het type speler is dat Real Madrid mist.
 
memphisdepay
 
15
20 januari 2020 om 22:47
Bij Ajax ja. Bij Real Madrid zit je toch echt met een andere druk daar kan je geen moment slecht spelen, omdat er teveel goede spelers zijn. De prestaties van Ajax waren natuurlijk fantastisch maar toch vind ik nou niet dat je echt kan zeggen dat spelers als Blind, Schone, Tadic en van de Beek bij Real mee kunnen. Ze zaten gewoon in een hele goede flow met een heel team een beetje hetzelfde als het Nederlands elftal een paar jaar geleden waar spelers als Bruno martins en Vlaar ook fantastisch speelde. Daarnaast zijn spelers als Modric, Valverde, Kroos en Casemiro ook geen koekenbakkers.
 
myvision
 
12
20 januari 2020 om 23:04
Mwa. Niet meekunnen.. Real kon toen niet mee met Ajax. Het is een ander type spel. Ik ben het eens dat Real veel meer afhankelijk is van individuele kwaliteiten. Ajax in de samenstelling van toen maar ook nu maakt het alleen iedere topclub lastig. Daarom is het zo jammer dat we niet spelers als De Jong net als in de jaren 70 nog drie jaar kunnen behouden want dan was die CL echt wel weer een keertje naar Amsterdam gekomen.
 
Angelo77
 
1
20 januari 2020 om 22:19
James zal vertrekken, Isco misschien ook, Brahim en Reinier zullen naar alle waarschijnlijkheid worden verhuurd en dan heb je Donny, Isco, Odegaard en Asensio over. Waarvan Donny ook op de 8 kan en de andere 3 kunnen ook nog op de wings terecht. Valt best mee. Hoef Donny overigens niet bij Real, maar er is nog wel ruimte voor hem.
 
voetbal54321
 
0
20 januari 2020 om 22:26
Ja dat klopt wat je zegt maar het is riskant. Het is mogelijk dat hij al vanaf het begin gewoon geen basisplaats heeft en dat de talenten die verhuurd zijn een geweldige ontwikkeling doormaken wat mogelijk is dan heeft Donny een groot probleem. Het kan maar het is gewoon niet de slimste optie voor Donny omdat er heel veel middenvelders zijn bij Real.
 
B-RealMadrid
 
3
20 januari 2020 om 22:20
Ten eerste speelt Real niet met een nr 10. Ten tweede, Isco, Modric en James worden verkocht, en Odegaard komt in de zomer nog niet terug want hij is vootlr 2 seizoenen verhuurd. Daarnaast is Asensio een linksbuiten en heeft hij helaas vaak blessures. Bovendien is de kans groot dat Brahim wordt verhuurd omdat hij het niveau nog niet aankan. Wie blijven er over: Kroos, Casemiro, Valverde, Reinier, Van de Beek (of een andere middenvelder die Real zal kopen). Best redelijk toch, voor een wereldclub die rond 60 wedstrijden per jaar speelt en veel moet rouleren?
 
InsideRMadrid
 
2
20 januari 2020 om 22:56
Mastro/ er zullen er wel een paar vertrekken. Real Madrid is ook door aan het selecteren, en Zidane heeft natuurlijk mooie plannen nu hij weer terug is bij ons. Ik hoor zoveel mensen altijd hier op vz zich afvragen waarom Real Madrid 22 verschrikkelijk goede spelers moet hebben... het antwoord is simpel. Neem is een kijkje in ons 2016/2017 seizoen. Zidane won toen de Liga en de CL, en dat deed hij met zijn fameuze A en B team. Naar die periode wil hij weer terug gaan, beide elftallen van hem waren nagenoeg niet te kloppen. Daar wil hij weer naar toe
 
Gordinho
 
0
22 januari 2020 om 17:55
Om dat Real heel van te voren zijn selectie compleet wil krijgen voor volgend seizoen en de volgende seizoenen. Isco heeft een contract tot 2021 en heeft niet bijgetekend, maar kreeg een verlenging. James heeft een contract tot 2021 en heeft geen verlenging gekregen. Modric heeft een contract tot 2021 en heeft geen verlenging gekregen. Nu heeft Real alleen 6 middenvelders en als alle 3 volgende seizoen weggaan dan kom je tekort.minimaal 2 van de genoemd spelers gaan weg.
 
voetbal54321
 
7
20 januari 2020 om 22:06
Buiten gelaten dat Donny gewoon een goeie speler is zou ik dit niet begrijpen vanuit Real`s perspectief. Je hebt een geweldig middenveld staan die nog lang meekan en al een paar talenten voor daarna. Spelers zoals Valverde, Odegaard, die Renier Jesus die ze hebben gehaald, Ceballos en nog een paar. Spelers als James, Casemiro, Isco en Asensio kunnen ook nog even mee. Ik zou niet weten waarom Donny nodig is en de kans bestaat ook nog dat hij geen speeltijd krijgt.
 
Gordinho
 
0
22 januari 2020 om 18:11
Pfeeeef. Graag analyses uitvoeren op de selectie in achtneming van de volgende:- basisplek- contractduur- specifieke kwaliteiten- nationaliteit en aantal niet europese spelers in de team.- leeftijd (fase van voetbalcarriere) Ceballos is 22 jaar en wordt niet eens opgesteld in Arsenal. Zijn kwaliteit is het passen. Dus hetzelfde als Valverde. Dus Ceballos wordt volgend jaar verkocht of vehuurd. James is 28, heeft de spaanse nationaiteit, geen basisplatats, is speler nummer 15 of 16 in de selectie en heeft een contract tot medio 2021 en is een van de groot verdieners. Dit is een scheve sitautie. Conclusie zo snel mogelijk verkopen. Tot nu toe heeft hij geen aanbiedingen gekregen en is alleen gebleven omdat de bods te laag waren en Real een tekort had van middenvelders. Modric is al 35 jaar en contract tot volgend jaar 2021. Zit in de laatste fase van zijn voetbalcarriere. Zijn beste kwalitieten kan hij niet meer tonen. Wordt nu gebruiks als een soort nr 10 in een 4 mans middenveld. Hetzelfde functie als Isco. Zijn oude functie kan hij niet meer vervullen. Doet nu door Valverde. Is dit jaar waarschijnlijk zijn laatste jaar. Reinier is niet een Europeaan en moet minimaal 3 jaar wachten voordat hij de Spaanse nationaliteit kan vragen als Zuid Americaan. Militao, Vinicius en Rodrigo nemen alle 3 plekken als niet- Europaean. Donny is 22 jaar, Europees, ervaring in de Champions League, zal niet veel verdienen als James. Kan op verschillende posities spelen op de middenveld, gaat niet klagen als hij op de bank zit als speler nummer 13 of 14 als James. Is een scorend middenvelder die je kan gebruiken in La Liga tegen kleine clubs.
 
Arnavut1
 
14
20 januari 2020 om 22:06
Ik heb best een sympathie voor deze jongen en heeft ook potentie maar hij zou me echt positief verrassen als hij het red bij RM.
 
myvision
 
13
20 januari 2020 om 22:16
Mocht het niet lukken dan kan hij overal nog naar toe. Als hij direct een gradatie lager gaat zitten en hij blijkt het daar niet te redden.. Dan kom je nooit meer bij RM. Ik begrijp zowel Real als Donny wel. En als het wel lukt hebben we in Oranje afgevaardigden van Juve, Liverpool, Real en Barcelona. Best prima.
 
memphisdepay
 
8
20 januari 2020 om 22:55
Dat is natuurlijk wel waar hoor, maar het ligt toch wel net even wat anders. Neem nou zo’n Huntelaar die schoot de ene na de andere erin destijds bij Ajax toch heeft hij een vrij matige carrière gehad. Matig is misschien overdreven maar er zat meer in dan Schalke naar mijn mening. Wie weet wat er gebeurd was als hij eerst voor een club had gekozen zonder zoveel topspitsen. Ik denk dat het voor van de Beek toch beter is om stapjes te maken als je puur naar ontwikkeling kijkt.
 
myvision
 
2
20 januari 2020 om 23:06
Precies dat. En dan had Huntelaar nog bijna de CL gewonnen door oa dat Real uit te schakelen ook. Ik weet het niet zo goed maar ik zie het hem graag in Madrid proberen. Liever nog had ik het trio in Barcelona gezien maar dat is momenteel niet mogelijk.
 
myvision
 
3
20 januari 2020 om 23:07
Overigens speelde Huntelaar in z'n eerste periode bij een toch wel iets minder Ajax dan het huidige team. Zowel qua status als kwalitatief is Ajax veel groter dan in Huntelaar z'n eerste periode.
 
mcgregor
 
2
20 januari 2020 om 22:12
De Nederlandse en Spaanse media hebben allen gemeld dat er een akkoord is. Grappig dat doni het blijft ontkennen. Ik zie hem wel slagen. Die jongen is fanatiek en is in zo n korte periode uitgegroeid tot 1 van de belangrijkste spelers bij Ajax. Dit is een jongen die voor het voetbal leeft . Hoop dat Zidane veel gebruik van hem zal maken.. waarschijnlijk niet meteen basis maar mochten james modric en heel misschien isco vertrekken toch wel veel minuten krijgen
 
Holland8
 
38
20 januari 2020 om 22:20
Het blijft een bijzonder fenomeen dat de entourage van Van de Beek (dat is niet alleen zijn zaakwaarnemer, maar ook Valentijn Driessen. Mike Verweij, De Telegraaf, Kenneth Perez, Ronald de Boer, Pierre van Hooidonk, Wim Kieft, etc.) zo enorm hun best doen om ons allemaal te laten geloven dat Real Madrid echt interesse heeft voor deze modale speler. Het begint echt treurige vormen aan te nemen. En ik ben een van de weinigen die zich niet wil laten bedonderen door dit clubje van fopduikers. Denken ze nou echt dat we allemaal zo gek zijn? Real haalt de jonge Odegaard terug die in het elftal van het seizoen staat terwijl zelfs Frenky daar niet in staat. Hebben ze de jonge Ceballos die gehuurd is van Real bij Arsenal niet zien spelen denk je? Heb je de jonge Valverde, die ook in het elftal van het seizoen staat, zien spelen? Heb je al die jonge topmiddenvelders in Duitsland, Engeland, Spanje, Italie, Frankrijk en Belgie zien spelen? En die uit Brazilie, Argentinie, Colombia, Uruguay etc. En dan komen ze bij Donny van de Beek uit? Hebben ze Donny tegen Sparta zien spelen, tegen Willem II, tegen Heracles, tegen Wit Rusland of tegen Estland? Ach ja we gaan het meemaken. Ik gun het hem overigens wel. En dan heb ik het niet eens over Ihattaren (heeft Real zeker ook niet gezien) of die Tresor van Willem II gehad en dat jochie van 17 jaar dat gisteren naast Donny speelde op 6. Een absolute topscout bij Real.
 
martijnr12
 
38
20 januari 2020 om 22:43
Komende zomer: Van de Beek officieel voor 60 miljoen naar Real. Holland8: Ja Real Madrid zit dus inmiddels ook in het complot om ons te doen geloven dat Van de Beek goed genoeg is voor Real, maar wij laten ons niet bedonderen!
 
Holland8
 
10
20 januari 2020 om 22:47
@martijn12 Dat zou ik geweldig vinden.
 
Beastman
 
3
20 januari 2020 om 22:24
Kieft zei er ook bij dat het een principe akkoord optie is maar dat Real hem wel nog moet lichten en dit ook snel moet gebeuren (ik denk dan voor einde van dit window, om hem dan vanaf juni te hebben). Anders vervalt het.
 
RealXIIImadrid
 
6
20 januari 2020 om 22:34
Zidane zag het in de zomer niet in hem zitten en zal nu na de doorbraak van Valverde al helemaal niet op hem wachten. Vooral nu isco ze vorm weer terug heeft en odegaard het top doet bij Sociedad. Van de beek zal 6/7e in de pikorde zijn als die komt.
 
InsideRMadrid
 
2
20 januari 2020 om 23:00
Xii/ en dat is geen schande bij Real Madrid om nummer 6 in de pikorde te zijn. En kom je kans voorbij en Donny pakt die toevallig? Dan is Zidane ook loyaal naar jou toe, kijk maar hoe Valverde nu wekelijks in de basis staat! Ik verwacht Fede morgen ook zeker in de basis. Oftewel, de kansen zijn er zeker, en als Donny een paar keer scoort wint hij het Bernabeu al snel voor zich. Je hebt ook iets aan hem als je achter staat en iets wil forceren, hij werkt altijd hard en legt veel meters af. Zie ik hem 8 jaar lang bij Real Madrid spelen? Misschien niet, maar de komende 2 jaar kan hij heel veel waard toevoegen aan Real Madrid, want scorende middenvelders zijn er niet zoveel op deze aardbodem, helemaal niet die ''slechts'' 55 miljoen kosten.
 
anyone
 
4
20 januari 2020 om 22:39
Als ik me mening mag geven, is dit natuurlijk top voor van de beek zelf, hopelijk tank hij dan enorm veel ervaring om zo nog eren betere speler te worden maar zie hem snel weer verhuurd worden in de liga naar een middenmotor want van de beek speelde zo goed omdat zijn medespelers hem op de juiste manier weten te bedienen, zie hem vaak de rest van de wedstrijd aanvallend niet veel meer toevoegen dmv een actie of iets dergelijks, waar hij natuurlijk wel altijd gevaarlijk blijft door in de vrije ruimtes te lopen.. Maar word hij niet bediend en kan hij zelf de actie maken lijkt het soms of ajax met 10 man staat te voetballen
 
InsideRMadrid
 
1
20 januari 2020 om 23:02
Wat denk je bij Real Madrid? Dat Hazard, Benzema en Kroos hem niet zullen bedienen? Het voetbal van Real Madrid en Ajax is zo goed als identiek, druk vooruit, altijd de bal willen hebben en vol op de aanval, backs hoog. Donny is op zn plek bij ons, ik hoop dat Florentino de optie snel licht. Dit zou de vervanger van James moeten zijn, die voornamelijk schittert in blessureleed.
 
anyone
 
0
20 januari 2020 om 23:42
Benzema is nou juist het eindstation van het spel, en inderdaad het zou wel zo hopelijk zo horen te gaan, maar je ziet ook wanneer het niet zo is dat er verder niet veel meer dan dat vanaf komt en wat er op de bank zit bij real daar zit op dit moment toch wel meer dreiging in, in een Rodrygo, Vasquez, Valverde etc. Maar ik hoop dat ik ongelijk heb en jij gelijk voor hem
 
gomes1psv
 
1
20 januari 2020 om 22:44
Hahaha wat weet Kieft er nou van of dat waar is? Die weet evenmin iets over een voorcontract van Van de Beek als waar zijn neusschotje is gebleven. Ook redelijk goedkoop om hier een artikel aan te wijden. Genees vraag duidde op de mate van waarschijnlijkheid en Kieft leek de bewering van Driessen te kunnen geloven. Meer had het niet om handen, dus zijn bewering is niets waard.
 
consy
 
2
21 januari 2020 om 00:45
Hij zegt dat hij het van Guido Albers had, toch wel een betrouwbare bron als zaakwaarnemer hè.
 
Marshmallow
 
12
21 januari 2020 om 01:18
Sorry, hoe goed Donny vorig seizoen ook was, ik vind het geen Real speler die het maagdelijk wit kan dragen en zich kan beschouwen als Koninklijke. Hij komt hier nl. tekort voor, het loopvermogen en inzicht zijn aanwezig echter mist hij de acceleratie, het inzicht , de flair. Ik vind hem eerder bij Atletico , Napoli of Spurs passen. Bvb kan ook nog wel naast Witsel op 6.
 
ChessPiece
 
5
21 januari 2020 om 02:57
Hahaha sorry hoor, maar Donny van de Beek bij Real Madrid. Hij is een goede speler, maar totaal niet voor Real.
 
xmelissa
 
5
21 januari 2020 om 05:57
Dit zou ik een belachelijke transfer vinden. 50 miljoen voor Donny vind ik echt teveel, al helemaal nu Valverde is doorgebroken en die vind ik toch, met alle respect, een klasse beter dan onze Donny. Goede speler hoor, maar niet geschikt voor Real Madrid. Zidane ziet deze transfer ook niet zitten en die kent ons team door en door.
 
Aad3Barkie
 
1
21 januari 2020 om 06:24
Prima reservespeler voor real, zou niet weten wie hij eruit moet spelen, nu niet en over een paar jaar niet. Zou echt een domme keus zijn van real madrid.
 
flugelmeister
 
0
21 januari 2020 om 11:20
Ik hoop t niet. Ben een Donny fan maar hij is niet goed genoeg voor Real. Zijn balbehandeling is te traag, en hij gaat technisch vaardigere spelers niet eruit spelen. Hij is geen betere box to box dan Casemiro en ze gaan sowieso nog wel een spelverdeler halen, en daar is ie ook niet beter in. Het gaat heel lastig worden voor hem als ie daar naartoe gaat.
 
Oquiltas
 
0
21 januari 2020 om 16:41
Ik ken iemand die Donny bijna elke maand wel eens spreekt en die gaf aan dat Donny zelf heeft aangegeven dat er in principe nog niets op papier vast staat.je weet natuurlijk niet of Donny dat moet zeggen van zijn zaakwaarnemer..