Wolves maken einde aan alle Manchester City-illusies in krankzinnig duel
Vrijdag, 27 december 2019 om 22:41

Manchester City is vrijdagavond tegen een zware domper aangelopen. De manschappen van manager Josep Guardiola moesten tegen Wolverhampton Wanderers tachtig minuten lang met tien man spelen na een vroege rode kaart van doelman Ederson. Lange tijd leek dat the Citizens niet te deren, een 0-2 voorsprong kwam op het scorebord, maar in de tweede helft draaiden the Wolves de stand volledig om: 3-2.

In de twaalfde minuut van de wedstrijd verstuurde Conor Coady een perfecte diepe bal, die bij ploeggenoot Diogo Jota terechtkwam. City-doelman Ederson kwam ver zijn doel uit in de hoop de bal te onderscheppen, maar de Braziliaan raakte in plaats daarvan de aanvaller van Wolverhampton en kreeg rood. Guardiola besloot opvallend genoeg om Sergio Agüero, die na weken afwezigheid zijn rentree maakte, eraf te halen om Claudio Bravo als nieuwe keeper te mogen brengen.

Met tien man slaagde City erin om in de 21ste minuut in het strafschopgebied van the Wolves te komen, waar Riyad Mahrez door Leander Dendoncker onderuit gehaald werd. Dat werd niet door scheidsrechter Martin Atkinson waargenomen, maar na minutenlang beraad wél door de VAR. Raheem Sterling nam de toegekende penalty en zag de bal gekeerd worden door Rui Patrício. De strafschop moest echter overgenomen worden van de VAR, omdat Coady te vroeg was ingelopen. In tweede instantie pakte Rui Patrício opnieuw de penalty van Sterling, maar ditmaal kon de aanvaller in de rebound de openingstreffer binnen tikken: 0-1.

Wolverhampton Wanderers voerde na het doelpunt van City de druk op, maar slaagde er in de eerste helft niet in om nog gevaarlijk te worden. De bezoekers beperkten zich voornamelijk tot verdedigen, maar direct na rust sloeg City zélf toe. Een flitsende counter eindigde via goede passes van Rodri en Kevin De Bruyne bij Sterling, die met een stiftje scoorde: 0-2. Wolves liet het er niet bij zitten en maakte direct de aansluitingstreffer. Adama Traoré ontving de bal op de rand van de zestien en vond met een laag schot de verre hoek: 1-2.

Romain Saiss was in de 73ste minuut dichtbij de gelijkmaker, maar zijn kopbal uit een vrije trap vanaf de zijkant ging rakelings naast. Bij een vrijwel identieke standaardsituatie drie minuten later, opnieuw een vrije trap vanaf de zijkant, wist Matt Doherty zijn hoofd net niet goed tegen de bal te krijgen. City kreeg het zichtbaar zwaarder en dat werd in de 82ste minuut alsnog afgestraft. Traoré onderschepte sterk de bal in de City-verdediging bij Benjamin Mendy en bood Raúl Jiménez een niet te missen intikker: 2-2. Het werd nog erger voor City, want Doherty tekende in de 89ste minuut na een fraaie een-twee met Jiménez voor de 3-2. Sterling raakte in de blessuretijd nog de lat uit een vrije trap.

Meer nieuws
   
21:47
21:47
The Times weet welke rol Slot precies gaat krijgen binnen organisatie Liverpool
4
   
21:37
21:37
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
1
   
21:05
21:05
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
3
   
20:28
20:28
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
28
   
20:15
20:15
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (143)

 
Wagwan
 
71
27 december 2019 om 22:44
Eigen schuld dikke bult voor Guardiola. Ik vraag me af wat er in zijn hoofd speelde toen hij KDB en Mahrez verving. Had Sterling vervangen en ben er zeker van dat er meer inzat, is geen jongen die een ploeg op sleeptouw neemt. KDB bij rode duivels, Wolfsburg en nu bij city heeft dat al bewezen, evenals Mahrez, die Leicester kampioen maakte.Het steevast vasthouden van die niksnut Rodri begrijp ik ook niet. Die Rodri is echt de slechtste basisspeler van alle topteams in de wereld. Draait nooit open, speelt 2 tempo`s lager dan de rest, gaat half duels aan ,heel traag in handelen en qua snelheid. Wat Guardiola in hem ziet, ga ik echt nooit snappen.
 
Zermatt_Person
 
30
27 december 2019 om 22:46
Rodri nietsnut gaat me iets te ver. Natuurlijk is hij geen Busquets of Frenkie, maar het is wel prima speler.
 
Wagwan
 
57
27 december 2019 om 22:48
Ik heb liever een Xhaka in mijn elftal dan een Rodri en dat zegt heel veel. Xhaka kan ten minste opendraaien en een bal in de diepte spelen, Rodri is alleen tikkie terug/breed of bal ongecontroleerd wegpegelen. Is nooit meester over de situatie en de bal. Dat Guardiola KDB verving ipv Rodri ga ik niet snappen. En dit komt van een Guardiola liefhebber.
 
Etihad
 
134
27 december 2019 om 22:51
Rodri begint steeds meer het niveau van Busquets aan te tikken aldus Zermat vorige week. Dat is letterlijk wat je vorige week zei na een goede wedstrijd, en nu is hij natuurlijk (!) geen Busquets. Huh? Slechte wedstrijd overigens, nu even rust nemen.
 
Jackieboy10
 
46
27 december 2019 om 22:54
Hahaha, als je liever Xhaka hebt dan vindt jij hem wel heel slecht Wagwan ! Als Arsenal fan zijnde kan ik mij niet voorstellen dat iemand Xhaka boven een andere speler verkiest, dus dat zorgde wel voor een lach op mijn gezicht .
 
Wagwan
 
18
27 december 2019 om 22:57
Geloof mij, die Rodri is echt slecht. Vond ik al vorig seizoen bij Atletico. Was ook steeds tikkie terug en breed. Paniekerige speler, terwijl Xhaka te nonchalant is. Maar bij Xhaka zie je wel dat die echt kan ballen, is gewoon te nonchalant.
 
blink182
 
41
27 december 2019 om 22:57
Rodri is ontzettend goed, en op lange termijn de enige speler die Busquets kan vervangen bij Spanje. Ontzettend goeie speler. City stond op dat moment voor, dus je gaat Rodri toch niet wisselen? je speelt al met 10 man, je verdediging is een ramp, en je haalt je cvm eruit? Neen.
 
Wagwan
 
18
27 december 2019 om 23:04
Lol, neen. Hij kan misschien ooit het huidige niveau van Rakitic aantikken. En dat is heel laag. Heeft net als Rakitic verroeste knieën, draait nooit open en speelt alleen maar achteruit. Elke dieptebal van Rodri is een verloren bal. Ook heel paniekerig wanneer een hoge bal richting hem komt. Vandaag, zoals wel vaker, verscheidene malen naast een bal getrapt, waardoor Wolves steeds dreigend waren. Kijk de wedstrijd zou ik zeggen.
 
Andonis
 
41
27 december 2019 om 23:08
Je let helemaal niet op. De 0-2 komt na een pass van Rodri op de Bruyne die vervolgens Sterling de diepte instuurt. Als je dan zo ver gaat in je oordeel is wel handig als geloofwaardig overkomt. Nu lijkt het meer op een persoonlijke hetze. Totaal ongeloofwaardig.
 
Marshmallow
 
8
27 december 2019 om 23:40
Bayern heeft hem afgetest net zoals ze Pépé (Arsenal) hadden afgetest. Hoop geld maar nog geen resultaten.
 
Zermatt_Person
 
33
27 december 2019 om 22:44
Dit is een ongelofelijk bijzondere wedstrijd voor Pep Guardiola. Guardiola heeft voor het eerst in z'n trainers carriere als coach minder balbezit gehad dan de tegenstander. Guardiola's teams waren altijd dominant in balbezit en deze wedstrijd is dus de eerste wedstrijd ooit van een team onder leiding van Guardiola dat minder balbezit heeft dan tegenstander. Zeker met de Cruijff filosofie dat Guardiola hanteert dat balbezit hoog in vaandel heeft, is dit extra bijzonder! Een primeur! Verder bewijst deze wedstrijd maar eens dat Guardiola gewoon over een plan-b beschikt! Guardiola hoeft dus helemaal geen naieve trainer te zijn die altijd maar aanvalt. Hij kan ook gewoon de bus parkeren als dat moet. Dat fabeltje over dat Guardiola nooit een plan b heeft, kan dus ook weer de prullebak in. Je ziet btw ook direct; een plan-b is geen gerantie voor succes. Verder is het wel jammer dat Rodri redelijk tegenvalt. Ik hoop dat hij nog het topniveau gaat aantikken. Ongelofelijk jammer dat City niet slagvaardig genoeg is geweest omtrent Frenkie de Jong vorig jaar. Hij was echt de gedroomde CVM bij City.
 
False9
 
109
27 december 2019 om 22:46
Die wissel van KDB, zo slecht...
 
Zermatt_Person
 
12
27 december 2019 om 22:47
Vind ik niet. Zondag is ook weer een wedstrijd. Rouleren is cruciaal in deze zware periode. Jurgen Klopp spaarde bijvoorbeeld tegen Everton en Bournemouth ook streren als Salah, Firmino, noem het maar op. Bij hem komt het echter gelukkiger uit en bij Guardiola wat minder.
 
False9
 
77
27 december 2019 om 22:51
En nu is het seizoen klaar. Wedstrijd weggegeven door Guardiola en nu doet zondag er niet meer toe.
 
Zermatt_Person
 
6
27 december 2019 om 22:54
Ieder nadeel heeft z'n voordeel. City kan nu alles op CL gooien, waardoor het in competitie spelers kan sparen.
 
El Fenomeno
 
92
27 december 2019 om 22:56
Ja, benieuwd of Guardiola in zijn vierde seizoen bij City eindelijk eens verder kan komen dan de kwartfinale van de CL.
 
Formus
 
46
27 december 2019 om 23:01
Zermatt, ten eerste heb je het over minder balbezit. Niet onlogisch met 80 minuten een man minder. Erna heb je het over het plan B van Guardiola. 1-0 voor en 80 min een man minder..... Tuurlijk ga je dan reactievoetbal spelen. Kan City ook heel goed. Dus niet echt een uniek plan B. En deze twee punten zijn beiden ontstaan door de rode kaart, een toevalligheid, niet door luxe en vrije keuzes. En als laatste: KdB wisselen en dat praat je goed omdat je zondag weer een wedstrijd hebt? Rouleren prima, maar je hebt er niks aan als je vandaag 3 punten verspeeld. Dus slechte wissel lijkt me. Rouleren is belangrijk, winnen is cruciaal.
 
Zermatt_Person
 
6
27 december 2019 om 23:02
Zou geweldig zijn als hij de CL wint. Dan is z'n periode bij City echt perfect en is hij ook van die Messi en Barcelona vloek af. Ook staat de eerste CL van City ooit dan op zijn naam. Dat verdient hij echt.
 
Zermatt_Person
 
5
27 december 2019 om 23:03
@Forums: wie zegt dat met De Bruyne in het elftal gewoon gewonnen werd? Zoiets is achteraf praat en dat weet je nooit.
 
Aqua1
 
26
27 december 2019 om 23:03
Person wissel de Bruyne is fataal gebleken deze wedstrijd moet je winnen dan pas kan je verder kijken, hoezo denkt dat Pep wedstrijd in de tas is met 10 man, is wel heel naïef gedacht.
 
Zermatt_Person
 
3
27 december 2019 om 23:06
De Bruyne is echter aanvallender dan Gundogan. Dan is het toch juist een logische wissel als je defensief wilt wisselen?
 
Formus
 
6
27 december 2019 om 23:09
Weet je ook niet, maar je haalt wel een van je beste spelers eraf, die bewezen heeft goed reactievoetbal te kunnen spelen. (Onder het mom van rouleren?). En je verliest. Dus (achteraf) een slechte wissel, maar Rodri was vooraf en zeker ook achteraf een veel betere keuze.
 
-Riciotto-
 
25
27 december 2019 om 23:09
Nee dat verdient hij niet, niks voor niks heeft City tot op heden de CL nog niet gewonnen, en anders gooit hij met nog een paar honderd miljoen ofzo... city gast met deze defensie echt geen CL winnen
 
Etihad
 
2
27 december 2019 om 23:10
De Bruyne is misschien wel beter verdedigend. De Bruyne is feller, Gundogan is te zwak. Je gaat er verdedigend niet op vooruit.
 
blink182
 
10
27 december 2019 om 23:13
Sterling eruit halen kan niet, want dan is er geen dreiging aldus geen snelheid in het team om te kunnen counteren. Rodri haal je niet eruit als je voorstaat en met 10 man speelt. Bernardo Silva had gekund maar die houdt de bal beter in het team dan De Bruyne. De Bruyne was ook vermoeid, meer dan de rest van de middenvelders. Dit was de redenatie van Pep denk ik en ik zijn keuze wel begrijpen. Ik had de Bruyne zelf niet gewisseld, of tenminste veel later in de wedstrijd.
 
Dwaaltak
 
75
27 december 2019 om 22:46
Typisch dat je weer over een "gemiste" speler begint. Maak anders meteen een lijstje met wat City moet aantrekken in de winter.
 
MisterShakerNL
 
43
27 december 2019 om 22:46
Guardiola had geen plan B, daarom hebben ze ook verloren. Spel van City leek de 2e helft nergens meer op, werden aan alle kanten overklast.
 
voetbalfreak
 
7
27 december 2019 om 22:52
Dat is ook niet zo gek met 10 man?!
 
El Fenomeno
 
0
27 december 2019 om 23:11
Als ik de reacties na de wedstrijd zo zag zat er echt nog wel enorm veel honger in de spelers.
 
Djalla
 
35
27 december 2019 om 22:47
Knap dat je nog steeds positief bent, want dit was de zoveelste wanvertoning van City en Pep....
 
Zuidenaar
 
36
27 december 2019 om 22:48
De 2-1 gewonnen topper tegen liverpool in het begin van het jaar had liverpool meer balbezit dan man city.
 
Wagwan
 
8
27 december 2019 om 22:55
Ja, met 10 tegen 11. Logisch dat je wordt overlopen. Makkelijk scoren zo.
 
Chazyn
 
13
27 december 2019 om 22:57
Makkelijk scoren? Er was geen plan B zoals hierboven wordt aangegeven. Dat was te zien.
 
Wagwan
 
4
27 december 2019 om 23:00
Ben jij voorbereid op een rode kaart van je keeper na 10 minuten?
 
-Riciotto-
 
7
27 december 2019 om 23:11
Tegen 10 is het vaker l lastiger voetballen dan tegen 11, helemaal als het 0-2 Is... knap van de wolves
 
Chazyn
 
16
27 december 2019 om 23:33
Heb jij moeite met begrijpend lezen?
 
marvinvoetbal
 
1
28 december 2019 om 01:54
Nee maar denk niet dat heel veel ploegen voorbereid zullen zijn
 
Etihad
 
6
27 december 2019 om 22:53
Iedereen is er als de kippen bij, vergeet niet dat geeneen coach een plan B heef klaarliggen voor een vroege rode kaart van de keeper. Ik ben het niet eens met zijn beslissingen, maar stellen dat City overlopen werd is dus vooral te danken aan de rode kaart.
 
Chazyn
 
23
27 december 2019 om 22:56
Dan moet er niet verkondigd worden dat hij die wel had. Zoals Zermatt hierboven doet.
 
Danny1993
 
32
27 december 2019 om 22:56
Da’s niet waar. Pas geleden nog thuis tegen Chelsea hadden ze minder balbezit, ik geloof ook meerdere keren tegen Liverpool (in de Community Shield en vorig seizoen in de competitie). En bij zijn vorige clubs zal die ook wel een paar keer minder balbezit gehad hebben (tegen de topploegen in de CL bijvoorbeeld). Dit is verre van een primeur.
 
PorQue
 
4
27 december 2019 om 22:59
Ik weet echt niet hoe mensen de wedstrijden van City bekijken. Guardiola heeft namelijk wel vaker de bus geparkeerd. Zelfs tegen Arsenal een aantal weken terug.
 
Anelka-90
 
21
27 december 2019 om 23:11
Lampard heeft in de etihad meer balbezit gehad. Graag feiten aub
 
John Terry
 
16
27 december 2019 om 23:22
Chelsea had laatst ook meer balbezit dan City in het Etihad. Maar als je niet wint koop je er niks voor.
 
MGMV
 
11
27 december 2019 om 23:38
Sorry Zermatt, maar ik kan hier echt van genieten. Plan B? Na een rode kaart? Dat lijkt wel een gedwongen plan. En hebben jullie/'je Pep' gewonnen? Ook dat niet eens. Al zou je dat na je reactie wel denken.
 
Glossiandzozo
 
19
28 december 2019 om 00:52
Vroeger genoot ik van Guaporta omdat hij zo goed was in zijn analyses en bevindingen. Nu geniet ik elke topic weer van onze held Zermatt. Hij kan op het ene moment hele diepe, inzichtrijke dingen benoemen, en het andere moment de plank compleet misslaan. Ik heb ook het gevoel dat men gewoon wacht tot dat deze held zijn reactie plaats. Maar even serieus, durf een keer kritisch te kijken naar Pep en zijn City. Pep heeft echt geen plan-B, hij heeft volgens mij maar 2x ofzo gewonnen van Klopp. Hij wordt altijd weer overklast, omdat hij gewoon geen ander plan heeft. Dit jaar zie ik City zomaar 4de eindigen, ze spelen gewoon niet goed genoeg.
 
Batsu Batsu
 
41
27 december 2019 om 22:44
Nou, laat het een les zijn. Of je nu voor of achter staat, met 11 of met 10, KDB haal je er niet af!
 
Zuidenaar
 
29
27 december 2019 om 22:45
Wat een team is dat wolves zeg! Wolves in de CL zal wel leuk zijn om te zien want ze hebben echt zulke goede spelers zoals Jimenez, neves, jota en adama. Slechts 2 punten verschil met chelsea dus alles nog open .
 
straatvoetbal
 
1
28 december 2019 om 15:27
Ik hoop dat ajax wolves niet tegenkomt.. Eigenlijk vind ik ze gevaarlijker dan Chelsea
 
R.madrid/ajax
 
16
27 december 2019 om 22:45
City zakt hard door het ijs. Deze voorsprong gaat liverpool echt niet meer uit handen geven. City moet zich dus compleet focussen op de CL, ze zijn dus toch veel kwetsbaarder dan ik dacht.
 
Dwaaltak
 
6
27 december 2019 om 22:45
Wat een wedstrijd! City lijkt nu toch echt geslagen hoor.
 
hakim-ajax
 
38
27 december 2019 om 22:45
Wat een beest die traore echt een terminator, ook geweldige commentator voor deze wedstrijd
 
DieGelbeReds
 
23
27 december 2019 om 22:45
Bizar! Om eerlijk te zijn had ik graag gezien dat Liverpool op de laatste dag kampioen was geworden in een fantastische ontknoping. Ik acht het waarschijnlijk dat in maart het kampioenschap al binnen is. Wel een enorm voordeel voor de CL, want dan kunnen belangrijke spelers rust krijgen! Wat een feest gaat het worden wanneer Liverpool de BPL binnen haalt!
 
Klene
 
3
28 december 2019 om 00:44
Als je de afgelopen jaren goed hebt opgelet bij Bayern, dan is het helemaal niet positief om vroeg kampioen te zijn. Je gaat dan toch minder gefocust voetballen in de competitie en dat neem je toch mee naar de Champions League. Het mooiste voor Liverpool zou zijn dat ze inderdaad pas in april o.i.d. kampioen worden en dan de laatste weken wat meer spelers kunnen sparen voor de Champions League.
 
Frankireal
 
5
28 december 2019 om 01:00
Vergeet niet dat dat met guardiola was. Klopp zal wel denk ik spelers motiveren.
 
False9
 
37
27 december 2019 om 22:45
Guardiola heeft geen plan B. En dan ook nog KDB eruit halen en sindsdien geen voetbal meer in de ploeg en was het wachten op een tegendoelpunt. PepOut
 
Zermatt_Person
 
17
27 december 2019 om 22:52
PepOut?? Wat een domme comment zeg. Omdat hij iets mindere periode heeft, moet hij er ineens uit? Wat een onzin. Jij riep zeker dat Zidane eruit moest toen hij een mindere periode had bij Real Madrid.
 
Wagwan
 
33
27 december 2019 om 22:59
Typisch Real Madrid fans, Zermatt. Denken alleen aan de korte termijn. Dit seizoen nog riepen er nog supporters om het ontslag van Zidane. Dan liep het wat beter en riepen ze dat Zidane de beste is.
 
blink182
 
6
27 december 2019 om 23:23
Ze gaan Pep echt niet ontslaan. Ik denk dat Pep zelf opstapt jah, mits City uitgeschakeld wordt door Real Madrid.
 
Silvacity
 
4
28 december 2019 om 02:17
@Hangover96 Wellicht als ze de top 4 mislopen. Maar dan nog is er vertrouwen dat het volgend jaar beter zal gaan. Gaat het volgend seizoen niet beter? Dan wordt het tijd voor grote wijzigingen waaronder de coach. City scoort nog steeds de meeste goals in de PL. Meer dan Liverpool en het middenveld loopt aanvallend goed. We moeten de scherpte terug zien te vinden en achterin zullen er grote veranderingen moeten plaatsvinden. Otamendi is versleten, Fernandinho vertrekt.
 
BundesChelsea
 
26
27 december 2019 om 22:46
Wat een heerlijke wedstrijd op de vrijdagavond. Genoten van Wolverhampton! Heerlijk! Vond het trouwens wel ironisch dat iemand in de live meepraten zei dat Mendy Traoré in de broekzak had??
 
maurootje
 
25
27 december 2019 om 22:46
Traore blijft wel een bijzondere winger; Snel EN enorm fysiek beest en nog kunnen voetballen. Mooi hoor
 
Djalla
 
23
27 december 2019 om 22:49
Traore kan bij elke counterploeg spelen, hij passeert zo makkelijk en ook de hoogst geslaagde dribbelpercentage.
 
BundesChelsea
 
16
27 december 2019 om 22:53
Hij zou zo met zijn fysiek en snelheid makkelijk in een American Football team kunnen spelen. Wat een beest is het.
 
PoetryInMotion
 
34
27 december 2019 om 22:47
Ik durf het eindelijk écht te zeggen, we worden kampioen! Weet dat velen het al eind september zeiden, maar nu met een gat van 13 punten en nog een wedstrijd tegoed.... het kan toch niet meer misgaan? Thanks Wolvies!!!
 
R.madrid/ajax
 
5
27 december 2019 om 22:52
En ook nog een wedstrijd minder gespeeld??
 
jarno_w
 
2
27 december 2019 om 22:56
Voorzichtig.....kan nog gek lopen, maar ziet ee idd wel heel goed uit!! Zou echt fantastisch zijn.
 
PoetryInMotion
 
13
27 december 2019 om 23:30
Haha ik weet het, je moet niet te vroeg juichen. Heb ik in 2014 ook gedaan namelijk... maar ben na deze midweekse speelronde wel even in extase hoor
 
FrisianReds
 
2
28 december 2019 om 01:09
Het ziet er geweldig uit, maar ik durf nog niet te juichen. We zitten nog steeds maar op de helft van de competitie.
 
El Fenomeno
 
36
27 december 2019 om 22:48
Een veel te makkelijke penalty die dan ook nog eens mocht worden overgenomen, terwijl een City speler te vroeg in liep en de keeper met zijn voet de lijn nog raakte, apart moment. Nog aparter is dat de slechtste penalty nemer van City de penalty's nam. Verder staat de overschatte Guardiola 14 punten achter op Liverpool met een wedstrijd meer gespeeld terwijl hij wel zes keer zo veel geld heeft mogen uitgeven.
 
Zermatt_Person
 
9
27 december 2019 om 23:12
Prijzen van vorig jaar vergeten en de hoeveel punten? Guardiola heeft in twee seizoenen liefst 198 punten behaald. Hij heeft nu alleen een wat mindere periode, ook door blessures en pech. Deze mindere periode maakt hem niet ineens overschat. Dat is enorm kortzichtig en kijk hebben op wereld zonder context
 
JamesFan
 
4
27 december 2019 om 22:48
Tuurlijk kan het nu niet meer fout gaan, maar het is dan nog zo lang wachten tot het einde voor liverpool en de fans
 
92643
 
6
27 december 2019 om 22:51
Niet de huid verkopen voor de beer geschoten is.. alles kan nog, al is het gat enorm.
 
Djalla
 
14
27 december 2019 om 22:53
Nee, al breken Salah, Firminho en Mane hun benen, Liverpool gaat kampioen worden. City en Leicester zijn een niveautje lager.
 
92643
 
6
27 december 2019 om 22:57
City op volle oorlogssterkte is een absolute topploeg. Maar da's dit jaar niet het geval.. dus waarschijnlijk is het ja.
 
FrisianReds
 
8
28 december 2019 om 01:14
Ieder z'n mening natuurlijk, maar ik zie Liverpool toch regelmatig geweldig voetbal spelen. Hoog tempo, oerdegelijke verdediging, opkomende backs die de hele flank bestrijken, razendsnelle technische aanvallers, etc. Het drukzetten met het volledige team vind ik persoonlijk prachtig om te zien.
 
blink182
 
16
27 december 2019 om 22:49
Puike wedstrijd van Wolves. Zeer verdiend gewonnen tegen een City die overduidelijk oververmoeid was. Ik heb ze in het verleden veel beter zien spelen met 10 man maar als je leeg bent (mede door 2 wedstrijden in 48uur) dan kan je het vergeten.Heel dom van Mendy trouwens, helemaal geen spel intelligentie. Mendy krijgt een keiharde dreun in zn rug maar blijft staan? Jonge, ga gewoon liggen en dan krijg je wssn een vrijetrap mee.
 
vandepoel
 
17
27 december 2019 om 23:21
City oververmoeid door 2 wedstrijden in 48 uur? Laatste wedstrijd was 21 december dus hebben genoeg tijd gehad om te herstellen.. Pas nu komt het zware deel
 
blink182
 
5
27 december 2019 om 23:28
Zucht, natuurlijk mijn fout! Thanks voor de correctie.
 
Andonis
 
2
28 december 2019 om 00:20
Het is Wolves zeker gegund. Die gaven niet op, ook na de 0-2 niet. Ik ben benieuwd of Luis Enrique ook besluit om Adama Traore op te roepen voor het Spaanse nationale elftal. Zo een speler voegt zeker iets toe. City lijkt me eerder verzadigd dan moe. Het lijkt alsof ze net niet dat beetje extra kunnen brengen op de momenten dat het moet.
 
Jiren
 
2
28 december 2019 om 06:47
Die twee hebben nog een aardige geschiedenis. Traore was een van de sterren in Barcelona B toen Luis Enrique coach was van Barcelona, maar weigerde hem non-stop over te hevelen naar het A-team. Nou had die jongen MSN voor zich, maar alsnog weigerde hij Traore speelminuten te gunnen, en daardoor is Adama vertrokken.
 
AllThisTime
 
8
27 december 2019 om 22:50
Heerlijke wedstrijd; het is Wolves gegund. Maar die actie waar de 2-2 uit valt. Traore beukt Mendy in zijn rug. Is gewoon een overtreding... Het is dat Mendy blijft staan (respect daarvoor niet dat mieten gedrag) maar als ie gaat liggen heeft ie de vrije trap mee. Toch een tegenvallend City dit seizoen hoor, nu moeten ze het maar gaan laten zien in de CL, maar winnen van Real zie ik ze ook niet zo 1-2-3 doen.
 
92643
 
4
27 december 2019 om 22:52
De scheidsrechter was wel wat inconsequent ja. Vind dat bij hem wel vaker.
 
MoTheSpur
 
3
27 december 2019 om 22:54
Mahrez en vooral KDB wisselen... haal Sterling eraf man die speelde gewoon heel matig ook alscoorde hij. Het eerste doelpunt van Wolves was zijn fout. 11 tegen 10 is natuurlijk een hele andere wedstrijd en City kan gewoon niet verdedigen als de druk erop staat. Maar met spelers als Mahrez, KDB, Gündogan en Bernardo kun je veel makkelijker de bal houden. Bernardo was ondanks het verlies echt magistraal aan de bal, heerlijk om te zien. En dan Wolves, wat een heerlijk intens team is dat. Die blijven gaan, vooral die voorste 3 rennen zich kapot. Jimenez blijft scoren, Adama is een van de meest ontwikkelde spelers sinds vorig seizoen en lijkt echt een eindproduct te hebben na zijn top acties nu en Jota blijft ook maar rennen. Moutinho en Neves heerlijk spelverdelen en hebben beiden een pass en trap van jewelste. Echt leuk om te zien dat team, fans ook lekker luid
 
blink182
 
5
27 december 2019 om 23:01
Sterling eruit halen is zelfmoord, enige snelle speler voorin waarmee je goed kan counteren. Verder wel eens dat De Bruyne niet gewisseld had moeten worden alhoewel hij vermoeid oogde.
 
038azesletters
 
3
27 december 2019 om 22:54
Dat wolverhampton een resultaat haalt tegen toppers en city daarin voorop is zo langzamerhand wel standaard..
 
Scouserper
 
15
27 december 2019 om 22:59
Atkinson heeft er toch alles aan gedaan om City te helpen gezien die penalty-klucht. En de Bruyne wisselen getuigt toch wel van arrogantie bij Pep. De Bruyne was er zelf helemaal niet blij mee en geeft notabene ook nog een fraaie assist op Sterling. En Mendy is ook een lachertje,die laat zich als een junior wegzetten door Adama,echt een matige aankoop. Ze mogen zich nu op de CL richten,ben benieuwd wat ze ervan brouwen tegen Real.
 
Etihad
 
2
27 december 2019 om 23:01
Mendy valt tot nu toe tegen. Hij was een beest maar door blessures en verkeerde mindset is het niet de gedroomde topaankoop die zo hard nodig is en was.
 
Aqua1
 
3
27 december 2019 om 23:10
Moet zeggen dat hij echt veel lijkt op Mendy van Real lijkt tweelingbroer wel uiterlijk bouw fysiek stijl het zelfde.
 
Etihad
 
5
27 december 2019 om 23:14
Zelfde positie. Zelfde achternaam. Allebei bij Lyon. Allebei bij Le Havre. Maar geen broers! Ik denk toch dat Real Madrid de juiste heeft gekocht.
 
Les Gones
 
11
28 december 2019 om 00:41
Benjamin Mendy heeft nooit bij Lyon gespeeld? Komt uit de jeugd van Le Havre, naar Marseille gegaan en daarna naar Monaco.
 
Etihad
 
0
28 december 2019 om 10:36
Monaco, je hebt gelijk. Ik zat al een hele lange tijd met Lyon in mijn hoofd, vraag me niet waarom haha. Het blijft echter een apart verhaal, bij Le Havre komen meerdere toppers vandaan.
 
Silvacity
 
1
28 december 2019 om 02:09
Mendy oogt zeker verdedigend gezien beter dan Angelino en Zinchenko. Hij was bij Monaco echt een monster en heeft bij City ook hele goede wedstrijden gespeeld. Laten we zijn blessures ook niet vergeten. Wellicht dat die jongen nooit meer zijn top niveau zal evenaren.
 
Samcro
 
3
28 december 2019 om 10:11
Zo lekker eenzijdig belicht weer.. Atkinson heeft er alles aan gedaan om Wolves te helpen, want dat was natuurlijk gewoon een fout op Mendy maar omdat Mendy blijft staan krijgt hij niets.
 
Marshmallow
 
6
27 december 2019 om 23:04
Dag kerels, ik had het gisteren ook al geschreven , Pep heeft geen plan B. Tegen de kleintjes is het armoede terwijl Liverpool ook tegen de kleinere ploegen haar punten behaalt. Daarnaast is het een feit dat city zonder Sane zwakker is dan met Sane. De dreigende manier van aanvallen, het creëren van kansen, het inzetten van looplijnen , gebruik maken vd vrije ruimte is totaal niet terug te zien. Oh jawel, de pass van KDB op Sterling vandaag maar meer ook niet.
 
Aqua1
 
3
27 december 2019 om 23:09
Zal wel maar Sane kwam onder Pep niet echt vaak aan de bak, en was meer bankspeler dan basispeler.
 
BokeeSpanol
 
5
27 december 2019 om 23:15
Je kleineert Wolves echt voor het spel dat ze vertonen
 
Andonis
 
1
28 december 2019 om 00:12
Ik vraag me af of je wolves onder de kleintjes kunt rekenen en of dit nu juist de wedstrijd is om met kritiek op aanvallende intenties te komen. Deze wedstrijd speelde City nu juist, noodgewongen weliswaar, vanuit de omschakeling. Dan had Sane ook van pas kunnen komen, maar doet Mahrez zoveel voor hem onder? Nee kerel, zwak moment om je gelijk te halen.
 
Silvacity
 
3
28 december 2019 om 02:15
City speelde vandaag juist met een plan B, maar hebben daar zeker dit seizoen met nog eens 10 man niet de kwaliteiten voor. Of laat ik het zo zeggen: ze blinken daar niet in uit. Je hebt veel meer nodig om uit bij Wolves te winnen. Wat een geweldige ploeg is dat in hun intensiviteit, verdedigend sterk en levensgevaarlijk in de omschakeling.
 
LinkinPark13
 
4
28 december 2019 om 00:04
Ik snap dat het voor de City fans frustrerend is, maar wat is dit lekker voor de fans van Wolves, en natuurlijk Liverpool! Beide ploegen hebben zo’n hoge gun factor, hoop echt dat Liverpool kampioen wordt!
 
TheRoscoe
 
3
28 december 2019 om 12:11
Best schandalig eigenlijk. Je hebt een miljard tegen aangegooid, alleen maar om voorbijgestreefd te worden door een Liverpool dat met veel minder middelen werkt. Een club met de middelen van Manchester City mag nooit in deze positie zitten, maar het is Klopp en Liverpool die gaan doen wat City wilt doen, dominantie op nationaal en internationaal niveau. 5 nederlagen voor het nieuwe jaar? Een regressie is dit. Manchester City moet de Champions League winnen om nog wat van het seizoen te maken en wanneer jouw seizoen daarvan afhankelijk is, is je seizoen eigenlijk al mislukt.