'Ze maakten de hele tijd apengeluiden en scholden me uit voor inpakpiet'
Zondag, 23 december 2018 om 19:12

SC Cambuur won zondagmiddag met 1-2 van MVV Maastricht, maar na afloop van het duel in Limburg ging het vooral over het gedrag van de MVV-fans. De stadionspeaker verzocht de harde kern tijdens de wedstrijd, die even werd gestaakt, om te stoppen met de kwetsende liederen. Scheidsrechter Siemen Mulder en Issa Kallon werden aangepakt door de fans.

De moeder van Mulder zou een vrouw van lichte zeden zijn en Kallon werd ook uitgescholden, zo meldt de Leeuwarder Courant. "Ja, echt. Ze maakten ook de hele tijd apengeluiden en scholden me uit voor inpakpiet'", stelt de aanvaller in gesprek met de lokale krant. Ook vorig jaar was Kallon het mikpunt van de supporters. "Tussen mij en MVV komt het niet meer goed."

Toen Mulder de wedstrijd staakte, werd Kallon geknuffeld door zijn medespelers. "Ze zeiden dat ik er niet op moest reageren, maar het raakt me ook niet echt. Ik vind het heel erg vervelend, maar probeer me ervan af te schermen als ik voetbal. Ik vind het triest, want zij hebben ook donkere spelers in de selectie. Maar de drie punten zijn de beste sportieve revanche."

Kallon had tijdens de wedstrijd voldoende kansen om te scoren. "Ik weet niet wat het is, hij wilde er gewoon niet in. Ik mis die kansen ook niet expres. Het geluk moet eens aan mijn kant komen. Valt die eerste goal, dan gaan er meer komen", besluit Kallon, die met de Friese club nu op de elfde plek in de Keuken Kampioen Divisie staat.

Meer nieuws
   
16:52
16:52
Zwaargewicht van Feyenoord voedt geruchten met bezoek aan Liverpool
0
   
16:34
16:34
Salah weigert interviews na ruzie met Klopp: 'Als ik vandaag spreek...'
7
   
15:55
15:55
'Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp'
19
   
15:24
15:24
Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
54
   
15:00
15:00
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
5
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (6)

 
LosBlancos1999
 
51
23 december 2018 om 19:24
Triest volk. Steun je ploeg en hou je niet bezig met dit soort onzin.
 
Juicher
 
49
23 december 2018 om 19:42
Zo kansloos. Zoals Kallon al zegt heeft MVV ook donkere spelers. Niet dat het goed te praten valt als MVV geen donkere spelers zou hebben, maar het benadrukt hoe achterlijk en dom dit soort volk is.
 
eCKe
 
10
23 december 2018 om 21:00
Nog erger dan vuurwerk op het veld gooien! Paar wedstrijden zonder publiek en de daders levenslang stadion verbod.
 
Koos Busters
 
11
23 december 2018 om 21:58
Ik vind medemensen in gevaar brengen met zwaar achterlijk vuurwerk gooien persoonlijk erger dan achterlijke dingen roepen. Zoals Kallon ook aangeeft raakt het hem amper een verbaasd hij zich over zo veel onnozelheid bijelkaar. Knappe reactie overigens, ik zou niet zo verstandig zijn.
 
RUTGERRR
 
3
23 december 2018 om 22:10
Racisme gaat tegen mijn normen en waarden in maar dat is naar mijn mening meer emotie. Vuurwerk daarentegen zorgt ervoor dat je halve gezicht weg is of dat je een hand verliest. Zeker in een stadion vol achterlijke idioten die zo'n fakkel gewoon overgeven en na afloop ergens neergooien. Hiermee wil ik racisme niet minder fout benoemen, maar ik vraag me altijd af wat een club aan zo'n groep onnozelen kan doen. Moet je daar het hele stadion voor straffen? De daders mogen inderdaad wel een levenslang stadionverbod krijgen en wat mij betreft ook nog een rechtzaak aan hun broek krijgen.