Ziekenboeg Real Madrid stroomt verder vol na botsing met Oblak
Zaterdag, 27 juli 2019 om 08:26

Luka Jovic staat mogelijk enige tijd aan de kant bij Real Madrid. De spits van de Koninklijke liep vrijdagnacht een enkelblessure op in de met 3-7 verloren oefenwedstrijd tegen Atlético Madrid. Het is vooralsnog onbekend hoe lang de aankoop van zestig miljoen euro precies buitenspel staat. Zijn afwezigheid is een nieuwe domper voor trainer Zinédine Zidane, die de ziekenboeg van Real Madrid steeds voller ziet stromen.

Jovic kwam tijdens het duel in de International Champions Cup na 24 minuten spelen in botsing met Atlético Madrid-doelman Jan Oblak. Na een minutenlange behandeling op het veld, verliet de spits het veld en werd hij vervangen door Karim Benzema. Jovic had zichtbaar veel pijn en het is dan ook niet ondenkbaar dat hij voorlopig niet inzetbaar is. Naar verwachting maakt Real Madrid op korte termijn bekend wat de exacte situatie is van Jovic.

Door zijn kwetsuur moet Zidane opnieuw een speler missen. Eerder deze maand raakte Brahim Díaz al geblesseerd aan zijn knie, waardoor hij minimaal een maand aan de kant staat. Vervolgens liep Marco Asensio een zware blessure op in de oefenwedstrijd tegen Arsenal. De Spaans international heeft zijn voorste kruisband afgescheurd én heeft schade aan zijn buitenste meniscus. Hij staat zes tot negen maanden aan de kant en komt daardoor mogelijk het hele seizoen niet in actie.

Een dag na de blessure van Asensio liep ook Ferland Mendy een blessure op. De aankoop van 48 miljoen euro kampt met een blessure aan zijn bovenbeen. Real Madrid doet geen uitlatingen over de duur van de revalidatieperiode. Spaanse media gaan uit van een absentie van ongeveer vier weken. Naar verwachting is hij niet op tijd fit voor de start van de competitie.

Meer nieuws
   
07:30
07:30
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
   
07:10
07:10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
1
   
07:00
07:00
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
1
   
06:30
06:30
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
   
06:00
06:00
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (10)

 
real8madrid
 
2
27 juli 2019 om 09:01
Grappig hoe snel dingen veranderen. Dikke kans dat James en Mariano zo toch blijven en de kans krijgen. Ook Kubo en/of Rodrygo zullen waarschijnlijk meer minuten maken dan aanvankelijk gedacht
 
PcWolf
 
36
27 juli 2019 om 09:09
James zou even moeten nadenken en helemaal niet moeten blijven. Zidane had James toentertijd helemaal niet nodig. Er waren spelers beter op zijn positie blijkbaar. Nu er kwetsuren zijn heeft Zidane je nodig? Ik zou het voor gezien houden.
 
Yeisoonnn
 
1
27 juli 2019 om 16:08
Alleen hoe gaan Kubo en Rodrygo meer kansen krijge als ze helemaal niet geregistreerd kunnen worden in La Liga... Real heeft met Vinicius/James/Militao reeds 3 non EU spelers.
 
MickKonijn
 
0
28 juli 2019 om 00:42
@yeisoonnn Ik heb je meerdere keren de regel zien benoemen.. vertel mij dan maar waarom barca arthur, coutinho, neto, Vidal, malcom en Suarez in de ploeg heeft..
 
Yeisoonnn
 
0
28 juli 2019 om 01:35
@MickKonijn Coutinho heeft een portugees paspoort, van de andere weet ik het niet. Maar ik ben er vandaag achter dat James ook een Spaans paspoort heeft gekregen. La Liga heeft een regel dat 25 spelers ingeschreven mogen worden, 3 non EU spelers, en jeugdspelers die vanaf een bepaalde datum 18 jaar of jonger zijn hoeven niet ingeschreven te worden. Zoek het maar op ??.
 
Tinus88
 
28
27 juli 2019 om 09:05
Kan er ook nog wel bij. Eerst even koninklijk in het aarsje genomen door de aartsrivaal en vervolgens raakt de beoogde nieuwe spits geblesseerd. Moeilijke tijden voor de Madrid supporter.
 
bpreal
 
5
27 juli 2019 om 11:00
Moeilijke tijden ja? Lief dat je aan andere denkt maar k heb het niet zo moeilijk mee. Klote 3-7 verliezen ma thats it. Ik kan niet wachten tot de competitie os gestart! We shall be ready
 
Tinus88
 
14
27 juli 2019 om 11:11
Moeilijke tijden voor de gemiddelde glory hunter hede ten dage inderdaad. Eerst een seizoen geen prijzen, worden uitgeschakeld door het in vergelijking nietige Ajax en het nieuwe seizoen beginnen met een 7-3 nederlaag tegen Atletico. Zoveel valt er niet te vieren.
 
bpreal
 
5
27 juli 2019 om 11:44
Wat maakt een seizoen zonder prijzen nou uit? Iedereen doet zo hysterisch en alsof de einde van de wereld nabij is. Mensen moeten leren relaxen. Je zal never nooit ieder seizoen wat winnen. Dat het pijnlijk is, dat is een feit ma moeilijk mee hebben? Valt allemaal wel mee. Verder is dit voorbereiding, 17 augustus start mijn beoordeling, niet eerder.
 
vinnzidane
 
0
27 juli 2019 om 13:05
Haha jij roept ook maar wat he. De ‘beoogde nieuwe spits’. Waar maak jij uit op dat hij de nieuwe spits is dan? Het is algemeen bekend dat Zidane wel gecharmeerd is van Benzema en dat hij waarschijnlijk eerste keuze zal zijn. Wat men daar ook van vind. Jovic is voornamelijk voor de toekomst gehaald en zal zeker wel aan spelen toekomen. Vooral als Benzema geblesseerd is of helemaal niks laat zien. Maar de beoogde nieuwe spits gaat wel weer een beetje ver.