Zielloos Manchester United krijgt waar het voor komt in Spanje
Woensdag, 21 februari 2018 om 22:33

Manchester United heeft goede papieren om de kwartfinale van de Champions League te bereiken. De nummer twee van de Premier League speelde woensdag ongeïnspireerd op bezoek bij Sevilla, maar werd daar niet voor bestraft: 0-0. De Spanjaarden kregen de meeste kansen en stuitten meermaals op de uitblinkende David de Gea. Op 13 maart wacht de returnwedstrijd op Old Trafford.

Beide ploegen troffen elkaar voor het eerst in een officiële wedstrijd. Samen waren ze verantwoordelijk voor de eindzeges in de laatste vier Europa League-toernooien en nu willen ze zover mogelijk reiken in de Champions League. In de eerste helft groef Manchester United zich in. De bezoekers probeerden zich via rappe tegenaanvallen onder de Spaanse druk uit te spelen, maar konden weinig gevaar stichten. Het lukte Sevilla tegelijkertijd niet vaak om zich een weg te banen door de Engelse defensie; het team van Vincenzo Montella werd vooral dreigend via afstandsschoten.

De Gea lette goed op en zag een inzet van Jesús Navas naast zeilen. Een laag schot van Joaquín Correa leverde evenmin problemen op voor de keeper van Manchester United. Namens the Red Devils kreeg Romelu Lukaku na 25 minuten een goede mogelijkheid na een prachtige pass van Alexis Sánchez. De Belg nam de bal in één keer uit de lucht en schoot over. Overigens had Paul Pogba op dat moment zijn entree al gemaakt als invaller: hij verving de geblesseerd uitgevallen Ander Herrera.

Sevilla kwam gaandeweg de eerste helft vaker in het vijandelijke strafschopgebied. Vooral in de laatste minuten kwam Manchester United goed weg. Een pass van Éver Banega zeilde over de defensie en stelde Correa in staat om de bal te controleren. Zijn lage schot miste de richting en dus kon De Gea redden. Even later had de Spanjaard een katachtige reflex in huis, toen de vrijstaande Luis Muriel van dichtbij kon koppen. Even daarvoor was een kopbal van Steven N'Zonzi ook al een prooi voor De Gea.

De sluitpost was de beste speler aan Engelse zijde. Het spel van Manchester United was ook in de tweede helft niet om over naar huis te schrijven: de ploeg van José Mourinho beperkte zich tot verdedigen in het Ramón Sánchez Pizjuán. Halverwege het tweede bedrijf moest De Gea weer naar de grond na een kopbal van verdediger Clément Lenglet. Met een van de spaarzame kansen leek Lukaku in de slotfase te scoren voor Manchester United, maar hij controleerde de bal met de arm voordat hij afrondde. Het doelpunt werd geannuleerd en dus bleef het bij 0-0 in Sevilla.

">
Meer nieuws
   
21:47
21:47
The Times weet welke rol Slot precies gaat krijgen binnen organisatie Liverpool
8
   
21:37
21:37
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
1
   
21:05
21:05
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
3
   
20:28
20:28
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
29
   
20:15
20:15
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (166)

 
100% Meijer
 
162
21 februari 2018 om 22:38
Hopelijk gaat het gebrek aan een uit doelpunt United nekken. Iedere club waar Mourinho trainer is, speelt echt verschrikkelijk resultaat voetbal. Helaas is het maar al te vaak wel effectief.
 
LucasAndersen
 
134
21 februari 2018 om 22:59
Ben je de rijkste club ter wereld, ga je voor een 0-0 tegen de nummer 5 van Spanje. Laf zeg
 
Djoowey
 
70
21 februari 2018 om 23:22
Man united gooit haar ziel te grabbel. Vroeger was ik fan van United. Nu heb ik een gigantische afkeer. Hoop dan ook dat ze er snel uit liggen. Het liefst zonder dat het ten koste gaat van Sevilla.
 
Samcro
 
16
21 februari 2018 om 23:24
Je kunt ook overdrijven..
 
Adil-10
 
38
21 februari 2018 om 23:27
Met Mourinho wordt al lang niks meer. Geloof mij maar. Ik heb het altijd gezegd en blijf het zeggen. Je ziet dat hij drama na drama incasseert. Eerst met Chelsea, daarna met Madrid en met United. Als het niet meer gaat dan wil hij ontslagen worden om geld te krijgen. Wat moet je dan anders verwachten van een trainer die nooit heeft gevoetbald. Hij hanteerde een defensief tacktiek waar hij mee prijzen heeft gewonnen en ni iedereen hem door heeft bereikt niks meer. Ik heb niets tegen M. Uited. Maar wat hoop ik dat Chelsea en United er uit liggen. Want zulke afbraak voetbal moet je juist verbanen. Gelukkig hoef ik niets te betalen om zulke wedstrijden te zien op tv maar voor mensen die een ticket betalen plus vlieg ticket is echt drama.
 
Djoowey
 
27
21 februari 2018 om 23:47
Dat doe ik niet. Die man brengt niks goeds voor het voetbal. Ik val altijd in slaap tijdens zijn wedstrijden of ik krijg koppijn. Als je nou materiaal en minder financiële mogelijkheden had, zoals bij FC Oporto, dan breng ik daar in zekere mate respect voor op. Super mooie prestatie. Maar bij United en dit durven te presteren is ver beneden pijl en dus gewoon een wanprestatie. Als je ziet wat daar op het veld rond loopt en op de bank zit en dan naar zo’n wedstrijd zit te kijken waarin ze gewoon enkele drang of aanvallende intentie hebben, kan je zeker zeggen dat Man United haar reputatie ten grabbel gooit. Giga afbreuk. Dan heb ik het nog geen eens over de wetenschap wat er voor voetbal op de mat gelegd kan worden zoals een top trainer ook zou kunnen en doen. Arme United en voetbalfans.
 
weazledude
 
9
22 februari 2018 om 00:21
Dit was inderdaad al te verwachten. Mourinho valt nooit aan en vooral niet in een heen wedstrijd die uit gespeeld wordt. Ben blij met de keuze om niet te kijken. Dit is al jaren het geval. Mijn tijd verdoe ik niet meer met wedstrijden waar Mourinho het voor het zeggen heeft.
 
TwenteFan3
 
2
22 februari 2018 om 07:54
Samcro met de onzin weer. United is tegenwoordig een club zonder ziel en verdient niks jn mijn ogen. Hoop dat ze eruit wordeb geknikkerd en ze buiten de top 4 eindigen.
 
Samcro
 
0
22 februari 2018 om 08:23
Djoowey, mijn reactie was niet op jou. Was op iemand die zei dat dit een fantastisch resultaat was voor Sevilla, die reactie is inmiddels verwijderd. Dat vind ik nogal overdreven, omdat het juist een goed resultaat voor Utd is en niet voor Sevilla.
 
Samcro
 
0
22 februari 2018 om 08:24
Twentefan3, zie mijn reactie op Djoowey.
 
StevenLeentvaar
 
0
22 februari 2018 om 08:30
Ik vond Manchester een mooie club. Veel eigen jeugd, goed voetbal, eigen identiteit, fanatiek publiek. Maar nu.... sinds Ferguson weg is daalt de club in minachting en het wordt erger en erger. Ik kijk al jaren geen wedstrijd die Mourinho coacht. Die man maakt het voetbal kapot en het gevolg zie je bij je United.
 
eddie$
 
54
21 februari 2018 om 22:38
Echt een ergenis om dit united te zien spelen. Zo veel kapitaal op het veld, maar geen enkele intentie om aan te vallen en om een goal te maken. Sevilla heeft het geprobeerd maar misten de exceptionele kwaliteiten om deze muur te slechten. Ik hoop dat sevilla in manchester voor een verassing kan zorgen.
 
Goalski
 
31
21 februari 2018 om 23:16
Dat krijg je als je keuzes maakt voor het geld in plaats van voor het hart
 
bpreal
 
36
21 februari 2018 om 22:40
Man man united Haha met zon elftal zo voetballen, gosie mina.. hopen dst united daar 1-1 speelt en doorbekert. Dat Chelsea verdedigend speelde ok, maar die creëerde nog tenminste iets. Wat united laat zien is echt triest
 
bpreal
 
29
21 februari 2018 om 22:41
Moet trouwens Sevilla zijn*
 
Zytto34
 
49
21 februari 2018 om 22:42
Zou als United en Chelsea fan wel heel jaloers zijn op City. Ze geven alle 3 mega veel geld uit. Er zit bij beide clubs mega veel voetbal talent (Hazard, Willian, Fabregas, Pogba, Alexis en Mata). Waar City leuk voetbal op de mat legt, daarmee ruim boven aan staat, goede uitgangspositie heeft in de CL en overtuigend speelt zit je bij Chelsea en United naar teams te kijken die zich ingraven in de eigen 16 met matige resultaten. Qua talent en geld kunnen ze gewoon met City mee. Blijft jammer. Geef je 300 miljoen uit voor Pogba, Alexis, Lukaku en Mata en dan kan je de bal nog geen 5 seconden in de ploeg houden tegen Sevilla.
 
Zytto34
 
33
21 februari 2018 om 22:52
Qua geld kunnen ze gewoon mee met City en United. Ze halen ook gewoon Morata voor 80 miljoen bijvoorbeeld. Mijn punt was meer dat ze veel te weinig rendement uit hun selectie en mogelijkheden halen. Zie Liverpool en Spurs bijvoorbeeld. Die geven mindee uit dan Chelsea, maar die weten je toch te vermaken met fris voetbal.
 
Zytto34
 
18
21 februari 2018 om 23:12
Dat is het hele punt niet. Gaat om het voetbal icm selectie en de mogelijkheden. Niet wie er het meest geld uit geeft.
 
Giodinho7
 
14
21 februari 2018 om 22:53
Niet normaal zeg. 1 schot op doel van Mctominay in de eerste helft en dat is het. Van het weekend Man utd - Chelsea, ik weet wel wat ik invul op mijn toto formulier. ??
 
OnlyAjax!
 
44
21 februari 2018 om 23:11
-1 - -1
 
recoba_uruguay
 
3
22 februari 2018 om 00:00
Gewoon spelen 1 ste helft 0-0 dat is bijna altijd goed als je Manchester speelt
 
wve
 
0
22 februari 2018 om 06:46
Je weet het toch met mourinho in europa. Het zou eens een wedstrijd moeten worden in plaats van twee wedstrijden.
 
zwaailicht
 
128
21 februari 2018 om 22:36
Wat een wanvertoning van een zogenaamde ‘topclub’. Je speelt tegen de nummer 5 van la liga (niet degenererend bedoeld) en weet geen moment de wedstrijd te domineren. Lekker die bus parkeren en hopen op een kansje. Met een elftal met zoveel kwaliteit mag je toch wel een sprankje aanvallend voetbal verwachten. Mourinho doet naar mijn mening bij ieder elftal aan kapitaalvernietiging. Geld strooien en uiteindelijk precies hetzelfde doen als het jaar ervoor. Ik durf zelfs te zeggen, dat een United dat op deze manier speelt, zonder De Gea in de competitie om plek en 6 en 7 zou spelen. Overigens een prima optreden van Sevilla! Blijven jagen en leuke combinaties. Ook leuk om te zien dat Navas onvermoeibaar en erg verdienstelijk die rechterflank bestrijkt. Jammer dat United waarschijnlijk op gelukkige wijze met een doelpunt verschil uiteindelijk de wedstrijd zal beslissen.
 
BadrMaghrani
 
9
22 februari 2018 om 00:52
De nummer van La Liga, alsof de Premier League een betere competitie is dan La Liga? Spaanse clubs spelen veel beter voetbal dan de Engelse clubs. Kijk maar naar de prijzen; Europa League is dit millennium 8 keer gewonnen door een Spaanse ploeg en maar twee keer door een Engelse. Champions League? 9 keer een Spaanse winnaar, 3 keer een Engelse. Spaanse ploegen zijn de beter voetballende ploegen, de betere ploegen.
 
alex4all
 
3
22 februari 2018 om 04:28
Nou ga er maar alvast aan wennen. De EPL gaat La Liga voorbij en we zien dit dit seizoen al. En ik denk niet dat La Liga nog langszij gaat komen de komende jaren, met enige uitschieters daar gelaten. Alleen Barca met een fitte Messi zal for the time being altijd gevaarlijk blijven. Dat wat je denkt over hen is hetzelfde wat ik ook iit dacht over Serie A. Toen stelde de Spaanse competitie ook relatief weinig voor, met met name de verdiensten van RM in de jaren vijftig en Cruijff's Dream Team als voorname uitzondering. De EPL gaat de komende jaren, misschien wel decennia, alle andere competities volledig de loef afsteken. Daar durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.it is inevitable. De financiele verschillen zijn nu al groot en zullen alleen maar groter worden.
 
BadrMaghrani
 
2
22 februari 2018 om 09:30
Waarin zie jij dat de EPL la Liga voorbij is? Welke clubs kunnen zich meten met een Barca en Real? Clubs in De EPL hebben veel geld, maar dat zullen Real en Barcelona ook altijd hebben want dat zijn en blijven grotere clubs dan de Engelse Clubs, Man U is de enige die in de buurt kan komen qua populariteit. Verder produceert Spanje veel meer en veel betere voetballers dan Engeland. Geld alleen maakt je geen beter elftal; techniek, tactiek, opleiden en trainen vooral en daar zijn die Spanjaarden gewoon veel beter in. Dat Spaanse clubs op een paar periodes na niks voorstelde; Spaanse clubs hebben verreweg de meeste Europese prijzen gewonnen en in Spanje wordt er gewoon beter gevoetbald; zowel op technisch als tactisch vlak
 
real8madrid
 
98
21 februari 2018 om 22:36
United niet meegeteld zijn er deze speelronde in de cl al 19 doelpunten gescoord in 5 wedstrijden. Dat zijn er gemiddeld 3,8 per wedstrijd. De eerste brilscore is in een United wedstrijd. Toeval? Nou nee Treffende titel overigens
 
Sanderr
 
42
21 februari 2018 om 22:38
Echt een schande hoe Mourinho een ploeg met zó veel kwaliteit laat voetballen vind ik. Ik snap dat het resultaatgericht is en vaak krijgt ie nog gelijk ook want ik zie ze het best afmaken op Old Trafford maar dit is echt United onwaardig man..
 
levski1
 
17
21 februari 2018 om 22:40
*een Mourinho wedstrijd Hoeft inderdaad niet veel te verbazen.
 
bpreal
 
5
21 februari 2018 om 22:42
Kijk realmadrid, dit is pas slecht voetbal, wij lieten met de reserves tenminste wat zien hier en daar Haha
 
real8madrid
 
8
21 februari 2018 om 22:45
Hahaha mag je niet met dit vergelijken dan lijkt alles leuk voetbal
 
mikeldihno
 
27
21 februari 2018 om 22:36
Zagen jullie ook dat pogba meteen 10x beter speelde met martial en rashford? Sanchez op links zorgt gewoon dat pogba moet terugzakken. Zet sanchez in de spits in de plaats van lukaku en speel dan met rashford/mata en martial op links en lingard voor mctominay en dan speelt united weer zoals ze dit seizoen deden toen pogba invorm was.
 
bpreal
 
12
21 februari 2018 om 22:43
Sanchez was eerder linksback deze pot, navas speelde geweldig!
 
PSV1994T
 
81
21 februari 2018 om 22:36
Het allér slechtste United ooit,Helemaal klaar met zogenaamd de beste coach José Mourinho. Wat een zinkende boot is dat United toch zeg. Ik kan nou niet zeggen dat Sevilla zo goed is. Ik zie bij United totaal geen voetbal passie of iets wat bij United hoort. Zo veel kwaliteit maar het is in deze laatste jaren sinds Ferguson niet zo slecht geweest als vandaag, en Mourinho heeft toch veel meer kwaliteit beschikbaar dan dat Moyes en V gaal hadden. Ik heb het te doen met die die hard fans van United. De spelers staan ook stil onder Mourinho, dit is gewoon niet goed voor een Rashford of een Martial en Pogba natuurlijk, met name Rashford die in het begin van het seizoen echt heel erg sterk was moet gewoon meer speeltijd krijgen. Iets voor Arsenal, Liverpool of City?Dit United gaat niet meer beter worden onder Mourinho. Mourinho zal uiteindelijk vertrekken maar wanneer weet ik niet. Het is te vergelijken met Chelsea na het kampioenschap, zo saai en futloos. Alleen nu haalt United de punten nog binnen. Ik hoop dat Mourinho heel snel weg is.
 
Primetime
 
13
21 februari 2018 om 22:40
Rashford heeft ruim 2000 minuten gemaakt dit seizoen. Dat hij even wat rust krijgt omdat hij minder in vorm is, is echt geen probleem
 
PSV1994T
 
2
21 februari 2018 om 22:45
Aan het begin van het seizoen stond hij inderdaad in de basis maar de laatste maanden hebben we Rashford helemaal niet meer gezien en krijgt hij heel weinig kansen om zich te laten zien.
 
QueenElizabeth
 
13
21 februari 2018 om 22:40
Wel nee joh Moyes en van Gaal was nog slechter en saaier. United is natuurlijk ook een paar keer gedegradeerd. United toch.. volgende keer beter met Martial en Rashford starten want dit was echt waar-de-loos.
 
real8madrid
 
18
21 februari 2018 om 22:42
Haha sorry maar United onder Louis was net zo slecht. Naja slechter. Ze speelden even defensief en saai maar met minder goede resultaten. Dit United is wat mij betreft dus het op een na slechtste
 
PSV1994T
 
6
21 februari 2018 om 22:47
V gaal was ook misselijkmakend slecht inderdaad maar dit is idd niet veel beter, maar wel meer kwaliteit en ze wouden weer mooi voetbal bij united en dan Mourinho binnen halen vind ik gewoon een grote faal actie van heel het bestuur van de club.
 
real8madrid
 
2
21 februari 2018 om 22:53
Daar kan ik je zeker in volgen
 
falcao
 
8
21 februari 2018 om 22:59
Bij Van Gaal kon je in elk geval nog spreken van een proces. Hij had wel de intentie uiteindelijk tot goed en aanvallend voetbal te willen komen. Dat dat in het tijdsbestek dat hem gegeven werd helaas niet gelukt is moge duidelijk zijn. Maar bij Mourinho ontbreekt zelfs die intentie volledig.
 
Dante
 
12
21 februari 2018 om 23:28
@psv "en ze wouden weer mooi voetbal bij united" Waar heb je deze wijsheid vandaan? Ik vind namelijk vaak het commentaar op de tactieken van mourinho hier wat overdreven, maar niemand haalt hem natuurlijk binnen om het mooie voetbal terug te brengen. . Dit was puur in de hoop op snel resultaat (prijzen). Iets dat hij doorgaans wel voor elkaar krijgt.
 
berko1907
 
36
21 februari 2018 om 22:36
De meest dramatische en saaiste wedstrijd van de gehele cl seizoen 2017/2018!
 
Zytto34
 
9
21 februari 2018 om 22:45
Zeg dat wel. Deze CL week was echt een teleurstelling tov de vorige CL week. Voor het entertainment mogen Chelsea en United er van mij uit.
 
crazybob
 
81
21 februari 2018 om 22:37
wat een sensationele wedstrijd van manchester united hoog tempo en zeer aanvallend! ze namen echt het iniatief sensationeel gewoon wat een top team en een wereld coach wat een eer om te mogen genieten van mourinho en zijn aanvallende visie wat een moment om te leven!
 
FctRinze
 
14
21 februari 2018 om 22:41
Jaa Jammer dat Sevilla zo saai speelde, ze speelde thuis hopelijk straf United, dit Sevilla af thuis :P
 
crazybob
 
28
21 februari 2018 om 22:49
Dat vind ik nou ook Sevilla met haar miljarden moet united met veel eigen jeugd en Engelse spelers op het veld aanvallend spelen Sevilla met geen passie vechtlust en motivatie.... man united is bestolen vanavond enige min puntje aan united is altijd maar de gea.... weg met hem mooi vermeer halen. Over Mourinho ben ik wel te spreken denk dat alleen danny blind een betere visie heeft dan de aanvallende maestro.
 
FctRinze
 
7
21 februari 2018 om 23:15
Mee eens, Maar als United zo ook de thuiswedstrijd voetbald maak Sevilla geen kans met haar schijtbakken voetbal, Respect voor zo kleine voetbalclub, dat ze de beter zijn dan Sevilla. Respect voor United.
 
Barcelona203
 
3
22 februari 2018 om 00:28
Ik heb dus niks gemist?
 
HenkVersluis
 
4
22 februari 2018 om 00:57
Crazybob wil ook graag wat zeggen
 
crazybob
 
1
22 februari 2018 om 09:24
Ja denk het ook, daarom typ ik toch ook? ??
 
AbuBakr
 
11
21 februari 2018 om 22:37
"Zielloos". Een understatement dit. Werkelijkwaar slechtste CL-wedstrijd in jaren. De Gea weer motm voor de 1xx keer. Hopeloos
 
TheFatMan
 
44
21 februari 2018 om 22:37
Ik ben serieus in slaap gevallen tijdens deze wedstrijd. Nog nooit meegemaakt. xD
 
KEIZER!
 
6
21 februari 2018 om 23:14
Ik gisteren tijdens Chelsea - Barca
 
ShivaGizmo
 
2
22 februari 2018 om 08:42
Dan ben ik gelukkig niet de enige, volgende keer sla ik man united over. Of een tip voor Veronica en zend lekker AS Roma - Shakthar Donetsk uit. Die samenvatting was veel boeiender dan wat ik van Sevilla - Man United heb gezien. Ongelooflijk hoeveel geld die club heeft uitgegeven en dan zulk voetbal op de mat leggen
 
Giodinho7
 
12
21 februari 2018 om 22:37
Uhg... wat haat ik Mourinho zeg. Professional in het verpesten van op het oog leuke wedstrijden. Je zou er maar elke week naar moeten kijken. Ik hoop op 1-1 volgend duel.
 
the saints
 
10
21 februari 2018 om 22:37
Een geweldig united weer !! Vaker zo !! ( is sarcastische) United gewoon een boete opleggen voor dit spel ... 550 mil. Onderhand aan spelers en dan zo'n, klore wedstrijd
 
 
19
21 februari 2018 om 22:37
Als De Gea weggaat zie ik de toekomst somber in voor United. Echt helemaal niets dit. Stoke zou nog meer aanvallende intenties laten zien hier.
 
FctRinze
 
3
21 februari 2018 om 22:46
Kan United niks aan doen, Mourinho doet dit elke club aan. Kijk de selectie wat ze er mee kunnen bijv.Martail - Sanches - Rashford Middenveld Pogba - Mata - Dan kan je al veel aanvallend spelen.
 
falcao
 
4
21 februari 2018 om 23:04
Mourinho past nu eenmaal het beste bij clubs waar defensief voetbal in de genen zit en als een kuntstvorm gecultiveerd wordt. Dan denk ik aan Porto, Inter, Atletico, Juventus. Dan kan het hele tactische steekspel en theater erom heen ook best amusant zijn. Maar bij Manchester United zit een andere traditie, die nu systematisch geweld wordt aangedaan.
 
ShivaGizmo
 
0
22 februari 2018 om 08:47
Mourinho heeft daar waarschijnlijk nog nooit van gehoord dat je met voetbal ook aanvallend mag spelen. Hij wint prijzen maar het voetbal is niet om aan te zien maar als je maar iets van 500 miljoen uit hebt gegeven in paar jaar snap ik het ook wel dat je je ingraaft omdat je team nog niet zo is als je zou willen. Echt united onwaardig
 
philippe10
 
9
21 februari 2018 om 22:38
Mourinho out! Wat een dramatisch poep elftal is dit zeg. Mijn god.
 
Perspectief
 
3
21 februari 2018 om 22:42
Ik dacht dat hij een contractverlening had getekend?
 
Dante
 
10
21 februari 2018 om 22:48
@perspectief Dat wil in het voetbal niet altijd zeggen dat je ook mag blijven. Al denk ik eigenlijk niet dat hij deze zomer al ontslagen wordt, of hij moet echt nog buiten de top 4 eindigen of zo.
 
DavitDavtyan
 
2
21 februari 2018 om 22:51
Dat klopt ook. Ik zag een week geleden een foto op fb van Mou en Conte. Mou die met United minder punten heeft gehaald sinds november dan Conte met Chelsea. United dat veel minder heeft gescoord dan Chelsea. Het spel van United dat dramatisch is in vergelijking met Chelsea. En toch krijgt deze man een verlenging en Conte krijgt al,e kritiek te verduren en is niet zeker van zijn baan. Belachelijk.
 
Samcro
 
6
21 februari 2018 om 22:52
Wat vind jij hier nou van Dante? Dit is toch gênant aan het worden..?
 
Dante
 
6
21 februari 2018 om 22:54
@samcro Ja dat kun je wel zeggen. Je hebt mij dit seizoen ook niet vaak horen zeggen dat het goed was hoor. Of al jaren niet eigenlijk.
 
Samcro
 
1
21 februari 2018 om 22:57
Nee dat zeg ik ook niet. Ik zie zelf ook vaak genoeg slechte wedstrijden, maar daar is het gênante eerder de onkunde of het gebrek aan organisatie. Hier zit niet eens voetbal in, terwijl er echt een aantal begaafde spelers lopen.
 
Dante
 
5
21 februari 2018 om 23:03
Ja dit kan zoveel beter. Daarom zei ik vorige keer al dat ik er niet wakker van zou liggen als ze een andere coach aan zouden stellen. Ik ben het alleen niet altijd eens over de manier of mate van kritiek op hem.
 
Perspectief
 
0
21 februari 2018 om 23:22
Nee, maar dan lijkt het me sterk dat hij in de zomer al ontslagen wordt.
 
sprokkie
 
2
21 februari 2018 om 22:51
Met het elftal is opzich niet heel veel mis hoor. Alleen is de vraag of je met 11 Noorse houthakkers niet hetzelfde resultaat kunt bereiken. Dan kunnen deze jongens lekker ergens anders gaan ballen.
 
crazybob
 
3
21 februari 2018 om 22:54
Mocht Mourinho ontslagen worden dan krijgt hij een flink zak met geld mee meer dan hij destijds bij Chelsea kreeg had ik vernomen. Zou hij het soms express verklote? Zou bijna denken van wel wat een defensieve bus chauffeur.
 
ShivaGizmo
 
0
22 februari 2018 om 08:53
Hoe kan je dit nu zeggen door dat kleine beetje geld wat hij heeft mogen investeren? Dat hij zo speelt kan je hem toch niet kwalijk nemen nadat hij pas ongeveer 500miljoen uit mocht geven voor spelers. Wel reëel blijven he. Wat een (voor ik in slaap viel) saaie pot. United onwaardig
 
marvinvoetbal
 
3
21 februari 2018 om 22:38
Toch belachelijk dat united zo veel geld investeerd in spelers en vervolgens zo verdedigend spellen hoop nu echt dat Sevilla de return wint
 
reds1965
 
5
21 februari 2018 om 22:38
Als Unitedfan in Manchester zorg je er nu toch gewoon voor dat de deur niet meer open gaat voor Mourinho op de club? Die wil je zo snel mogelijk weg hebben
 
METALFINGERS
 
4
21 februari 2018 om 22:39
Wat een rukteam zeg dit United. Lukaku die als een kip zonder kop loopt en wat Pogba allemaal deed slaat echt als een tang op een varken. Ongelooflijk dat Shaktar zoveel mooier en leuker voetbal op de mat legt dan dit.
 
ModricMagic
 
2
21 februari 2018 om 22:40
Wat een saaie wedstrijd mede mogelijk gemaakt door United. Was te verwachten natuurlijk. Sevilla wou wel en had een paar kansen maar natuurlijk die De Gea weer.
 
El Fenomeno
 
12
21 februari 2018 om 22:41
Dit clubje zakt steeds verder weg, investeer je in een paar jaar tijd honderden miljoenen, maar speel je telkens zo defensief.
 
Zermatt_Person
 
6
21 februari 2018 om 22:45
Hahaha precies! Het is best komisch om te zien inderdaad?? Sinds SAF daar weg is, is Man Utd een zinkend schip, terwijl ze sinsdien een kleine miljard hebben uitgegeven. Lachwekkend om te zien wat voor beleid ze daar voeren.
 
IbraManUtd
 
19
21 februari 2018 om 22:50
Nog geen tien jaar gelden verloren jullie van Middlesbrough met 8-1, toen jij waarschijnlijk nog Real of Barca supporte. Het gaat snel in voetbal. Je weet niet waar we volgend jaar staan. Zinkend schip is overtrokken.
 
Dante
 
14
21 februari 2018 om 22:46
Clubje? Maak jezelf niet belachelijk. Bar slecht ja, klein niet echt.
 
Bon Jovi
 
7
21 februari 2018 om 22:46
Bovenarm dacht ik.
 
Andonis
 
2
21 februari 2018 om 22:54
Ik vraag me af of we af moeten van de uitgoal regel. Dat maakt het toch vaak moeilijk voor de thuisploeg om echt risico’s te nemen in dit soort wedstrijden.
 
real8madrid
 
1
21 februari 2018 om 22:57
lijkt mij ook bevorderlijk voor het spektakel inderdaad
 
Giodinho7
 
6
21 februari 2018 om 22:59
Ik dacht juist dat die regel er was om de uitploeg zo uit te nodigen om aanvallend te spelen.
 
Bon Jovi
 
1
21 februari 2018 om 23:03
Bevorderlijk? Zoals Giodinho zegt, die regel is er toch net gekomen omdat vroeger nog vaker de bus werd geparkeerd in uitmatchen?
 
real8madrid
 
0
21 februari 2018 om 23:13
Nu toch ook? Zie geen enkele uitploeg aanvallen in topwedstrijden. En de thuisploegen spelen ook meer met de rem op aangezien die uitdoelpunten zwaarder doorwegen.
 
Andonis
 
1
21 februari 2018 om 23:21
Vroeger was het een ploeg dat verdedigde. De uitploeg. Nu kan de thuisploeg ook niet voluit gaan, want o wee we lopen tegen een counter aan. Het werkt wat mij betreft averechts.
 
Giodinho7
 
2
21 februari 2018 om 23:24
Dat krijg je bij bepaalde ploegen. Vorig seizoen bijvoorbeeld ging Monaco met hele aanvallende intenties naar man city en verloren ze met 5-3 en toch wisten ze het in de thuiswedstrijd goed te maken en toen waren de uitgoals voor hun heel belangrijk.
 
Andonis
 
1
21 februari 2018 om 23:34
Helaas is het aantal ploegen wat risico wilt nemen op dit niveau veel kleiner dan die dat niet willen doen.
 
Millonario
 
0
21 februari 2018 om 23:38
Nope, 100 procent bewust met de arm geraakt.
 
El Principe
 
7
21 februari 2018 om 22:41
Zal wel wat zijn als Mourinho aan het einde van de rit met de Cl der van door gaat.
 
LosBlancos1999
 
12
21 februari 2018 om 22:42
Jezus Christus je zou maar fan zijn van Manchester United. Wat een zaaddodend voetbal.
 
JrNeymar
 
7
21 februari 2018 om 22:43
Je zou maar fan zijn van Man U.. Wat een zaadcoach is die Mourinho zeg, dat hij het altijd voor elkaar krijgt overal aan de slag te kunnen.. Ja ik weet het resultaatvoetbal blabla maar nee absoluut geen fan van dit! #saynotomourinho
 
Doncusto
 
6
21 februari 2018 om 22:43
Wat een drama dat United .. heb serieus oprecht medelijden met de fanatieke fans die hier week in en week uit naar moeten kijken ... meer wil ik er gewoon niet over kwijt .. zonde van mijn energie .. Sevilla doet zichzelf veel te kort en had vanavond 3/4 goals moeten maken .. genoeg kansen gehad .. ze missen een topspits en efficiëntie ... ik denk dat ze evengoed wel door gaan want die gaan wel scoren in Old Trafford .. althans dat verdienen ze ook imo
 
JrNeymar
 
4
21 februari 2018 om 22:44
Mourinho geeft ook miljoenen uit net zoals Pep en kijk het verschil tussen die 2!
 
DavitDavtyan
 
1
21 februari 2018 om 22:54
Ach die miljoenen boeien hier niet. Pep zou met Vvv(met alle respect) aanvallender spelen tegen Sevilla dan Mou vandaag met United deed. Kwestie van manier van spelen.
 
John Terry
 
2
21 februari 2018 om 22:45
Vrij bagger van United. Lichtpuntje vind ik die McTominay wel, leuk middenveldertje. Lukaku valt wel stevig door de mand zeg, ben je RVP/Nistelrooy/Berbatov/Rooney gewend en dan staat er nu toch een erg statisch geval.
 
QueenElizabeth
 
6
21 februari 2018 om 22:49
Die Lukaku scoort leuk 2 keer tegen Huddersfield maar in de CL kan hij werkelijk waar niks. Die man kan totaal niet voetballen, hoeveel ballen hij ook verspeelde. United moeten met spoed Gomes en Chong op de bank zetten.
 
real8madrid
 
5
21 februari 2018 om 22:58
Niet dat ik het perse oneens ben met jou maar tel eens even hoeveel bruikbare spitsballen Lukaku heeft gekregen vandaag? Als jij er eentje kan vinden dan kijk ik daar van op. Hij zal nooit een Henry worden maar dit mag je hem niet aanrekenen vind ik. De beste man staat op een eiland
 
QueenElizabeth
 
1
21 februari 2018 om 23:01
Weinig inderdaad maar ik doel meer op dat alle breedtepases onderschept werden, zelfs de simpelste!
 
Millonario
 
6
21 februari 2018 om 23:39
Martinez is een liefhebber van Lukaku, dus je kan er van uit gaan dat ie hem elke minuut laat spelen.
 
Aqua1
 
6
21 februari 2018 om 22:46
Zolang Mourinho daar coach is vermijd ik echt de wedstrijden van United. Wat is Mourinho een schande voor het voetbal je speelt maar tegen Sevilla en dan zo de bus parkeren bah. Kijk volgende keer Roma Shaktar. Mourinho haat voetbal gewoon.
 
Dante
 
9
21 februari 2018 om 22:52
Hele slechte pot. Loopt gewoon voor geen meter met United. Maar dat mensen echt geloven dat dit de tactiek van Mourinho is vind ik lachwekkend en verdrietig tegelijk. Denken mensen echt dat Mourinho dit wil? Misschien kan hij niet beter, maar dit is echt niet het spel dat hij in gedachte heeft als hij zijn teams opstelt.
 
real8madrid
 
2
21 februari 2018 om 22:59
Waarom zagen we dit dan ook met Chelsea? Of met Inter? Of was dat ook altijd onopzettelijk?
 
Dante
 
7
21 februari 2018 om 23:05
Ik weet niet waar je het over hebt. Daar zagen we iets totaal anders. Daar zagen we ijzersterke ploegen die vanuit een nog sterkere defensie speelden. United speelt slecht, en de defensie zo mogelijk nog slechter dan de rest.
 
real8madrid
 
5
21 februari 2018 om 23:11
Niemand klaagt omdat het slecht is. Iedereen klaagt omdat het laf anti-voetbal is. Enkel iemand die de naam Mourinho voor het eerst hoort zou stellen dat dat niet precies de bedoeling van Jose is
 
Dante
 
8
21 februari 2018 om 23:18
"niemand klaagt omdat het slecht is" Hahah dit is dus precies het probleem. Zo graag dat ene puntje blijven willen blijven maken.
 
Medalofhonor
 
1
21 februari 2018 om 23:41
Heel de wereld weet dat dit de tacktiek is van Mourinho.. Kom op man dit is niet de eerste wedstrijd van Mourinho en niet de laatste Hij heeft deze 'tacktiek' bij meerdere clubs gedaan en hij kan niks anders. Bij Real Madrid leerde hij zelf spelers als Kaka en Cristiano Ronaldo hoe je moet verdedigen.
 
Dante
 
0
22 februari 2018 om 11:55
Knap he dat hij ze intussen ook even het doelpuntenrecord liet breken
 
Medalofhonor
 
0
22 februari 2018 om 13:00
Enorm knap.. Had weinig met Mourinho te maken eerder met Cristiano Ronaldo. En in kleine wedstrijden mocht je wel van Mourinho aanvallen hoor maar een x je Atletico Madrid of Barcelona tegen kwam moest iedereen een blok neerzetten.
 
Ash-Cfc
 
1
21 februari 2018 om 22:52
Wat moet die Ferguson wel niet gedacht hebben daar op de tribune... Ongelovelijk slecht. Sánchez raakt ook geen knikker om nog maar te zwijgen over Lukaku... Een saaie afsluiting van een over het algemeen leuke 1e Ko ronde.
 
DavitDavtyan
 
0
21 februari 2018 om 22:57
Ik vond Sanchez enige die aanvallend wat bracht. Hij speelde niet slecht, vooral in de eerste. Niet. Mata stond voor niets op het veld. En ja ik ben nooit een fan van Lukaku geweest.
 
Ash-Cfc
 
1
21 februari 2018 om 23:05
Sanchez deed nogwel eens een dribbel maar vond er echt 0,0 dreiging van uitgaan. Maarja het valt ook niet mee om alles alleen te doen samen met een statische Lukaku.
 
Bon Jovi
 
1
21 februari 2018 om 23:09
Meestal werd hij dan ook dubbel gedekt en had hij geen aanspeelpunten waardoor hij moest terugdraaien. Vond hem aanvankelijk de enige die aanvallend wat bracht, maar hij stond er vol-le-dig alleen voor. Dan wordt het moeilijk, zelfs voor Leo Messi.
 
XaviKoning
 
9
21 februari 2018 om 22:53
Serieus. Je kan beter een week lang bij je schoonouders logeren dan 90 min naar united kijken... daar zit meer spanning in. Wat een pijn aan me ogen dit zeg. Pogba, Sjezus..... wat een aanfluiting. Over Lukaku begin ik niet eens.
 
Millonario
 
3
21 februari 2018 om 22:56
Was al bij al wel een redelijk interessante wedstrijd. In de eerste helft deed United nog wel iets in het eerste kwartier, Sevilla probeerde echt goed te voetballen en kon helaas niet scoren. Ik heb zeker drie maanden geen wedstrijd meer gevolgd van United in de Premier League, en daar is een goede reden voor. Hoe durf je dit op de mat te brengen, hoe durf je deze club zo belachelijk te maken voor miljoenen kijkers? Dit is zo slecht, zo beneden alle peil. Al sta je tegenover Real, Bayern of Barca: je bent g*dverdomme Manchester United, speel met wat lef!!
 
Sammerens
 
2
21 februari 2018 om 22:58
Ik ben er onderhand wel een beetje klaar mee. Een keer op resultaat spelen is niet erg. Helaas is het na een goede start dit seizoen langzaam aan kommer en kwel geworden.Ik zie geen vastigheid en aanvallend te vaak geen idee. Iedere weldenkende supporter had allang bedacht om bijvoorbeeld Sanchez eens in de spits te zetten, met Martial en Rashford op de flanken en Mata of Pogba daar achter.Shaw die zijn plek verdiend heeft met zijn optredens wordt weer gepasseerd voor Young, die altijd maar weer terug moet kappen op zijn rechter en verder ook gewoon te weinig brengt.Er wordt te weinig goed gevoetbald en uiteindelijk ook te weinig gepresteerd om resultaatvoetbal ten faveure van entertainment te kunnen verantwoorden. Het zal ijdele hoop zijn, maar ik hoop dat het management Mourinho om aanvallender voetbal vraagt of anders exit.Het voelt inmiddels weer zoals het onder Van Gaal voelde en dat is geen compliment. Ook tegen sponsoren kunnen we dit niet blijven verantwoorden. Mensen moeten weer eens op de banken kunnen gaan staan en het materiaal is daar gewoon voor aanwezig. Doe er dan ook wat mee.
 
Mancunian10_
 
2
21 februari 2018 om 23:00
Pfff ben helemaal klaar met Mourinho, dat dat domme bestuur van United hem nog een contractverlening geeft echt ongelooflijk... Als we doorgaan en zo spelen in de kwart finale ga je er keihard uit, we hebben geluk gehad dat Sevilla niet altijd de juiste keuzes maakte en wij De Gea op doel hebben, anders hadden we hier ook zeker met 2-0 kunnen verliezen.
 
ideefiks
 
4
21 februari 2018 om 23:00
Ik vond Chelsea gisteren al laf voetballen, maar die MU was nog een heel eind erger. Het zou mooi zijn als deze ploegen er deze ronde uitvliegen. En zeker voor MU lijkt dat heel goed denkbaar. 0-0 is helemaal niet zo'n fijne stand als de uitdoelpunten dubbel tellen. Ik vond Sevilla nu al een ploeg die best mooie combinaties had. Als ze iets meer ruimte krijgen wordt De Gea echt wel een keer gepasseerd.
 
Barcalonista
 
1
21 februari 2018 om 23:04
Het aller ergst is nog dat je op deze wijze de CL kunt winnen...
 
Dante
 
4
21 februari 2018 om 23:10
Op deze wijze kun je de CL niet winnen.
 
Barcalonista
 
0
21 februari 2018 om 23:14
Helaas wel...geschiedenis heeft dat al eens bewezen...
 
Dante
 
4
21 februari 2018 om 23:22
Ik denk dat je wilt zeggen dat met een verdedigende tactiek de cl gewonnen kan worden. En dat klopt. Vind ik ook niets mis mee. Maar ik kan me geen cl winnaar herinneren die zowel verdedigend als aanvallend slecht speelde.
 
Dani17
 
1
21 februari 2018 om 23:43
Met genoeg mazzel kan alles, maar ik hoop op een winnaar met voetballend vermogen.
 
XaviKoning
 
1
21 februari 2018 om 23:08
Wat ik ook niet snap van Mourinho, waarom wil je in godsnaam geen uitgoal maken en kom je voor 0-0? Man maak eens 2 of 3 uitgoals. Hopelijk krijgt ie er thuis snel 1 of 2 tegen, die man moet zsm uit het voetbal verwijderd worden. Je zal als uit support daar zitten, gelukkig is Sevilla een pracht stad.
 
Mancunian10_
 
3
21 februari 2018 om 23:13
Niemand snapt Mourinho. Als speler zijnde van United zou ik niet eens luisteren en als team gewoon lekker aanvallen en dan kijken wat die Mourinho te zeggen heeft.
 
ShivaGizmo
 
0
22 februari 2018 om 09:13
Wat wel een voordeel is is voor mensen die slaap probleem hebben, kijk man united en je hebt geen valium meer nodig om te slapen. Dat moet ik mourinho dan wel meegegeven. Echt wat een verschrikkelijk laf voetbal speelt hij met elke club waar hij trainer is. Ergste is nog dat het bestuur het wel goed vind gezien hun aanbod te verlengen
 
APPELSAP12
 
2
21 februari 2018 om 23:19
Dit is het soort "soccer" waar de Amerikanen het over hebben als ze zeggen dat voetbal saai is i.v.m. American Football
 
Ronidane
 
0
21 februari 2018 om 23:27
Hele saaie wedstrijd. United heeft verdedigers die echt totaal niet aan de bal willen. De enige van de 4 die dat wel kan is Antonio Valencia. Van de drie verdedigende middenvelders is Nemanja Matic eigenlijk de enige die zijn mannetje kan volgen. Verder moesten de aanvallers heel erg lijden aan het collectief verdedigen van Sevilla. De thuisclub was wel heel erg aanvallend, met name Correa en Muriel. Verder vond ik David de Gea fan-tas-tisch! Hij was de Man of the Match.
 
Medalofhonor
 
2
21 februari 2018 om 23:35
Zonder grap, Ik was gewoon in slaap gevallen en werd weer wakker toen ik Johan Boskamp overdreven hoorde lachen en toen ging ik de 2e helft verder kijken.. United is slecht omdat Mourinho daar is, pak het probleem juist aan en ontsla hem per direct. Trouwens wat was dat tussen Pogba en Alexis? Telkens mopperen naar elkaar, belachelijk.
 
Dani17
 
2
21 februari 2018 om 23:40
Ik hoop dat United er uit vliegt. Sevilla was in dr afronding niet best, maar toont iig initiatief naar voren. Het meest verontrustende vind ik de momenteel gaande `waste of talent` bij United. Martial, Pogba, Rashford, zijn totaal niet gegroeid, zelfs minder geworden in het geval van Pogba. Mata is tot houthakker getransformeerd (ongelofelijk zonde), Sanchez heeft werkelijk niemand om zich heen die kan of wilt combineren. Verder komen de centrale verdedigers ook te kort voor de absolute top. De Gea is de enige reden dat er iets te beleven valt als je naar United vandaag keek. Momenteel de beste keeper.
 
readrid_chlsea
 
0
22 februari 2018 om 01:02
Zolang Mourinho de prijzen aan elkaar reigt is hij voor elke voorzitter een toptrainer. Vorig seizoen 3 prijzen tevens europees succes...dus men is tevreden met hem
 
Frikx
 
1
22 februari 2018 om 05:13
Kijk sinds Van Gaal al geen United meer. Gaat alleen nog maar om geld uit Azië.
 
MarcusGoedvolk
 
1
22 februari 2018 om 05:55
Man. United Barcelona en PSG vielen alle drie zwaar tegen deze ronde. Liverpool is de verassing van deze CL campagne en hoop ze de finale halen. Hun tactiek en hun werklust verdient t. (Van een Barça fan)
 
Shiraz
 
0
22 februari 2018 om 16:03
Mensen die zeggen dat Manchester United het goed heeft aangepakt hebben ook niet gelijk. Van mij mogen ze volgende ronde bereiken en weer zo spelen, want je kan wel zeggen dat Sevilla goed speelde maar zodra ze voor de goal kwamen ontbrak het aan de afronding. Iets beter afronden en het was zo 3-0 geweest. Je begint medelijden te krijgen met Sanchez dat hij naar dat team is gegaan.