Atlético-back tegen oude club in CL-finale: 'Ik speel nu in de goede kleuren'
Woensdag, 21 mei 2014 om 10:23 • Peter NusselderLaatste update: 10:23

Het is al een unieke gebeurtenis dat er in de finale van de Champions League komende zaterdag twee ploegen uit dezelfde stad tegenover elkaar zullen staan in Lissabon, maar de Europese eindstrijd krijgt voor Juanfran een nóg specialer tintje: de rechtsback speelt tegen zijn ex-club Real Madrid.

De 29-jarige verdediger van Atlético doorliep de jeugdopleiding van de Koninklijke en debuteerde er in het B-elftal ook als profvoetballer, maar kwam niet verder dan zes wedstrijden in de hoofdmacht. Via Espanyol en Osasuna kwam Juanfran in 2011 weer in Madrid terecht, waar hij in stadion Vicente Calderón terechtkwam. Daar is de rechtsback bepaald niet rouwig om.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

"Ik ben Real erg dankbaar voor de jaren die ik daar heb doorgebracht, voor de wijze waarop ze me me hebben behandeld en opgeleid, maar ik voetbal op dit moment voor Atlético en ik ben me ervan bewust dat ik nu in de goede kleuren speel. Wedstrijden tegen Real zijn natuurlijk anders dan andere wedstrijden, ze zijn specialer, maar het enige waar ik zaterdag aan denk is winnen met Atlético."

 
Atlético Madrid
 
Real Madrid
 
Juan Francisco Torres Belén

Poll
Denk je dat Atlético Madrid zaterdag wint?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties