'Ik hoop echt dat Simeone de Ferguson van Atlético Madrid kan worden'
Maandag, 23 februari 2015 om 19:05 • Thijs Post

In de Spaanse media wordt gesuggereerd dat Diego Simeone in onderhandeling is met Atlético Madrid over een nieuwe verbintenis. Dat is ook de spelersgroep ter ore gekomen en de voetballers hopen van harte dat de succescoach daadwerkelijk een nieuw contract tekent. Als het aan middenvelder Tiago Mendes ligt, blijft Simeone nog jaren in Vicente Calderón.

In de Engelse media wordt Simeone juist in verband gebracht met Manchester City, wat voor Atlético reden geweest zou zijn om gesprekken over een nieuwe verbintenis te openen. "We hebben in de media gehoord van contractverlenging voor Simeone", begint Mendes in gesprek met AS. "Daar zijn wij als spelersgroep erg blij mee."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

"Ik geloof dat er gesproken wordt over een nieuw contract voor vijf jaar. Wat wij eigenlijk willen is dat hij tien jaar blijft. Wij als spelers zijn dolblij met hem en de fans zijn dat ook. Ik hoop echt dat hij de Sir Alex Ferguson van Atlético Madrid kan worden. Het is aan de club en de coach, wij als spelers moeten ons er niet te veel door laten afleiden. Het is een belangrijke fase van het seizoen", besluit de Portugees.

 
LaLiga
 
Atlético Madrid
 
Manchester City
 
Diego Simeone
 
Tiago Cardoso Mendes

Poll
Zou Diego Simeone goed passen in de Premier League?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties