Liverpool stuurt back eerder dan afgesproken terug naar Madrid
Woensdag, 8 juli 2015 om 10:10 • Erik van DamLaatste update: 10:00

Liverpool heeft besloten Javi Manquillo terug te laten gaan naar Atlético Madrid. De 21-jarige rechtervleugelverdediger stapte vorig jaar zomer op huurbasis over van los Colchoneros naar the Reds en zou daar twee volledige seizoenen blijven. Halverwege de rit is Liverpool echter al tot de conclusie gekomen dat het niet zinvol is Manquillo er nog langer bij te houden.

Atlético Madrid communiceert dat het Manquillo weer terug heeft gekregen uit Engeland en dat hij zich daar niet naar volle tevredenheid ontwikkelde. De club houdt Manquillo niet zelf aan boord, want ook in Madrid is weinig speeltijd voor hem weggelegd. Atlético zal zoeken naar een goede plek voor de Spanjaard om zijn ontwikkeling voort te zetten. De kans is groot dat hij opnieuw wordt uitgeleend.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Manquillo heeft nog een contract tot 2018 bij Atlético. Hij werd opgeleid door de club zelf en debuteerde in december 2011 in de Copa del Rey voor de Madrilenen: zijn eerste competitiewedstrijd speelde de vleugelverdediger pas een jaar later. Namens Liverpool speelde hij vorig seizoen tien keer in de Premier League en daarnaast kwam hij tot diverse beker- en Champions League-wedstrijden.

 
LaLiga
 
Premier League
 
Liverpool
 
Atlético Madrid
 
Javier Manquillo Gaitán

Poll
Javi Manquillo voegde weinig toe bij Liverpool
Eens
Oneens
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties