Atalanta huurt na mislopen Tannane voormalig Italiaans international
Woensdag, 13 januari 2016 om 17:39 • Erik van Dam

Atalanta was de voorbije weken in de markt voor Oussama Tannane, maar de buitenspeler van Heracles Almelo besloot niet naar Italië te gaan. Hij ging in op de avances die Saint-Étienne hem maakte en dus moest Atalanta verder kijken. De club heeft nu besloten zich te versterken met de 32-jarige Alessandro Diamanti.

Diamanti is op huurbasis overgenomen van Guangzhou uit China, waar hij sinds februari 2014 bij onder contract stond. De Aziaten betaalden destijds liefst 6,9 miljoen euro voor de Italiaanse aanvaller, die zijn loopbaan voor die tijd nieuw elan had gegeven bij Bologna. Eerder zakte hij door het ijs als speler van West Ham United in de Premier League.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Atalanta wordt in totaal de dertiende club van Diamanti. Hij kwam naast de reeds aangehaalde clubs ook nog uit voor Prato, Empoli, Fucecchio, Fiorentina, Albinoleffe, Livorno, Brescia en Fiorentina. In de eerste helft van dit seizoen huurde Watford de zeventienvoudig Italiaans international van Guangzhou, maar ook zijn tweede verblijf op Engelse bodem werd geen succes.

 
Serie A
 
Atalanta
 
West Ham United
 
Alessandro Diamanti
 
Oussama Tannane

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties