Update: West Ham United houdt Argentijnse sensatie binnenboord
Donderdag, 24 maart 2016 om 18:26 • Bart KruytLaatste update: 18:18

Manuel Lanzini blijft langer aan West Ham United verbonden. De aanvallende middenvelder wordt dit seizoen gehuurd van Al Jazira uit de Verenigde Arabische Emiraten, maar het was al een tijdje duidelijk dat West Ham Lanzini definitief wilde overnemen. Volgens de Daily Mail is al het papierwerk inmiddels afgerond en zal West Ham de transfer snel gaan bevestigen.

De huidige nummer vijf van de Premier League betaalt naar verluidt zo'n twaalf miljoen euro voor Lanzini, die afgelopen weekend nog een prachtig doelpunt maakte in het 2-2 gelijkspel tegen Chelsea. Het was de vierde competitietreffer van dit seizoen voor de Argentijn, die in achttien wedstrijden meedeed. Hij mocht zestien keer in de basis beginnen van Slaven Bilic.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

De coach van West Ham zei na de wedstrijd tegen Chelsea nog dat hij verrast was door het hoge niveau dat Lanzini dit seizoen haalt: "Toen we hem aantrokken, kon ik niet weten dat hij al op zo'n hoog niveau kon presteren", zei Bilic. "Misschien realiseerde ik me niet hoe goed hij eigenlijk is. Hij is pas 23 jaar oud, maar gaat goed om met de druk en neemt zijn verantwoordelijkheid."

Update 24 maart 18.26 uur - West Ham United houdt Argentijnse sensatie binnenboord
West Ham United heeft donderdag via de officiële kanalen van de club bevestigd dat Manuel Lanzini definitief wordt overgenomen van Al Jazira. The Hammers betalen naar verluidt zo'n twaalf miljoen euro voor de Argentijn, die zijn handtekening heeft gezet onder een vierjarig contract, met een optie voor nog eens twee jaar. De verbintenis gaat per 1 juli in.

 
Premier League
 
West Ham United
 
Manuel Lanzini
 
Slaven Bilic

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties