Update: Watford breekt clubrecord voor twintigjarig toptalent
Vrijdag, 1 juli 2016 om 21:04 • Gijs FreriksLaatste update: 21:24

Isaac Success vervolgt zijn carrière bij Watford. De club uit de Premier League heeft de komst van de twintigjarige linksbuiten nog niet aangekondigd, maar Granada laat donderdag al wel weten dat de Nigeriaan naar The Hornets verkast.

Zowel Udinese, Granada als Watford is eigendom van de Pozzo-familie, met Giampaolo als voorman. De familie gebruikt haar clubs als veredelde spelersstallen en verdiende in het verleden ook al aan transfers van Márcio Amoroso, Fabio Quagliarella, Alexis Sánchez, Kwadwo Asamoah, Samir Handanovic en Matej Vydra.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

De Watford Observer claimt dat Watford negen tot elf miljoen euro betaalt voor Success. De jeugdinternational komt uit de jeugdopleiding van de BJ Foundation Academy en vertrok in januari 2014 naar Udinese. In dienst van Granada kwam hij vervolgens tot zeven doelpunten en zeven assists in 56 wedstrijden in het eerste elftal.

Update 1 juli 21.04 uur - Watford breekt clubrecord voor twintigjarig toptalent
Watford heeft via de officiële kanalen bevestigd dat Isaac Success zijn loopbaan voortzet in de Premier League. De twintigjarige Nigeriaan tekent voor vijf seizoenen bij the Hornets en kost Watford naar verluidt zo'n vijftien miljoen euro. Hij is daarmee in één klap de duurste aankoop uit de clubgeschiedenis.

 
Premier League
 
Watford
 
Udinese
 
Granada
 
Success Ajayi Isaac

Poll
Denk jij dat Isaac Success gaat slagen bij Watford?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties