Valencia haalt prijzenpakker van Atlético Madrid op in Londen
Dinsdag, 16 augustus 2016 om 22:08 • Erik van DamLaatste update: 21:58

Valencia heeft zich voor de rest van het seizoen 2016/17 verzekerd van Mario Suárez. De 29-jarige defensieve middenvelder keert na een jaar terug naar LaLiga, waar hij eerder succesvol was bij Atlético Madrid. Hij verliet de club een jaar geleden voor Fiorentina, maar die droom eindigde al in januari. De Italianen verkochten hem aan Watford en ook daar is Suárez niet goed terechtgekomen.

De ervaren Spaanse middenvedler ging voor liefst vijftien miljoen euro naar Florence en zes maanden later deed la Viola hem met een slordige tien miljoen euro verlies alweer over aan Watford. Eenmaal in Londen vond Suárez echter ook niet zijn draai en een vaste basisplaats bemachtigen lukte hem niet. The Hornets maken nu bekend dat zij de drievoudig Spaans international verhuren aan Valencia.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Suárez zal hopen de draad in LaLiga weer echt op te pikken. Als speler van Atlético Madrid veroverde hij de landstitel, twee Europese Super Cups, de Copa del Rey, de Supercopa en de Europa League. Hij had niet altijd een basisplaats onder Diego Simeone, maar kwam wel ieder seizoen aan de twintig wedstrijden. Valencia huurt hem nu voor de rest van het seizoen.

DEAL! Mario Suárez (29) verlaat Watford na een half jaar om op huurbasis terug te gaan naar Spanje! De man die kampioen werd met Atlético Madrid gaat tijdelijk aan de slag bij Valencia. #succes #valenciacf #watfordfc #bienvenidomario #AupaAtléti

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


 
LaLiga
 
Valencia
 
Fiorentina
 
Watford
 
Atlético Madrid

Poll
Mario Suárez is een uitstekende aanwinst voor Valencia
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties