Update: Sosa komt door medische keuring en tekent bij AC Milan
Woensdag, 17 augustus 2016 om 16:45 • Bart KruytLaatste update: 16:44

José Ernesto Sosa keert terug naar de Serie A. De middenvelder speelde al eens een seizoen voor Napoli en gaat nu aan de slag bij AC Milan, dat Sosa voor naar verluidt 7,5 miljoen euro overneemt van Besiktas. De achttienvoudig Argentijns international wordt deze woensdag medisch gekeurd.

Vincenzo Montella was al een tijdje op zoek naar een extra middenvelder en krijgt met de komst van Sosa zijn zin. De 31-jarige Zuid-Amerikaan landde dinsdagavond in Milaan en sprak toen al met Sky Italia: "Ik ben klaar voor dit nieuwe avontuur", aldus Sosa, die na zijn medische keuring zijn handtekening zal zetten onder een tweejarig contract.

Sosa speelde de laatste twee jaar voor Besiktas en was in het afgelopen seizoen een basisspeler in het team dat kampioen van Turkije werd. Voor zijn avontuur in Istanbul speelde hij voor Atlético Madrid, Metalist Kharkiv, Napoli, Bayern München en Estudiantes La Plata.

Update 17 augustus 16.45 uur - Sosa komt door medische keuring en tekent bij AC Milan
De transfer van José Ernesto Sosa van Besiktas naar AC Milan is in kannen en kruiken. I Rossoneri maken op de officiële website van de club bekend dat de middenvelder zonder problemen door de medische keuring is gekomen en dat hij zijn handtekening heeft gezet onder een tweejarig contract in het San Siro. Sosa gaat met rugnummer 23 spelen.

José Sosa heeft zijn transfer van Besiktas naar AC Milan afgerond! #donedeal #tweejarigcontract #rossonero

A photo posted by Voetbalzone (@instavoetbalzone) on


 
Serie A
 
Spor Toto Süper Lig
 
AC Milan
 
Besiktas
 
José Ernesto Sosa

Poll
José Ernesto Sosa is een aanwinst voor AC Milan
Eens
Oneens
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties