Update: Kroaat blijft bij AC Milan: 'Dat is altijd zijn prioriteit geweest'
Dinsdag, 11 oktober 2016 om 16:58

Hij zit er pas net, maar misschien gaat Mario Pasalic al gauw weer weg bij AC Milan. De Italiaanse club sloot in de zomer een huurdeal met Chelsea om de talentvolle Kroaat een heel seizoen te leen te krijgen, maar Pasalic valt tegen. Volgens de Italiaanse pers staat de middenvelder onderaan in de hiërarchie en kan Chelsea hem weer terugkrijgen.

Vincenzo Montella heeft keuze te over op het middenveld en Pasalic zit op dit moment niet bij zijn eerste zes tot zeven man op die positie. Hij arriveerde op de laatste transferdag met een huurcontract tot de zomer, maar zijn enige optreden kwam in een oefenwedstrijd tegen Bournemouth. En zelfs daarin maakte de 21-jarige Kroaat te weinig indruk.

Door blessureproblemen kwam Pasalic al sinds februari niet meer in actie in een officieel duel. Chelsea nam hem ruim twee jaar geleden over van Hajduk Split, waar hij het als tiener zeer goed deed. De Engelsen verhuurden hem vervolgens aan Elche en AS Monaco en dit seizoen was het de bedoeling indruk te maken in Milaan, maar dat zit er niet meer in.

Update 11 oktober 16.58 uur - Kroaat blijft bij AC Milan: 'Dat is altijd zijn prioriteit geweest'
AC Milan zou Mario Pasalic in januari weer terug willen sturen naar Chelsea, maar daar is volgens zaakwaarnemer Vincenzo Cavaliere geen sprake van. "Hij steekt in een geweldige vorm en focust zich volledig op Milan. Hij houdt van de speelstijl van Vincenzo Montella en weet dat hij een basisplaats kan afdwingen. Hij krijgt zijn kans wel. Of hij er spijt van heeft dat hij naar Milan is gekomen? Allesbehalve, want AC Milan was en is zijn prioriteit", aldus Cavaliere in een interview met MilanNews.

 
Premier League
 
Serie A
 
AC Milan
 
Chelsea
 
Hajduk Split

Poll
Zou de Eredivisie een betere plek zijn voor Mario Pasalic?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties