Villarreal maakt na komst Enes Ünal opnieuw veertien miljoen euro over
Woensdag, 7 juni 2017 om 14:43 • Daniel Cabot KerkdijkLaatste update: 21:58

Rubén Semedo mag zich speler van Villarreal noemen. De verdediger uit Portugal maakt voor een bedrag van veertien miljoen euro de overstap van Sporting Portugal naar de nummer vijf van het afgelopen seizoen in Spanje.

Semedo is de opvolger van Mateo Musacchio, die vorige week naar AC Milan werd getransfereerd, en heeft zich voor vijf seizoenen aan el Submarino Amarillo verbonden. "Ik ben Sporting erg dankbaar, maar ik kijk erg uit naar deze nieuwe uitdaging", zo vertelde de Portugees bij aankomst op het vliegveld van Valencia. "Villarreal heeft een interessant project en is een grote club. Daar was ik naar op zoek."

Semedo maakte al op vijftienjarige leeftijd zijn officieuze debuut voor Sporting, in een oefenduel met Fiorentina. De laatste anderhalf jaar, na diverse keren te zijn uitgeleend, brak de verdediger definitief door bij os Leoes. Dat resulteerde dik een jaar geleden in een nieuw contract tot medio 2022, met een transferclausule van 45 miljoen euro. Villarreal maakt echter 'maar' veertien miljoen euro over voor zijn komst.

Villarreal versterkte zich eerder al met Enes Ünal van Manchester City. De aanvaller werd voor veertien miljoen euro overgenomen, maar kan door de Engelsen voor 25 miljoen euro worden teruggekocht. Villarreal lijkt nu al klaar voor komend seizoen, tenzij de selectie van Fran Escriba nog aan verandering onderhevig is.

Hé, wie hebben we daar? Rubén Semedo maakt voor 14 miljoen euro de overstap van Sporting Portugal naar Villarreal. #semedo #villarreal #laliga #submarinoamarillo

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el


 
LaLiga
 
Villarreal
 
Sporting Portugal
 
Enes Ünal
 
Mateo Pablo Musacchio

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties