AC Milan breekt contract open: jaarsalaris van drie miljoen euro
Maandag, 25 september 2017 om 18:45 • Gijs Freriks

Jesús Joaquín Fernández Sáez de la Torre, kortweg Suso, heeft zijn tot medio 2019 doorlopende contract met drie seizoenen verlengd. De 23-jarige rechtsbuiten ligt nu dus tot de zomer van 2022 vast bij AC Milan, zo communiceren i Rossoneri.

Het jaarsalaris van Suso is naar verluidt verhoogd naar drie miljoen euro en er zou ook een gelimiteerde transfersom van vijftig miljoen in zijn arbeidsovereenkomst zijn opgenomen. Suso staat sinds de winter van 2015 onder contract bij Milan en werd in 2016 nog een half jaar verhuurd aan Genoa. Suso groeide sinds zijn terugkeer in het San Siro uit tot een belangrijke pion voor de roodzwarten.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

De voormalig jeugdinternational van Spanje was tot dusverre goed voor 10 doelpunten en 16 assists in 55 officiële wedstrijden en speelde zich daarmee in de kijker van clubs als Napoli, AS Roma en Internazionale, zo bevestigde Suso begin september in een interview met de Italiaanse pers.

"Mijn zaakwaarnemer praat met de club en alles lijkt de juiste kant op te gaan. Internazionale, AS Roma en Napoli wilden mij hebben, ja, dat kan ik wel bevestigen (…) Ik ben niet te koop, Milan zal mij zelfs niet voor tachtig miljoen euro willen verkopen en ik ben dicht bij een contractverlenging", sprak Suso. Er is nu dus een definitief akkoord bereikt.

 
Serie A
 
AC Milan
 
Internazionale
 
AS Roma
 
Jesús Joaquín Fernández Sáenz de la Torre

Poll
Verdient Suso een oproep voor Spanje?
Ja
Nee
Ik ken de speler niet (goed genoeg)
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties