'Het irriteert mij dat Van Persie telkens voor maar tien minuutjes mag opdraven'
Zondag, 11 februari 2018 om 20:24

Na de 3-1 nederlaag tegen Vitesse neemt de kritiek op het functioneren van Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst toe. De Rotterdammers maken een zeer moeizaam seizoen door en leden in Arnhem alweer de zesde nederlaag van het seizoen. Ruben Schaken ergert zich vooral aan het feit dat Robin van Persie zo laat werd ingebracht.

"Het irriteert mij om te zien dat zo'n klasse speler als Van Persie telkens voor maar tien minuutjes mag opdraven", zegt de oud-aanvaller in gesprek met RTV Rijnmond. "We hebben allemaal tegen FC Groningen gezien dat hij het nog kan. Ik vind hem gretig ogen. Dat blijkt ook uit die goal die hij maakt: er zit zoveel gretigheid in. Waarom zou je hem niet de kar laten trekken?"

Meer: Feyenoord mist ook Botteghin en Van Persie in Slowakije | Kopzorgen voor Van Bronckhorst: ‘We bekijken of zij mee kunnen’

"Ik denk wel dat Gio dit nog kan rechttrekken, hij moet dit zien om te buigen. Ik zou op dit moment niet graag in zijn schoenen willen staan. Ik hoop dat hij en de technische staf hier goed mee om kunnen gaan", concludeert Schaken. Feyenoord wist dit seizoen twaalf wedstrijden niet in een overwinning om te zetten en staat maar liefst 22 punten achter op koploper PSV.

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
Feyenoord
 
Vitesse
 
PSV
 
Robin van Persie

Poll
Ben jij het met Ruben Schaken eens?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties