Van Persie kan Jong Feyenoord in De Kuip niet behoeden voor nederlaag
Maandag, 12 februari 2018 om 15:57

Robin van Persie is maandagmiddag een dag nadat hij elf minuten meespeelde in het met 3-1 verloren duel tegen Vitesse in actie gekomen bij Jong Feyenoord. De 34-jarige spits verscheen aan de aftrap van de wedstrijd van de Rotterdamse reserves tegen Jong sc Heerenveen, maar slaagde er in het uur dat hij mee mocht doen niet in om zijn stempel te drukken. Feyenoord verloor uiteindelijk met 0-1 van de Friezen.

Trainer Roy Makaay ruimde naast Van Persie ook plaats in voor onder meer Renato Tapia, Jean-Paul Boëtius, Eric Botteghin, Sofyan Amrabat en Kevin Diks. Deze ervaren namen konden echter niet voorkomen dat Feyenoord al snel op achterstand kwam in een bijna lege Kuip. Marco Rojas liet Justin Bijlow al na negen minuten spelen van dichtbij kansloos.

Meer: Van Persie geniet: ‘Feyenoord heeft echt geluk, met deze toppers in het doel’ | Bijlow vervult heldenrol en bezorgt Feyenoord Johan Cruijff Schaal

Bij die ene goal bleef het ook, aangezien het Feyenoord niet lukte om het Wouter van der Steen in het Friese doel heel moeilijk te maken. Botteghin en Van Persie kwamen na rust nog het dichtst bij een gelijkmaker, maar wisten het net niet te vinden. Laatstgenoemde moest een halfuur voor tijd plaatsmaken voor Orkun Kökcü.

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
Feyenoord
 
sc Heerenveen
 
Robin van Persie
 
Eric Botteghin

Poll
Vind jij dat Robin van Persie meer kansen moet krijgen in de hoofdmacht van Feyenoord?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties