<
In de wandelgangen
Manchester United wil vier spelers van Real Madrid
Dinsdag, 13 februari 2018 om 09:00

John Terry wil pas na dit seizoen een beslissing over zijn loopbaan nemen. Als Aston Villa promoveert, overweegt hij naar China of de Verenigde Staten te gaan, daar hij in de Premier League niet tegen Chelsea wil spelen. (Daily Mail)

Torino wil de optie tot koop in het huurcontract van Nicolás N'Koulou, à 3,5 miljoen euro, spoedig lichten. De van Olympique Lyon gehuurde verdediger wordt alom begeerd en de Turijnse club denkt flinke winst te kunnen maken. (Sky Italia)

Manchester United wil in de zomer vier spelers van Real Madrid aantrekken: Marco Asensio, Toni Kroos, Raphaël Varane en Isco. De Engelsen zullen in dat geval ook bereid zijn om mee te werken aan een transfer van David de Gea. (Don Balón)

Mourinho heeft naast Varane ook Harry Maguire van Leicester City op het oog als defensieve versterking. Chris Smalling en Phil Jones zullen in de zomer moeten gaan, als het duo daadwerkelijk naar Old Trafford komt. (Diverse Britse tabloids)

Borussia Dortmund is snel gecharmeerd geraakt van Michy Batshuayi. Die Borussen gaan een poging ondernemen om de spits over te nemen van Chelsea, maar heeft geen optie tot koop bedongen in de huurdeal. (London Evening Standard)

Door de contractverlenging van José Mourinho gaat Cristiano Ronaldo niet naar Manchester United. De Portugese aanvaller ziet het niet zitten om onder zijn landgenoot te werken na een eerder samenwerking bij Real Madrid. (Le10Sport)

Poll
Wie gaat komende zomer naar Manchester United, denk jij?
Isco
Toni Kroos
Marco Asensio
Raphaël Varane
Geen van deze vier
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties