Younes spreekt zich uit: 'Ik heb geen contract getekend'
Woensdag, 14 maart 2018 om 08:22

Amin Younes ontkent dat hij al een contract heeft getekend bij Napoli. De Duitse aanvaller van Ajax, die al een verbintenis van vijf jaar zou hebben gesigneerd bij de Italiaanse topclub, zegt in gesprek met Sport1 dat Napoli het niet bij het juiste eind heeft als het claimt dat hij vanaf komende zomer in Italië actief moet zijn.

"In de pers valt te lezen dat Napoli ervan uit gaat dat ik vanaf 1 juli bij die club onder contract sta", begint de international. "Ik wil nog maar eens duidelijk maken dat ik met Napoli heb onderhandeld om een transfer te maken gedurende dit seizoen, maar dat ik vanwege persoonlijke redenen heb besloten om mijn contract bij Ajax, dat loopt tot 30 juni 2018, uit te dienen."

Meer: Younes: ‘Het was mijn grootste fout, het was heel slecht tegenover Ajax’

Younes benadrukt dat hij, ondanks een trip naar Napels, geen contract heeft ondertekend. "Ik heb bij Napoli geen voorcontract getekend. Ik heb geen contract getekend dat mij vanaf 1 juli 2018 verbindt aan de club. Tot 30 juni 2018 wil ik mij volledig focussen op Ajax." Younes moet de komende weken zijn tijd slijten bij Jong Ajax, omdat Erik ten Hag hem terugzette na het weigeren van een invalbeurt in het duel met sc Heerenveen (4-1).

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
Ajax
 
Napoli
 
Amin Younes

Poll
Verwacht jij dat Amin Younes komende zomer vertrekt bij Ajax?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties