Zware domper voor NAC Breda: seizoen City-huurling voorbij
Maandag, 16 april 2018 om 19:13

NAC Breda heeft een flinke tegenvaller te verwerken gekregen in de strijd tegen degradatie: Thierry Ambrose is voorlopig niet inzetbaar. De huurling van Manchester City viel zondag in de thuiswedstrijd tegen Willem II uit met een knieblessure. De Bredanaars laten maandag op de clubwebsite weten dat Ambrose in ieder geval dit seizoen niet meer in actie kan komen.

Ambrose liep de blessure zondag al in de eerste helft op. Na 39 minuten spelen moest hij zich noodgedwongen laten vervangen, nadat hij lelijk terecht was gekomen bij een landing na een luchtduel. Hij werd vervangen door Rai Vloet. Maandag werd Ambrose onderzocht in het ziekenhuis. Over de exacte ernst van de blessure is nog niets duidelijk. "Maar voorlopig ziet het er naar uit dat de spits in ieder geval dit seizoen niet meer in actie kan komen voor de Parel van het Zuiden."

"De komende periode wordt bekeken hoe het herstel van de knie zich ontwikkelt en wordt deze, in samenspraak met Manchester City, verder onderzocht", laat NAC via de officiële kanalen weten. Ambrose was dit Eredivisie-seizoen goed voor tien doelpunten en vier assists. Het duel met Willem II werd met 1-2 verloren door twee doelpunten van Ben Rienstra.

 
Eredivisie
 
NAC Breda
 
Manchester City
 
Thierry Ambrose
 
Rai Vloet

>
Eredivisie
NAC Breda
1
2
Willem II
Zondag, 15 april 2018 om 12:30
Meer nieuws
   
09:50
09:50
Liverpool krijgt transferadvies: 'Van Atlético is het geen stap terug'
8
   
09:45
09:45
Transferoverzicht Keuken Kampioen Divisie: alle in- en uitgaande transfers
36
   
09:33
09:33
'Als we een goede dag hebben, dan maakt Sturm Graz weinig kans'
17
   
09:20
09:20
Nee, Juve verdient de transfersom van Ronaldo niet terug uit shirtverkoop
34
   
09:10
09:10
In de wandelgangen: Barcelona verrast en gaat voor 'flop' van Real
1
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties