'De vader van Dolberg verpestte de transfer, hij heeft hem veel pijn gedaan'
Dinsdag, 17 april 2018 om 09:26

Christian Eriksen wordt al geruime tijd in verband gebracht met een transfer van Tottenham Hotspur naar Barcelona. Dat het nog altijd niet tot een overstap is gekomen, is de schuld van zijn zaakwaarnemer Martin Schoots. Dat stelt Bayram Tutumlu, de zaakwaarnemer van Michael Laudrup. Ook Kasper Dolberg had volgens Tutumlu al voor een grote club uit Spanje kunnen spelen.

"In september was ik uitgenodigd in Londen door Christian Eriksen. Hij vroeg me wat hij moest doen om naar een grotere club te gaan. Ik vertelde hem dat een grote club hem graag zou willen", aldus Tutumlu, geciteerd door BT. "Toen ik in Barcelona was, vertelde Josep Bartomeu dat Eriksen de volgende grote speler van Denemarken zou zijn na Michael Laudrup. Ik vertelde Eriksen dat Barcelona hem wilde hebben. Ik zei hem ook dat Barcelona naar meer kijkt dan enkel de voetbalkwaliteiten als zij een speler kopen. Uiteindelijk gingen ze voor Philippe Coutinho."

Tutumlu denkt te weten hoe het komt dat Barcelona uiteindelijk voor Coutinho koos en niet voor Eriksen. "Dat komt doordat zijn zaakwaarnemer (Schoots, red.) het voor hem verpest heeft. Ik heb nog steeds contact met Eriksen en heb hem verteld dat als hij een toptransfer wil, het niet via die zaakwaarnemer gaat gebeuren. Ik zal zijn naam niet noemen, want het doet mij pijn dat hij deze kans voor Eriksen heeft vernietigd", vertelt Tutumlu, zonder te vermelden wat er precies is voorgevallen.

Behalve Eriksen is Ajax-spits Kasper Dolberg ook een transfer naar een grote club uit Spanje misgelopen. "Gelukkig voor Eriksen is zijn vader een prima kerel die zich niet met zijn carrière bemoeit. Dat doet de vader van Dolberg wel. Alles was gereed voor Dolberg om over te stappen naar een grote Spaanse club, maar zijn vader verpestte het. Zijn vader heeft hem veel pijn gedaan." Om welke club het gaat en wanneer Dolberg deze transfer had kunnen maken, laat Tutumlu niet weten.

 
Eredivisie
 
LaLiga
 
Premier League
 
Ajax
 
Tottenham Hotspur

Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties