Jonge Ajacied zint op contractverlenging: 'Verwacht dat we daar wel uit komen'
Dinsdag, 17 april 2018 om 09:42

Jong Ajax slaagde er maandagavond opnieuw in om te winnen van NEC. De Amsterdammers wonnen het duel dat overgespeeld moest worden met 1-0, dankzij een doelpunt van Dennis Johnsen. Hij scoorde op aangeven van Ché Nunnely, wiens voorzet eigenlijk voor Mateo Cassierra was bedoeld .

"Mijn voorzet was inderdaad op Cassierra bedoeld. Het was goed om te zien dat Dennis mee was gelopen. Hij maakt het daarna prachtig af", zegt Nunnely in gesprek met ELFVoetbal. Jong Ajax ligt op koers om kampioen van de Jupiler League te worden. "We hebben het in eigen hand. Nog twee mooie wedstrijden te gaan. Die moeten we ingaan zoals vandaag. Dan zijn we over anderhalve week kampioen. Dat zou echt fantastisch zijn."

Meer: Ajacied denkt niet aan verhuur: ‘Ik focus mij op het eerste elftal’

Nunnely speelde dit seizoen tot dusver 22 wedstrijden in de Jupiler League, waarin hij tot 6 doelpunten en 4 assists kwam. De negentienjarige vleugelaanvaller is bij Ajax in het bezit van een aflopende verbintenis. "Ja, dat klopt. Maar er is sprake van dat ik ga verlengen. Ik ben in onderhandeling met de club en ik verwacht dat we daar wel uit gaan komen."

 
Keuken Kampioen Divisie
 
Ajax
 
Dennis Johnsen
 
Zander Mateo Casierra Cabezas

Poll
Denk jij dat Ché Nunnely het eerste van Ajax zal halen?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties