'Ajax is een van de grootste Europese clubs, ik wist dat ik kansen zou krijgen'
Dinsdag, 17 april 2018 om 12:50

Dominik Kotarski tekende afgelopen zomer al zijn contract bij Ajax, maar moest nog tot zijn achttiende verjaardag wachten tot hij zich officieel aan mocht sluiten bij de Amsterdammers. De Kroatische doelman is sinds eind februari echt actief bij zijn nieuwe werkgever en maakte inmiddels ook al zijn eerste minuten bij Jong Ajax. Kotarski was opgetogen toen hij de interesse van Ajax vernam.

"Ajax is een van de grootste clubs in Europa. Ik ken veel grote namen die hier gespeeld hebben. Ik wist dat ik bij deze club kansen zou krijgen en dat dit een goede stap zou zijn in mijn carrière", laat de van Dinamo Zagreb overgekomen sluitpost weten op de officiële website van zijn club. De doelman stond vrijdag tegen FC Emmen voor de tweede keer onder de lat bij Jong Ajax en speelde met een aantal belangrijke reddingen een belangrijke rol in de 3-2 overwinning.

Kotarski had in het begin te kampen met de nodige zenuwen, maar was toch tevreden over zijn prestatie: "Wij waren de betere ploeg en ik denk dat we verdiend gewonnen hebben." Jong Ajax verzekerde zich maandagavond door ook de tweede wedstrijd van NEC te winnen van de koppositie in de Jupiler League en de keeper hoopt het seizoen af te kunnen sluiten met een prijs.

"Ik kijk uit naar de komende wedstrijden! Ik zou erg graag kampioen worden met Jong Ajax in mijn eerste seizoen hier, dat zou fantastisch zijn." Kotarski hoopt in eerste instantie uit te kunnen groeien tot een vaste waarde bij de beloften en heeft voor de toekomst zijn vizier gericht op de hoofdmacht van de Amsterdammers: "Ik bekijk het van dag tot dag en geef altijd honderd procent. Ik wil lekker blijven trainen, wedstrijden spelen en ik hoop dat ik op een dag in het eerste mag staan, in de Johan Cruijff ArenA.

 
Eredivisie
 
Ajax
 
Dominik Kotarski

Poll
Denk jij dat Dominik Kotarski in de toekomst uit zal groeien tot een vaste waarde in het eerste van Ajax?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties