'Het is het goed recht van AZ om voor een prijs te gaan die zij willen'
Donderdag, 17 mei 2018 om 07:42

Wout Weghorst benadrukt dat hij zijn zinnen heeft gezet op een transfer. De aanvaller van AZ, die dit seizoen achttien keer scoorde in de Eredivisie, vindt het tijd om uit zijn ‘comfortzone’ te stappen en om het ‘hogerop’ te zoeken, zo vertelt de enkelvoudig international in gesprek met De Telegraaf.

"Alleen is de ene club concreter dan de andere. Het is nu wachten op het juiste transferbedrag en het juiste gevoel bij een eventueel nieuwe club", aldus de 25-jarige Weghorst, die eraan toevoegt dat er geen gelimiteerde transfersom is opgenomen in zijn tot medio 2020 doorlopende contract.

Meer: AZ pareert kritiek: ‘Wie geeft de garantie dan wij dat wel hadden gewonnen?’

"Het is natuurlijk het goed recht van AZ om voor een prijs te gaan die zij willen", voegt Weghorst eraan toe. Hij herhaalt dat hij zichzelf wel in Duitsland ziet spelen: "De Bundesliga is een competitie die goed bij me zal passen. Maar het allerbelangrijkste is het goede gevoel dat ik bij een nieuwe club wil hebben."

Weghorst werd al in verband gebracht met clubs als Hannover 96 en TSG Hoffenheim en Yordi Yamali van FCAfkicken schreef woensdag op Twitter dat hij ‘serieus is gepolst’ door Fulham. Weghorst kwam eerder uit voor Heracles Almelo, FC Emmen, Willem II, DETO en NEO Borne.

 
Eredivisie
 
AZ
 
Wout Weghorst

Poll
Zou Wout Weghorst eerst een tussenstap moeten maken naar Ajax, PSV of Feyenoord?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties