'Feyenoord verkoopt huurling om twee redenen liever aan buitenland'
Donderdag, 17 mei 2018 om 07:55

FC Utrecht wil Simon Gustafson graag overnemen van Feyenoord, maar het Algemeen Dagblad meldt dat dat nog zeker geen gedane zaak is. Technisch directeur Martin van Geel verkoopt de middenvelder liever aan een club uit het buitenland.

Feyenoord wil de ‘concurrentie’ liever niet versterken en denkt bovendien meer aan Gustafson te verdienen wanneer hij een transfer naar het buitenland maakt. Jean-Paul de Jong bevestigde eerder tegenover FOX Sports interesse te hebben in de 23-jarige linkspoot en noemde hem ‘een hartstikke goede speler’.

"Aan het einde van het seizoen kijk je naar versterkingen voor komend seizoen. De scouting heeft zijn werk gedaan en heeft veel spelers in het vizier. En een van die spelers is inderdaad Gustafson. Het is een speler met heel veel creativiteit."

De Zweed hoefde bij Feyenoord niet op een basisplaats te rekenen en werd daarom uitgeleend aan Roda, waar hij in 33 competitiewedstrijden 10 keer scoorde en 6 assists leverde. Ondanks zijn goede statistieken wist hij degradatie met de Kerkradenaren niet te voorkomen. In de nacompetitie ging de ploeg van trainer Robert Molenaar ten onder tegen Almere City.

 
Eredivisie
 
Feyenoord
 
Roda JC Kerkrade
 
FC Utrecht
 
Simon Gustafson

Poll
Denk jij dat Simon Gustafson naar FC Utrecht gaat?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties