Duitse bond blundert met poster van definitieve selectie: 'Dit maakt me kwaad'
Vrijdag, 1 juni 2018 om 12:20

Joachim Löw heeft tot op heden 27 spelers opgenomen in zijn WK-selectie, waarvan er nog 4 moeten afvallen. Voor komende maandag moet de bondscoach van de nationale ploeg van Duitsland zijn keuzes bekendmaken, maar het lijkt erop alsof de voetbalbond al een voorzet heeft gegeven. De bond heeft namelijk korte tijd een poster vrijgegeven met 23 spelers.

Doelman Kevin Trapp (Paris Saint-Germain), verdediger Jonathan Tah (Bayer Leverkusen), middenvelder Sebastian Rudy (Bayern München) en spits Nils Petersen (SC Freiburg) ontbreken op de poster, waardoor men in Duitsland ervan uitgaat dat deze vier de laatste schifting niet overleven. Deze vier spelers werden in de wandelgangen al bestempeld als mogelijke afvallers.

Meer: Blunder van jewelste gaat wereld over en bezorgt Duitsland overwinning

Oliver Bierhoff, technisch directeur bij de bond, laat aan meerdere media weten woedend te zijn. "Er moet ergens een fout zijn gemaakt. Ik ga onmiddellijk uitzoeken hoe het zit, dit maakt me kwaad. Alle spelers hebben een geweldige indruk achtergelaten, het wordt een moeilijke beslissing. De avond voor de officiële mededeling vindt er een laatste vergadering plaats en de volgende dag zullen de spelers worden geïnformeerd."

 
Wereldkampioenschappen
 
Duitsland
 
Joachim Löw
 
Kevin Trapp
 
Jonathan Tah

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties