Ramselaar bij wedstrijdselectie Jong PSV voor duel met NEC
Vrijdag, 14 september 2018 om 14:07

Bart Ramselaar zit vrijdagavond bij de wedstrijdselectie van Jong PSV voor de competitiewedstrijd tegen NEC. De middenvelder is onder hoofdtrainer Mark van Bommel op een zijspoor beland en kan nu wedstrijdritme opdoen in de Keuken Kampioen Divisie.

De afgelopen transferperiode gaf Ramselaar nog aan open te staan voor een vertrek uit Eindhoven, maar zover kwam het niet. Hij verloor de concurrentiestrijd op het middenveld en kwam in de Eredivisie nog maar twaalf minuten in actie. Van Bommel geeft de voorkeur aan spelers als Gastón Pereiro, Jorrit Hendrix, Dante Rigo en Pablo Rosario. In de slotfase van de transferperiode versterkte PSV zich ook nog met Mexicaans international Erick Gutiérrez.

Van Bommel laat op de persconferentie vrijdag weten dat Ramselaar zaterdag ook bij de wedstrijdselectie zit voor het duel met ADO Den Haag. "Ik had gehoopt dat hij bij Jong Oranje twee wedstrijden zou spelen. Vanavond speelt Jong PSV een wedstrijd bij NEC, waarin hij op een goed niveau speelt. Hij zit morgen ook bij de wedstrijdselectie tegen ADO."

Ramselaar zat nog niet eerder bij de wedstrijdselectie van Jong PSV. Hij kan vrijdag dan ook zijn debuut maken in de Keuken Kampioen Divisie. De 22-jarige middenvelder kwam in de zomer van 2016 nog voor circa 4,5 miljoen euro over van FC Utrecht. In zijn eerste twee seizoenen in Eindhoven kwam Ramselaar in de Eredivisie tot totaal 58 wedstrijden.

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
Keuken Kampioen Divisie
 
PSV
 
Bart Ramselaar
 
Gastón Pereiro

>
Eerste Divisie
NEC
4
4
Jong PSV
Vrijdag, 14 september 2018 om 20:00
Poll
Denk jij dat Bart Ramselaar er nog bovenop komt bij PSV?
Ja
Nee
Meer nieuws
   
00:30
00:30
In de wandelgangen: PSV wil Amerikaans talent aan het werk zien
5
   
00:00
00:00
'Manchester-droom kwam uit: 'Ik dacht: onmogelijk, hoe kan dit?'
0
   
23:49
23:49
'Frenkie overtreft cijfers van Jorginho bij Chelsea en Busquets bij Barcelona'
40
   
23:37
23:37
Busquets: 'We verdienden meer, wij zijn de beste ploeg in deze groep geweest'
2
   
23:22
23:22
'Mourinho wilde dat ik de beker in ontvangst nam, maar ik speelde niet eens'
1
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties