PSV-aankopen inzetbaar tegen ADO: 'We staan er goed op'
Vrijdag, 14 september 2018 om 14:58

PSV hervat de Eredivisie na de interlandperiode zaterdag met een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag en doet dat mogelijk met Aziz Behich en Erick Gutiérrez in de ploeg. Trainer Mark van Bommel heeft vrijdag op de persconferentie namelijk gemeld dat de twee aankopen inzetbaar zijn.

In de laatste week van de transferperiode versterkte de regerend landskampioen zich met de Australische verdediger en Mexicaanse middenvelder. "We hebben er goede spelers bijgekregen en goede spelers zijn direct inpasbaar", aldus Van Bommel vrijdag op de persconferentie. De coach kijkt met vertrouwen uit naar het duel met ADO. "We staan er goed op, de sfeer is goed en we hebben goed getraind, maar dat geeft geen garantie dat we winnen van ADO Den Haag."

Meer: Robben op bezoek bij PSV: ‘Mijn vader heeft het heel erg druk gehad’ | Zoet: ‘De kans is niet zo groot dat bijvoorbeeld PSG mij op dit moment haalt’

Van Bommel is positief over de start van het seizoen. In de Eredivisie werden alle wedstrijden gewonnen, terwijl de groepsfase van de Champions League bereikt. "We zijn eind juni begonnen om het tactisch goed voor elkaar te krijgen. Dat is het belangrijkste in het voetbal. Volgens mij zijn we daar aardig in geslaagd. In de wedstrijden zien we dingen terugkomen, die we graag willen zien. Daarnaast winnen we wedstrijden. Ook niet onbelangrijk", zegt de coach op de clubsite.

De trainer waakt voor onderschatting tegen de ploeg van Alfons Groenendijk. "ADO is een ervaren ploeg. Meer ervaren dan wij. Een ploeg met goede spelers, aanvallende backs en een ploeg die opportunistisch kan spelen", aldus de coach van PSV, die nog niet wil denken aan het duel van dinsdag met Barcelona. "De eerstvolgende wedstrijd is altijd de belangrijkste. Dat weet iedereen. Na zo’n interlandperiode is het direct richten op de volgende wedstrijd. Ik denk dat dat aardig is gelukt."

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
PSV
 
ADO Den Haag
 
Barcelona
 
Mark van Bommel

>
UEFA Champions League
Barcelona
4
0
PSV
Dinsdag, 18 september 2018 om 18:55
Poll
Wat verwacht jij van ADO Den Haag - PSV?
Winst ADO Den Haag
Winst PSV
Gelijkspel
Meer nieuws
   
08:23
08:23
Theo Janssen: 'Van der Vaart is de beste met wie ik heb samengespeeld'
1
   
08:12
08:12
Klopp spreekt bewondering uit: 'Dit is bijna in recordtijd afgehandeld'
0
   
08:00
08:00
In de wandelgangen: Brazilianen ontvangen City-bod van 55 miljoen euro
1
   
07:48
07:48
'Toen kwam de politie aan de deur, omdat de club het huis niet betaald had'
2
   
07:33
07:33
Mourinho ontkent: 'Ik werd verliefd op die jongen en ik kocht die jongen'
10
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties