Real Madrid naar de rechter door 'valse informatie' bij zaak Ronaldo
Donderdag, 11 oktober 2018 om 15:31

Real Madrid neemt juridische stappen tegen Correio da Manhã. Cristiano Ronaldo is momenteel verwikkeld in een verkrachtingszaak aangaande Kathryn Mayorga. Het kamp van Ronaldo sloot een deal met de Amerikaanse om de zaak onder de pet te houden. De Portugese krant meldde woensdag dat Real hier een rol in heeft gespeeld en daar is de club niet blij mee.

Donderdagmiddag meldt de Koninklijke via een kort statement dat de club Correio da Manhã voor de rechter sleept. De krant meldde dat Real Ronaldo onder druk had gezet om de deal met Mayorga te tekenen en dus het zwijggeld van ongeveer 325.000 euro over te maken, zodat de kwestie in de doofpot zou belanden en het imago van Ronaldo ongeschonden bleef.

Meer: ‘Het is een geweldig team, maar ik sta onder contract bij Real Madrid’ | Karim Benzema maakt reputatie waar in Johan Cruijff ArenA

"Real Madrid communiceert dat het juridische stappen gaat nemen tegen de Portugese krant Correio da Manhã", begint het verhaal van Real. "De krant publiceerde volledig valse informatie met de intentie om het imago van de club te beschadigen. De club wist niets van het desbetreffende feit in relatie tot de speler Cristiano Ronaldo (lees: de deal inzake de verkrachting, red.)."

"Zodoende kon Real Madrid ook geen actie ondernemen op iets dat de club absoluut niet wist. Real Madrid eist een totale rectificatie door het eerder genoemde medium", zo klinkt het. De advocaat van Ronaldo heeft inmiddels toegegeven dat de wereldster inderdaad heeft geschikt met Mayorga. Ronaldo ontkent de aantijgingen en blijft erbij dat de seks met wederzijdse instemming was.

 
LaLiga
 
Real Madrid
 
Cristiano Ronaldo

Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties