<
In de wandelgangen
Barcelona hikt tegen afkoopsom van 120 miljoen euro aan
Donderdag, 14 maart 2019 om 12:00

Ivan Rakitic werd in de afgelopen tijd meerdere malen in verband gebracht met een transfer naar Manchester United. De middenvelder van Barcelona is echter niet meer in beeld bij the Red Devils. (Evening Standard)

AC Milan heeft de beste papieren voor de komst van Juan Sebastian Sforza in handen. De middenvelder van Newell’s Old Boys staat ook op het lijstje bij onder meer Manchester City, Paris Saint-Germain, Bayern München en Juventus. (Milan News)

In de zoektocht naar een extra spits is Barcelona uitgekomen bij Rodrigo Moreno. De Catalanen hikken echter aan tegen de afkoopsom van 120 miljoen euro van de geboren Braziliaan van Valencia. (Mundo Deportivo)

Tottenham Hotspur moet binnenkort een knoop doorhakken wat betreft de toekomst van Christian Eriksen. Als hij aankomende zomer niet wordt verkocht, loopt hij waarschijnlijk volgend jaar gratis de deur uit. (The Sun)

Manchester United gaat zich mogelijk bij Sevilla melden. Wissam Ben Yedder heeft zich in de kijker gespeeld bij de Engelsen en wordt gezien als een goede aanwinst voor de aanval. (Calciomercato)

Manchester City is al geruime tijd in gesprek met Leroy Sané over een nieuw contract. Zijn moeder vormt echter een vertragende factor in de onderhandelingen en een oplossing is nog niet in zicht. (Daily Mail)

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties