Update: Pochettino komt met updates over Kane, Vertonghen en Sánchez
Maandag, 27 mei 2019 om 15:40

Jan Vertonghen hoopt fit genoeg te zijn voor de finale van de Champions League op 1 juni. De verdediger van Tottenham Hotspur raakte in de return van de halve finales tegen Ajax geblesseerd aan zijn enkel. De Belgisch international, die woensdag net als Davinson Sánchez en Harry Kane aansloot bij de groepstraining, koestert goede hoop dat hij van de partij kan zijn tegen Liverpool.

Diverse Engelse media melden dat Vertonghen waarschijnlijk in Madrid aanwezig zal zijn om van waarde te kunnen zijn voor Tottenham. De voormalig Ajacied raakte op 8 mei in Amsterdam geblesseerd. De stopper speelde de 2-3 gewonnen wedstrijd wel uit, maar nadien bleek dat hij een blessure had opgelopen. Volgens diverse media vreesde Tottenham dat Vertonghen niet meer inzetbaar zou zijn dit seizoen.

Vertonghen lijkt echter op de weg terug, net als Kane en Sánchez, die eveneens kampen met pijntjes. Er heerst een 'groeiend optimisme' dat Vertonghen fit genoeg is om in Madrid deel te nemen. Het feit dat Vertonghen is opgenomen in de selectie van bondscoach Roberto Martinez voor de duels met Kazachstan en Schotland op 8 en 11 juni is volgens verschillende media een indicatie dat Vertonghen goed herstelt.

Update 27 mei 15.40 uur - Pochettino komt met updates over Kane, Vertonghen en Sánchez
Mauricio Pochettino wil maandag op de persconferentie in aanloop naar de Champions League-finale tegen Liverpool weinig kwijt over de fitheid van Harry Kane. "We hebben nog een kleine week te gaan en we moeten zien hoe het zich ontwikkelt", zegt de manager van Tottenham Hotspur, geciteerd door Goal. "Ik kan nu niet zeggen of hij gaat starten, op de bank zit of uitgeschakeld is. Maar hij boekt progressie, net als Jan Vertonghen en Davinson Sánchez."

 
Meer video's
 
Champions League
 
Tottenham Hotspur
 
Liverpool
 
Jan Vertonghen
 
Davinson Sánchez

Poll
Wie gaat de Champions League winnen?
Tottenham Hotspur
Liverpool
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties